Sådan sælges dine produkter med WordPress og WooCommerce

Når folk tænker på WordPress, tænker de ofte på blogging, men verdens foretrukne Content Management System er nået langt i de sidste ti år eller deromkring. Faktisk kan et plugin eller to WordPress være mange ting for mange mennesker – ikke mindst en fremragende platform, hvorpå man kan bygge en webshop.


Der er ingen mangel på plugins og e-handelstemaer til at omdanne din WordPress-installation til en webshop. De spænder fra gratis til ikke-så-fri, og kvaliteten af ​​plugins varierer meget. For eCommerce-nykommeren kan det være et mareridt at beslutte, hvilken platform man skal vælge.

Med det i tankerne har jeg i dette indlæg besluttet at se nærmere på et af de bedste tilbud på markedet. Det er både gratis og usædvanligt godt bygget. Jeg taler selvfølgelig om WooCommerce af WooThemes.

Et kort overblik over WooCommerce

WooCommerce er WooTemems e-handelssoftware til virksomhedsniveau (som nu er erhvervet af WOrdPress selv). Det giver mulighed for tilføjelse af premium-udvidelser, så du kan bygge videre på standardinstallationen på utallige måder. Her er en hurtig gennemgang af WooCommerces nøglefunktioner (som anført på produktsiden):

 • Fuldt revideret af WordPress sikkerhedsfirma Sucuri
 • Omfattende butiksledelse
 • Omfattende rapporteringsindstillinger
 • Enkel check-ud på én side
 • Flere betalingsgateway-indstillinger
 • Flere marketing- og promoveringsmuligheder

Disse funktioner skraber kun overfladen af ​​WooCommerces funktionalitet. Selvom det dækker kravene fra mange onlinebutikker lige ud af boksen, skal du, når du overvejer de mange tilgængelige premium-udvidelser, kunne bygge en butik, der helt passer til dine behov (uanset hvor unikke de måtte være).

Installation af WooCommerce

Inden du installerer WooCommerce, skal du sikre dig, at dit nuværende tema er WooCommerce-kompatibelt. WooCommerce skal vises som en funktion på temasiden. Hvis du opretter en butik, anbefaler vi stærkt at du får et premium-tema. Dette er for at sikre, at dit tema kontinuerligt er kompatibelt med den nyeste version af WooCommerce (du vil ikke have nogen sikkerhedsløjfehuller, fordi dit gratis tema ikke blev opdateret). Hvis du vælger et premium-tema som Chic eller Total, tilføjes der brugerdefineret styling for at få butikken og alle dine WooCommerce-widgets ser godt ud (da standard styling til plugin er så som så).

Ok, nej at du har et kompatibelt tema, det er tid til at installere! Installation af WooCommerce er så simpelt som at installere ethvert andet plugin fra WordPress Plugin-arkivet. I dit WordPress-dashboard skal du gå til Plugins> Tilføj nyt og søg derefter efter WooCommerce. Pluginet skal være på listen Popular. Klik blot på installationen Installer nu, og klik på Aktivér plugin, når installationen er afsluttet.

installer woocommerce plugin

Dette fører dig til siden WooCommerce-indstillinger, som kræver et sidste trin, før plugin er fuldstændigt installeret. Øverst på siden er der en stor anmeldelse, der beder dig om at installere WooCommerce Pages:

woocommerce-meddelelse

Klik på Installere -knappen opretter alle de nødvendige sider til din online butik. Når du har tilføjet dine sider, føres du til WooCommerce-velkomstskærmen:

woocommerce velkomstskærm

Nu, hvor plugin er fuldt installeret, skal du kontrollere WooCommerce systemstatus for at sikre, at der ikke er øjeblikkelige problemer.

woocommerce-systemstatus

Dette kan findes under WooCommerce> Systemstatus. Hvis der er problemer, får du information om, hvordan du løser dem (hvilket du skal gøre, før du fortsætter yderligere).

Konfiguration af WooCommerce

Nu hvor plugin er fuldt installeret, er det tid til at begynde at konfigurere din butik. I WooCommerce> Indstillinger menu, du får mange muligheder. Lad os se på de indstillinger, du kan konfigurere under hver fane.

woocommerce-indstillinger

Generel

Som du kunne forvente, giver denne fane dig nogle af de grundlæggende konfigurationer til din butik. Indstillingerne i dette afsnit inkluderer placering, api og valutaindstillinger.

Produkter

Dette afsnit dækker alle dine mange produktindstillinger. Dette inkluderer måleenheder, gennemgangsmuligheder, produkt- og butikindstillinger, beskæring af produktbilleder, lagerindstillinger og downloadbare produktindstillinger.

Skat

Skat er nøjagtigt hvordan det lyder – skatteindstillinger. Der er mange muligheder for beregning af skattesatser, og de kan blive ret komplicerede. Vi foreslår at tage et kig på oprette skatter i WooCommerce dokumentation, før du går ind i dette afsnit.

bestilling

Herfra kan du indstille din indkøbsvogn og kassesider, tilføje vilkår og betingelser og vælge dine betalingsportaler. Bankoverførsel, check, COD, PayPal og kreditkort er de inkluderede WooCommerce-indstillinger. Selvom der er masser af plugins og udvidelser tilgængelige via tredjepart for at tilføje yderligere betalingsportaler.

Det er også her du kan aktivere kuponer. Kuponer og rabatkoder kan være en fantastisk måde at give loyale kunder en grund til at handle hos dig igen. Mange online butikker tilbyder rabatter til nyhedsbrevets medlemmer eller tilbagevendende kunderabatter, og det er noget værd at overveje.

Forsendelse

Det er her du konfigurerer ethvert aspekt af forsendelsesprocessen til din butik (hvis du sælger fysiske produkter). Ud over forsendelsesberegningernes visningsmuligheder kan du aktivere og konfigurere følgende forsendelsesindstillinger:

Vælg dine forsendelsesmetoder, indstil faste priser, aktiver gratis forsendelse, tilføj internationale forsendelsesmuligheder og vælg endda særlige indstillinger til lokal afhentning eller levering. Du kan aktivere alle disse indstillinger individuelt og konfigurere alle detaljer i de forsendelsesmetoder, du vælger at bruge.

Konti

Kontosiden indeholder indstillinger til indstillinger for din brugerkontoside, tilføj tilpassede webadresser til vigtige kontosider og aktiverer / deaktiverer konti og registrering.

E-mail

Dette afsnit giver dig mulighed for at konfigurere de e-mailindstillinger og e-mail-skabeloner, der bruges til kommunikation med dine kunder. E-mails kan konfigureres til forskellige udløsere såsom nye, behandling eller komplette ordrer samt fakturaer, nulstilling af adgangskode og mere. Du kan endda vælge tilpassede farver!

Webhooks

Webhooks bruges til at udløse begivenheder, som at åbne en popup for en kuponkode, når kunder tilføjer et produkt til deres indkøbskurv. Dette afsnit gør det meget lettere for WooCommerce at arbejde med tredjeparts plugins, som du måske ønsker at bruge til at udvide funktionaliteten af ​​WooCommerce.

Tilføjelse af dine produkter

Nu hvor du har arbejdet dig igennem butikskonfigurationen er det tid til at begynde at tilføje dine produkter. Produktoprettelsesprocessen er næsten nøjagtigt den samme som at oprette et normalt blogindlæg i WordPress

Du kan oprette kategorier og tags til dine produkter og tilføje forsendelsesklasser for at gruppere dine produkter efter dem, der har specifikke forsendelseskrav. Der er også en mulighed for at tilføje yderligere attributter til dine produkter, såsom flere farver eller størrelser.

Når du tilføjer et produkt, får du præsenteret en side, der ligner standard postsiden med et par ekstra sektioner.

tilføjelse af woocommerce-produkter

Produktdata

Dette afsnit giver dig mulighed for at konfigurere alt om produktet. Der er fire produkttyper, du kan vælge imellem: enkel, grupperet, ekstern / tilknyttet eller variabel. Den enkle produkttype er den eneste, der giver dig mulighed for at fremstille produktet enten til en digital download eller et virtuelt produkt.

Du skal sikre dig, at hvert produkt har en SKU, som er en unik identifikator for lagerstyringsmulighederne. Dette afsnit er, hvor du indstiller prisen på produktet, eventuelle yderligere attributter, produktet har, og lagerstyringsmulighederne for produktet.

Der er også et fantastisk afsnit, der giver dig mulighed for at linke andre produkter, så du kan sælge og krydssælge til dine kunder. Dette er en fantastisk måde at skubbe dine kunder til at købe yderligere produkter fra dig. Amazon er mestre af denne teknik, og det er værd at bruge tid på at se, hvordan de nærmer sig produktets link for at forbedre dit eget salg.

Produkt kort beskrivelse

Dette er den bit indhold, der vises ved siden af ​​dit produktbillede på den egentlige produktside (den længere beskrivelse, du tilføjer ovenfor, vises i en fane ved siden af ​​kundeanmeldelser). Dette er en fantastisk sektion til at tilføje et par hurtige sætninger eller en oversigtsliste om dit produkts funktioner.

woocommerce produkt

Produktgalleri

Dette er nøjagtigt, hvordan det lyder – et galleri med dine produktbilleder. Det er normalt en god ide at tilføje et par øjebliksbilleder af hvad det end er, du sælger, så kunderne kan tjekke det ud, før de afslutter deres køb. I vores smarte tema har vi opgraderet galleriet til at have en dejlig billedlysboks for at gøre det endnu lettere for dine kunder at se dine gallerier.

Rapportering

Når din butik er live, og du har solgt nogle produkter, er det værd at se på rapporteringsfunktionerne i WooCommerce. Disse findes i WooCommerce> Rapporter menu.

Der er rapporter, der fordeler dit salg efter dag, måned, produkt, kategori og også dine topsælgere og indtægter. Ud over dit produktsalg har det også rapporter om brug af rabatkupon og forskellige rapporter om dine kunder. Der er også et område, der overvåger dine produkter, der er lavt og ude af lager.

Disse rapporter er en god måde at være på top med alle aspekter af din virksomhed. Ikke kun giver denne funktion dig mulighed for at finde ud af dine bedst sælgere, den giver dig også mulighed for at se, hvilke produkter er ikke sælge. Sådanne oplysninger kan give dig mulighed for at tage rentable beslutninger. At kende alle disse oplysninger er et vigtigt aspekt ved at køre en vellykket butik, og WooCommerce forsyner dig med alle de data, du har brug for.

En simpel one-stop-løsning

Der er mange e-handelsløsninger til WordPress derude, men WooCommerce er derop med det bedste. Det er gratis og kommer med mere funktionalitet end mange premium eCommerce-plugins. Når din butik er i gang, kan du bruge disse tip til at sælge online plus disse indholdsmarkedsføringstips til at vokse din virksomhed.

Bruger du WooCommerce? Hvad er dine tanker om plugin? Er der andre plugins derude, vil du anbefale i stedet for WooCommerce? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map