Sådan sendes klientfakturaer gennem WordPress

En af de værste dele af faktureringsklienter er at skulle huske alle de tjenester, du har tilbudt, når du flyttede over til en helt anden software for at sende fakturaerne til dine klienter. Du skal huske hver anden uge eller måned for at sende dem ud, og det bliver en enorm smerte.


Da så mange af os arbejder i WordPress hele dagen, hvorfor kan vi ikke bare sende fakturaer i WordPress-instrumentbrættet? Jeg har nogle gode nyheder til dig. Du kan! Lad os se på, hvordan du sender klientfakturaer gennem WordPress.

Brug et WordPress-plugin til at sende klientfakturaer gennem WordPress

Der er faktisk ganske mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til at sende fakturaer via WordPress via et plugin. Jeg vil lede dig gennem en hurtig tutorial ved hjælp af WP-Invoice-plugin, men velkommen til at vælge en anden mulighed, da der er så mange at vælge imellem, og jeg forstår, at enhver person og firma har deres egne integrationsbehov og præferencer, når fakturaer sendes ud.

WP-faktura

WP-faktura

Download WP-Invoice-pluginet, og aktiver zip-filen på dit WordPress-dashboard. Du kan også gøre dette ved at gå til Plugins-siden i betjeningspanelet og søge efter WP-faktura.

Når plugin er aktiveret, kan du finde fanen Faktura i venstre side af dit instrumentbord. Klik på det og naviger til Indstillinger for at komme i gang.

Grundlæggende opsætning

Dette afslører den grundlæggende installationsside, hvor du stort set bare kan udfylde alle standardindstillingerne, som du kun skal ændre én gang. For eksempel kan du indtaste navnet på din virksomhed for at vises på dine fakturaer. Du kan også vælge en bestemt side på dit websted, der viser fakturaerne. Jeg vil anbefale at oprette en bestemt fakturaside, så regelmæssige besøgende ikke snubler over dette.

wp-faktura-plugin-opsætning

Vælg hvor du vil placere fakturaerne på siden, og angiv, hvordan du vil acceptere betaling. Jeg specificerede, at jeg vil fakturere klienter med PayPal, men du kan også vælge kreditkortindstilling eller ting som 2Checkout eller Stripe. Der er endda en mulighed for dig at give klienten mulighed for at ændre betalingsmetoden, hvis det er nødvendigt.

Hvis du planlægger at acceptere kreditkort, skal du indtaste dine gateway-betalingsoplysninger. Dette kræver normalt separate gebyrer for behandling, og du kan finde de bedste tilbud til dette på steder som Authorize.net.

wp-faktura-plugin-Credit-Cards

PayPal-opsætningen er meget enklere med et område til at indtaste dit PayPal-brugernavn, en testtilstandsindstilling og en automatisk genereret PayPal IPN-URL fra dit eget domænenavn. Klik på knappen Gem alle indstillinger, når du udfylder disse felter.

wp-faktura-pluginPaypal

Tilføj fakturaer

Når du har gennemført de grundlæggende indstillinger, bringer den dig direkte til siden Tilføj ny, som kommer i gang med en helt ny faktura. Du kan altid vende tilbage til denne side ved at klikke på fanen Tilføj ny i dit dashboard.

add-ny-faktura

Start med at indtaste den e-mail-adresse, du planlægger at sende den nye faktura til. Klik på knappen Opret ny, når du er færdig med at skrive i e-mailen.

wp-faktura-plugin-mail-adresse

Den nye faktureringseditor ligner snarere den WordPress-editor, du ser for at oprette indlæg og sider. Opret en titel til klientfakturaen, og du kan også smide en beskrivelse ind, hvis du har brug for at sende en besked til klienten.

wp-faktura-plugin-faktura-editor

Rul ned under beskrivelsen for at finde et område, der skal indtastes, hvad du planlægger at fakturere din klient for. Indtast de tjenester eller produkter, du opkræver for, og rediger pris og mængde. Du er velkommen til at inkorporere rabatter eller tilføje yderligere linjer, hvis du har flere varer at medtage.

wp-faktura-plugin-add-tjenester

Lige nedenfor kan du ændre omkring betalingsindstillingerne for at specificere, hvilken type valuta du accepterer, og hvilke betalingsmetoder der er tilladt. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan de også giver dig en mulighed for at acceptere manuelle betalinger.

wp-faktura-plugin-betaling-indstillinger

Faktureringsindstillinger

Hvis du går til højre sidefelt, finder du nogle interessante funktioner til enten Tillad delvis betaling eller tilbagevendende fakturering. Hvis du klikker på indstillingen til delvis betaling, indtaster du blot den mindste betaling, du er villig til at acceptere. Hvis du vælger den tilbagevendende faktureringsindstilling er der forskellige felter at udfylde, f.eks. Intervaller, faktureringscyklusser og hvilket betalingsbehandlingssystem du arbejder igennem.

wp-faktura-Delvis-Betaling-og-Tilbagevendende

Hvis du ruller lidt mere ned i højre kolonne, kan du udfylde oplysninger om brugerinformation. Dette er de personlige oplysninger for den klient, du planlægger at sende fakturaen til. Så sørg for, at alt er korrekt, og vælg den rigtige e-mail-adresse, så den ikke går til den forkerte person. Valgmulighederne inkluderer Fornavn, Efternavn, Virksomhed, Telefonnummer og mere.

wp-faktura-User-oplysninger

Klik på knappen Gem for at afslutte processen. Bare fordi du rammer Gem betyder det ikke, at fakturaen er sendt ud. Du har flere muligheder for at sende fakturaen. Vælg enten Vis online, indtast betaling eller Send meddelelse.

wp-faktura-View-Enter-eller-Send

Hvis du ser fakturaen på dit websted, kan du bare gribe dette link og e-maile det til klienten, hvis det er sådan, din faktureringsproces fungerer. De kan derefter gennemse fakturaen online og klikke på knappen Process Payment, der omdirigerer dem til PayPal eller til en kreditkortbehandlingsside.

wp-faktura-plugin-Online-faktura

Hvis du klikker på indstillingen Send meddelelse, kan du skyde en hurtig e-mail via WordPress og fortælle din klient, at fakturaen er tilgængelig. Jeg kan godt lide denne mulighed bedst, fordi du ikke behøver at åbne din e-mail-klient for at sende meddelelsen. Indtast blot den e-mail-adresse, du vil sende den til, og ændre den meddelelse, som du vil. Klik på knappen Send meddelelse, så modtager de et hurtigt link til din faktura.

wp-faktura-plugin-meddelelser

Når nogen har foretaget en betaling, mærkes den automatisk som betalt gennem WordPress-faktureringssystemet. Du behøver ikke at gøre noget efter dette. Hvis nogen dog betaler dig med en check, eller hvis de vælger en anden betalingsmetode, kan du også klikke på knappen Enter Payment for at registrere betalingen manuelt.

Vælg at du har modtaget betalingen. Denne dropdown giver dig også muligheder for refusion og justeringer. Indtast hvor meget klienten har betalt dig sammen med en dato og note om nødvendigt. Klik på knappen Process / charge betaling for at afslutte processen.

wp-faktura-plugin-Enter-betaling

Rapporter

Når du begynder at indsamle et par fakturaer, er du velkommen til at klikke på fanen Rapporter i WordPress-instrumentbrættet. Dette område fordeler simpelthen hvor mange penge du har faktureret, dine mest værdifulde klienter og endda dine øverste brutto linjeposter, hvis du sælger produkter.

WP-faktura-plugin-rapporter

Skiver fakturaer

Sliced ​​Invoices Plugin

Sliced ​​Invoices er et fleksibelt, godt understøttet og brugervenligt plugin, der giver dig mulighed for at udnytte dit WordPress-sted for at sende professionelt udbudte tilbud og fakturaer og få betalt online.

Skiver fakturaer Forretningsinfo

Skiver fakturaer kommer med mange funktioner lige ud af boksen, herunder tilpassede fakturaskabeloner komplet med dine forretningsoplysninger og logo, e-mail-afsendelse af faktura med et enkelt klik, tilpassbare e-mail-skabeloner, fleksible skatteindstillinger, foruddefinerede linjeposter, fakturarapportering, CSV-import & eksport. Hvis du har brug for mere, er flere gratis og betalte udvidelser tilgængelige.

Det gratis Sliced ​​Invoices-plugin indeholder alle de funktioner, du har brug for for at sende tilbud og fakturaer og for at indsamle betaling via PayPal eller offline betalingsmetoder (bank, check, postanvisning eller andet). Indstil din forfaldsdag, og skiver fakturaer vil automatisk sende betalingspåmindelser på den plan, du opsætter, indtil du får betalt!

Skiver fakturaer - Fakturaindstillinger

Udvidelser medfører ekstra funktioner såsom PDF-fakturaer, et sikkert klientområde, tilbagevendende fakturaer, sikre fakturaer, yderligere betalingsportaler som Braintree og Stripe med mere. Der er også tilgængelige integrationer til populære WordPress-plugins som WooCommerce, Kontaktformular 7 og Gravity Forms.

Skiver fakturaer støttes af stor støtte til at hjælpe dig undervejs. Foretag fakturering af “WordPress Way”, og gør din fakturering og regnskab til en leg!

Afslutter

Hvilke andre WordPress-faktureringsplugins er tilgængelige? Der er ganske få – bare søg en hurtig, så finder du det Spire fakturaerWooCommerce PDF-fakturaer og pakkesedler, blandt andre.

Det er ret simpelt at opsætte et af disse systemer til at begynde at spore klienter eller produkter og begynde at sende fakturaer til dine kunder. Jeg personligt nyder WP-Invoice-plugin mest, men mange af disse plugins og værktøjer er dejlige til at holde alle dine finansmoduler et sted. Tænk på, hvordan du ikke behøver at åbne en helt ny fane i din browser, hver gang du ville sende en faktura.

Lad os vide det i kommentarerne nedenfor, hvis du har spørgsmål til, hvordan du sender klientfakturaer gennem WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map