Tidsbesparende SQL-forespørgsler til WordPress

SQL Change Admin login brugernavn

Hvis du er en WordPress-webstedsejer, er der en masse ting at tage sig af.


Konstant opdatering af dit blogindhold, tilføjelse af nye produkter, ændring af priser, og vi nævner ikke engang regelmæssig plugins-opdatering, giver en dev adgang og gør mange flere ting som en del af den daglige WordPress-rutine.

Nogle gange, hvis du har brug for at justere indstillinger, finder du en tutorial til en lang webside med mange instruktioner til at udføre en enkelt handling. Men hvad nu hvis du vidste, at størstedelen af ​​disse ændringer kan ændres med en simpel SQL-forespørgsel, en kommando, du kører i din databasehåndteringsmenu.

Da du er en travl person, og at spare tid er en prioritet, er her de grundlæggende SQL-forespørgsler, der hjælper dig med at opnå resultaterne på få minutter.

Første trin

Når der er mere end et websted på din hostingkonto, inden du udfører SQL-forespørgsler, skal du sørge for, at du ændrer den rigtige database. Du kan finde databasenavnet, der er tildelt en bestemt WordPress-installation i din wp-config.php fil på strengen:

definere ('DB_NAME', 'dit navn')

WordPress Definer database

Vær også opmærksom på tabelpræfikset, da du har brug for det til at specificere, når SQL-kommandoer er kørt. Den er placeret i den samme fil i bunden af ​​sideindstillingerne.

WordPress-tabelpræfiks

I dette eksempel ovenfor er databasens navn _wp622. Bordpræfikset er wpc7_. Lad os gå til databaseadministratoren, når vi ved det. De fleste kontrolpaneler bruger PHPMyAdmin til databasestyring.

phpMyAdmin

Når du er der, skal du finde dit databasenavn på listen og klikke på det:

Vælg database

Før du foretager ændringer, skal du sørge for, at du opretter en sikkerhedskopi til denne database, så du hurtigt kan gendanne den, hvis noget går galt.

Vi dækker hvordan du sikkerhedskopierer WordPress detaljeret i vores generelle sikkerhedskopi-guide. Men for at give dig et hurtigt gennemgang skal du vælge Eksport valg, vælg metode og format i henhold til dine behov og tryk på (her har vi indstillet alle standardindstillinger):

Eksporter database

Når det er gjort, er du sikker på at fortsætte. Tryk på menuen SQL og lad os komme i gang:

SQL-menu

Erstat URL

Hvis du planlægger at opdatere din websteds URL ved at tilføje SSL-certifikatet til dit websted eller ved at udføre andre ændringer, skal du sørge for at bruge følgende kommando:

UPDATE wp_options SET option_value = erstatte (option_value, 'http://www.oldurlofthewebsite.com', 'http://www.newurlofthewebsite.com') HVOR option_name = 'home' ELLER option_name = 'siteurl';

Lad os sige, at jeg vil have min URL til https //: og mit domænenavn er eksempel.com. I dette tilfælde skal jeg ændre navnet på wp_options-tabellen og selve URL’en:

UPDATE wpc7_options SET option_value = erstatte (option_value, 'http://www.example.com', 'https://www.example.com') HVOR option_name = 'home' ELLER option_name = 'siteurl';

SQL Erstat sit navn

Og vent på en succesmeddelelse.

SQL-succesmeddelelse

Hvorfor er det så vigtigt at se det? Hvis du trykker på men der er nogle fejl i forespørgslen, systemet kan ikke opfylde anmodningen, og du vil modtage fejl, hvilket betyder, at udførelsen mislykkedes. Fejlen ser ud som følger og angiver årsagen til, at processen mislykkedes.

SQL-fejlmeddelelse

Bemærk, at denne kommando er en grundlæggende og kun vil erstatte hovedwebadressen på dit websted, så hvis du planlægger at ændre domænenavnet på dit websted fra eksempel.com til test.net, skal du ændre det inklusive alle de tabeller, hvor URL’en på dit websted er opfyldt, f.eks. wp-posts, wp-postmeta og også passe på tabellerne med rækker, der indeholder URL genereret af plugins (for eksempel WooCommerce).

For at gøre det skal du mindst grundlæggende SQL-træning. En yderligere mulighed ville være at åbne den database, du eksporterede i en hvilken som helst teksteditor, og med Ctrl + H erstatte alle nævnene på dit gamle domæne til det nye. Hvis dette lyder for kompliceret, findes der en række andre værktøjer, der hjælper med at automatisere denne proces (f.eks interconnect / it database search & erstatte script eller Bedre søgning og udskift plugin baseret på det samme script) mens du bare uploader filen til din webstedsmappe til arbejdsstedet og åbner den i en browser.

Opret ny administratorbruger

Hvis du har brug for at tilføje en ny bruger med Admin-rolle til din installation, skal du bruge følgende kommando og ændre den afhængigt af dine præferencer:

INDSÆT I "wp_users" ("user_login", "user_pass", "user_nicename", "user_email", "user_status")
VALUES ('yourlogin', MD5 ('yourpassword'), 'efternavn efternavn', '[email protected]', '0');

INDSÆT I `wp_usermeta` (` umeta_id`, `user_id`,` meta_key`, `meta_value`)
VÆRDIER (NULL, (Vælg max (id) FRA wp_users),
'wp_capabilities', 'a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}');

INDSÆT I `wp_usermeta` (` umeta_id`, `user_id`,` meta_key`, `meta_value`)
VÆRDIER (NULL, (Vælg max (id) FRA wp_users), 'wp_user_level', '10');

Bemærk, at du bliver nødt til at ændre tabellerne og loginværdierne, alt efter hvad du ønsker brugernavn og databaser.

Jeg vil oprette en bruger MyDeveloper med adgangskoden mypassword, min udviklers navn er John Doe og e-mailen er [email protected]. Så min forespørgsel ser således ud:

INDSÆT I "wpc7_users" ("user_login", "user_pass", "user_nicename", "user_email", "user_status")
VÆRDIER ('Mydev', MD5 ('mypassword'), 'John Doe', '[email protected]', '0');

INDSÆT I `wpc7_usermeta` (` umeta_id`, `user_id`,` meta_key`, `meta_value`)
VÆRDIER (NULL, (Vælg max (id) FRA wp_users),
'wp_capabilities', 'a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}');

INDSÆT I `wpc7_usermeta` (` umeta_id`, `user_id`,` meta_key`, `meta_value`)
VÆRDIER (NULL, (Vælg max (id) FRA wpc7_users), 'wp_user_level', '10'

SQL Opret en ny administratorbruger

Bemærk, at jeg ikke behøver at ændre rækkenavne (dvs.. wp_user_level eller leg med tal 0, 10, 13 da de betyder brugerrollen og tilsvarende rettigheder. Når det er gjort, trykker jeg på .

Outputet skal vise de succesrige resultater som de følgende:

SQL Opret en ny administratorbrugerresultater

Skift brugernavn Brugernavn

For at ændre login-brugernavnet skal du gå tilbage til fanen MySQL og køre følgende kommando:

UPDATE wp_users SET user_login = 'newlogin' WHERE user_login = 'admin';

Lad os sige, at dit standardbrugernavn er MyDeveloper, den, du oprettede før, og du vil indstille secureduser i stedet for det. I vores særlige tilfælde kører vi følgende kommando, da vi også har standardpræfikset wp7c_:

UPDATE wpc7_users_users SET user_login = 'sikret bruger' WHERE user_login = 'mydeveloper';

Den succesrige output ser ud som følger:

SQL Change Admin login brugernavn Succes

Skift administratoradgangskode

I henhold til sikkerhedsreglerne for regelmæssige adgangskodændringer kan du muligvis også ændre adgangskoden til din secureduser. Her er forespørgslen til det:

UPDATE wp_users SET user_pass = MD5 ('new_password') WHERE user_login = 'youruser';

For denne bestemte kommando til ændring af adgangskode er vores kommando som følger:

UPDATE wpc7_users SET user_pass = MD5 ('$ tR0ngP @ s $ w03D') WHERE user_login = 'securiseret bruger';

SQL Skift administratoradgangskode

Trykke og vent på succesmeddelelsen:

SQL Skift administratoradgangskode Succes

Slet spam

For brugere, der offentliggør en masse indlæg og lader kommentarer åbne for interaktion, kan problemet med spam-kommentarer blive virkelig smertefuldt. Mens du muligvis filtrerer kommentarerne ved manuel godkendelse, vil du sandsynligvis finde en måde at hurtigt slette alt, hvad du ikke har godkendt. Sådan gør du:

SLET FRA wp_comments WHERE wp_comments.comment_approved = 'spam';

Når vi tilpasses til det særlige tilfælde, diskuterer vi her:

SLET FRA wpc7_comments WHERE wpc7_comments.comment_approved = 'spam';

SQL Slette spam

Bemærk: præfikset skal ændres begge steder, hvor det er opfyldt, da wp_comments.comment_approved er det separate felt i tabellen.

Her er den vellykkede output:

SQL Slet spam-succes

Slet alle ikke-godkendte kommentarer til indlæg

På et tidspunkt kan du muligvis indse, at du er træt af at filtrere og læse kommentarerne til artiklene, inden du tager den endelige beslutning om at offentliggøre dem, så du vil slette dem. Der er en kommando til det:

SLET FRA wp_comments WHERE comment_approved = 0

Bemærk, at comment_approved afsnit behøver ikke ændringen, da denne fane repræsenterer standardfunktionen i den tabel, der er uforanderlig.

Den ændrede kommando ser ud som følger:

SLET FRA wpc7_comments WHERE comment_approved = 0

SQL Slet ikke godkendte kommentarer

Når det er gjort, kan du se det sædvanlige resultat for vellykkede udførte kommandoer:

SQL Slet ikke godkendte kommentarer succes


Selvom det kan se ud som om det kan tage længere tid at følge instruktionerne end bare at gøre ting manuelt, er det ikke det. Jo større din hjemmeside er, jo mere tid skal du bruge på den. En enkelt handling udføres separat for 10 indlæg, og du ender med 10 gange mere tid på udførelsen.

Så sparer du faktisk masser af din dyrebare tid ved at køre disse kommandoer og kan bruge denne tid på vigtigere ting som f.eks. Indholdsplanlægning eller leder efter inspiration ideer.

God blogging!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map