Sådan samles brugerfeedback på dit WordPress-websted

Saml brugerfeedback på dit WordPress-sted

Den mest værdifulde ressource for ethvert websted er dens besøgende. Du kan kontakte dem for at give feedback på dit websted generelt eller om ethvert aspekt af det i særdeleshed. Den modtagne feedback hjælper dig med at tage de vigtige beslutninger om at styre dit websted i den rigtige retning. Feedback vil også hjælpe webstedet med at forbedre og være mere afstemt efter målgruppens behov. På lang sigt vil dette tilføje værdi til hjemmesiden, oversætte til et bredere publikum og være til gavn for både webstedet og dets læsere.


Analytics er en måde at indsamle data på, men det giver dig bare informationen, tendenser og mønstre, når de sker. For at fortolke disse tendenser og mønstre, eller “hvorfor” bag dem, er du nødt til at samle feedback fra læserne og sammensætte det for at give mening om det.

Du kan lære meget ved at holde øret til jorden og holde faner om den niche, du opererer i. Men WordPress kan også hjælpe dig. Som med tilfældet med de fleste andre funktioner, har WordPress også plugins til indsamling af brugerfeedback. Plugins kan udføre arbejdet hurtigt, effektivt og uden at distrahere læseren for meget. Når man samler de indsamlede oplysninger, kan websteder have et ret klart billede af, hvad læserne har at sige.

Du har altid muligheden for at tilføje en standard kontaktformular på en separat side på din WordPress og på den måde helt undgå et plugin. Men en dedikeret plugin kan gøre arbejdet mere effektivt. De kan lokke læserne til at svare og give dig feedback på en kortfattet måde, hvilket gør det let for dig at bruge.

Feedback kan komme på mange måder – forslag, vurderinger, kommentarer eller endda stemmer på kommentarer. Eller besøgende kan indsende fejl eller tage undersøgelser. Hvis du lige er startet med dit websted, kan du måske endda skrive personlige mails til dine første kunder og søge feedback. De vil føle sig privilegerede nok til at give dig værdifulde forslag.

Lad mig tage dig gennem nogle af de plugins, der kan bruges til at samle brugerfeedback på din WordPress.

WordPress Form Builder

WordPress Form Builder er et omfattende plugin til indsamling af tilpasset feedback fra besøgende, lagring i databasen og adgang til det på et dashboard.

Formularerne kan være intelligent struktureret og betinget logik kan anvendes for at holde dataindsamling til et minimum. Indstillinger, layout og elementer i formularerne kan tilpasses uden behov for kode. Brug disse formularer til quizzer, undersøgelser, dataindsamling og brugerfeedback.

WP Form Builder

For større interaktion kan brugere spore deres indsendelser på en portal, redigere den eller uploade filer med den. Brugere kan også tildeles score og rangeringer. Forskellige meddelelser kan blinkes til brugere, der scorer forskellige rækker. Plugin er integreret med e-mail-tjenesteudbydere af høj kvalitet, og baseret på score eller andre kriterier, kan forskellige e-mails sendes til brugere med forskellige niveauer af score.

Alle disse funktioner gør det muligt for dig at modtage feedback, adskille dine besøgende baseret på scoringer og derefter sende passende e-mails til hver type besøgende. Dette populære plugin kan købes på CodeCanyon for $ 35.

Usernoise Pro Modal Feedback & Kontaktformular

Usernoise Pro Modal Feedback & Kontaktformular tilføjer en modal form og en tilpassbar feedback-knap til din WordPress. Hvert element, der vises på den offentlige grænseflade, kan tilpasses. Dette giver dig mulighed for at designe og indramme spørgsmål, der passer til dine nøjagtige behov. Kortkoden til at integrere formularen direkte i et indlæg eller en side er også inkluderet.

Feedback kan modtages i 4 kategorier, der kan redigeres. Det fungerer sammen med Akismet for at afværge spam. Plugin er multisitekompatibel og lokaliserings klar. Det er også kompatibelt med enhver webstedsskabelon. Denne plugin kan købes på CodeCanyon for $ 12.

Feedweb

Feedweb er et simpelt plugin, der kan tilføje en widget til ethvert indlæg, du vælger. Det giver dig mulighed for at stille dine besøgende ethvert spørgsmål. Spørgsmålene er begrænset til Ja / Nej-formatet. Ved at udforme spørgsmålene omhyggeligt kan der opnås præcis feedback om stillingen. Spørgsmål, der stilles en gang, gemmes og kan genbruges senere.

Feedweb

Når plugin er installeret, er det muligt at være mere interaktiv med læsere. De kan stemme, indsende feedback ved vurdering, besvare spørgsmål, nemt opdage nyt indhold og øge tiden, der bruges på bloggen. Ratingwidget er animeret og HTML5-kodet, hvilket sikrer sikkerhed og privatliv. Widgeten skal tilføjes manuelt til hvert indlæg. Det kan tilføjes i sidefeltet ved at indsætte en kortkode. Plugin findes i tre versioner – Gratis, Plus og Pro.

WebEngage

Produktundersøgelser, blygenerationsundersøgelser, kundetilfredshedsundersøgelser eller kundeforventningsundersøgelser er alle de normale måder, hvorpå en branche indsamler feedback fra offentligheden. WebEngage kan hjælpe dig med at udføre disse undersøgelser på dit websted og analysere det ved hjælp af rapporterings- og analysemoduler. Webstedsadministratorer kan holde styr på al feedback og data indsamlet eller e-mails modtaget på en praktisk konsol og svare på forslag eller anden feedback lige fra konsollen.

Respons på feedback behøver ikke være standard. Push-meddelelser med eller uden rabatter er muligt, og hver anmeldelse spores analytisk, så klikfrekvenser eller besøgendeprofil stilles til rådighed.

Links til e-mail-abonnement kan føjes til MailChimp-listen. Gratis og betalte planer er tilgængelige med en 14-dages prøveperiode for betalte planer.

JotForm

Hvis det er en popup-feedbackformular, som du mener skal have din webside nødt til at tjekke, skal du tjekke ud JotForm. Pop op vises ved at klikke på en knap, der vises på alle sider, når plugin er aktiveret. Formularen kan bygges ved hjælp af den intuitive træk og slip-funktion. Formularen og knappen kan tilpasses.

JotForm-feedbackknap

Det fantastiske ved en popup-feedbackformular er, at brugerne skal udfylde feedback uden virkelig at forlade den side, de var på. Når formularen er udfyldt, kan besøgende fortsætte, hvor han slap. E-mail-svar fra brugere kan også modtages.

Du kan bruge dette plugin gratis op til 100 indsendelser hver måned, hvorefter du bliver bedt om at opgradere til en præmieplan.

Feedback Cat

Et virkelig brugervenligt plugin til at indsamle feedback er Feedback Cat. Det er gratis, integreres perfekt med WordPress, og der kræves ingen kræfter i installationen. Du skal blot downloade og aktivere. Det integrerer ikke noget eget brand på dit websted.

Feedback Cat

Det er også nemt at bruge plugin. Opret blot en undersøgelsesformular og offentliggør den. Saml al den feedback, du modtager. Desuden er Feedback Cat 100% gratis og opensource. Så du kan ændre koden for at tilpasse den, hvis du vil.

Flere feedback-plugins

Hvis du mener, at plugins ovenfor ikke er til dig, eller hvis du vil have et plugin, der hovedsageligt vil indsamle minimal feedback som et Ja / Nej-spørgsmål eller et stjerneklassificeringssystem, skal du kigge efter de plugins, der følger,

 • WordPress-anmodning og feedback-plugin: Dette er en open source-plugin og kommer til et engangsgebyr på $ 17. Det kan placeres hvor som helst, eller du kan endda skjule det. Feedbackkategorier kan oprettes, og feedback kan kommenteres eller stemt af brugere. Den mest afstemte kommentar kommer til toppen.
 • Queryz WordPress Survey: Hvis du vil tilføje en simpel popup-formular på hver webside, skal du prøve Queryz WordPress Survey. Undersøgelser kan designes som flere afkrydsningsfelter, skala eller simpel tekst. Plugin er gratis, men du skal registrere og oprette en brugerkonto til din WordPress.
 • Enkel feedback-widget: Vil du stille et enkelt spørgsmål til dine besøgende? Enkel feedback-widget hjælper dig med at gøre netop det. Efter aktivering af plugin skal du ændre standardspørgsmålet til det, du vil svare på, og derefter vente på, at svarene oversvømmer din indbakke. Hvis en bruger finder spørgsmålet irriterende, kan han blot klikke på det røde “X” mod spørgsmålet, og det vil blive skjult i 7 dage.
 • Feelback-reaktioner: Billedrepræsentationer får altid et bedre svar, og Feelback Reactions giver læseren et sæt af 5 følelser. Et enkelt klik fra en bruger kan generere en masse feedback til webstedet. Du vil vide, hvilke følelser der holder besøgende på dit websted, og hvilke følelser der opmuntrer dem til at dele på sociale medier. Baseret på deres svar indhold vil blive foreslået.
 • Reaktionsknapper: Dette plugin tilføjer praktiske knapper i bunden af ​​dit indlæg eller andre steder. Brugere kan klikke på den knap, som de finder mest passende. Knapperne kan konfigureres til at indeholde en hvilken som helst tekst såsom “Synes godt om” “Interessant” eller noget andet. Knapperne holder styr på antallet af gange, de klikkes på, og dette kan bruges til at indsamle interessant feedback.
 • Universal Star Rating: For at tilføje den klassiske fem stjerneklassificering, som du ser på mange blogs, skal du installere og aktivere Universal Star Rating. Du kan tilføje vurderingsindstilling til data, indlæg, produkter og tjenester og få dine seere til at bedømme det.
 • Rating widget: Rating Widget tilføjer også et femstjernet bedømmelsessystem til din WordPress. Dette kan føjes til sider, indlæg, WooCommerce-produkter, BuddyPress-brugere, bbPress-forum såvel som til forfattere.
 • WP-PostRatings: Et meget downloadet plugin, WP-PostRatings kan tilføje et AJAX-klassificeringssystem til dit indlæg eller side. Du kan vælge at tilføje det til alle eller valgte indlæg og sider.
 • Multi Rating: For at kunne bedømme individuelle indlæg på flere målestok og forskellige spørgsmål, skal du prøve Multi Rating. Det kan aktiveres til tilpassede indlægstyper og sider. Vægte kan tildeles til hver vurderingselement for at justere de samlede vurderingsresultater.
 • WP kunde anmeldelser: Dette er et populært plugin, der kan bruges til at oprette en separat side på din blog, hvor læsere og kunder kan give en anmeldelse eller kommentar. Det er kompatibelt med flere steder og flere brugere og er blevet downloadet mange gange over.
 • Polldaddy afstemninger og vurderinger: Prøv dette plugin for at administrere dine afstemninger og ratings fra dit WordPress-dashboard. Du kan oprette flere afstemninger, vælge lukke datoer for afstemningerne og også vælge at holde resultaterne private eller gøre dem offentlige.
 • MyEffecto-Instant Visual Feedback: Dette er en simpel widget, der kan placeres under dit indlæg, og læsere kan tilbyde feedback baseret på følelser.
 • Webay: Webay hjælper dig med at samle feedback fra din eBay-konto og placere den i en karrusel i din WordPress.
 • Var dette brugbart: Som du kan gætte, vil dette plugin stille det enkle spørgsmål, hvis artiklen var nyttig. Alt, hvad der kræves, er et simpelt Ja / Nej-svar.

Og endelig

Det er altid godt at modtage feedback om ethvert arbejde, du udfører. De bedste mennesker, hvorfra du kan modtage forslag til forbedring af dit websted, er de mennesker, der besøger det. Vælg plugins i henhold til indholdet på dit websted, den generelle profil for de besøgende, der lander der, og omfanget af feedback, der kræves. Pas på ikke at overvælde besøgende med for mange muligheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map