Sådan spores sociale metrics for WordPress-websteder

Sådan spores sociale metrics for WordPress-websteder

Hvornår var sidste gang du undersøgte, hvordan brugerne deler dine indlæg og sider til deres sociale mediekonti? Det kan oprindeligt virke underligt at bekymre sig om, hvor mange mennesker, der twitrede dit sidste blogindlæg. Men sådanne tællinger og trends giver dig indsigt i, hvor populært dit websted er, og hvilke sider eller indlæg der fungerer. Heldigvis er det let at tilføje og spore sociale målinger til dit WordPress-sted.


Da sociale medier er en så stærk måling af troværdighed og dygtighed i søgemaskinerne, lad os se på, hvordan du kan spore dine sociale metrics for dit WordPress-sted. Den første del af sporing af dine sociale målinger er at samle alle de grafer og statistikker, der er forbundet med dine sociale mediesider.

Ideelt set har du adgang til vigtige sociale metrics for WordPress såsom:

 • : samlede indtryk, omtaler eller andre kilder til synlighed, som dine indlæg kan få (med eller uden engagement)
 • Engagement: likes, comments, retweets og alle andre interaktioner, som dit publikum har med dit indhold
 • Konverteringer: hvor mange klik på dine sociale poster fører til gennemførelse af et mål (butikssalg, abonnement på nyhedsbrev osv.)
 • Andel af stemmen: dette ser på, hvordan du sammenligner med din konkurrence og den indflydelse, du har

Men det er kun nogle få store – der er masser af andre målinger, der kan spores som publikumsvækst, ROI, kanaler, responstider, nøgleord og mere, afhængigt af dine mål og hvilken type data du leder efter. Heldigvis er der et antal pålidelige tjenester, du kan bruge til at automatisere denne proces for dig.

Bemærk: De anførte priser er fra 4. juni 2020, tidspunktet for opdatering af dette indlæg.

1. Spire Social

Spire Social

Spire Social Analytics

Sprout Social annoncerer sig selv som en måde at nå ud og engagere dit publikum med alt-i-on-management og rapportering indbygget. Og vi kan ikke forkaste dem. Denne premium service tilbyder masser af gode funktioner til at overvåge sociale målinger for dit WordPress-websted med meget lidt indsats fra din side. Med Social Sprout kan du oprette forbindelse til dine sociale mediekonti for at planlægge din udgivelsesplan, spore og overvåge indlægsengagement, følge op med analyse og endda muliggøre en lyttefunktioner for at se detaljerede publikumsoplysninger (alder, køn, enhed og mere).

Spire Social Rapportering Social Metrics

De indbyggede rapporter i sociale medier gør det nemt at indsamle og fortolke data, spore dine mål og optimere din sociale mediers strategi. Sprout Social tilbyder også specialiserede rapporter til grupperede sociale konti, mærkede meddelelser, konkurrenter, betalt reklame og teams / opgaver. Der er endda en tilpasselig rapportbygger, 150+ metrics, avanceret filtrering og en sammenligningsmulighed for dig for at få mest muligt ud af dine sociale data.

Kompatible platforme: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn
Pris: 99 dollar pr. Bruger pr. Måned med op til 5 sociale profiler

2. HootSuite

HootSuite

HootSuite Analytics

Næste på vores liste er Hootsuites platform for sociale medier til forvaltning. Med indstillinger til planlægning af indlæg, sammenlægning af indhold, overvågning af ydeevne, analyse og endda teamstyring er det et andet godt værktøj at overveje for jeres sociale målinger. Hootsuite tilbyder endda en gratis 30-dages prøveversion, hvilket gør det til en særlig god mulighed, hvis du bare vil prøve at overvåge dine målinger en prøve for første gang.

Hootsuite-rapportering af sociale metrics

Så hvad inkluderer Hootsuite? Når du er tilsluttet dine konti, kan du se rapporter for dine indlæg, engagement, ydeevne, tidsrammer og mere. Med over 200 målinger at vælge imellem kan du tilpasse dine rapporter til at være skræddersyet til dine behov, hvilket gør det endnu lettere at optimere din strategi. Hootsuite integreres også med andet socialt metrisk værktøj som Brandwatch, Unmtric, Weibo og andet til yderligere ROI-analyse.

Kompatible platforme: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn
Pris: $ 29 per måned for en bruger med op til 10 sociale konti

3. SEMRush

SEMRush

SEMRush Social Media Toolkit

SEMrush indbringer masser af funktioner til at optimere dit websted til SEO inklusive revision, positionssporing, konkurrenceoplysning, backlinks, analytics og endda en social media toolkit. Mens SEO-siden er meget hjælpsom, gør de tilføjede sociale målinger SEMrush endnu mere attraktiv, hvis du leder efter en service til at håndtere begge aspekter.

SEMrush Rapportering af sociale metrics

Med SEMrush-værktøjskassen til sociale medier kan du linke din konto til din Facebook, Instagram og Linkedin for at planlægge dine indlæg, oprette annoncer, øge indlæg og spore dine konkurrenter. Derudover vil du være i stand til at se intuitive rapporter, der giver indsigt i, hvilke indlæg der findes, når, hvis de engagerer dit publikum, skaber konverteringer og mere. Som nævnt tilbyder SEMrush en hel lastning af SEO-optimeringsfunktioner, som du kan bruge i forbindelse med de sociale metrics til yderligere at perfektionere dine online marketingstrategier.

Kompatible platforme: Indblik kun tilgængelig for Facebook, Instagram og LinkedIn (andre funktioner er også kompatible med Twitter, YouTube, Pinterest)
Pris: $ 99,95 pr. Måned for en Pro-plan, som tillader overvågning af op til 50 sociale profiler

Tjek dine rapporter

Nu er det tid til at se, hvordan du klarer dig. Brug dine sociale beregninger til at se, hvilke indlæg der er mest populære. Noter, hvilke sociale medieplatforme (Facebook, Twitter, Pinterest, osv.), Der udgør størstedelen af ​​aktierne for dette indlæg. Dette vil hjælpe dig med at dechiffrere indhold er det mest populære. Du kan derefter formulere fremtidige indlæg baseret på, hvad dit publikum mest sandsynligt vil nyde og dele, og du har viden om, hvilken social platform der er mest nyttig for dit websted.

Hvad med DIY?

Selvfølgelig kan du gøre alt dette selv. Det er fuldstændigt muligt at manuelt spore dine indlæg, kommentarer, sociale medieindlæg, som, dele igen, følgere og mere. Faktisk, Social Media Examiner har en fantastisk 10-trins guide til hvordan du kan oprette dit eget regneark til at spore alle de vigtige målinger. Men dette er arbejdskrævende og tidskrævende. Derfor bruger vi et af de ovennævnte værktøjer, hvad vi vil anbefale, hvis du er seriøs med at holde øje med dine egne sociale målinger.


Metrics for sociale medier er ikke næsten lige så komplekse som at administrere overordnede webstedsstatistikker i noget som Google Analytics. Men da sociale medier spiller en så enorm rolle i troværdighed og placering af søgemaskiner, er det klogt at opbevare et socialt medie-værktøj i dit arsenal.

Hver af de nævnte tjenester tilbyder sociale målinger, du kan bruge til at forbedre din sociale mediestrategi, men afhængigt af dine behov (eller budget) kan du muligvis vælge den ene over den anden. Sprout Social tilbyder det mest, når det kommer til analyse og rapportering (især hvis du opgraderer til deres Professional-plan $ 150 / mo). Men hvis dit budget er begrænset Hootsuite med dets overkommelige priser og rigdom af funktioner kan være at foretrække. Eller i stedet, hvis du vil overvåge din SEO og social med tjenesten, kan SEMrush muligvis være en bedre pasform.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du sporer sociale medier i dit WordPress-sted, skal du slippe en linje i kommentarfeltet nedenfor. Har du brugt andre sociale medieanalyseværktøjer til at spore, hvor godt du klarer dig på platforme som Facebook og Twitter? Jeg ville meget gerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map