Sådan vokser du dit online samfund med WordPress

Sådan udvides dit online samfund med WordPress

Som et fleksibelt content management system, der er her for at blive, er WordPress et fremragende sted at oprette dit online community. Du er dog muligvis kun vant til at bruge platformen til blogging og ikke være sikker på, hvordan du bedst tilpasser den til et communitywebsted.


Heldigvis kan du oprette næsten enhver form for online community, du kan forestille dig, takket være de mange relevante plugins, der problemfrit integreres med WordPress. Der er værktøjer, der kan hjælpe dig med at opbygge fanwebsteder, supportnetværk, interessebaserede grupper og mere.

I dette indlæg taler vi om, hvorfor du måske ønsker at oprette et online-community i første omgang. Derefter vil vi fremhæve et par af de bedste plugins til at gøre det og introducere deres nøglefunktioner. Lad os komme igang!

Hvorfor oprettes et online-fællesskab

Envato Forum

Et forum er et godt eksempel på et community-sted, der gør det muligt for brugere at mødes og diskutere et nicheemne.

Et online samfund – såsom et forum, sociale medienetværk, webside eller medlemskabsside – er en platform, hvor ligesindede kan gå sammen. Disse samfund kan være beregnet til support, netværk eller endda bare for sjov.

Oprettelse af dit eget samfund medfører en række fordele, uanset om du er en virksomhedsejer, en blogger eller bare nogen, der leder efter et sted at hænge ud online. For eksempel:

 • Hvis du er en virksomhedsejer, kan det hjælpe dig med at skille dig ud blandt dine konkurrenter og dybere engagere din målgruppe.
 • Hvis du er en blogger eller influencer, kan du nå ud til et specifikt nichepublikum og opbygge et dedikeret læserskare.
 • Uanset hvad dit communitywebes formål er, kan du kontrollere dets indhold og design i modsætning til på en restriktiv platform som Facebook.

Naturligvis har ethvert community-sted sit eget unikke formål og mål. Heldigvis gør WordPress det muligt at designe dine til at imødekomme dit samfunds behov med et antal nyttige plugins.

Vi har valgt de fem værktøjer nedenfor omhyggeligt med fokus på ratings, anmeldelser og nøglefunktioner. Selvom det ikke er en liste med altomfattende, mener vi, at dette er de bedste valg for at komme i gang på højre fod eller hjælpe dig med at udvide dit eksisterende websted. Lad os hoppe ind!

1. BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress giver dig mulighed for at oprette et socialt medienetværk til dine kolleger, speciel interessegruppe, familie eller enhver anden. Det tilbyder en enkel, men tilpasselig platform til at opbygge og engagere sig i dit samfund.

Med BuddyPress kan medlemmerne af dit netværk oprette personlige profiler, oprette forbindelse til andre brugere og endda oprette og interagere i deres egne grupper. Du får alle fordelene ved din egen, eksklusive platform for sociale medier, uden at der kræves nogen kodning.

Det bedste ved BuddyPress er, at det er gratis, og ligesom WordPress er der masser af BuddyPress-tilføjelser, du kan downloade gratis eller købe for at udvide dens kernefunktionalitet.

2. Bruger indsendte indlæg

Bruger indsendte indlæg plugin

Bruger indsendte indlæg giver dig mulighed for at omdanne dit WordPress-sted til en blog med flere forfattere. Dette ligner den BuddyPress-kompatible plugin-brugerblog, men med mere funktionalitet.

Som fristående plugin er brugerindlagte indlæg en fantastisk mulighed for websteder med indholdsfokus. Uanset om du driver en hobbygruppe, en branche eller et websted med særlig interesse, kan dine brugere blive en del af samfundet ved at tilbyde deres egen indsigt og oplevelse. Naturligvis giver dette plugin dig fuld kontrol over de stillinger, der er godkendt. For at aktivere disse indlæg skal du blot kopiere og indsætte en kortkode på en side, post eller widget.

Plugin er gratis og inkluderer en grundlæggende indsendelsesformular og begrænset support. Du kan dog opgradere til premiumversionen og modtage en levetid med opdateringer, fuld support og ekstra indstillinger for indsendelsesformular.

3. Mongoose Page Plugin

Mongoose Page Plugin

Mongoose Page Plugin er et let feed-plugin, der giver dig mulighed for at bringe dit aktive Facebook-community – og alle dets følgere – til dit WordPress-sted.

Med tilføjelsen af ​​en kortkode på en side, post eller widget kan du tilføje dit Facebook-feed direkte til dit WordPress-communitywebsted. Endnu bedre kan brugere interagere med dit feed – lide, dele og kommentere – alt uden at forlade dit websted!

Dette plugins enkelhed og rene design gør det til en fantastisk tilføjelse til ethvert websted. Plus, det brugervenlige betjeningspanel gør tilpasning enkel. Som med de andre plugins, der er nævnt på vores liste, er Facebook Page Plugin helt gratis at bruge.

4. Enkelt medlemskab

Simple medlemskab plugin

Simple Membership er et plugin for medlemskab af websteder, der er let, brugervenligt og tilpasses. Med dette plugin installeret kan du nemt oprette et medlemskabssite til dit online community.

Uanset om du vil opbygge et mere privat sted – kun give godkendte medlemmer mulighed for at deltage – eller tilbyde forskellige tilladelser til forskellige medlemsniveauer, gør dette plugin jobbet. Simple Membership giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede abonnementsniveauer, både gratis og betalt. Med betalte abonnementer har du den ekstra fordel at acceptere sikre betalinger via PayPal.

Dette plugin er gratis, og da det fokuserer på enkelhed, tilbydes der ingen ekstra plugins eller tilføjelser. Det er fuldt funktionsdygtigt på egen hånd og får dig i gang på kort tid.

5. bbPress

bbPress-plugin

Med bbPress-forum-plugin kan du oprette et fuldt udstyret forum på dit WordPress-websted, og det er en fantastisk måde at få samtalen i gang på din blog. Da fora er en enkel måde at oprette forbindelse til ligesindede personer på, er dette et godt valg af plugin, hvis du hurtigt vil starte dit online community.

Hvad mere er, dette plugin er godt designet til både begyndere og erfarne forummoderatorer. Med bbPress kan du nemt konfigurere og moderere dine fora. Derudover kan du opdele dit websted i sektioner og endda tillade brugeroprettet indhold.

Som open source-software er bbPress gratis at downloade og bruge. Der er også mange bbPress-kompatible plugins – f.eks Underret (ingen spam) – der udvider værktøjets funktionalitet og forbedrer dets brugeroplevelse.


Uanset om du vil tilbyde support, bygge en fanbase eller give et sted for ligesindede til at hænge ud, er WordPress en fantastisk platform til at oprette dit online samfund. Der er faktisk snesevis af plugins til det samme formål.

I dette indlæg har vi introduceret dig til fem af vores anbefalede plugins for community-building. Hvilke af disse plugins for community-building interesserer dig mest, og hvorfor? Eller har du en, der skal tilføjes til listen Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map