Sådan starter du et nyhedsmagasinsite med WordPress i 10 nemme trin

Sådan starter du et nyhedsmagasinsite med WordPress i 10 nemme trin

Vil du oprette en nyhedsportal eller magasinwebsite ved hjælp af WordPress-platform? Vil du være din egen mediemogul? Store! Ved du ikke, hvilken vej du skal gå? Bliv ikke. Denne artikel hjælper dig nemt med at oprette et websted for nyhedsmagasiner på WordPress i 10 enkle trin. Du kan se, at du ikke behøver at kode eller ansætte en webudvikler for at have et flot og fungerende websted. Så her går vi.


Hvis du ikke starter et nyhedssite godt, hvorfor skulle folk komme tilbage? Vær anderledes og unik for at opretholde et stærkt greb i online-nyhedsbranchen. Med de utallige nyhedswebsteder, der dukker op hver dag, er det ikke så let at skille sig fra resten. For at blive et prominent nyhedssted skal du få et attraktivt og brugervenligt WordPress-tema. Her kommer den sværeste ting, da der er tusinder af smukke. Men ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning. Blandt masser af gode nyhedsmagasin WordPress temaer, vi beder dig kun se på ti af dem i dag. Disse 10 nyhedsmagasiner WordPress-temaer har allerede hjulpet flere udgivere med at komme med deres nyhedswebsteder. Hvorfor ikke dig?

Lad os starte fra vigtigheden af ​​at vælge den rigtige CMS-platform til dit nyhedsmagasinsite. Faktisk er der masser af webstedsbyggere derude at vælge imellem. Men vinderen er … WordPress! Der er ingen bedre måde end at bruge WordPress platform. Hvorfor? Hvorfor vælger over 50% af alle webstedsejere WordPress for deres online tilstedeværelse? Hvorfor stoler de på WordPress? Sandheden er, at alt er enkelt som det.

WordPress vinder hænderne ned af flere årsager. Uanset hvilken forretning du driver, kan du bruge WordPress gratis. Som regel har enhver lille virksomhed brug for et professionelt websted, der ikke kræver betydelige investeringer for at oprette det og køre let. Det har gjort tingene meget let. Derfor er denne helt gratis CMS-platform nøjagtigt, hvad du har brug for. Det giver dig en fantastisk mulighed for at oprette et vidunderligt websted, der er let at vedligeholde. Kort sagt, enkelhed er nøglefaktoren, hvorfor folk vælger WordPress. Det er tid til at prøve det i dag.

Så for at komme tilbage til punktet foreslår vi, at du opretter et smukt websted for nyhedsmagasiner i enkle 10 trin. Nu er det tid til at få dit nyhedsmagasin til at se professionelt og fantastisk ud. Denne bit er så let, og vi har dig i gang næsten ingen tid.

1. Design et actionpakket hjemmeside

King News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Med så mange nyhedsmagasinswebsteder, der hver dag udgiver store mængder indhold, er det vigtigt at designe en layout på en rig, men alligevel let tilgængelig måde. At give dine læsere masser af oplysninger at vælge imellem vil holde dem interesserede i længere tid. Når en besøgende først er forlovet, kan du nemt bygge bro over ham / hende til mere interessante emner, der ligger dybere på dit nyhedsmagasinside. KingNews Magazine News Portal WordPress Theme er et godt valg til at implementere en lang række nyhedsfortegnelser. Denne rene skabelon hjælper dig med at skabe et iøjnefaldende design, der gør dit websted for nyhedsmagasiner unikt. Kombiner flere widgets til at opbygge forskellige layouts med lethed.

Hvad er endnu bedre, temaet er 100% GPL-licenseret, hvilket giver dig fuldstændig ret til at ændre og distribuere dens kode på flere webprojekter, du muligvis har brug for. Temaet er bygget med Bootstrap 3-rammer og justeres jævnt på alle sidste generations enheder og skærmstørrelser. Temaet leveres med en kontaktformular, abonnement på nyhedsbrev, SEO-optimering, et kommenteringssystem og mere. Elsker at lære mere? Tryk på live demo-knappen for at se temaet i aktion.

2. En Never Ending User Journey

Status Nyheder WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Tiltrækning af mere naturlig trafik til dit nyhedsmagasinsite er præcis, hvad du har brug for, når du opretter en web-tilstedeværelse. Som regel genereres websteder for magasin- og nyhedsportaler ved at vise annoncer eller tilknyttede links. Et vellykket websted motiverer læseren til at klikke dybere og dybere ind på webstedet. Med Status Responsive News & Magazine Blog WordPress Theme kan du starte et klistret websted for nyhedsmagasiner for at maksimere klik og skabe en uendelig brugerrejse. Kom i gang med Status lige nu for at holde dine læsere tilbage dagligt.

Status er en ren og flerbrugsskabelon, der er beregnet til at hjælpe dig med at få mere opmærksomhed fra verden. Med masser af avancerede funktioner ser temaet godt ud og fungerer korrekt, som du har brug for det. Foretag de ønskede ændringer ved hjælp af Live Customizer. Med et klik på meget få knapper kan du oprette unikke layout uden at skulle svede for det. Derudover er temaet lydhør, Yoast & WPML-kompatibel, understøtter indbygget WordPress-samlet medie og et veldokumenteret. For mere avancerede funktioner, se live demo.

Sørg for, at dine læsere altid har en anden historie eller artikel at læse på dit websted for nyhedsmagasin. Opret en uendelig brugerrejse og guide dine læsere gennem dit websted i en så lige linje som muligt.

3. Vælg dit medielogo og skrifttype med omhu

Globera News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Logoet på dit nyhedsmagasinsite siger meget om kvaliteten på dit indhold. Både logo og skrifttype til din startside har stor indflydelse på, hvordan dine læsere føler for vores brand. Udseende betyder noget. Det kan have en psykologisk effekt på dine kundeemner og give dem en krystalklar mission af dit produkt eller din tjeneste. Globera Nyhedsportal og magasin WordPress Theme kan hjælpe dig med at opnå konsistens og læsbarhed for dit nyhedsmagasinsite. Hvis du vil have, at din nyhedsportal skal føles sammenhængende og ensartet, er Globera lige op i din gyde. Selv hvis du er ny inden for webdesign, gør denne fleksible og funktionsrige skabelon tingene enklere for dig.

Temaet leveres med en række muligheder, kortkoder og tilpasningsværktøjer, der giver en hurtig og nem start på dit nyhedsmagasinsite. Desuden er det 100% GPLv.3 licenseret, så du kan installere dens kode til flere webprojekter. Foretag ændringer i realtidstilstand med WP Live Customizer. Med så mange avancerede funktioner inkluderet i skabelonen, kan du designe et medielogo og font, som du er tilfreds med fra starten. Det er vigtigt at holde dig ved, hvad der sker i din branche for at holde dig bortset fra resten.

4. Opret dine sociale mediekonti

Bazinga - Magazine & Viral blog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Gør dit nyhedsmagasinsite SEO-venligt er ikke nok, hvis du virkelig ønsker at få succes i din branche. Over en fjerdedel af alle forbrugere interagerer globalt direkte med virksomheder på sociale mediesider. Således har du brug for aktive sociale mediekonti for at hjælpe dit websted med nyhedsmagasiner. Alle sociale medieplatforme er vigtige, da de arbejder hånd i hånd for at få dit publikum til dit websted for nyhedsmagasin.

Denne fleksible skabelon leveres med masser af muligheder, såsom indbyggede layout, former Theme Customizer og mere. Et mobilvenligt layout ser perfekt ud på alle sidste generation af enheder og tiltrækker besøgende fra de første sekunder. Udnyt denne moderne skabelon til at styrke dit nyhedsmagasinsite i det lange løb. Nyd det.

5. Brugervenlige og fleksible layout

Kustrix Fashion News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Det lydhør og brugervenlige design er et must have-funktion i disse dage. Det er faktisk, at folk gennemser og handler på deres smartphones hele dagen. Så hvis du vil være sikker på, at du får den mest mulige trafik, skal du gøre dit nyhedsmagasins responsivt. Opret en attraktiv og top notch nyhedsportal med det brugervenlige og fleksible layout for at levere en fantastisk brugeroplevelse muligt. Kustrix livsstilsblog WordPress Theme kan give et ben, du har brug for for at få succes.

Denne stilfulde, rene og en fuldt lydhør skabelon hjælper dig med at oprette et stilfuldt og moderne websted for nyhedsmagasiner på kort tid. Selv hvis du er en rookie inden for webdesign, kan Kustrix hjælpe dit websted med at skille sig ud fra konkurrencen. Det er let at bruge, redigere og administrere skabelonen uden at skulle hacke til nogen kodning. Prøv det i dag at designe dit eget websted for nyhedsmagasiner, der ser professionelt ud. Desuden er temaet SEO-venligt, flersproget, kompatibel med tværbrowser, Ecwid klar og et veldokumenteret. Tryk på live demo-knappen, og elsk den.

6. Kategorier og sektioner

By Nyheder WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Så du har dit logo, design, konti på sociale medier, et mobilvenligt layout, og nu er du klar til at udfylde dit nyhedsmagasinsite med indhold. Hvor korrekt brug af kategorier og tags kan hjælpe dig med at organisere dit unikke indhold på en mere tiltalende måde for dine læsere. Det giver mening at bruge kategorier til hovedemner, underemner til børn og tags til hyppige emner. BitNews News Portal Magazine WordPress Theme kan hjælpe dig med at få det bedste fra begge verdener. Det ville være i din egen interesse at bruge kategorier og tags på en måde, der leder dine læsere dybere og dybere på dit websted.

En kortbaseret indholdspositionering sikrer en indbydende måde, der engagerer dine besøgende. Skabelonen er bygget med en gyldig semantisk kode og gør dit liv lettere fra starten. Desuden hjælper en god kundesupport døgnet rundt dig med at guide din indsats. Selv med en dygtighedskløft kan du tilpasse temaet, så det passer til dine særlige behov og dine læsers smag. Du vil elske det.

7. Hold det rent

Powered Free Blogging WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Du vil helt sikkert have, at dit nyhedsmagasins visuelt tiltalende og får dine besøgende til at hænge rundt. Men husk, at nogle gange mindre kan være meget mere på et websted. Clutter er forvirrende. Dine udsigter vil opgive dit websted inden for få sekunder, hvis der er en overdreven mængde widgets, popups eller opfordring til handling-knapper, der vil distrahere og overvælde dem. Powered er et gratis WordPress-tema, der kan hjælpe dig med at gøre hjemmesiden til dit nyhedsmagasin enkelt og rent. Byg et sted, der er let at læse og gør navigationen til en leg.

Vi elsker alle rene, enkle og smukke grænseflader. Powered er bare det, du har brug for for at dele nyheder og information med verden. Frygt for ikke at bruge hvidt rum. På en sådan måde prioriterer du og bryder indholdet for at guide dine læsere dybere og dybere ind på dit nyhedsmagasinside.

8. Indholdet er konge

Ugentlig tidsskrift Nyheder WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Folk bruger internettet til at søge efter frisk, relevant indhold, der trækker ind og engagerer sig. Så vil dine læsere gøre det. Et frisk og interessant indhold er et vigtigt stykke for at opbygge forhold til dine besøgende. Regelmæssige opdateringer er den bedste måde ikke at få dit nyhedsmagasin til at se træt og uaktuelt ud. Ugentlig magasin Nyhedsmagasin WordPress kan være et godt valg til dit webprojekt. Skab en følelse af lyst til dine læsere at besøge dit websted for nyhedsmagasiner. Brug det til din fulde fordel for at lave en overbevisende sag.

Den leveres med en kontaktformular, kommentarsystem og kalender til at administrere dine indlæg eller kommende begivenheder. Derudover har det den responsive og nethindeklar layout, dropdown-menuen, videointegration og sociale medier. Folk kommer til dit websted for at søge efter oplysninger. Så giv dem det overbevisende indhold, der får deres opmærksomhed og genererer kundeemner. Lever en fantastisk brugeroplevelse. Elsker at lære mere? Bliv ikke. Tryk på knappen, og elsk den nu.

9. Udnyt moderne teknologier og tendenser

Digezine News WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dinosaurer strejfer stadig om Jorden. Vær forskellig. Moderne teknologier og tendenser udvikler sig dag for dag. Intet er konstant, men ændring. Holder du følge med tiden? Og hvad er tiden? Tid er penge. Sørg derfor for at holde dit nyhedsmagasins ajour med den seneste udvikling i teknologiens verden. Synes godt om det eller ej, men det er vigtigt omhyggeligt at vælge værktøjer og tjenester, der hjælper din virksomhed med at køre som en veloljet maskine. Fra den anden side bør du ikke overbelaste dit websted med overdreven animation, grafik eller billeder. Vær forsigtig med at bruge teknologi til fordel for dit nyhedsmagasin.

Digezine News Magazine WordPress Theme er en fantastisk måde at skabe et rent, klart og effektivt nyhedsmagasinsite, der skiller sig ud fra pakken i denne kontinuerligt udviklende branche. Udstyret med et sæt tilpassede widgets kan skabelonen berige dit websteds funktionalitet for at opbygge en stærkere tilstedeværelse på nettet. Med Digezine kan du tænde ild under dit websted for nyhedsmagasiner. Klik på live demo og nyd den.

10. Opret et kundevindende design

Viral nyheder WordPress tema

Info & DownloadSe demoen

Når det sværeste stykke arbejde er udført, skal du tænke over måder at få trafik til dit websted for nyhedsmagasiner. Du kan oprette et e-mail-nyhedsbrev, sociale medier eller tilmelde dig e-mail-opdateringer for at hjælpe din virksomhed med at nå mest mulig trafik. Det smukkeste websted for nyhedsmagasiner er intet værd, hvis du er den eneste, der klikker gennem siderne. Viral News – Magazine WordPress Theme kan hjælpe dig med at øge mund til mund for dit nyhedsmagasinsite. Giv det et skud.

Temaet leveres med en kontaktformular, loginformular, abonnement på nyhedsbrev, brugerregistrering, søgeformular og sociale muligheder for at skabe et kundevindende design til dit websted. Uanset hvad er der masser af andre avancerede funktioner inkluderet i dette tema for at øge følelsen af ​​en goodwill mellem dit brand og dine læsere.

Konklusion

Hvis du mener, at du skal være en superhelt-magt for at lancere et websted for et nyhedsmagasin, har du forkert. Bestemt forkert. Når du virkelig brænder for dit nye projekt, er det let at være mere kreativ og impulsiv. Det hele afhænger af, hvad du har brug for. Husk, at WordPress gør en enorm forskel i din succes. Et hurtigt indlæst websted bringer gladere besøgende med sikkerhed. Uanset dit mål, find noget, der gnister din flamme og fører dig frem til succes.

Gik vi glip af noget? Du kan altid dele dine tanker i kommentarerne herunder. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map