Sådan slettes WordPress Admin Brugernavn Permanent

Denne tutorial diskuterer betydningen af ​​WordPress-sikkerhed og den øjeblikkelige fare omkring praksis med at bruge ‘admin’ brugerkonto. Vi har skrevet en tutorial, der beskriver, hvordan du ændrer standardadministrator-brugernavnet i WordPress. Hvis du er bekendt med de førnævnte farer, vil jeg foreslå, at du springer til tutorial-delen. Andre kan fortsætte med at læse.


WordPress-sikkerhed er ingen trivielle ting. I betragtning af det store antal direkte brute-force-angreb på de millioner af websteder, der drives af WordPress, kunne man måske tro, at webmastere afsætter 30-50% af deres opmærksomhed på webstedets sikkerhed. Overraskende er det ikke tilfældet. Sandheden er, at WordPress-sikkerhed befinder sig lige i bunden (hvis den overhovedet er til stede) i et websteds to-do-liste. Det er en af ​​de mest underminerede faktorer i en nybegynder webmaster’s liste over bekymringer. I de fleste tilfælde sker en af ​​to ting:

 1. Webmasteren vurderer webstedet for at være uvigtigt og derfor ikke et potentielt mål for hackere
 2. Han glemmer simpelthen sikkerhedsaspektet

Uanset hvilken situation du er, vil du være i et rigtigt papirstop, når dit websted er hacket. Vi er overbevist om, at forebyggelse er bedre end kur – det er derfor, vi bruger Managed WordPress Hosting fra WPEngine. Det er bunnsolid og leveres med skudsikker sikkerhed. Vores side er endnu ikke blevet hacket. Gå videre, vi tør dig! �� I bestræbelserne på at udføre vores “forebygge snarere end at kurere” ritual, lad os tale om WordPress admin (eller administrator) -konto og lære, hvordan du tilslutter det sikkerhedshul en gang for evigt.

Hvad er WordPress-administrator-konto?

Bedre kendt som admin-kontoen, er det standardkontonavnet, der kommer i hver nye WordPress-installation. Dens brugerrolle er administrator, hvilket betyder, at den har den højeste adgangskraft på hvert WordPress-sted. Det kan injicere ondsindet kode, stjæle følsomme data og i værste fald – slette dit websted helt. Kort sagt, ved at bruge admin som brugernavn for en konto med administrative rettigheder (dvs. administratorens brugerrolle), er kæmpe stor smuthul.

Hvorfor? Glad for at du vil vide det. Når en hacker ønsker at få adgang til dit WordPress-sted, har han brug for at dechifrere 2 elementer:

 1. WordPress brugernavn
 2. Tilsvarende adgangskode

log ind med admin brugernavn 50 procent job udført

Når de fleste WordPress-websteder kører “admin” som deres brugernavn, har hacker 50% af sit arbejde udskåret for ham. Han kunne simpelthen starte det brute-force-angreb (som ikke er andet end at prøve alle mulige tegnkombinationer som adgangskoden) og læne sig tilbage og nippe til hans kaffe, mens det (massive) computernet knaster 1000s tegn i sekundet og destabiliserer din server.

Vil du nu falde ind under denne kategori? Jeg er gætte temmelig sikker på, at du ikke er det. Så lad os aldrig, aldrig bruge admin som brugernavn i enhver WordPress-installation i fremtiden. Men hvad med de mennesker, der allerede har deres WordPress-konto med admin som brugernavn?

wp-profil før profilskift

Brugernavne kan ikke ændres. Det er hvad vi ved (indtil videre). Så hvad kan der gøres? For det første kan du bruge en super stærk adgangskode. Et sortiment af alfanumeriske, blandede bogstaver og specielle symboler i dit kodeord med en længde på cirka 35 tegn, bør tage et stykke tid at dechiffrere. Hvis du imidlertid ønsker at behandle hackdrenen til det fulde kursus (dvs. han skal fortolke både brugernavnet og adgangskoden), skal du ændre admin-brugernavnet helt.

Slet eller ændr admin-brugernavnet

Mulighed 1 er at oprette en helt ny admin-konto med et unikt navn og en stærk adgangskode, logge ind på din WordPress-installation med den nye admin-konto og derefter slette din gamle konto. Du skal blive bedt om at tildele alle dine gamle indlæg til en anden bruger (f.eks. Din nye admin-konto). Valgmulighed 2 er at ændre din nuværende admin-konto ved hjælp af phpMyAdmin. Følg sammen med vejledningen nedenfor for at se, hvordan.

Få adgang til phpMyAdmin

phpMyAdmin er en webbaseret GUI-software, der giver dig interaktiv adgang til din servers database. Nogle kalder det muligvis en front-end editor til din database. De fleste delte hostingudbydere giver adgang til phpMyAdmin og er tilgængelig i cPanel. Når du har fået adgang, skal du vælge din WordPress-database. I vores tilfælde er det wpe-tut.

ændre wordpress admin brugernavn 01

phpMyAdmin viser alle tabellerne i den database. Tabellerne vist i det følgende skærmbillede er standardtabellerne i en WordPress-installation. Vi vil vælge wp_users da den indeholder den værdi, vi vil redigere.

ændre wordpress admin brugernavn 02

Valg af det korrekte brugernavn

Nu skal du se et skærmbillede som dette. Lad os studere det omhyggeligt.

ændre wordpress admin brugernavn 03

 1. ID: Dette er bogføringsvariablen. Det bruges til sekventielt at identificere alle de brugere, der har registreret sig i en WordPress-installation. Da admin er den første bruger, der registreres, er dens ID 1. I denne tutorial har vi ikke brugt andre brugere.
 2. user_login er variabel lagring af brugerens faktiske brugernavn.
 3. user_pass indeholder den tilsvarende adgangskode, krypteret i MD5.
 4. user_nicename er brugerens fulde navn
 5. user_email er den variabel, der gemmer brugerens e-mail-adresse
 6. DISPLAY_NAME er hvordan brugernavnet vises på tværs af indlæg og sider. For eksempel vises indlæg fra nogle brugere som “Redaktionelteam” i stedet for “Joe Smith”
 7. De andre tilstedeværende felter er ikke vigtige for denne tutorial.

Vi ønsker at ændre user_login Mark. Valgfrit kunne vi ændre user_nicename og DISPLAY_NAME. For at gøre dette vælger vi Redigere mulighed.

ændre wordpress admin brugernavn

phpMyAdmin vil føre os til de enkelte felter for admin post under wp_users.

ændre wordpress admin brugernavn 05

Vi ændrer nu værdierne til passende værdier. Jeg har ændret minen til Sourav og dens derivater.

ændre wordpress admin brugernavn 06

Når det er afsluttet, skal du klikke på at begå ændringerne. Du skal få en meddelelse som denne:

ændre wordpress admin brugernavn 07 sql opdatering succes

Nu når du tjekker wp_users indrejse, den admin brugernavn vil ikke længere være til stede. Du finder den værdi, du har angivet user_login til, som det nye brugernavn. Dette afslutter arbejdsfasen for vores tutorial. Lad os teste det ud. Vi logger ind på WordPress ved hjælp af det nye brugernavn og den gamle adgangskode.

ændre wordpress admin brugernavn 09 login succes

Og booyah, det fungerer!

ændre wordpress admin brugernavn 10 wp dashboard

WordPress genkender klart det nye brugernavn. Alle tidligere data har været uhindret. Husk, at hvis du bruger et cache-plugin, skal du rense hele cachen, hvis du har en masse indlæg indsendt under admin-brugernavnet. Vi kan også tjekke vores brugerprofil, der findes under Indstillinger. Dette er, hvad vi skal få:

wp profil efter

Konklusion

Ændring af standard WordPress-admin-konto til noget andet hærder sikkerheden på dit WordPress-sted. Det betragtes som en af ​​de bedste sikkerhedspraksis for alle WordPress webmastere og / eller udviklere. Hvis du har brugt admin brugernavn, det er på høje tid, at du ændrer det.

Denne tutorial er 100% WordPress intensiv. Jeg har forklaret WordPress ‘databasens tabelattributter sammen med deres respektive formål. Bare følg skærmbillederne, så er du god til at gå. Hvis du nogensinde sidder fast, er kommentarformularen din alt. Du kan også pinge mig på Twitter. Over til dig – kender du til en anden måde at ændre admin-brugernavnet til WordPress? Har du et uber-cool sikkerhedstips? Lad os vide det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map