Sådan tilpasses din WordPress Admin-brugergrænseflade

  1. 1. Tilpas dit WordPress-administratorområde med White Label Branding
  2. 2. I øjeblikket læser: Sådan tilpasses din WordPress Admin-brugergrænseflade

Med den seneste udgivelse af WordPress så vi en dramatisk ændring i stil og design på admin-instrumentbrættet. Hele brugerpanelets brugergrænseflade er blevet opdateret for at se mere moderne og rent ud og giver os muligheden for at ændre farveskemaer pr. Brugerbasis.


Selv med disse designtilpasninger er der dog stadig en begrænsning af de tilgængelige tilpasningsmuligheder, du kan bruge. Der har ikke været nogen markant forbedring af, hvad du kan begrænse pr. Bruger eller rollebasis.

Udviklingen af ​​WordPress-dashboardet er altid i gang, ligesom resten af ​​softwaren, men hvis du vil begynde at foretage nogle større ændringer til dit admin-område nu, kan du.

Alt hvad du behøver er et plugin.

WP Admin UI Tilpas plugin

plugin

WP Admin UI Customize-plugin kan bruges til at foretage større ændringer i tilgængeligheden af ​​elementer på admin-dashboardet på dit websted.

For eksempel vil du altid give din webstedsadministrator fuld adgang til alt i admin-dashboardet. Hvis du har flere forfattere på dit websted, kan du dog bruge en anden brugerrolle, f.eks. Bidragydere, for at sikre dig, at de har begrænset adgang til dit dashboard og kun kan se og få adgang til, hvad du vil have dem til.

Dette plugin fungerer bedst, når du har to klare roller på dit websted, men kan også bruges til at ændre andre roller med de samme indstillinger.

Få WP Admin UI Customize

Lad os se nærmere på plugin og dets muligheder.

Konfiguration af plugin

Når du har installeret og aktiveret plugin på dit websted, får du et nyt menupunkt i sidebjælken med forskellige indstillinger, som du kan konfigurere.

Den første indstillingsside i plugin dikterer, hvilken brugerrolle du ønsker at anvende alle dine indstillinger på. Der er et premium-plugin tilgængeligt, der giver dig mulighed for at anvende specifikke indstillinger for hver brugerrolle. Men hvis du kun har en webstedsadministrator og bidragydere, kan du slippe af med den gratis version.

Indstillingsside

Det næste punkt i menuen er Webstedsindstillinger. Dette giver dig mulighed for at diktere forskellige ting, f.eks. Om administratorlinjen vises for rollen, eller om brugeren vil vise de forskellige metafelter, der bruges af WordPress. For det meste kan dette være i standardtilstand. Der er meget lidt fordel ved at foretage ændringer på denne indstillingsside.

Det tredje menupunkt er Generelle skærmindstillinger. Det er her beslutninger om brugerrollen begynder at blive taget. På denne indstillingsside kan du beslutte, om den rolle, du tilpasser, får besked, når der er opdateringer, der skal anvendes, om de kan ændre skærmindstillingerne eller se hjælpefanen på en hvilken som helst admin-side, tilføje information til sidefoden eller indlæse yderligere CSS-filer.

Generelle skærmindstillinger

Menupunktet i dashboardet giver dig mulighed for at skjule forskellige elementer på dit dashboard, så denne brugerrolle ikke har nogen idé om, at de findes. Mens du kan skjule disse widgets under Skærmindstillinger på brugerbasis, hvilket ikke forhindrer disse brugere i at tilføje dem igen til deres betjeningspanel.

Dashboard-redigering

Hvis du skjuler elementerne med dette plugin, fjernes denne mulighed helt. Disse elementer inkluderer hver dashboard-widget, du har installeret, hvad enten det er den Seneste kommentarer dashboardwidget eller WordPress Stats dashboard-widget. Dette er især nyttigt, når du kun ønsker dine bidragydere adgang til de specifikke ting, de har brug for for at skrive indhold til dit websted.

Det Menu linje side med menuindstillinger giver dig mulighed for fuldstændigt at ændre administrationslinjen øverst på skærmen for denne brugerrolle. Du kan tilføje yderligere menupunkter til admin-linjen for at øge dens anvendelighed, flytte alt rundt for at passe til dine egne personlige præferencer, eller du kan fjerne eventuelle fremmede elementer, hvis du mener, at de ikke er nødvendige for den pågældende brugerrolle.

Redigering af administratorlinje

Det Indstillinger for sidemenu giver dig mulighed for at ændre sidebjælken helt i dit WordPress-dashboard. Dette er uden tvivl den mest nyttige funktion i plugin. Disse indstillinger giver dig mulighed for at skjule menupunkter i menuen til venstre for denne brugerrolle.

Sidemenu

Du kan bruge disse indstillinger til at fjerne hvert element, som brugerrollen ikke bør se, eller bare dem, som du tror vil distrahere dem fra deres specifikke rolle. Et eksempel på dette ville være, at det kun skulle være webstedsadministratoren, der kan se Udseende, indstillinger, værktøjer, plugins og potentielt sider menupunkter på sidebjælken. Bidragyderne bør ikke have noget krav om at vide, at disse ting findes, og de har faktisk ikke brug for noget ud over Indlæg menupunkt.

Det Administrer Meta Box indstillinger skærm giver dig mulighed for at tilpasse forskellige aspekter af oprettelse af indlæg. Dette inkluderer at skjule forskellige ting, f.eks. Kategorien, Udvalgt billede, format og flere andre indstillinger. Du kan også omdøbe hvert af disse områder, hvis du vælger.

Administrer Meta

Der er et par indstillinger for at give folk mulighed for at sende kommentarer til nye artikler og til at ændre permalinks på et indlæg, hvis de er indstillet til WordPress-standard. Disse indstillinger behøver sandsynligvis aldrig at ændres fra deres standardtilstand.

Den næstsidste indstillingsmenu er en, der giver dig mulighed for at ændre, om brugerrollen kan se nogen af Navigationsmenuindstillinger. Dette bruges, hvis du vil tvinge rollen til at gøre brug af de menuer, du allerede har oprettet, og sikre, at de ikke kan foretage nogen ændringer for at ændre navigationsmenuerne på dit websted.

Den endelige indstillingsmenu vedrører login-siden. Disse indstillinger giver dig mulighed for at foretage mindre ændringer på WordPress-loginsiden, ændringer, der inkluderer udskiftning af logotitlen og billedstien for at overskrive standard WordPress-logoet. Det giver dig også mulighed for at indlæse yderligere CSS på siden samt tilføje en sidefodbesked til siden.

Login skærm

Konklusion

Dette plugin giver dig mulighed for fuldstændigt at ændre admin-dashboardet til dit WordPress-websted. At gøre det til en ren oplevelse ved at skjule en hel del unødvendige menuer og widgets har aldrig været lettere.

Du kan foretage ændringer i flere roller med dette plugin, men alle roller, du ændrer, skal bruge de samme indstillinger. For at have en helt anden admin-dashboardkonfiguration på en rolle-for-rolle-basis kræver du at købe WP Admin UI Customize Multiple Add-On. De fleste mennesker vil være i stand til at komme forbi med den gratis version af plugin, da der meget sjældent er mere end to forskellige brugerroller til enhver tid i brug. Den eneste gang, dette ville være et problem, er for magasinstilwebsteder med flere bidragydere og redaktører.

Få WP Admin UI Customize

Dette er et nyttigt plugin til begrænsning af potentielle problemer, som dine bidragydere kan forårsage. Det er værd at tage et kig på, hvis du har flere forfattere og især for de websteder, der ofte bruger gæsteforfattere. Ideelt til tiden vil funktioner som disse være tilgængelige som en del af den centrale WordPress-software. De er yderst nyttige til administration af websteder med flere brugere og ser ud til at være et fornuftigt skridt for det centrale udviklingsteam at tage med admin dashboard management.

Har du brugt WP Admin UI Customize plugin, eller bruger du noget andet til at begrænse adgangen til dit admin-dashboard? Vi vil meget gerne høre dine tanker om dette i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector