Ultimate Visual Composer Drag & Drop Page Builder Guide til WordPress

Ultimate guide til den visuelle komponist til WordPress

Visual Composer er blevet et af de mest sælgende plugins til sidebygning til WordPress. Siden udgivelsen i maj 2011 er plugin eksploderet med mere end 150.000+ kunder (og det tæller ikke de hundretusinder af brugere, der modtog en kopi bundt med et tema), 200+ tilføjelser og udvidelser og hundreder af positive anmeldelser på tværs af internettet.


Hvis du ikke allerede ejer din egen kopi af plugin, har du måske set det bundtet med et premium WordPress-tema tidligere, eller måske har du fundet en gammel guide til Visual Composer et eller andet sted på nettet. Meget er ændret, siden Visual Composer først blev frigivet, så vi ønskede at guide dig gennem alle de fantastiske funktioner, der udgør dette magtfulde plugin.

Mød den visuelle komponist

Visual Composer Page Builder

Hvis du ikke er bekendt, er Visual Composer et træk & slip-side-builder-plugin til WordPress. Dette praktiske dandy plugin tager den hårde del af at skabe tilpassede WordPress-indlæg og -sider. Der kræves ikke kodningskendskab. Du skal blot installere plugin, så du kan komme i gang med at oprette dine indlæg og sider. Det er også kompatibelt med de fleste gratis temaer og mange premium-temaer, plus det er fuldt kompatibelt med populære plugins som Kontaktformular 7, Slider Revolution og mange andre (som vi vil berøre senere).

Installation af Visual Composer

Inden du kan bygge dine egne sider, skal du downloade og installere Visual Composer. Der er to måder at sikre en kopi af plugin på: enten køb din egen kopi eller køb a premium tema med pluginet inkluderet. Det plugin fungerer nøjagtigt det samme uanset hvilken rute du vælger, er den eneste forskel i disse to metoder, hvordan du installerer den.

Valgmulighed 1: Køb din egen kopi til brug på dit WordPress-websted

Den første måde at få hånden på en kopi af Visual Composer er at købe plugin til dig selv. Gå bare til CodeCanyon, tilføj en kopi af Visual Composer til din kurv (vi anbefaler at tilføje den ekstra support, så du får et helt års hjælp fra plugin-forfatteren til din rådighed) og fuldfør dit køb.

Køb den Visual Composer

Naviger derefter til din downloadside. Klik på den grønne Download-knap ud for det Visual Composer-plugin, du lige har købt, og vælg kun den installerbare WordPress-fil.

Download Visual Composer

Log nu på dit WordPress-dashboard og naviger til Plugins> Tilføj nyt. Klik på Upload plugin -knappen øverst på skærmen.

Upload Visual Composer-plugin

Vælg den zip-fil, Visual Composer, du har hentet fra CodeCanyon. Klik derefter bare for at installere og aktivere plugin.

Fordi du har købt plugin, skal du også tilføje din licenskode for at afslutte aktiveringsprocessen. Klik bare på linket øverst på din skærm og derefter på den kæmpe blå knap til aktiver din kopi af Visual Composer.

Klik for at aktivere Visual Composer

Dette åbner en portal for dig, så WPBakery kan bekræfte dit køb. Klik på den store grønne Godkende knap. Bare rolig – du giver kun WPBakery tilladelse til at bekræfte, at dit brugernavn / e-mail virkelig købte en kopi af Visual Composer.

Aktivér Via Envato

Bare følg instruktionerne for at afslutte aktiveringen og vende tilbage til dit WordPress-dashboard. Nu er du klar til at begynde at bygge!

Valgmulighed 2: Visuel komponist blev samlet med dit WordPress-tema

Hvis du har købt et tema med Visual Composer, er installationen forskellig, og det kan også variere efter forfatter. Vi viser dig, hvordan du installerer plugin, hvis du bruger et WPExplorer-tema som Total (og det skal være temmelig ens med de fleste andre premium-temaer).

Først skal du downloade og installere dit WordPress-tema. Hvis du har købt dit tema fra Themeforest, er det den samme proces som at downloade Visual Composer. Log ind på din Themeforest-konto og gå til din downloads-side. Find derefter dit tema, klik på download-knappen og vælg kun den installerbare WordPress-fil.

Download WordPress Theme

Næste log ind på din WordPress installation og klik på Udseende> Temaer> Tilføj nyt. Klik derefter på Upload tema mulighed øverst på siden. Du skal åbne den downloadede zip-fil for at finde den installerbare WordPress-fil. Dette skyldes, at det samlede tema er samlet med tilføjede funktioner som premium plugins, eksempeldata og PSD-filer.

Installer alt WordPress-tema

Når du har fundet filen, kan du uploade, installere og aktivere temaet. Efter aktivering vil Total bede dig om at installer anbefalede plugins – inklusive Visual Composer.

Samlet anbefalede plugins

Klik bare på linket til Begynd installation af plugins. Vælg Installere fra rullemenuen med bulkhandlinger, skal du kontrollere alle de plugins, du vil installere, og klik derefter på ansøge.

Installer anbefalede plugins

Det er alt hvad du skal gøre! Ingen grund til at aktivere Visual Composer via Envato. Fordi du har købt et tema i stedet for din egen kopi af plugin du har ikke en licenskode til at bekræfte og du har ikke adgang til plugin-opdateringer, før de er leveret til dig af temaforfatteren.

Valgfri Visual Composer-aktivering

Selvfølgelig, hvis du ønsker at købe din egen kopi for at modtage opdateringer hurtigere, kan du bestemt, men det er ikke påkrævet at bruge Visual Composer til dit tema. Med denne kan du gå videre til faktisk at bruge plugin.

Kom godt i gang med Visual Builder-siden Builder

Nu hvor du har Visual Composer installeret, er det tid til at komme i gang med dine plugin-indstillinger. I dit WordPress-dashboard skal du nu se en Visual Composer-indstilling. Klik på det for at åbne din indstillingsside.

Generelle indstillinger for Visual Composer

Det Generelle indstillinger fanen indeholder enkle muligheder for at aktivere / deaktivere responsive elementer fra at stables på små skærme (så du kan få en standardrække med tre kolonner til at blive tre rækker med en enkelt kolonne mod at skrumpe den række med tre kolonner på mobil), vælge en Google fontundersæt og en hvileknap til at tænde Visual Composer-guidede ture tilbage.

Visual Composer Role Manager

Hvis du har et websted, der bruger flere brugerroller, er Visual Composer Rollechef vil bestemt komme godt med. Denne indstillingsside giver dig mulighed for at begrænse brugeradgang til forskellige Visual Composer-funktioner baseret på rolle. På denne måde kan du give administratorer adgang til alle funktioner, mens du begrænser redaktører til kun blogsider og bidragydere til intet overhovedet.

Vi nævnte dette tidligere under installationen, men Produktlicens fanen er hvor du kan bekræfte din licenskode, hvis du købte din egen kopi af plugin. Hvis din kopi af Visual Composer fulgte med et tema, kan du ignorere dette afsnit.

Sidebyggerelementer

Visual Composer Page Builder Elements

Visual Composer leveres med 34 standard side builder-elementer til mange funktioner, du gerne vil tilføje til dine sider (skærmbilledet ovenfor viser dem alle plus elementet Kontaktformular 7, som vi snakker om senere). Mange af elementerne inkluderer ekstra muligheder for farver, rammer, polstring, marginer, brugerdefineret CSS, animationer og mere. Her er en hurtig gennemgang af, hvad der er inkluderet:

 • rækker er siden på dine sider. Du bruger rækkeelementet til at oprette kolonner og til at indsætte alle dine andre sideelementer.
 • Tekstblokke er nøjagtigt hvordan de lyder – blokke med tekst. ved hjælp af standard WordPress WYSIWYG-editor kan du tilføje og formatere tekst med dette modul.
 • Ikoner inkluderer fontikoner fra følgende ikonbiblioteker: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons og Mono Social.
 • Separator & Separator med tekst er måder at oprette linie (og eller tekst) pauser mellem sektioner, du opretter på dine sider.
 • Meddelelsesbokse er fremragende til at tilføje noter, alarmer eller andre boksemassager.
 • Facebook, Tweet, Google+ og Pinterest er alle enkle sociale delingsknapper, du kan tilføje for brugere at dele den side, du opretter.
 • FAQ er skift, der kan bruges til at tilføje skjult indhold, som brugere kan afsløre, når de læser gennem din side.
 • Det Enkeltbillede er netop det – et simpelt billede med tilføjede muligheder for størrelse, animation, link og mere.
 • Faneblade, ture og accordeon svarer til de ofte stillede spørgsmål, idet de indeholder skjult eller sammenfoldeligt indhold, men med det første afsnit åbent.
 • EN Placerbar beholder er en grundlæggende skyder til indhold (men du kan indsætte næsten ethvert sideopbygningselement i hver ”side” for containere).
 • Brugerdefinerede overskrifter gør det nemt at føje dine egne overskrifter til sektioner ved hjælp af brugerdefinerede skrifttyper, størrelse, farver og mere.
 • Knapper giver dig mulighed for at tilføje links til andre sider eller eksterne websteder.
 • EN Opfordring til handling er et callout-felt med en tilføjet knap, der fanger brugerne opmærksomhed og giver dig mulighed for at tilføje en smule overbevisende indhold.
 • Det Widgetiseret sidebjælke giver dig mulighed for at indsætte din egen brugerdefinerede sidefelt hvor som helst på siden.
 • Det Videoafspiller gør det nemt at indsætte forskellige videoformater understøttet af WordPress.
 • Google kort er en anden ukompliceret mulighed – bare indsæt din Google Map-kode for at indsætte et kort på din side.
 • Progress søjler, cirkeldiagrammer, runde diagrammer og linjediagrammer er alle måder at diagramme eller vise data eller færdigheder på.
 • Tomt rum gør det enkelt at tilføje et lodret brud mellem elementerne.
 • Post, Media, Post Masonry Grids er alle brugerdefinerede gitre, du kan tilføje til sider (med muligheden for at blande og matche indlægs- eller medietyper).

Visual Composer-widgetelementer

Plugin inkluderer også 8 widgetelementer der kan bruges til at bygge din egen sidebjælke, hvis du vælger at gøre det. Disse bliver nyttige, når du opretter brugerdefinerede destinationssider, hvor din sidepanel muligvis ikke befinder sig i en typisk sideplacering, eller hvis hele dit websted er et stort netværk af destinationssider uden to, der bruger den samme sidepanel..

Visual Composer Extensions

De grundlæggende Visual Compose-elementer er gode til at komme i gang, men i sidste ende vil du eller har brug for mere for at oprette dine tilpassede sidelayouts. Dette er muligt via udvidelser. Der er et par forskellige kilder til Visual Composer-udvidelser.

Samlet sidebyggerelementer til visuel komponist

Den første vej til udvid din Visual Composer via dit tema. Et godt eksempel er vores Total WordPress-tema, der inkluderer 39 tilføjede sidebyggerelementer. Disse er udelukkende inkluderet i Total for at arbejde med dets funktioner, så du skal have temaet installeret og aktivt for at bruge dem. I alt inkluderer udvidelser til brugerdefinerede indlægstyper (vidnesbyrd, personale, porteføljer), brugerdefinerede gallerier, enkle skydere, sociale og meget mere. Dette gør det lettere for dig at tilføje det indhold, du vil, hvor du vil have det.

Tredjeparts Visual Composer Addons

Hvis dit tema ikke inkluderer nogen udvidelser, kan du installere tredjeparts Visual Composer Extensions. Disse kan variere fra gratis til $ 55 og er tilgængelige fra en række forfattere på CodeCanyon og rundt på nettet. Hvis du ønsker at tilføje et par ekstra funktioner som prissætningstabeller og sociale, er det gratis Symple Shortcodes-plugin vejen at gå (vi oprettede det trods alt her på WPExplorer). Hvis du vil tilføje en bådlæsning flere indstillinger, kan et premium-plugin som Ultimate Add-on muligvis være det rigtige for dig. Der er bogstaveligt talt hundreder af muligheder – du kan se en komplet liste over kompatible tilføjelser på WPBakery.

Men du vælger at udvide din Visual Composer, vi anbefaler dig Brug ikke alle tema- og plugin-udvidelser på samme tid. Mere er ikke altid bedre – især i dette tilfælde. Ikke kun vil dette skabe en masse overlapnings- og duplikatindstillinger, men det vil også sænke dit websted væsentligt (et ton kode indgår i hvert sidebyggerelement). Så vælg den udvidelse, der fungerer bedst for dig, og hold dig ved det.

Backend & Frontend Editing

Med Visual Composer er du ikke begrænset til, hvordan du kan opbygge og redigere dine sider. Med dette kraftfulde plugin har du muligheden for at foretage ændringer fra den modulære backend eller fra den visuelle frontend.

Visual Composer Backend Editor

Visual Composer Backend Editor

Hvis du vælger at bruge backend editor hvert element vises som et modulært element, som du kan indsætte, trække og slippe på plads. Denne metode er fantastisk, hvis du hurtigt vil oprette en wireframe for, hvordan du ønsker, at din side skal se ud, og den kan også være hurtigere end frontend, hvis du har en langsommere server eller internetforbindelse.

Backend-editoren er ret nem at bruge. Klik blot på den blå knap for Backend Editor for at aktivere Visual Composer for den side eller det indlæg, du redigerer.

Aktivér Backend Editor

Klik derefter på turkis-knappen for at +Tilføj elementer.

Tilføj elementer via Backend Editor

Herfra kan du begynde at indsætte alle sider, du ønsker!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

Det frontend editor giver et meget bedre overblik over, hvordan din sidste side vil se ud, da den i det væsentlige er en visuel editor i realtid. Det giver dig mulighed for at indsætte alle de samme sidebyggerelementer som backend-editoren med den ekstra fordel at kunne se dem i stedet for et modul. Du kan se, hvor stort et 300px-billede virkelig ser ud, eller hvis en lilla knap med en # 6e2f93 hex-værdi virkelig dukker op.

Klik på en af ​​de to for at aktivere frontend-redigering Frontend Editor indstillinger for din side eller indlæg.

Aktivér Frontend Editor

Dette opdaterer din skærm og fører dig til en live frontend-forhåndsvisning af dit indlæg eller side med alle de samme sidebygningsmuligheder som backend-editoren.

Tilføj elementer via Frontend Editor

Klik bare for at begynde at tilføje elementer. Den største forskel her er, at du nu kan se elementer, når du indsætter dem, og du kan bruge forhåndsvisningsmuligheder i øverste bjælke for at få en idé om, hvordan din side vil se ud på desktops, laptops, tablets og telefoner.

Tilføjelse og redigering af sideelementer

Uanset om du bruger back- eller frontendenditoren, har du de samme muligheder for at tilpasse dine forskellige sidebyggerelementer. Mens indstillingerne varierer mellem elementer, er der et par nøglefunktioner, du skal være opmærksom på, når du har indsat dit element.

Visual Composer: Edit Row

Visuel komponist rækkeindstillinger

Ligegyldigt hvad du vil tilføje til din side skal du indsætte en række først. Når det er indsat, kan du holde musen på frontendelementet for at afsløre det blå rækkeindstillinger (i backend er disse altid synlige øverst på hver række).

 • Den første Rækkeikon hvor du kan klikke for at trække og slippe rækken til en ny position på din side.
 • Det Blyant ikon åbner indstillinger for dine rækkeindstillinger. Disse kan variere baseret på dit tema. Med det samlede tema vil du se muligheder for lokal rulle-ID, rækkeudvidelse (til rækker i fuld bredde), række i fuld højde, minimumshøjde, synlighed på mobil, centreret indhold, lige højde kolonner, animation, typografi, maks bredde, kolonneafstand , baggrundsvideo eller parallax og designindstillinger (margin, kant, polstring, baggrundsfarve / billede).
 • Kolonner er at definere antallet af kolonner i din række. Der er standardindstillinger for op til 6 kolonner, men du kan også definere dit eget tilpassede kolonnelayout, hvis du ønsker det.
 • Plus tilføjer en ny række under den, du redigerer.
 • Det Duplikere ikonet kloner din nuværende række og alt dets indhold (også kaldet alle de elementer, du har indsat i rækken). Dette er godt, hvis du vil genbruge et rækkelayout flere gange på den samme side.
 • Affald er simpelthen at slette en hel række og dens indhold.
Visual Composer: Rediger kolonne

Indstillinger for visuel komponistkolonne

Når du holder musepekeren på en række i frontendeditoren, vil du også se gult kolonneindstillinger (i backend finder du de samme indstillinger og ikoner, der vises over hver kolonne).

 • Den første Kolonne ikon er det samme som rækker – klik på det for at trække og slippe og omarrangere kolonner inden for deres række.
 • Det Blyant er generelle kolonneindstillinger. I lighed med rækker kan kolonneindstillinger variere baseret på det tema, du bruger. Med Totalt er følgende muligheder tilgængelige: synlighed på mobil, animation, typografi, minimumshøjde, designindstillinger (margin, kant, polstring, baggrund) og indstillinger for lydhørhed (tilpasset offset, bredde eller skjulte indstillinger baseret på enheden).
 • For kolonner Plus ikonet tilføjer et element øverst i kolonnen, over ethvert andet element, der allerede er indsat.
 • Igen, Affald ikonet er at slette hele kolonnen plus dens indhold. Efter sletning af en kolonne opretholder kolonnerne deres dimensioner (hvis du sletter 1 af 3 kolonner, vil de resterende 2 kolonner stadig være 1/3-kolonner), så husk at redigere dine kolonnebredder efter sletning.
Visual Composer: Rediger sideelement

Visuel komponist Sideelementindstillinger

Inden i din række eller kolonner bruger du plus-ikonet til at indsætte et sideelement. I skærmbilledet ovenfor har vi tilføjet en Meddelelsesboks. Når du indsætter et element, åbnes indstillingerne automatisk. For at redigere et element, som du allerede har tilføjet, skal du blot holde musepekeren på elementet i front- eller back -endeditoren for at afsløre følgende muligheder:

 • Det Blyant Ikon åbner indstillingerne (som er beskrevet nedenfor).
 • Det Duplikere ikon kloner dit sideelement nøjagtigt som du har det (indstillinger og alt).
 • Til sidst Affald sletter kun dit sidebyggerelement. fra rækken eller søjlen, hvor du indsatte den, hvilket efterlod alle andre elementer i takt.
Visual Composer: Sideelement generelt

Generelle indstillinger for sideelement

Når du indsætter et nyt element eller klikker på blyantikonet for et element, åbner du sidebyggerelementet indstillinger. Disse er (for det meste) opdelt i flere faner for at gøre det lettere for dig at se alle de tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige for dig. Foruden indstillingsfanen er der en gear ikonet i øverste højre hjørne, som du kan bruge til at gemme dine valgte indstillinger som forudindstillet der skal genbruges senere eller som en Standard bruges automatisk hver gang du indsætter dette specifikke element.

Det Fanen Generelt inkluderer generelle indstillinger for dit sideelement. Disse vil variere afhængigt af hvilket element du indsætter (men i alle tilfælde er redigering så enkel som at bruge en dropdown, farvevælger, afkrydsningsfelt eller tekstfelt). For eksempel Meddelelsesboks i skærmbilledet ovenfor inkluderer indstillinger for en stil, form, farve, ikon, tekst og animation. Men hvis du indsætter en Knap I stedet ville du finde muligheder for tekst, url, stil, form, farve, størrelse, justering, ikon og animation.

Visual Composer: Side Element Design

Indstillinger for design af sideelement

Det Fanen Designindstillinger er den anden standardfane, du kan se på næsten hvert sidebyggerelement. Herfra kan du tilføje en brugerdefineret baggrund (farve eller billede), kant, polstring og margin til dit element. Indstillingerne til at forenkle kontroller reducerer indstillingerne i CSS-boksen, så du kan indtaste en universel værdi for hver indstilling (margin, kant og polstring). Én note at huske: når du anvender en baggrund, er den indeholdt i din grænse. Så øge din polstring vil øge den synlige baggrund, du har tilføjet omkring dit element, men hvis du øg din margen du øger det tomme rum omkring dit sideelement (afslører rækken / siden bag det)

Afhængigt af det modul, du indsætter, kan dit sideelement naturligvis have mange flere faner. For eksempel Visual Composer Post Grid har tilføjet indstillingsfane for Dataindstillinger og Element Design. Og hvis du bruger brugerdefinerede sideelementer via en udvidelse som Samlet personale-net der kan være endnu flere indbyggede indstillinger (såsom forespørgselsindstillinger, brugerdefineret billedbeskæring, meta, sociale links, uddrag osv.) afhængigt af hvad udvidelsesforfatteren har inkluderet.

Bemærk: Du kan tjekke en omfattende liste over elementer i vores Vejledning i totalbyggermoduler. Den bedste måde at lære, hvad hvert modul gør, er imidlertid at lege rundt med Visual Composer. Opret en testside og øv på at indsætte og redigere elementer. Du får hurtigt fat på det og bygger sider som en professionel!

Populære kompatible plugins

Ud over Visual Composer-udvidelser er mange populære plugins kompatible med Visual Composer og tilføjer deres eget sidebygningselement automatisk. Her er et par af de mange plugins, du vil være glad for at høre, vil fungere problemfrit med Visual Composer-plugin for endnu bedre sidebygning.

WooCommerce Elements til Visual Composer

WooCommerce: Hvis du vil bygge en butik med WordPress, er WooCommerce vejen at gå. Dette plugin er ikke kun gratis og fuld af fantastiske funktioner, men det er fuldt ud kompatibelt med Visual Composer. Når WooCommerce er installeret og aktiveret, tilføjer den ikke kun egne indstillinger og indstillinger, men tilføjer også 17 nye sidebyggerelementer for din at lege med.

Revolution Slider WordPress Plugin

Slider Revolution: Sliders er en fantastisk måde at tilføje et opmærksomhedsfangende og indholdspakket afsnit på enhver side, og Slider Revolution er et perfekt plugin til at gøre netop det. Med dette plugin kan du trække og slippe elementer som tekst, knapper, billeder og endda videoer alle med tilføjede animationer og effekter for at skabe imponerende skyder. Se det i handling på mange af vores samlede demoer!

LayerSlider WordPress Plugin

LayerSlider: En anden fantastisk mulighed for skyderne er LayerSlider-pluginet. Det er lige så fantastisk som Slider Revolution, men med en lidt anden grænseflade og indstillinger. Det inkluderer endda en brugerdefineret overgangsbygger, så du kan oprette en slags animationer. Det er også en af ​​de to premium glider, der er samlet med vores Total WordPress-tema, så du ved, at det er temmelig godt.

Kontaktformular 7 Gratis WordPress Plugin

Kontaktformular 7: Kontaktformularer er en vigtig del af ethvert websted – hvad enten du er en blogger med en formular til forretningsforespørgsler eller en tandlæge med en aftaleformular. Kontaktformular 7 er helt gratis, fleksibel og med Visual Composer er det nemt at indsætte dine kontaktformularer med det brugerdefinerede formelement.

WPML WordPress-oversættelsesplugin

WPML: Hvis du har brug for at oprette et flersproget websted, er WPML en af ​​de førende muligheder for at oversætte dine indlæg og sider. Plus WPML er fuldt kompatibel med Visual Composer, så det er muligt at oversætte hver enkelt brugerdefinerede side, du bygger.

Polylang gratis WordPress-plugin

Polylang: Hvis du ikke ønsker at investere i WPML, er Polylang en fantastisk gratis mulighed, der er fuldt kompatibel med Visual Composer (det er et af de gratis plugins, vi anbefaler at gøre dit WordPress-sted flersproget).

Yoast SEO-plugin

Yoast SEO: Yoast gør det nemt for enhver bruger at forbedre webstedet SEO. Der er mange vigtige SEO-funktioner, herunder sitemaps, metabeskrivelser, brødkrummer og mere. Det bedste af alt – Yoast SEO spiller pænt med Visual Composer, så du kan bekymre dig om at skabe bedre sider i stedet for at undersøge SEO.

Templatera Template Manager til Visual Composer

Templatera: Dette plugin er ikke kun kompatibelt – det blev oprettet af WPBakery (forfatterne af Visual Composer) for at udvide funktionaliteten af ​​deres sidebygger. Templatera gør det muligt at gemme og genbruge skabeloner, så det er let at opbygge gentagelsessider. Når først plugin er installeret, tilføjer det sin egen mulighed i Visual Composer-indstillingerne i dit WordPress-dashboard, så det er nemt at importere, eksportere og genbruge dine skabeloner (som vi troede var en sådan enestående funktion, at vi bundled dette plugin med Total også).

Og vi er sikre på, at der er mange flere gode kompatible plugins! Hvis du er i tvivl om et nyt plugins kompatibilitet med Visual Composer, skal du bare kontakte forfatteren af ​​dit nye plugin og spørge.

Avancerede indstillinger til den visuelle komponist

For mere avancerede brugere er der et par ekstra indstillinger i Visual Composer, som du kan bruge til at tilføje tilpassede kortkoder til din sidebygger og til at oprette brugerdefinerede medie-gitter.

Visuel komponist kortkodekort

Først er Kortkodekort. Denne mulighed findes i Visual Composer-indstillingerne og kan bruges til at kortlægge dine egne brugerdefinerede kortkoder til Visual Composer. Dette er godt, hvis du har en shortcode, som du elsker (som måske en til en prissætningstabel), som ikke er inkluderet i Visual Composer som standard.

Den anden avancerede mulighed er den inkluderede Gitterbygger. Med disse funktioner kan du oprette brugerdefinerede gitter (svarende til medierne og indlægsnet) med dine egne tilpassede layout til dit indhold. For eksempel kan du oprette et brugerdefineret blog-postgitter med runde billeder, skrive forfatterens navn i en fed tilpasset skrifttype, brugerdefineret uddragslængde, en læse mere-knap og en anden knap, der linker til et anbefalet produkt. Får du ideen? Du kan opbygge ethvert gitterlayout, du ønsker, med mange muligheder for elementer, farver, marginer, rammer og mere.

Afslutter

Der er masser, du kan gøre med WordPress og Visual Composer. Hvis du vil se sidebyggeren på arbejde, skal du bare kigge på en af ​​vores samlede temademonstrationer, hvor vi har forsøgt at vise de mange forskellige stilarter og layout, der kan oprettes ved hjælp af Visual Composer.

Og hvis vi gik glip af noget bare spørg os. Vi vil med glæde fortælle dig alt hvad du vil vide om Visual Composer og hvordan det fungerer – efterlad en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map