Træk dit WordPress-tema design med gul blyant

Sådan tilpasser du dit WordPress-temadesign

Hvis du søger at tilpasse dit WordPress-temadesign på den lette måde så Gul blyant WordPress-plugin kan være bare det tilføjelse, du har brug for til dit websted. Denne redigeringsfil i visuel stil giver dig mulighed for at ændre udseendet på dit websted uden at skulle røre ved en kodelinie.


Brug af gul blyant lærer dig gleden ved webdesign, mens du opretter et smukt websted til at wow dine besøgende. Rediger ethvert element på dit websted, alt i frontend og i realtid. De eneste grænser for dit websteds design vil være din egen fantasi.

Denne dybdegående guide til brug af premium-versionen af ​​Yellow Pencil vil dække dens vigtigste funktioner, inklusive dens punkt og klik live CSS-redigeringsfunktioner og dens kompatibilitet med ethvert WordPress-tema. Vi kigger derefter på den brugeroplevelse, der tilbydes, så du kan konfigurere og designe på kort tid overhovedet.

Hvem er gul blyant til?

Gul blyant hvem

Uanset om du leder efter en hurtigere måde at tilpasse dit websted, eller du ikke kender CSS, kan Yellow Pencil hjælpe dig. Dette plugin inkluderer avancerede værktøjer og tilpasningsmuligheder, perfekt til fagfolk, der ønsker at oprette nye websteder til klienter.

Den manglende kodning, der er brug for, brugervenlighed, intuitiv interface og detaljeret supportdokumentation betyder imidlertid, at selv dem med begrænset designoplevelse kan få adgang til dette plugin. Kort sagt, hvis du vil tilpasse udseendet på dit WordPress-websted, er Yellow Pencil den visuelle stileditor for dig.

Kort sagt, hvis du vil tilpasse udseendet på dit WordPress-websted, er Yellow Pencil den visuelle stileditor for dig.

Nøglefunktioner i gul blyant

Gul blyant funktioner

Gul blyant er et virkelig imponerende designværktøj. De tilgængelige funktioner og værktøjer tillader fuld kontrol over udseendet på dit websted. Det kan bruges til ethvert WordPress-tema eller plugin, og giver dig mulighed for at oprette stilfulde og lydhøre websider.

Elementinspektøren giver dig mulighed for at vælge og tilpasse hvert visuelt element på dit WordPress-websted. Rediger farver, baggrunde, rammer og meget mere. Alt dette gøres i realtid i forreste ende af dit websted, så du kan se ændringerne, mens du foretager dem. Gul blyant genererer kode i baggrunden, så medmindre du vil, behøver du ikke at se på nogen kode selv. Andre funktioner inkluderer:

 • Træk og slip for at flytte elementer
 • Ændre størrelse på elementer med berøringen af ​​musen
 • Vælg mellem 600+ skrifttyper, 300+ baggrundsmønstre, 50+ animationer og meget mere
 • Ubegrænsede farver tilgængelige eller vælg fra Yellow Pencils moderne farvepaletter
 • Brug en live CSS-editor

Omfattende dokumentation og support er også tilgængelig for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af denne WordPress-visuelle stileditor.

Så vi ved nu, hvad Yellow Pencil har at tilbyde. Men hvordan kommer vi i gang, og er brugeroplevelsen så imponerende som de funktioner, den giver?

Sådan installeres gul blyant

Gul blyant er ekstremt hurtig og nem at installere. Når du har købt plugin fra CodeCanyon (eller købt et premium-tema som New York, der inkluderer plugin gratis), skal du downloade “Installerbar WordPress-fil” fra din Envato-downloadside (eller du kan bruge den gratis version, der er tilgængelig på WordPress.org).

Åbn derefter dit WordPress-dashboard. Vælg ‘Plugins’> ‘Tilføj nyt’.

Gul blyant Tilføj nyt

På siden Tilføj plugins skal du klikke på ‘Upload plugin’> ‘Vælg fil’.

Gul blyant-upload

Fra ‘hvor du hentede det til, skal du vælge’ waspthemes-yellow-pencil.zip ‘. Klik på ‘Installer nu’.

Gul blyantinstallation

Når plugin er installeret, skal du klikke på ‘Aktivér’. Indtast den aktiveringskode, du fik, da du købte pluginet. Dette giver dig adgang til plugin-opdateringer, når de frigives.

Efter aktivering vises velkomstsiden for gul side på dit betjeningspanel. Under ‘Ressourcer’ finder du plugins dokumentation, tutorials og anden hjælp og support, du muligvis har brug for for at komme i gang.

Gul blyant velkommen

Når du er klar, skal du klikke på “Lad os starte”. Dette fører dig direkte til redigeringstilstand.

Forståelse af den gule blyantgrænseflade

Den gule blyantgrænseflade er meget klar og intuitiv at bruge. Linjen, der løber ned langs venstre side af siden, viser de tilgængelige værktøjer.

Gul blyant venstre bjælke

Det panel, der svæver til højre på siden, er Editor-panelet. Når der ikke vælges noget element på siden, viser det de tre tilpasningstyper, som det er muligt at redigere i.

Yellow Pencil Editor Panel

Når du klikker på et element på siden, ændres Editor-panelet til at indeholde stilegenskaber.

Gul blyantelement valgt

En blå boks vises omkring et valgt element, der viser yderligere tilpasningsmuligheder.

Gul blyantelement valgt

Vigtige værktøjer, du har brug for

Værktøjslinjen på venstre side viser adskillige værktøjer, men nogle få er øjeblikkeligt vigtige for at hjælpe dig med at komme i gang …

Gule blyantværktøjslinjeværktøjer

 • Elementinspektør – Dette giver dig mulighed for at vælge ethvert element på siden, der skal tilpasses.
 • Fortryd og forny – Prøv forskellige design på din side i sikkerhed i den viden, du kan fortryde eller forny dine redigeringer.
 • Fuldskærm – Arbejd i fuld skærm, så du får et klart overblik over dine tilpasninger, mens du foretager dem.

Editorpanelet indeholder tre vigtige knapper …

Gule blyant Editor-panelknapper

 • Live-forhåndsvisning – Forhåndsvis dine ændringer uden nogen af ​​de gule blyantgrænseflader på skærmen.
 • Nulstil ændringer – kan du ikke lide dine redigeringer? Nulstil bare de ændringer, du har foretaget.
 • Gem – Når du har vist et eksempel på dit arbejde, og du er tilfreds med resultaterne, skal du bare trykke på Gem-knappen.

Valg af en tilpasningstype

Gul blyant tilpasningstype

Inden du vælger et element på din side og begynder at redigere det, skal du først vælge en tilpasningstype. Disse vises på Editor-panelet, når intet element er valgt. Der er tre typer at vælge imellem; Global tilpasning, tilpasning af en side og tilpasning af skabeloner.

Hver af typerne er relativt selvforklarende. Valg af ‘Global Customize’ betyder, at de ændringer, du foretager, vil være gældende for hver side på dit websted. Hvis du vælger ‘Tilpas en side’, påvirker alle redigeringer kun den side, du arbejder på. ‘Tilpas skabeloner’ gælder for den aktuelle posttype, en god mulighed, hvis du vil konfigurere alle produkt- eller blogsider.

Den tilpasningstype, du har valgt, vises øverst i Editor-panelet. Sørg for at kontrollere, at du redigerer i den rigtige type, før du gemmer dit arbejde.

Hvad kan du gøre med gul blyant?

Når du har gjort dig bekendt med grænsefladen, er det tid til at komme i gang. Nedenfor er et eksempel på nogle af de mange tilpasningsværktøjer og funktioner, som dette plugin tilbyder. Disse vil hjælpe dig på vej til produktion af en smuk og professionel webside.

Skift typografi

Gul blyant typografi

Det er en vigtig opgave at vælge en skrifttype, der passer til dit websted. Gul blyant giver forskellige muligheder, der hjælper dig med at style din tekst på en måde, der passer til dit websteds design og griber din læsers opmærksomhed.

Klik på et afsnit af tekst, du gerne vil redigere, og vælg derefter ‘Tekst’ fra Editor-panelet. Dette åbner tilpasningsmulighederne for typografi. Vælg mellem 600+ skrifttyper, ændre størrelsen på skrifttypen, ændre liniehøjden, kontroller afstanden mellem bogstaver og ord samt meget mere. Du kan også ændre farven på din tekst ved at vælge fra en af ​​Yellow Pencils moderne farvepaletter eller vælge dit eget farvevalg.

Tilføj en grænse

Gul blyantkant

Tilføjelse af en ramme til bestemte elementer på en side kan hjælpe med at fremhæve vigtig information og skabe effektive visuals. Når du har valgt det billede eller tekst, du vil tilføje en ramme til, skal du vælge ‘Border’ fra Editor-panelet. Der er fire stilarter af

Når du har valgt det billede eller tekst, du vil tilføje en ramme til, skal du vælge ‘Border’ fra Editor-panelet. Der er fire stilarter af grænsen at vælge imellem; solid, prikket, stiplet eller skjult. Du kan også ændre kantbredden for at gøre den mere defineret og ændre farven.

En imponerende funktion er, at du kan tilpasse hver side af grænsen separat. Dette betyder, at hver af de fire sider kan få en anden farve, stil og tykkelse, hvilket resulterer i et unikt og iøjnefaldende udseende.

Ændre baggrunden

Gul blyant baggrund

En slående baggrund kan hjælpe med at gøre et element til pop. Gul blyant giver dig mulighed for at ændre baggrunden for hvert enkelt element på dit websted.

For at gøre dette skal du klikke på det valgte emne og vælge ‘Baggrund’ fra Editor-panelet.

Her kan du ændre baggrundsfarve, vælge fra en af ​​Yellow Pencils 300+ mønstre eller vælge en CSS-gradient. Du har også muligheden for at uploade dine egne brugerdefinerede billeder. Når du har besluttet en baggrund, kan du justere baggrundstørrelse, placering, og hvis du har tilføjet et billede, skal du vælge, om det er statisk eller rulle sammen med resten af ​​siden.

Brug animationer

Gul blyantanimation

Brug af animationer er en anden god måde at hjælpe dit indhold med at få indflydelse på. Under ‘Animation’ i Editor-panelet kan du tilføje en animationseffekt til dit valgte element.

Vælg en af ​​50+ animationer i live-animationsadministratoren, fra at zoome ind eller falme ud, til at hoppe, spinde og meget mere. Du kan kontrollere varighed og forsinkelse samt køre flere animationer samtidig, hvis du ønsker det. Dette vil give dit websteds originalitet samt opmærksomhed på de vigtige aspekter af din side. Du kan også begynde at oprette dine egne tilpassede animationer ved at vælge Animationsgeneratoren på værktøjslinjen.

Ændre størrelse på og placere ethvert element

Ændring af størrelse og ændring af ethvert element er meget enkelt med gul blyant.

For at ændre størrelsen skal du klikke direkte på et emne, så det blå markerede felt vises rundt om det. Træk derefter blot de vandrette og lodrette linjer i den blå boks for at ændre størrelsen.

Gul blyantstørrelse

For at flytte et element skal du klikke på det og derefter holde museknappen nede. Træk og slip det til den korrekte position på siden.

Yellow Pencil Dragon Drop

Ulempen med denne træk-og-slip-funktion er, at den kan forårsage problemer med visning på mobiler. Brug det responsive værktøj, der findes på værktøjslinjen, for at se, hvordan din webside ser ud på alle skærmstørrelser. Det kan være nødvendigt, at du ændrer dit design i overensstemmelse hermed.

Prisfastsættelse

Gul blyantprissætning

Det gule blyant WordPress-plugin er tilgængeligt fra CodeCanyon for $ 26. Dette inkluderer 6 måneders support, men du har muligheden for at betale en ekstra $ 7,88 for at udvide support til op til 12 måneder.

Afsluttende tanker

Gul blyant er et fantastisk værktøj at bruge, hvis du vil tilpasse dit WordPress-websteds udseende. Funktionerne og brugervenligheden giver dig alt, hvad du har brug for for at oprette et tilpasset WordPress-websted. For at få de bedste resultater skal du sørge for at have en klar vision om, hvordan du ønsker, at dit websted skal se ud.

Har Yellow Pencil de funktioner, du har brug for for at personalisere dit WordPress-websted? Del dine tanker nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map