Sådan sikkerhedskopieres en WooCommerce Store

Sådan sikkerhedskopieres en WooCommerce Store

Tilbage i juni 1995 var der mindre end 25.000 websteder i alt. Spol frem til 2019, og dette antal er ganget med 12.681 gange. Der er i øjeblikket næsten 2 BILLION websteder. Websteder er blevet en afgørende form for repræsentation og et medium til at fremvise ens evner.


Forestil dig nu, hvis dit websted pludselig styrtede ned. Du kan miste alle dine webstedsdata, og hvis du driver en online butik, mister du endda kundeoplysninger. Dette vil ikke kun have økonomiske følger, men det tager også en mental vejafgift. En tidløs løsning på dette er at holde dit websted sikkerhedskopieret og gennemføre sikkerhedsforanstaltninger. Det er især vigtigt for WooCommerce-websteder.

Hvorfor sikkerhedskopiere et WooCommerce-sted

Bortset fra det faktum, at du allerede skal tage fulde sikkerhedskopiering af websitet som en del af dit websteds sikkerhed, er der et par WooCommerce-specifikke grunde.

WooCommerce-opdateringer

Holdet hos WooCommerce frigiver jævnligt opdateringer med sikkerhedsrettelser og nye funktioner. For eksempel havde WooCommerce 3.5 forbedret en e-mail-kopi af transaktioner og en ny funktion til at eksportere produkter til en CSV-fil. Det anbefales af teamet selv, at du altid har sikkerhedskopieret dit komplette websted, før du opdaterer.

Når du opdaterer, kan du møde uforeneligheder mellem udvidelser og plugins og endda problemer med tilpasset kode. En sikkerhedskopi sikrer, at du altid kan rulle tilbage til den sidste version. Du kan også tage visse anbefalede forholdsregler, før du opdaterer.

Der mere på Stake

Nedetid, selv for et almindeligt websted, kan betyde et tab på tusinder af dollars. Hvad ville der være tilfældet med dit WooCommerce-sted derefter? Uden en sikkerhedskopi kan konsekvenserne af at gå ned være alvorlige.

Alle negativer er forstærket – du står ikke bare for at miste data, du kan miste fortrolige kundedata. Hvert minut kan du miste ordrer, betalinger og vigtigst af alt, at kunderne har tillid. Du ender med at miste kunder og penge – faktorer, der bestemmer hele din forretningsmodel. Sikkerhedskopiering af din WooCommerce er det blotte minimum, du kan gøre for at sikre, at din virksomhed forbliver i gang.

Hvilken slags sikkerhedskopi-løsning kræver WooCommerce?

Den første ting at forstå er, at et WooCommerce-sted ikke altid kan sikkerhedskopieres som et almindeligt sted. Du kan se, alle websteder indeholder Filer og Database. En normal database vil bestå af 11 tabeller. Når du først har installeret WooCommerce-pluginet, tilføjer det en ekstra tilpasset tabel. Dette indeholder kritiske oplysninger om ordrer, skattesatser, forsendelsesoplysninger og transaktioner.

WooCommerce tilpasset tabel

Mange backup-løsninger er ikke bygget til at registrere denne ekstra tabel. De kan muligvis sikkerhedskopiere dine filer og database, men går muligvis glip af dataene i den tilpassede WooCommerce-tabel. I sidste ende ender du med en ufuldstændig sikkerhedskopi, der ikke bruger meget til din butik.

Derfor har du brug for en backup-løsning, der er tilpasset til WooCommerce.

For det andet har et WooCommerce-sted konstant aktivitet på stedet. På ethvert givet tidspunkt har du muligvis besøgende, der foretager betalinger, gennemser produkter, indtaster detaljer osv. Hvis du har timeplanlagte sikkerhedskopier, i tilfælde af et nedbrud, kan du miste op til en times værdi af kundeordredata. Så hvis nogen afgav en ordre inden for den sidste time, havde du ingen idé. Du kan miste deres personlige oplysninger, leveringsadresse og værre, deres betalingsoplysninger.

Et WooCommerce-websted har brug for en real-time backup-løsning, der registrerer og sikkerhedskopierer data, når og når der sker ændringer.

Hvordan sikkerhedskopierer du et WooCommerce-sted?

Der er tre måder at tage backup af WordPress (som vi dækkede detaljeret før). Så det burde ikke være for overraskende, at disse også gælder for WooCommerce-butikker.

1. Manuelle sikkerhedskopier

Den manuelle metode til sikkerhedskopiering er ikke for kompliceret, men den kan være risikabel. Selv den mindste fejl kan have drastiske følger. Det er også en tidskrævende opgave. Det involverer typisk følgende trin:

 1. Download dine WordPress-webstedsfiler til dit lokale system (din computer eller bærbare computer). Du kan gøre dette igennem
  1. Et FTP-værktøj som FileZilla
  2. Filhåndtering i cPanel på din webhostkonto
 2. Dernæst skal du tage backup af din database. Få adgang til phpMyAdmin via din værts databasestyringspanel.
 3. Vælg databasen fra wp-config.php-filen. Tabellerne i databasen vises på skærmen.
 4. Vælg alle tabellerne, og klik på Eksporter.

Denne proces er ikke ideel til at køre regelmæssigt, hvad så meget mindre i realtid. Selv hvis du tildeler en person til det, er det bare ikke muligt. Og selvfølgelig er det bestemt ikke det passende valg til sikkerhedskopiering af et WooCommerce-websted.

2. Sikkerhedskopier via din webhost

Hosting Provider Managed Backups

De fleste WordPress-hostingudbydere tilbyder sikkerhedskopier enten inkluderet i deres plan eller som en ekstra betalt funktion. Imidlertid tilbyder de normalt daglige sikkerhedskopier. Det ville være utroligt svært at finde en vært, der giver backup i realtid. Men hvis du absolut skal tage en sikkerhedskopi gennem dine værter, så er det sådan.

 • Kontakt din hostingudbyder og download den sidste sikkerhedskopi. Hvis du har muligheden for on-demand-sikkerhedskopier, skal du starte en ny sikkerhedskopi og derefter downloade den.
 • Eksporter og sikkerhedskopier din database ved hjælp af den manuelle metode. Alternativt kan du eksportere databasen til din lokale mappe vha. MySQL-manager.

Host-sikkerhedskopier er generelt kendt for at være notorisk upålidelige. Hvis du bruges til at gendanne, kan du miste vigtige data. Derudover sikkerhedskopierer de ikke den tilpassede WooCommerce-tabel, så du mister også de data, der er gemt der.

Vi har allerede fremhævet behovet for en realtids-sikkerhedskopi, når det kommer til WooCommerce-websteder. Efter at have undersøgt disse to metoder, er det tydeligt, at ingen af ​​dem passer godt.

3. Sikkerhedskopier ved hjælp af WordPress Plugin

Brug af et automatiseret backup-plugin er den nemmeste måde at tage backup af WordPress-websteder på. Det er praktisk og hurtigere at konfigurere og bruge. Mange plugins som BlogVault, UpdraftPlus og BackupBuddy har forenklet sikkerhedskopieringsprocessen og gjort det let at udføre og administrere sikkerhedskopier.

Når det kommer til WooCommerce, selvom der er flere muligheder, er ikke alle backup-plugins skræddersyet til butikker. Som diskuteret, skal du vælge et plugin, der sikkerhedskopierer dine WooCommerce-data såvel som alle andre webstedsdata. Derudover skal du vælge en, hvis sikkerhedskopier er pålidelige og fungerer effektivt, når de gendannes. Du skal også være i stand til at teste sikkerhedskopier af websteder, før du gendanner. En løsning, der opfylder disse kriterier og gør mere, er BlogVault. Lad os se hvorfor.

Hvorfor administrere sikkerhedskopier med BlogVault?

BlogVaults sikkerhedskopier i realtid bruger en proces, hvor selv de mindste ændringer i webstedsaktivitet straks udløser en sikkerhedskopi. Dette inkluderer ændringer foretaget i den tilpassede WooCommerce-tabel.

Tunge backup-processer kan overbelaste din server og bremse dit websted. EN WooCommerce Backup Plugin eliminere denne risiko på to måder:

 • Hele deres backup-proces finder sted på deres dedikerede servere. Dette frigør faktisk serverressourcer til din brug.
 • De bruger et inkrementelt backup-modul, hvor plugin først installerer en sikkerhedskopi af det komplette sted efter installationen. Efterfølgende ændringer føjes simpelthen til denne indledende sikkerhedskopi, i små bidder. Dette sikrer, at din server og dit websted forbliver upåvirket og fungerer optimalt.

Sådan sikkerhedskopieres dit WooCommerce-websted med BlogVault

 1. Tilmeld dig og opret en konto med BlogVault. Føj dit websted til det betjeningspanel, der vises.
 2. Mens du manuelt kan installere og aktivere plugin, tilbyder BlogVaults en nem og automatiseret mulighed fra instrumentbrættet til at gøre det. Efter aktivering tager plugin en første komplet sikkerhedskopi af webstedet.
 3. Gå derefter til afsnittet “Sikkerhedskopier” på dit dashboard. Klik på skiftebjælken ud for “Real-time Updates” for at aktivere denne funktion.

BlogVault til sikkerhedskopiering af WooCommerce

Lær mere om BlogVault →

Og der går du! Du har aktiveret backup i realtid til dit websted. Fremover vil enhver ændring på dit websted straks udløse en sikkerhedskopi.

Mens de fleste løsninger kan lide BlogVault er en plug-it-og-lad det-model, det er altid bedre at tage enhver forholdsregel for at sikre, at dit websted ikke mister nogen data. Når det kommer til sikkerhedskopiering og sikkerhed på webstedet, skal din holdning til forholdsregler være “hvis den findes, vil jeg gøre det”.

Tips til at sikre nul tab af data

 1. Brug altid et iscenesættelsessted til at teste dine sikkerhedskopier, før du gendanner. Du kan bruge et iscenesættelsesplugin som WP-iscenesættelse eller Duplicator at gøre det (hvis du bruger BlogVault, har de en indbygget iscenesættelsesfunktion).
 2. I tilfælde af at du er bekymret for at miste data om de ordrer, der er placeret, mens du gendanner en sikkerhedskopi, kan du bruge et vedligeholdelsestilstand plugin. På denne måde kan du forhindre dit websted i at acceptere nye ordrer midlertidigt. Du kan aktivere denne funktion og derefter gendanne den nyeste sikkerhedskopi.
 3. Find det tidspunkt på dagen, hvor dit websted får mindst trafik / ordrer via Google Analytics. Hvis du har brug for at gendanne en sikkerhedskopi, kan du prøve at gøre det inden for denne tidsperiode. Hvis du bruger periodiske sikkerhedskopier, skal du planlægge dem i denne periode.
 4. Sørg for, at du har flere kopier af dine sikkerhedskopier, og at de er tilgængelige og kan downloades. Opbevar helst en kopi offsite.
 5. Hvis du bruger en backup-plugin, skal du sørge for at bruge en der giver god kundesupport. I tilfælde af problemer skal du have adgang til hjælp fra deres team.

At sikre, at dit WooCommerce-websted er sikkerhedskopieret, bør være en del af din basale webstedsadministration. Datatab har meget større indflydelse på en online butik end et almindeligt websted.

Dette kan tilskrives det faktum, at:

 • WooCommerce-websteder har mere funktionalitet og flere processer, der kører på ethvert givet tidspunkt.
 • WooCommerce-ejeren er forpligtet til at holde sine kunders oplysninger sikre. Ethvert tab eller misbrug af kundens personlige oplysninger kan have juridiske følger.
 • En online butik skal beskæftige sig med flere leverandører til indkøb, levering og betalinger af produkter. Størrelsen af ​​de data, der står på spil, er væsentligt højere.
 • En WooCommerce-butik er en markant højere investering end et almindeligt blogside blot på grund af de mange processer, der er oprettet.

For at indstille en effektiv sikkerhedskopieringsstrategi til din WooCommerce-butik, anbefaler vi at bruge et realtids WordPress-backup-plugin, der sikkerhedskopierer al webstedsaktivitet, inklusive ændringer foretaget til den tilpassede WooCommerce-tabel. Den automatiserede proces er en let, men alligevel omfattende måde at overvåge stedets ydeevne og minimere nedetid på. Dette er det tætteste du kan komme til nul tab af data.

Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at sikkerhedskopiere din WooCommerce-butik effektivt. Hvis du har nogle forslag eller spørgsmål, skal du skrive en kommentar! Glad bagside!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector