Sådan tilføjes inline indholdsannoncer til WordPress

Sådan tilføjes inline indholdsannoncer til WordPress

Begynderbloggere og onlinemarkedsførere begår ofte fejlen ved at placere annoncer i overskrifter og sidebjælker. Selvom disse placeringer kan give nogle anstændige resultater, anbefaler reklameplatforme typisk at lære at tilføje inline-indholdsannoncer til WordPress. En inline-annonce vises i dit indlæg eller sideindhold, så måske lige under første eller andet afsnit eller spredt over et blogindlæg for at forbedre konverteringer.


Inline-annoncer kan ses som noget distraherende for brugerne, så det er derfor, det er vigtigt at bruge dem sparsomt og et sted mod toppen og bunden af ​​dit indlæg eller side for at sikre, at du får nok klik.

Hvordan tilføjer du inline-indholdsannoncer til WordPress?

Dette lyder som en kompliceret opgave, da det vil tage evigt at gå til Google AdSense og kopiere koden manuelt til hvert enkelt indlæg. Du kan muligvis slippe af med dette for en nyere, mindre blog, men til sidst har du brug for en måde at placere en annonce på i hvert indlæg (på et specifikt sted) uden at skulle kopiere og indsætte koden manuelt.

Heldigvis giver flere plugins mulighed for denne funktionalitet, hvoraf de fleste udskærer størstedelen af ​​kodning, som du ellers skulle udfylde. Der er stadig en smule kodekopiering fra steder som AdSense, men det er ikke mere end en fem minutters opgave. Til denne tutorial om, hvordan man tilføjer inline-indholdsannoncer til WordPress, vil vi lave demonstrationen ved hjælp af Google AdSense-netværket. Dette er hovedsageligt fordi det er en af ​​de mest populære måder at få dynamiske annoncer på dit websted, og det er kendt for at levere relevante annoncer.

1. Opret en AdSense-konto (eller enhver anden Tilføj netværkskonto)

Google Adsense for at tilføje inline indholdsannoncer til WordPress

Gå til AdSense-webstedet, og opret enten en konto eller log ind med en af ​​dine tidligere oprettede Google-konti. Vi vil ikke gennemgå hele Google AdSense-processen lige her, men vi har en god artikel til at konfigurere AdSense korrekt til din blog. Når det er sagt, indebærer processen hovedsageligt at få din konto aktiveret og verificeret, samtidig med at der genereres individuelle annonceenheder eller gå til afsnittet Autoannoncer for den mest effektive metode.

Google Adsense-formater

Når du opretter dine automatiske annoncer, giver den den nødvendige kode til dynamiske annoncer baseret på, hvad dine brugere har søgt efter i fortiden.

2. Installer og aktiver annonceret WordPress-plugin

Ad Inserter - Plugin til WordPress Ads Management

Der er mange plugins til rådighed for at tilføje inline indholdsannoncer til WordPress, men en af ​​de mest fyldte og let anvendelige funktioner kaldes Ad Inserter. Installer derfor Ad Inserter-plugin, gå derefter videre og aktiver det. De fleste af standardindstillingerne er fine lige ud af boksen, men du bliver nødt til at gå ind og angive, hvordan og hvor du ønsker, at annoncerne skal vises.

3. Indstil en annonce, der skal vises under det første afsnit på hvert blogindlæg

For at finde Ad Inserter-plugin-indstillingerne skal du gå til WordPress-dashboard-menuen og klikke på Indstillinger> Annonceindtægter.

Placering af inline-indholdsannoncer i WordPress

Dette modul ser lidt forvirrende ud i starten, men det er faktisk ganske enkelt, når du først får fat på det. Ikke kun det, men du lærer, at det er den absolut bedste plugin med hensyn til fleksibilitet eller dine annonceplaceringer.

Opret annonceindlægsblokke

Tallene øverst i modulet repræsenterer forskellige blokke, du kan oprette for at tilføje inline-indholdsannoncer til WordPress. Så hvis jeg havde en annonce, der vises efter det første afsnit i et indlæg, og en anden annonce, der blev vist lige før det sidste afsnit, ville disse være to separate annonceblokke. Til dette eksempel laver vi kun et.

Generer og tilpas annoncer, som er indført i annoncer

Tag den automatiske annoncekode eller annonceenhedskoden fra din Google AdSense-side, og kopier den til dit udklipsholder. Dette vil normalt være den kode, som du manuelt indsætter i kroppen på din side, men med Ad Inserter-pluginet behøver du kun at gøre det en gang – i Annonceblok 1, eller hvad du end vil bruge.

Områder med annonceindlæg

Som standard er området Automatisk indsættelse indstillet til deaktiveret, men du vil justere det for at placere annoncen efter et bestemt afsnit, mellem kommentarer, eller hvor du finder den passende. Til denne tutorial vælger vi Efter afsnit mulighed.

Når du vælger feltet Efter afsnit, kan du indtaste, hvor mange afsnit. Så hvis jeg ønsker, at netop denne reklame skal vises efter første afsnit, ville jeg indtaste nummeret 1.

Indstillinger for annonceindlæg

Hvis du gerne vil aktivere eller deaktivere annoncer individuelt på hvert indlæg, har du denne funktion i rullemenuen nedenfor. Vi antager imidlertid, at de fleste mennesker vil have, at annoncerne automatisk vises på hvert enkelt indlæg. I dette tilfælde skal du vælge den tomme mulighed for at fjerne eventuelle undtagelser fra indlæg.

Indstillinger for annonceindlæg

Du kan blive virkelig specifik med placeringen, når du tilføjer inline indholdsannoncer til WordPress med dette plugin. Der er værktøjer til justeringer, stil og post undtagelser. Du er velkommen til at lege med dette for at imødekomme dine egne behov. Men lige nu er dette den enkleste måde at placere en inline-annonce i dit WordPress-indlæg.

Her er mine endelige indstillinger for at afsløre en Google AdSense-annonce under hvert første afsnit i mine WordPress-indlæg:

Færdig blokering af annonceindlæg

Sørg for, at du klikker på Gem alle indstillinger inden du flytter væk fra siden.

4. Kopier AdSense-kode til hovedområdet på dit websted

Der er også et stykke AdSense-kode, der skal placeres i område på din hjemmeside. Dette område findes i header.php fil. Søg efter tag og anbring den påkrævede kode lige under det, selvom du allerede har nogle andre kodestykker under mærket. Dette skubber alt andet ned og bør ikke påvirke funktionaliteten på dit websted.

Kopier Adsense-kode

5. Test koden på fronten af ​​dit websted

Jeg antager, at du allerede har nogle blogindlæg, der er offentliggjort på dit websted, men hvis ikke, skal du gå videre og oprette et testindlæg. Så er det eneste, du skal gøre, at sikre, at der er nok afsnit i artiklen til, at reklamen kan vises. Til denne tutorial er alt hvad jeg har brug for to afsnit, da plugin genkender det første klik på Enter-tasten som slutningen af ​​det første afsnit.

Forbered blogindlæg

Som du kan se, viser backend på dit indlæg ikke nogen af ​​de annoncer, vi implementerede. Du kan dog derefter klikke på Eksempel eller Offentliggøre knappen for at se, hvordan de dukker op på frontend. Frontend displayet har brug for lidt formatering for at gøre dem mere synlige og tiltalende, men det kan alt sammen gøres gennem Indstillinger for annonceindlæg side.

Se annonceindlægsannoncer

Derudover er der et modul i hvert indlæg, der giver dig en vis manuel magt over inline-annoncer. Så hvis du tilføjede nogle undtagelser til plug-in til annonceringsenhed, har du muligvis et afkrydsningsfelt for at fjerne eller inkludere en annonce i dette særlige indlæg.

Indstillinger for annonceindlæg: Undtagelser

Er du klar til at tilføje inline indholdsannoncer til WordPress?

Målet med dine inline-annoncer er at gøre reklamerne så naturlige som muligt. På denne måde er folk mere tilbøjelige til at klikke på dem og ikke blive irriterede over forstyrrelsen.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du tilføjer inline-indholdsannoncer til WordPress, fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map