Trinvis vejledning til at migrere dit WordPress-sted til en ny vært

Trinvis vejledning til at migrere dit WordPress-sted til en ny vært

At flytte dit websted til en ny vært kan være en skræmmende og stressende oplevelse, men det behøver ikke være det. Selvom der er vigtige trin for at migrere dit WordPress-sted, hvis du følger vores guide, kan du få succes.


Mange mennesker står over for behovet for at flytte til en ny vært på grund af problemer med deres nuværende udbyder og har lige fået nok. Men alt for ofte er migrering til en mere pålidelig vært forsinket gang på gang af frygt for at begå en fejl og skade dit websted (er).

For at komme rundt i problemet betaler folk muligvis et stort gebyr for en professionel at flytte deres websted for dem. Eller søg efter en ny vært, der tilbyder en migrationstjeneste som en del af en ny hostingpakke. Og så er der de mennesker, der læser denne artikel, der tager den tredje mulighed for selv at gå på den.

Hvis du bruger lidt tid på at forberede din egen hjemmeside, er migrering intet at være bekymret for. Det kan være et meget ligetil projekt, hvis det nærmer sig korrekt og let kan vendes ud af, hvis der skulle opstå problemer.

Lad os køre gennem de trin, der kræves for at flytte dit WordPress-websted til en ny vært, men inden vi begynder at vise dig, hvordan du kan migrere dit websted, skal du huske på, at mange af de bedste WordPress-hostingfirmaer faktisk flytter dit websted til dig, så hvis du netop har købt en ny hostingplan og ønsker at flytte dit websteds check hos din nye hostingudbyder først for at se, om de tilbyder gratis migrering.

Indholdsfortegnelse

Rul hurtigt ned til et hvilket som helst afsnit, eller du kan endda bogmærke et af nedenstående links for at gøre det lettere at komme tilbage, hvis du skal tage en pause under processen:

Trin 1: Sikkerhedskopiér dine webstedsfiler

FTP-overførsel

Det allerførste trin før migrering er at tage backup af alle aspekter af dit websted. Dette skal være en del af din generelle WordPress-sikkerhed og er god praksis, inden der foretages større ændringer. Men det er også et krav at migrere din WordPress-installation, da der er så meget data, der flyttes.

Så hvordan sikkerhedskopierer du dit websted? Der er masser af plugins, du kan bruge til at tage backup af WordPress til dig, såsom VaultPress eller Duplicator. Med et backup-plugin installerer og bruger du typisk indbyggede indstillinger til at administrere, hvilke filer der sikkerhedskopieres, hvor ofte og hvor dine sikkerhedskopier er gemt.

Alternativt kan du tage en mere manuel tilgang. For at give dig en hurtig oversigt kræver manuelle sikkerhedskopier et filoverførselsværktøj (FTP) for at få adgang til dine webstedsfiler. To populære FTP-programmer er FileZilla (PC) og Transmit (Mac). Efter installationen skal du bruge SFTP-legitimationsoplysning (fra din webhostkonto) for at oprette forbindelse til dit websteds server. Når du har oprettet forbindelse, skal du vælge og downloade alle filer under dit websteds bibliotek. Dette inkluderer .htaccess fil, der er indstillet til at være skjult. Se dit FTP-programs hjælpefil for at få det til at vise skjulte filer, hvis du ikke kan se denne fil.

Afhængigt af antallet af medie uploads, du har på dit websted, kan det tage nogen tid. Mens denne download er i gang, kan vi begynde trin to og lave en kopi af din database.

Trin 2: Eksporter WordPress-databasen

Databaseeksport

Eksport af din database er en enkel proces, der kun kræver et par trin til at gennemføre. Login til cPanel konto på din webserver, og åbn phpMyAdmin Ansøgning. Vælg den database, der indeholder din WordPress-installation fra listen på venstre sidebjælke, og klik først på Eksport fanen i navigationsmenuen.

Standardindstillingerne for a Quick eksport og SQL format til eksport er tilstrækkelige til, hvad vi har brug for. Klik på -knappen, og databaseksportprocessen begynder, og en fil downloades til din lokale computer.

Når databaseeksporten og FTP-overførslen af ​​dine filer begge er afsluttet, er du klar til at gå videre til næste trin.

Trin 3: Opret WordPress-databasen på din nye host-server

Inden vi kan begynde migreringen til den nye webhost, er vi nødt til at skabe et miljø til en WordPress-installation. For at gøre dette skal du oprette en database, som du kan importere dine SQL-data til.

Log ind på din nye webhost med de brugeroplysninger, de har leveret dig, og opret forbindelse til cPanel-softwaren. I vores guide bruger vi MySQL Databases-applikationen. Hvis din webhost ikke har den applikation, der kører, skal du kontakte deres supportteam for at finde ud af deres metode til at oprette nye databaser.

Trinene til at oprette en database er ganske enkle:

 • Åben MySQL-database og oprette en ny database med et passende navn til dit websted.
 • Opret en ny MySQL-bruger (med en sikker adgangskode).
 • Føj denne brugerkonto til den nye database og giv den Alle privilegier.

Skriv databasens navn, det nye MySQL-brugernavn og dets adgangskode ned. Du har brug for dem snart.

Trin 4: Rediger wp-config.php Fil

Gennemse til mappen på din lokale computer, hvor du downloadede dine webstedsfiler til. I den mappe er der en fil kaldet wp-config.php der kontrollerer adgangen mellem WordPress og din database.

Lav en kopi af denne fil og gem den i en anden mappe på din lokale computer. Dette er nødvendigt for at gendanne de ændringer, vi er ved at foretage, hvis der skulle ske noget galt senere.

Åbn den originale version af filen med din foretrukne teksteditor, og foretag de følgende tre ændringer:

1. Skift databasens navn

Find følgende linje:

definere ('DB_NAME', 'db_name');

Det db_name del af denne linje indstilles i øjeblikket til MySQL-databasens navn på din gamle webhost. Dette skal ændres til navnet på den nye database, du lige har oprettet.

2. Skift databasens brugernavn

Under dette finder du linjen:

definere ('DB_USER', 'db_user');

I denne linje skal du ændre db_user del fra brugernavnet til din gamle vært for at matche det nye brugernavn, du lige har oprettet.

3. Skift databasens brugeradgangskode

Endelig rediger den tredje linje:

definere ('DB_PASSWORD', 'db_pass');

Som med de andre db_pass afsnit af denne linje skal ændres til den nye sikre adgangskode, du oprettede til din MySQL-bruger.

Gemme wp-config.php og luk filen.

Trin 5: Importer din WordPress-database

Databaseimport

Nu hvor du har en ny database til at arbejde med, kan vi starte importprocessen.

Start phpMyAdmin fra cPanel-softwaren på din nye server, og vælg din nye database fra listen på venstre håndbjælke. Når det åbnes, vælg Importere fanen fra navigationsmenuen.

I Fil, der skal importeres sektion klik på Vælg fil og vælg den SQL-fil, du har eksporteret tidligere.

Fjern markeringen af Delvis import afkrydsningsfeltet, skal du sikre dig, at formatet er indstillet til SQL og klik derefter på knap. Databaseimporten begynder nu.

Den tid, denne import tager, varierer afhængigt af størrelsen på din database. Du skal modtage en meddelelse, der informerer dig om importens succes, når den er færdig.

Trin 6: Upload WordPress-filerne til din nye vært

Nu hvor du har forberedt den nye database og du har konfigureret wp-config.php-filen igen, er det tid til at begynde at uploade dine websteds filer.

Opret forbindelse til din nye webhost ved hjælp af dit FTP-program og gennemsøg den mappe, som dit websted skal afholdes. Hvis dette er det primære eller det eneste sted, der installeres på denne webserver, er det sædvanlige bibliotek at uploade filerne til mappen public_html.

Med det valgte fjernkatalog kan du uploade dine webstedsfiler, der nu skal indeholde den opdaterede version af wp-config.php. Som med den tidligere download kan denne proces tage nogen tid.

Slet ikke disse filer fra din lokale computer, når uploaden er afsluttet. De er stadig nødvendige, indtil de sidste trin er afsluttet.

Trin 7: Definition af nyt domæne & søg / erstat gammelt domæne

Hvis du flytter til et nyt / andet domæne, skal du læse over dette trin, hvis ikke, kan du springe dette over, fordi du ikke behøver at opdatere dit websted for at pege på et andet domæne.

Et problem, som folk altid ser ud til at have, når de flytter deres websted, er at de har tilføjet links til andre indlæg på deres websted eller indsat billeder direkte ved at pege på en URL på serveren, hvilket får disse til at gå i stykker, når de flyttes over til et nyt domæne. Hvis du hurtigt og nemt vil søge efter forekomster af dit gamle domænenavn og erstatte med det nye navn, foreslår vi, at du kigger på Søg Udskift DB manuskript på github. Dette giver dig mulighed for at gøre dette med stor lethed. Bare sørg for at SLETTE det, når du er færdig (af sikkerhedsmæssige årsager) og ikke placere det i dit roddomæne, oprette en midlertidig mappe med et tilfældigt navn til at være vært for scriptet.

Ændring af websteds-URL: Ved at foretage en søgning og erstatte for det gamle domæne og erstatte med det nye domæne, ændrer du også site_url- og hjemme-url-værdierne i databasen (Ændring af webstedets webadresse) hvilket sikrer, at når du prøver at logge ind på dit websted på det nye domæne, prøver det ikke at omdirigere dig til det gamle domæne.

Trin 8: Final Touches

Dette trin indeholder faktisk to separate minitrin med (potentielt) flere dage imellem.

Først – inden du kan bruge webstedet på din nye vært, skal du gøre det genkonfigurer dit domænes DNS-indstillinger. De indstilles til at pege på din gamle vært, og du bliver nødt til at pege de korrekte poster til den nye server-IP-adresse.

Denne proces afhænger af, hvor du har dit domæne registreret. Detaljerne for at afslutte denne proces er for forskellige til at diskutere i dette indlæg, men din domæneregistrator skal have alle de detaljer, du har brug for for at foretage denne ændring.

Det kan tage op til 48 timer at udbrede DNS-ændringer. Det er bedst at gøre dette i en periode, hvor du forventer lavere trafikniveauer. I løbet af dette 48 timers vindue skal du undgå at foretage ændringer på dit websted, da du muligvis ændrer den gamle version af webstedet.

For det andet – efter 48-timersperioden er udløbet, skal du nu få adgang til den nye webhost, når du går til dit websted. Det er på dette tidspunkt, du kan opret forbindelse til din gamle webhost for at slette filer og database. Du skal stadig have en lokal sikkerhedskopi af disse filer og databaseeksporten sammen med den originale wp-config.php-fil, hvis du har brug for at rulle migreringen tilbage. Det kan være en god ide at holde fast i disse filer i en længere periode bare for at være på den sikre side.


Som du kan se, når processen er opdelt i ovenstående enkle trin, er processen ikke så vanskelig. Det eneste, det virkelig kræver, er, at du skal være forsigtig i hvert trin og give dig selv muligheden for at gå tilbage til den originale version indtil det sidste mulige øjeblik (i tilfælde af problemer).

Har du migreret dit WordPress-websted for nylig? Fortæl os om din oplevelse med processen i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map