Spar tid og engagér besøgende med indholdsskyder

Indhold glider findes overalt i disse dage! De kan også være meget polariserende. Masser af mennesker elsker dem, mens andre foragter dem. Men det er vigtigt at indse, at gliderne ikke er en kur, de er kun et værktøj. Dette betyder, at de skal bruges korrekt og befolkes med stort indhold, så du kan realisere deres vigtigste fordele.


Forvirr ikke værktøjets potentiale med dårlige resultater fra glatte implementeringer. Når de bruges korrekt, er indholdsskydere effektive interaktionselementer, der kan øge besøgernes engagement, forståelse og opbevaring af information.

Dette indlæg dækker de vigtigste grunde til, at du bør overveje at bruge en indholdsskyder, og på hvilke punkter de kan være mest effektive til at forbedre dine besøgende oplevelser, når de besøger. Lad os hoppe ind!

Fordelene ved indholdsskyvere

Fordele ved indholdsskyder

Fordelene ved indholdsskyvere spænder fra at spare plads til at give besøgende af webstedet mere kontrol. Lad os se på nogle specifikke fordele nedenfor.

SPAR RUM

 • Indholdsskyvere konsoliderer flere stykker indhold i en lille plads på dit websted, så du kan passe til flere på skærmen til enhver tid.

FREMME AF BRUGERINGEMENT

 • Godt implementerede og designede indholdsskydebroer er engagerende for besøgende på websitet og opfordrer dem til at forblive på siden længere.
 • De fungerer som et pit-stop på en lang rejse, så brugeren kan tage en pause, inden de fortsætter med at rulle.

GODE TIL ANVENDELSE I MEDIERIGE SIDER

 • Ved at konsolidere medierne ét sted giver du brugeren muligheden for at fokusere.
 • Billeder distraherer fra tekst, så ved at placere dit visuelle indhold i en skyder giver du brugeren mulighed for at vælge, hvornår de fokuserer deres opmærksomhed på billede / rigt indhold, i stedet for at bryde deres læsestrøm. Det giver brugerne mulighed for at fokusere på diskrete indholdsstykker.

BRUGERDIREKTET (MEST)

 • De fleste indholdsskyvere kan styres af brugeren, hvilket betyder, at de kan gå gennem indholdet i deres eget tempo, hjælpe deres forståelse og opbevaring af de oplysninger, du leverer.

Kan dit websted forbedre sig med en af ​​fordelene ovenfor?

Hvornår skal du bruge indholdsskyvere

Tilpassede diasetyper

Der er en række måder at bruge indholdsskyvere på. Ligesom med de fleste ting er det bedst at have et mål i tankerne om, hvor du vil komme til, inden du går på rejsen. Når det er sagt, skal du kigge på nogle af nedenstående muligheder for, hvornår det er bedst at bruge en indholdsskyder. Hvis et eller to af punkterne skiller sig ud, kan det være tid til at overveje at tilføje et skyderen plugin til dit websted.

Introduktion af din websted

 • Når brugerne først ankommer til dit websted, skal de vide, hvorfor de er der, og hvad de kan gøre. Indholdsskyvere er populære startsideelementer for den enkle kendsgerning, at de er gode til at formidle et kort overblik over et websteds formål og give dem mulighed for at klikke igennem for at få flere oplysninger.

OPDATERING AF INDHOLD DYNAMISK

 • Hvis du ofte sender opdateringer, vil du ofte ønsker at fremhæve dem på dit websted for at henlede opmærksomheden på dem. Men hvis dit volumen af ​​opdateringer er stort, får hver af dem kun en begrænset eksponering for dine besøgende på websitet. En dynamisk opdateret indholdsskyder giver hvert af dine indlæg en chance for at skinne.

KONSOLIDERING AF FORSKELLIGE MEDIA-TYPER

 • Hver dias er kun en beholder, så du kan blive temmelig klog med indholdet i hver. Det betyder, at billeder, videoer, rige interaktive medier som Google Maps og tilmeldingsformularer alt sammen griber ind!

UDVIKLING AF FLERE BILLEDER ELLER VIDEOER I GALLERIER

 • Indholdsskyder blev oprindeligt beregnet til at gruppere billeder og videoer i interaktive gallerier. Dette blev delvist gjort for at spare plads, men hovedsageligt for at lette friktionen ved gennemsyn gennem medier.

Fortæller en historie

 • En god historie flyder og er ubrudt. Derfor ser vi en spredning af lang-rullende sidedesign på Internettet. Ved blot at integrere en række billeder eller videoer i en artikel eller en side opbrydes denne strømning og gør det vanskeligere for brugerne at fortsætte, hvor de slap. En god glider med indhold giver medier mulighed for at flyde på linje med resten af ​​indholdet.

Følgende sekventielle trin (E.G. PRODUKTTURER, WALKTHROUGHS, INSTRUCTIONS, RECIPES, ETC.)

 • De fleste softwarevirksomheder ved, at en stor indholdsslider massivt kan forbedre oplevelsen af ​​at gennemgå en produktturné, hvilket i sidste ende fører til mere salg.
 • På grund af deres selvstyrede og fokuserede natur er skyderne en fantastisk metode til at gå dine besøgende gennem en række sammenhængende trin.

At vide, hvornår man skal bruge indholdsskydere, kan hjælpe med at gøre dem mere effektive på dit websted.

Hvad skal man kigge efter i et skyderen Plugin

Ud over ovenstående punkter er der et par nøgleelementer, du skal overveje, når du vælger et skyderen plugin.

LET AT BRUGE

 • Det skal være tilgængeligt hvor som helst på dit websted. En skyder skal være let at placere på din startside, kontaktområde eller endda en uklar side på dit websted. Afgørelsen bør ikke begrænses under alle omstændigheder.

LYDHØR

 • Det skal være i stand til at håndtere al slags indhold. En ideel glider skal have evnen til automatisk at ændre størrelse på sig selv for at passe pænt på siden. Uanset om det er en desktop, smart telefon eller tablet, ændrer størrelse til at passe enhver skærm eller enhed er et stort skridt hen imod at gøre skyderen mere effektiv og visuelt behagelig.

HJÆLPFULL STØTTE

 • Et tilgængeligt og effektivt serviceteam, der bakker produktet op, er et must. De fleste produkter er virkelig kun så gode som teamet bag dem. Fremragende support hjælper med at imødekomme dine behov, mens du leverer løbende hjælp til det produkt, du har købt.

Afslutter

Brugt korrekt kan skyderne bestemt have en positiv indflydelse på dit websteds brugeroplevelse. Lad os hurtigt sammenfatte fordelene ved at bruge en skyder og de bedste tider at bruge en.

FORDELENE

 • Spar plads
 • Fremme brugerengagement
 • God til brugervenlighed på medierige sider
 • Brugersrettet (mest)

DE BEDSTE TIDER TIL BRUG AF EN SLIDER

 • Vi præsenterer dit websted
 • Opdatering af indhold dynamisk
 • Konsolidering af forskellige typer medier
 • Fremhæv flere billeder i videoer eller gallerier
 • At fortælle en historie
 • Følger sekventielle trin

Efter at have overvejet fordelene, der er skitseret i indlægget ovenfor, og de bedste tidspunkter for at bruge en skyder, er min anbefaling til et indholdsslider-plugin SlideDeck. Med muligheden for at blande og matche indholdstyper, en let WYSIWYG-editor og en træk-og-slip-diasfunktion, rammer SlideDeck2 på alle de bemærkninger, der kræves af en plug-in af høj kvalitet. SlideDeck2 indeholder også følgende funktioner:

 • Objektiver: højt udformede forudindstillede stilarter, der hjælper med at få dit indhold til at se godt ud. Du kan bruge dem lige ud af kassen eller vælge fra et sæt tilpassede dele, der skræddersyer bedst til dit websted.
 • Slide-indhold: Du har et valg mellem metoden Dynamisk kilde (vis indhold fra dine foretrukne eksterne kilder) og tilpasset indhold (perfekt til hjemmesider, produktture og præsentationer). Begge metoder er lette og krævende at bruge.
 • Tilpasning: Du har muligheden for at ændre en betydelig del af din skyderen inklusive tekstindhold, skrifttype, navigation, overgange plus mange andre elementer.
 • Brug: Placer SlideDecks hvor som helst. De fungerer godt i applikationer i fuld størrelse som hjemmesider, produktture og porteføljer til nedskalerede områder som sidebjælken og sidefods widgets.
 • Support & opdateringer: SlideDeck-support er tilgængelig fra det team, der faktisk byggede det. Dette team er altid på udkig efter at tilføje nye linser, yderligere kilder og funktioner til deres plugin.

SlideDeck 2 Summer Sale

Vi er glade for at fortælle dig om det særlige sommertilbud på SlideDeck2. Hvis du er interesseret i at købe dette plugin, kan du spare op til $ 50 i en begrænset periode. Hvad er dine tanker om indholdsskyvere? Del venligst i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map