Start din egen skønhedsblog med WordPress i dag

Sådan starter du en skønhedsblog med WordPress

Hvis du er fascineret af skønhed eller altid bliver bedt om tips til hår, hud og makeup, har du måske tænkt på at parlaye denne oplevelse til at starte en skønhedsblog. Du kan dog blive overvældet af tanken om en kompleks installationsproces på en platform, du ikke forstår.


WordPress er den perfekte løsning til skønhedsbloggere. Det er super nemt at oprette et godt websted, der ser godt ud ved at bruge et af de mange tilgængelige skønhedsrelaterede temaer. På samme måde som hvordan det rigtige tilbehør kan omdanne en persons udseende, kan valg af et passende tema også få din blog til at se godt ud.

I denne artikel viser vi for det første to eksempler på fantastiske WordPress-skønhedsblogger, hvorefter vi leder dig gennem, hvordan du opretter din egen blog på verdens mest anvendte publiceringsplatform. Lad os komme igang!

Populære skønhedsblogger, der kører på WordPress

Skønhedsblogging er meget populær, og på grund af det store antal tilgængelige blogs er det svært at vælge en favorit. Dog er alle de bedste skønhedsblogger indholdsrige og smukke at se på (naturligvis!). Her er et par populære skønhedswebsteder bygget på WordPress, som vi synes er værd at tjekke.

Maskcara

Maskcara Beauty Blog

Drevet af makeupartist Cara Brook, Maskcara er et sted dedikeret til at fejre den naturlige skønhed. Her finder du nyttige tutorials, produktinformation, livslektioner og selvfølgelig makeup til alle typer kvinder. Dette sted er billedtungt og bruger både stockfotos og selv tagede billeder overalt. Det har også et fremtrædende Instagram-feed langs bunden af ​​hver side, der yderligere viser webstederne mange tutorials.

Fashionlush

Fashionlush Beauty Blog

Lad ikke navnet vildlede dig. Fashionlush indeholder mere end bare tøj – du finder også fantastiske DIYs, sundheds- og skønhedstips og rejsedagbøger. Denne elegante blog er designet til at inspirere og kultivere læsernes kreativitet. De professionelt tagede fotos får dette websted til at føles som et magasin lige fra racket – en stil der kan fungere godt til skønhedsblogger.

Mager fortrolig

Skinny fortrolig skønhedsblog

Det Mager fortrolig er den personlige blog for skønheds- og fitnessinfluencer Lauryn Evarts. Her kan du finde hendes personlige tip om at leve et smukkere liv – indefra og ud. Tip spænder fra frisurer og morgenrutiner til den bedste mad i forskellige byer rundt om i verden. Mens de fleste fotos er professionelle eller candids, hjælper produktstunge billeder smart med at tilføje indtjeningen på webstedet (a-la her er et billede af det, jeg bruger, efterfulgt af tilknyttede links i teksten).

Kate La Vie

Kate La Vie Skønhed Blog

Dækker forskellige aspekter af livet, Kate La Vie tilbyder tip til skønhed, interiørdesign og generel livsstil. Det friske, rene design holder indholdet foran og midt. Plus den let at gennemse butik på stedet gør det nemt for tilhængere at købe Kate’s top valg.

Sådan starter du din egen skønhedsblog med WordPress

Nu hvor du er blevet inspireret, lad os gå videre til, hvordan du kan starte din egen skønhedsblog ved hjælp af WordPress. Der er fire grundlæggende trin til at komme i gang:

 1. Vælg en stor WordPress vært
 2. Vælg et domænenavn

1. Vælg en stor WordPress vært

Du har først brug for et sted for at være vært for dit WordPress-sted. Vi anbefaler stærkt WPEngines administrerede WordPress-hosting (starter ved $ 35 pr. Måned), når de håndterer installation, sikkerhedskopiering og opdateringer til dig. Svinghjul er en anden mulighed, der tilbyder administreret WordPress-hosting, det er billigere end WPEngine (der tilbyder en sammenlignelig pris til $ 28 eller en lille plan for kun $ 14 pr. Måned) – så det kan være en bedre pasform, hvis du har et budget. Hvis du virkelig er lav på kontanter og vil starte med små, kan du tjekke Bluehost, der starter ved $ 2,95 pr. Måned, hvilket er en WordPress anbefalet vært.

Der er mange topindstillinger for WordPress-hosting, som du kan vælge mellem. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at vælge en vært, der giver dig enten administreret WordPress eller et klik med WordPress-installation.

Vælg et domænenavn (URL’en til din blog)

Du har også brug for et domænenavn. Nogle hosting-pakker inkluderer dit domænenavn gratis det første år (såsom Bluehost). Men hvis din hosting ikke inkluderer denne funktion, er det let nok at købe den separat. Vi kan godt lide GoDaddy, men de fleste registrarer fungerer ens. Søg efter den ønskede url, køb den (vi anbefaler også at tilføje til privatlivets fred og et SSL-certifikat) og peg derefter dit nye domæne til din vært. Derefter er du klar til at begynde at blogge

Bemærk: Vi kan ikke fortælle dig nøjagtigt, hvordan du gør dette, da det varierer baseret på registreringsdatabasen og vært, du bruger. Heldigvis har hvert register- og hostingfirma instruktioner på deres websted for, hvordan man gør dette… og hvis du er i tvivl beder deres kundesupport om hjælp.

På grund af den nødvendige forpligtelse er du muligvis ikke klar til at tage springet til online-hosting, og det er okay. Du har også muligheden for at installere WordPress på din egen computer. Dette er en fantastisk måde at øve eller designe dit websted offline. Selvom det virker kompliceret, er det ikke rigtig hårdt. Afhængigt af dit operativsystem vil en af ​​vores tidligere artikler lede dig gennem processen:

 1. Installation af WordPress på Mac lokalt med MAMP, WAMP eller Ubuntu
 2. Lokalt med svinghjul for nemt at opbygge dit websted lokalt
 3. Brug DesktopServer til at oprette flere lokale sider

Når du imidlertid er klar til at flytte dit websted online, skal du bestemt revidere vores rådgivning ovenfor for en passende vært – der er ingen måde for verden at se din blog medmindre den er online! Med WordPress installeret (enten lokalt eller på din nye hostingplan) er det tid til at se på temaer.

2. Vælg et tema

Kort sagt styrer temaer udseendet på dit WordPress-websted. Der er en overflod af temaer tilgængelige (med mange gratis muligheder såvel). Men til din skønhedsblog skal du sørge for at vælge et tema, der får mest ud af dit indhold. Det rigtige tema skal have et fantastisk layout, der sætter fokus på dit indhold og god integration med sociale medier. Lad os se på tre gode eksempler.

Chic livsstil og skønhed WordPress-tema

Chic livsstil og skønhed WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Chic er et premium WordPress-tema oprettet til makeup, hår, mode og livsstilswebsteder. Ved at tage designinput fra brancheinsidere, har dette tema et meget professionelt look og præg, der vil bringe din skønhedsblog op et andet niveau.

Plus temaet inkluderer fuld understøttelse af WooCommerce. Så hvis du vil tage din skønhedsblog til næste niveau og begynde at sælge dine egne produkter (som Maskcara med hendes IIID-makeup), kan du! Hvis du er en, der kan lide at tænke stort og ser en premium mulighed, kan Chic være ideel.

Savona Fame Gratis WordPress-tema

Savona Fame Gratis WordPress-tema

Savona Fame-temaet har et simpelt bloglayout med to oversigtsmenuer (en øverste bjælke med sociale links og en hovedcentreret menu under logoet) og stylede widgets. Den minimale lyserøde, hvide og sorte farvepalet er den perfekte start til enhver skønhedsblog.

Olivie Beauty Blog WordPress Theme

Olivie Beauty Blog WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Olivie er et meget feminint WordPress-tema designet til mode, skønhed og livsstil blogs. Det har flere opslag på hjemmesiden, sektioner, der er klar til annonceplaceringer, og en indbygget formular til tilmelding af nyhedsbrev til at indsamle læsernes e-mail-adresser.

Dette tema vil være godt for en-person-opsætninger, der ønsker at tjene penge på deres blog i fremtiden. Med det rigtige tema valgt, er det tid til at se på nogle passende plugins.

Genoplive gratis WordPress-tema

Genoplive gratis blogging-tema

Revive er et gratis tema med et smukt magasin-stil layout. Der er flere designindstillinger (herunder visning af sociale medier i overskriften) sammen med fremtrædende brug af fremhævede billeder og stilfulde rollover-animationer overalt. Dette er et fantastisk tema for begynderbloggere, der har brug for et enkelt, men alligevel stilfuldt design.

3. Installer et par nyttige plugins

En af grundene til WordPress ‘popularitet er den brede vifte af tilgængelige plugins. Teser er tilføjelser, der forbedrer platformens kernefunktionalitet. Mens plugin-valg er en personlig beslutning baseret på den ekstra funktionalitet, du ønsker, er nogle ligefrem vigtige – og faktisk har vi præsenteret et antal af dem i vores tidligere artikel om, hvordan du kommer i gang med blogging.

Uanset din blog-niche, her er en håndfuld nøgle-plugins, som vi vil anbefale. Bemærk – du har kun brug for et plugin til hvert formål. For eksempel har du kun brug for et socialt plugin (ikke nødvendigt at installere alle disse).

 • SEO: Din blog kan ikke blive populær, hvis folk ikke kan finde dig i søgemaskiner. Det er her Yoast SEO kommer ind. Dette plugin hjælper dig med at sortere din websted SEO hjælpe dig med at øge trafikken.
 • Sikkerhed: Selvom du kan vælge en fuld funktion som f.eks. IThemes Security Pro, kan vi lide (og bruge) VaultPress. Dette plugin tager omfattende website-sikkerhedskopier til dig. Nogle hostingfirmaer leverer daglige sikkerhedskopier af dit websted, men VaultPress sikkerhedskopierer bogstaveligt talt alt (indlæg, billeder osv.), Og det inkluderer den kraftige Akismet spam-blokkering at starte. For bare $ 39 / år er det ro i sindet, du ikke vil gå glip af.
 • Nyhedsbrev: Vi kan godt lide MailChimp – det er gratis for op til 2.000 abonnenter. Når du har tilmeldt dig en gratis MailChimp-konto, skal du blot installere en simpel plugin som MailChimp til WP for nemt at indsætte dine nyhedsbrevformularer. Dette er dejligt at promovere nyt indhold (Bemærk: Nogle temaer som Chic inkluderer allerede indbygget nyhedsbrev support, i hvilket tilfælde du kan springe dette plugin over).
 • Social: Mange temaer inkluderer indbyggede sociale widgets, hvilket kan være nok. Men for dem, der ønsker mere kontrol over placeringen og stil-plugins som AddThis og Monarch er gode muligheder.
 • E-handel: For enhver iværksætter, der ønsker at tilføje en butik til deres WordPress-sted, kommer det stort set ned på enten WooCommerce (en enkel og ligetil mulighed for at opbygge en online butik) eller Easy Digital Downloads (lidt mere af en læringskurve, men meget mere tilpasselig). Begge er gode valg til at tjene penge på dit websted.

Der er selvfølgelig masser af andre plugins til tilpasning af dit tema, tilføjelse af tilpassede indlægstyper,

4. Tag fantastiske fotos

Ingen skønhedsblog kan overleve uden fantastiske billeder. Hvis du ikke har det godt med et kamera, skal du ikke bekymre dig. Det er let at lære det grundlæggende. Der er masser af gratis tip og guider online (og på Instagram). Du kan også supplere dine selvtagne billeder ved hjælp af gratis stock fotos – selvom vi til en skønhedsblog vi hævder, at det er bedst at tage din egen.

Desværre kan nogle billeder tage meget plads og bremse dit websted. Heldigvis er der nemme måder at optimere billeder på, så du sikrer, at du opretholder kvalitet, mens du også komprimerer billedfiler for at tage så lidt plads som muligt.

Bonustips til mode- og skønhedsbloggere

Når du har konfigureret dit websted er der mere, du kan gøre for at hjælpe din blog vokse. Først og fremmest er du nødt til at komme derude og netværk! Efterlad kommentarer til andre skønhedsblogger med din backlink (bare sørg for, at din kommentar er målrettet og relevant – ikke spam andre bloggere!). Sørg også for at tilføje dit websted til Bloglovin ‘og overveje at tilføje deres følg knappen widget til din blogs sidefelt eller sidefod.

Afhængig af din blog kan du muligvis også ansøge om at blive medlem af en affiliate netværk som Belønningstil eller Shop Style Collective. Disse netværk giver dig mulighed for at oprette et “shop this post” -galleri eller karrusel i slutningen af ​​dine artikler, så du kan tjene lidt penge, når dine læsere klikker på dine tilknyttede links (bare sørg for at afsløre korrekt, at der er tilknyttede links på siden pr FTC krav). Du kan selvfølgelig tilmelde dig tilknyttede programmer individuelt og tilføje links selv, men netværkene gør det bare lidt lettere og strømlinet, hvorfor du måske vil tjekke dem.

Konklusion

På trods af potentialet til at være overvældende – især hvis du ikke er uhensigtsmæssig med processen – er det nemt at oprette din skønhedsblog med WordPress. Hvis du vælger et fantastisk tema og nogle passende plugins, kan hele processen være en fornøjelig oplevelse.

Har du spørgsmål til oprettelse af en skønhedsblog? Eller måske andre tip at dele med håbefulde bloggere? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor – Vi vil meget gerne høre, hvad du har at sige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map