Sådan sælges musik online med WordPress (3 nemme trin)

Sælg musik online med WordPress

Oprettelse og drift af en onlinebutik tager noget arbejde – der er ingen sukkerbelægning det faktum. Hvis du gør det rigtigt, kan du dog gøre din online butik til en levedygtig virksomhed. For at opnå dette succesniveau skal du designe din butik til at matche den type produkt, du sælger, og hvis du agter at sælge musik online, er der lidt mere at overveje.


For eksempel skal din butik opsættes forskelligt for at tilbyde produkter som musik i modsætning til tøj eller elektronik. Du har brug for en måde at nemt sælge digitale filer på i din butik, f.eks. Det populære WooCommerce-plugin, samt en metode til at vise din musik på en klar og organiseret måde.

Selvom du altid kan sælge dine melodier gennem iTunes eller BandCamp, er det en god ide at tilbyde din egen musik, bonusspor eller endda memorabiliaer med begrænset udgave (som brugerdefinerede vinylplader) i din egen butik. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du sælger musik online med WordPress. Specifikt, hvordan man bruger WooCommerce og WooCommerce produkt tabel plugin til at sælge din egen musik online. Lad os komme på arbejde!

1. Installer & opsæt WooCommerce for at sælge musik online

Inden vi kommer i gang, antager vi, at du har et WordPress-websted oprettet og klar til at gå. WordPress er både kraftfuld og fleksibel og kan let bruges til at skabe en blomstrende e-handelsbutik.

Med dette ude af vejen er den næste opgave at tilføje WooCommerce til dit websted. Dette enkle, men funktionsrige plugin forvandler dit WordPress-sted til en funktionel butiksramme og tilføjer nemme muligheder for dig at faktisk sælge musik online med WordPress:

WooCommerce-plugin

For at komme i gang skal du navigere til Plugins> Tilføj nyt i dit WordPress-dashboard. Brug søgefeltet til at finde “WooCommerce”, og klik på Installer nu knap:

Installer WooCommerce

Efter et øjeblik markeres en ny knap Aktiver vises. Vælg det også, og WooCommerce vil blive konfigureret fuldstændigt på dit websted!

På dette tidspunkt føres du til en kort installationsguide:

WooCommerce-opsætningsguide

Vi anbefaler stærkt at gå gennem disse få korte skærme. De hjælper dig med at konfigurere din nye butik, etablere vigtige sider og indstille nøgleelementer såsom forsendelsespriser. For mere information, se vores komplette guide til installation af WooCommerce.

2. Føj din musik til butikken

Når du har installeret WooCommerce og gennemgået installationsguiden, har du en tom butik på dine hænder. Dette betyder, at det er tid til at tilføje produkter.

WooCommerce leverer en speciel WordPress brugerdefineret posttype, der tilføjer produkter øst. Tilpassede indlægstyper ligner tilføjelse af blogindlæg, bare med forskellige indstillinger, der er specifikke for indlægstypen (andre indlægstyper kan omfatte portefølje, attester, personale eller begivenhedskalender) Hvis du vil tilføje en ny WooCommerce-vare fra dit betjeningspanel, skal du gå til Produkter> Tilføj nyt:

Tilføj et nyt WooCommerce-produkt

Her kan du oprette dit første produkt. Du vil starte med at give den en titel og en beskrivelse ved hjælp af de to første felter. I højre sidepanel kan du også tildele produktet til en eller flere kategorier, give det nogle beskrivende tags og endda uploade billeder.

Imidlertid findes ‘kød’ af WooCommerce i Produktdata afsnit:

WooCommerce produktdata

Det er her du tilføjer alle de vigtige oplysninger om hvert element. Da dit mål er at sælge musik online, er den første ting, du vil gøre, at kontrollere begge Virtual og downloades kasser øverst. Dette ændrer de indstillinger, du ser lidt, for at tage højde for salg af musikfiler online snarere end fysiske produkter:

Produkter, der kan downloades af WooCommerce

Derefter kan du fortsætte med at indtaste en pris for varen og uploade de fil (er), som kunderne vil modtage ved køb under Downloadbare filer. Du kan også konfigurere, om der skal være en grænse for, hvor mange gange filerne kan downloades, og om de udløber.

Resten af ​​indstillingerne i dette afsnit er valgfri, selvom du måske alligevel vil gennemgå dem. Tjek desuden Produkt kort beskrivelse felt lige nedenfor. Der kan du tilføje indlejrede lydafspillere, så kunderne kan høre, hvordan din musik lyder som.

For at gøre dette skal du klikke på Tilføj medier. Upload lydfilen fra din computer, udfyld dens detaljer, og sørg for at vælge Integrer medieafspiller under Integrer eller link:

WooCommerce Embed Media Player

Dette tilføjer en simpel lydafspiller til det korte beskrivelsesfelt:

WooCommerce Media Player Kort beskrivelse

Når du er færdig med at opsætte dit første produkt, skal du klikke på Offentliggøre for at gøre det live i din butik. Gentag derefter denne proces, indtil du har tilføjet alle sange, albums osv., Som du gerne vil sælge.

3. Opret en produkttabel for at få vist din musik

Teknisk set er de to første trin alt det, der kræves for at få din butik i gang. En traditionel WooCommerce-opsætning er dog ikke nødvendig, den bedste måde at sælge musik online.

Hvis du lader tingene være som de er, bliver kunderne nødt til at navigere til hver enkelt produktside for at tjekke al din musik, lytte til eksempelspor og bestille, hvad de ønsker. Dette bremser dem betydeligt, hvilket kan føre til tabt salg. Hvad mere er, musikfiler behøver typisk ikke en masse kompleks beskrivelse eller store billeder, og WooCommerce-standardindstillingen henleder ekstra opmærksomhed til disse elementer.

I stedet kan du fremvise alt, hvad du har at tilbyde på en enkelt side ved hjælp af en produkttabel. Dette er en organiseret, visuelt tiltalende måde at vise din musik på. Kunder kan se alt, der er tilgængeligt i din butik på én gang, og du kan give alle de vigtigste detaljer, mens de ikke overvælder dem med oplysninger. Desuden kan de tilføje alt, hvad de vil, til deres vogne lige fra denne side. Du kan endda integrere eksempler på lydafspillere direkte i tabellen for hvert produkt.

For at oprette en side som denne skal du bruge WooCommerce produkt tabel plugin:

Dette værktøj er optimeret til at arbejde glat med WooCommerce, og giver dig mulighed for at tilpasse nøjagtigt, hvordan din produkttabel ser ud, og hvordan den fungerer. Når du har købt plugin, kan du installere det som ethvert andet tredjeparts plugin. Gå til Plugins> Tilføj nyt og vælg den plugin-fil, du har downloadet. Aktivér plugin, thøne, gå til WooCommerce> Indstillinger i dit betjeningspanel. Naviger til Produkter fanen, og vælg Produktborde for at indtaste din licensnøgle:

WooCommerce produkt tabelindstillinger

De mange indstillinger, der tilbydes her, giver dig mulighed for at finpudse, hvordan din produkttabel fungerer. For eksempel under Kolonner, du kan tilpasse nøjagtigt, hvilke oplysninger der vises:

WooCommerce produkt tabel kolonner

Sørg for at medtage et billede til hvert element såvel som Kort beskrivelse (så dine medieafspillere vil blive inkluderet).

Filter dropdowns er en anden vigtig ramme:

WooCommerce-produkttabelfiltre

Ved at aktivere dette placerer du rullemenuer over din tabel, som giver kunderne mulighed for at sortere det efter nøgleegenskaber som kategorier. Dette gør det nemt for dem at finde, hvad de vil have hurtigt.

Til sidst skal du markere afkrydsningsfeltet Kortkoder i tabellen. Dette er påkrævet, hvis du vil have dine integrerede medieafspillere til at fungere korrekt:

WooCommerce-shortcodes i tabelindstilling

For mere information om alle de indstillinger, du kan ændre, vil du kigge på plugins dokumentation.

Gem dine ændringer, når du er færdig, og åbn derefter en ny side (via Sider> Tilføj nyt). Klik på Værktøjslinje Skift ikon, vælg derefter Indsæt produkttabel. Dette vil placere en shortcode på din side:

WooCommerce produkttabel Shortcode

Denne kortkode trækker ind alle de indstillinger, du lige har tilpasset, og opsætter din produkttabel automatisk. Du kan se, hvordan det ser ud ved hjælp af Eksempel knap:

WooCommerce lydtabel

Hvis du har lyst, kan du fortsætte med at finjustere din produkttabel, indtil det er helt rigtigt. Gå derefter videre og offentliggør den! Du er klar til at sælge musik online. Kunder kan derefter bruge den til at se al den musik, du har til rådighed, og nemt foretage køb.

Konklusion

De bedste butikker er optimeret til at matche den type produkter, de tilbyder. For eksempel skal du designe din butik omhyggeligt, når du sigter mod at sælge musik online med WordPress. WooCommerce er et fremragende udgangspunkt, men du vil også give kunderne en strømlinet måde at udforske din musik og foretage valg samt tilføje andre WooCommerce-udvidelser til flere funktioner og funktionalitet.

Har du spørgsmål til, hvordan du konfigurerer dine WooCommerce-genstande eller designer dit produktbord? Spørg væk i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map