Sådan rettes 404 fejl i WordPress

Hvis du er bekendt med internettet, skal du være bekendt med 404 fejl. Disse sider kommer irriterende op, når du søger på internettet efter indhold. Du vil se ordene, “Siden kan ikke findes. Den side, du leder efter, er måske blevet fjernet, havde dens navn ændret sig eller er midlertidigt tilgængelig.”Dette sker normalt, når der ikke er nogen URL at levere.


Bare i tilfælde af at du aldrig har set en sådan meddelelse, eller du vil se 404-siden på dit eget websted, skal du indtaste URL’en på den side, du leder efter, og en streng med gibberish derefter. Du vil se, hvad jeg taler om. Dette opstår på grund af et svigt i klient-server-interaktion, som kan ske på grund af mange grunde:

 • Den side, du leder efter, findes muligvis ikke mere.
 • Linket til den side, du søger, kan være ødelagt.
 • Du har muligvis ganske enkelt skrevet den forkerte URL.

Et aktivt websted kan ikke helt undgå disse fejl, men meget kan gøres for at holde dem nede på et minimum.

404 Fejl og SEO-virkning

En 404 side er dårlig for din SEO. En besøgende går tabt, fordi linkene på dit websted ikke er blevet opretholdt korrekt. Et eller to brudte links, der lejlighedsvis præsenteres for søgemaskiner, betyder ikke rigtig noget. Men du har et mere alvorligt problem, hvis søgemaskinen ofte møder disse fejl på dit websted. Den øgede afvisningsfrekvens vil have en negativ indvirkning på din SEO, og det kan tage et stykke tid for dit websted at komme sig efter dette.

Hvis du bruger Google Analytics-plugin, Du kan nemt se fejlene, når de er tagget. Men søgemaskiner vil også komme mod 404 fejl, som normale besøgende aldrig gør, fordi de gennemsøger stort set alt på dit websted. Så selv skjulte links er en kilde til 404 fejl for søgemaskinerne. Xenu eller Skrigende frø kan hjælpe med at finde disse fejl og rette dem.

Du skal også kigge efter ødelagte billeder eller ødelagte videoindlejringer. Disse er svære at finde ved hjælp af webmasterværktøjer eller Google Analytics, men Xenu og Screaming Frog kan også hjælpe dig her. Du kan også søge i serverlogfilerne ved at lede efter 404 plus “.jpg” og “.png”. De vil ikke gøre meget skade, men det er ikke en god oplevelse for besøgende.

Rettelse af 404 fejl

Der er mange måder, hvorpå du kan omdirigere og rette 404-fejl, og du kan prøve disse trin i rækkefølge:

 1. Du kan manuelt kontrollere for ødelagte links og rette omdirigeringer ved at søge i din .htaccess- eller NGINX-serverkonfiguration, men dette kræver en smule tekniske færdigheder fra din side. Eller et par justeringer i 404.php-filen kan gøre susen. Dette er den bedste måde at løse 404 fejl, men er du ikke tilpas med kode, skal du springe dette trin over.
 2. Hvis URL’en ændres, skal du direkte til den korrekte URL. Hvis filen er en statisk fil, skal du kontrollere, om filen findes ved at åbne FTP og kontrollere.
 3. Hvis det findes, men at dukke op i en browser er et problem, er det et serverproblem eller et WordPress-problem. Til dette skal du oprette 2 separate filer – en html-fil og en PHP-fil og uploade den. Hvis du har adgang til disse filer, er der ikke noget problem med serveren, og problemet ligger hos WordPress.
 4. WordPress bruger en omskrivningsgruppe, der administrerer permalinks. Substandard-plugins, ændringer i bibliotek eller tilpassede posttyper kan forstyrre permalinks forårsager 404-fejl. For at indstille denne ret skal du blot gå til Permalinks og gemme permalinksstrukturen igen i mappen wp.admin. Åbn permalinks under Indstillinger og Gem ændringer. Permalinks opdateres. Denne rettelse vil for det meste gøre arbejdet.
 5. Hvis du har installeret plugins eller et plugin, der opretter permalinks, skal du deaktivere dem og kontrollere.
 6. Kontroller WP-omskrivningsarrayet ved hjælp af Debug dette plugin. Når dette plugin, når det er aktiveret, viser omskrivningsreglerne samt den faktiske PHP-streng, der bliver omskrevet.
 7. Deaktiver plugins en ad gangen og identificer det plugin, der forårsager fejlene.
 8. Det er ikke nødvendigt at fjerne gammelt indhold fuldstændigt. I stedet kan du oprette en brugerdefineret side på den URL og dirigere besøgende til andre lignende sider eller indlæg på dit websted.

Der er mange plugins, der hjælper dig med at finde, overvåge og omdirigere ødelagte links. Jeg har opført et par af de populære her, der gør jobbet ganske godt.

Brudt link Checker

Brudt link Checker er et gratis plugin fra WordPress-arkivet. Det er et af de første plugins, der kommer til at tænke på, når du vil fjerne disse irriterende sider.

Når det er installeret, vil det scanne dit websted for et link, der ikke udfører sit job. Afhængig af størrelsen på dit websted kan det tage tid. Du kan vælge at modtage en anmeldelse af ødelagte links i din e-mail eller i widgeten Broken Link Checker på dit instrumentbræt. Du kan også vælge at forhindre søgemaskiner i at følge disse ødelagte links.

Broken Link Checker er installeret

Du kan se den ødelagte linkchecker på arbejdet ved at åbne linkcheckeren under Indstillinger. Indstillingen Opret brugerdefineret filter kan bruges til at synliggøre kun nogle links, f.eks. Links til en bestemt kategori af indlæg. Hvad du vælger at gøre med linket, kan afgøres ved hjælp af indstillinger, der åbnes, når du holder musepekeren over hvert link.

Du kan redigere URL’en, og alle forekomster af den URL bliver rettet. Du kan fjerne linket, dette vil efterlade teksten intakt. Hvis linket er fint, men vises som ødelagt, kan du ændre det manuelt. Afvis indstillingen forlader linket uændret indtil næste statusændring. Du kan deaktivere plugin efter hver brug og genaktivere det til en periodisk scanning om nødvendigt.

404 Side af SeedProd

Uanset hvilket tema dit websted er bygget på, kan du bruge 404 Side af SeedProd til at designe og konfigurere din brugerdefinerede 404 side. Du kan erstatte dit temas 404-side helt og tilpasse din nye 404-side fuldstændigt. Du kan endda bruge HTML5 og CSS3 til tilpasning, hvis nødvendigt.

Baggrundsbilledet kan strækkes for at dække hele browseren, og plugin understøtter flere websteder såvel som BuddyPress.

404 side af SeedProd installeret

Med premium-versionen kan du fange leads ved at tappe ind på e-mail-oplysningerne. Oplysningerne kan gemmes i din WordPress-database og eksporteres til enhver e-mail-tjenesteudbyder. MailChimp, Aweber, Få svar, konstant kontakt og kampagnemonitor er integreret såvel som Google og Typekit-skrifttyper.

Integrer videoer blot ved at indtaste URL, aktiver Gravity Forms og indsamle besøgendeinformation med dette plugin. Besøgende kan fortsætte søgningen efter den side, de ledte efter på dit websted.

Omkostningerne for licenser varierer mellem $ 29 til brug på et websted i et år og til $ 199 for ubegrænsede websteder i en levetid. Købet understøttes af en pengene-tilbage-garanti.

Alle 404 omdirigerer til hjemmesiden

Alle 404 omdirigerer til hjemmesiden vil omdirigere alle 404-fejllinkene til hjemmesiden ved hjælp af SEO 301-omdirigering – denne omdirigering fortæller besøgende, at siden er flyttet permanent. Du kan også omdirigere det til enhver tilpasset side.

Alle 404 omdirigerer til startsiden installeret

Det er et simpelt plugin, hvor du skal aktivere omdirigeringsstatus, udfyld URL-adressen på den side, hvor 404 skal omdirigeres. Når du først klikker på opdateringsknappen, gemmes indstillingerne i databasen.

404 til 301

404 til 301 fungerer næsten som det foregående plugin, og omdirigerer alle 404-fejl til enhver side, du angiver ved hjælp af 301, 304 eller 307 omdirigeringer. Disse numre angiver, om siden er flyttet midlertidigt eller permanent. Når du har installeret dette plugin, vil du opdage, at dit webmasterværktøjspanel næsten altid rapporterer Nil-fejl.

404 til 301

Du kan vælge at overvåge fejl, og du kan også vælge at aktivere e-mail-meddelelser om 404 fejl. Hvis du blot vil overvåge eller vedligeholde en log, kan du deaktivere indstillingen Omdirigering. Plugin er let, oversatsklar og helt gratis at bruge med levetidsopdateringer. Udviklere og andre brugere kan få adgang til plugin på GitHub.

Tilpasset 404 Pro

Du kan bruge Tilpasset 404 Pro for at erstatte standardsiden med 404-fejl med en brugerdefineret side, som du kan fremstille inden for sektionen i dit administratorpanel. Eller du kan blot specificere en komplet URL for at omdirigere 404.

Brugerdefineret 404 Pro installeret

404-data kan registreres såvel som de nøgleord, der landede besøgende på 404-siden. Support til dette plugin er tilgængeligt på GitHub.

404 Fejllogger

404 Fejllogger er et enkelt og effektivt plugin, der logger alle fejl, der opstår på dit WordPress-sted. Med alle disse oplysninger kan du identificere ødelagte links og manglende indhold. Hvis du ønsker det, kan du også registrere yderligere oplysninger såsom IP-adresse, brugeragenter og henvisninger. Og du kan blokere IP-adresserne, hvis du vil.

404 Fejllog installeret

Dette plugin fungerer ikke, hvis du bruger et cache-plugin, der cache alle 404-fejl.

omdirigering

omdirigering hjælper dig med at holde styr på 404 fejl ved brug af 301 omdirigering. Det er et populært plugin på WordPress-lager, med over 500.000 aktive installationer. Du kan omdirigere alle URL’er, ikke kun fejlsiderne. Det er især nyttigt, hvis du flytter dit websted eller ændrer biblioteket for din WordPress-installation.

Omdirigering installeret hel side

Plugin overvåger 404 fejl og vedligeholder fulde logfiler. Du kan også konfigurere det, så nogle URL’er får lov til at gå igennem til en anden side eller fil eller websted. Du kan indstille forskellige omdirigeringer baseret på login-status, omdirigere til tilfældige sider eller baseret på henvisninger.

Plugin tilføjer automatisk en 301-omdirigering, når et indlægs URL ændres. Dette kan også gøres manuelt. Det fungerer fuldstændigt på dit WordPress-sted, og .htaccess er ikke nødvendigt. Fra loggen kan du kontrollere, hvem der forsøgte at logge ind, og hvor mange forsøg på login.

WordPress Ultimate 404 Plugin

WordPress Ultimate 404-plugin giver dig total kontrol over dine 404 sider. Det tilbyder 4 foruddannede skabeloner, som du kan vælge mellem at vise som din fejlside. Skabelonerne kan tilpasses. Standardskabelonen til WordPress-tema 404 understøttes også.

Ultimate skærmbillede

Plugin opretholder en fortegnelse over alle 404 fejlbegivenheder, så du har en idé, som er den mest besøgte side. Om nødvendigt kan du derefter tilføje en omdirigerings-URL. Det nøgleord, der bruges til søgning af den besøgende, registreres og giver dig værdifulde SEO-oplysninger.

Du kan købe dette plugin på CodeCanyon for $ 19. Det leveres med fremtidige opdateringer og 6 måneders support. Support kan udvides til 12 måneder for yderligere $ 5,70

Google 404

Google 404 er ikke rigtig et WordPress-plugin. Det er kun et udvidet script på 404 sider fra Google.

Google 404 header

Det integrerer et søgefelt på din 404-side, så en besøgende bliver bedt om at fortsætte søgningen på dit websted. Nyttige oplysninger om det søgeord, der bruges af den besøgende, kan placeres her. Eller du kan hjælpe besøgende på andre måder med at finde de oplysninger, de leder efter.

For at plugin’en skal være fuldt effektiv, kræver Google, at du sender et XML-kort over dit WordPress-sted og opretter en Google-webmasterkonto.

404 Side

Du behøver ikke gå ud af din måde med 404 Side. Opret en 404 side på dit WordPress-sted, ligesom du normalt opretter sider i WordPress. Når dette er gjort, skal du åbne Indstillinger på dit WordPress-dashboard. Klik på 404-fejlside, og vælg den side, du har oprettet som din 404-fejlside. Det er alt, hvad der er dertil.

404 side overskrift

Plugin opretter ikke en omdirigering. Ved en omdirigering forbliver URL’en i søgeindekset, og dette kan påvirke SEO. Dette plugin sikrer, at den rigtige 404-kode leveres til søgemaskiner. Plugin er meget forskellig fra de andre. Der sendes ingen anmodninger til serveren. I stedet bruges WordPress ‘egne ressourcer.

404 til Start

404 til Start fanger en 404-fejl, også før søgemaskinerne gør det. Du kan indstille omdirigering til 301 (permanent), som er standardindstillingen. Eller du kan indstille det til 302, som er de midlertidige omdirigeringer.

404 for at starte installeret

Den omdirigerer alle 404 websider til startsiden eller til en hvilken som helst anden side. Du kan vælge en mulighed for at modtage en e-mail-advarsel. Hver gang en bruger omdirigeres, vil du vide, hvilken browser de bruger, og den URL, de forsøger at få adgang til. Du kan vælge mellem indstillinger, der giver dig mulighed for at rute 404 sider til en hvilken som helst URL, du vælger – hjemmeside eller en hvilken som helst anden side på dit websted.

RB interne links

RB interne links er et nyttigt plugin til blogejere. Med dette plugin kan de linke indlæg og sider på deres WordPress-sted ved hjælp af kortkode. Ingen grund til at indtaste den lange URL.

RB interne links installeret

Webstedets permalinkstruktur forstyrres ikke, og kortkoden bruges til at oprette et link til indlægget. Dette tag indsættes derefter manuelt eller ved hjælp af wysiwyg-plugin. Dette plugin gør det nemt at flytte fra et link til et andet på et websted. Det tillader også søgninger efter indlæg efter kategorier.

Hurtigt omdirigering af sidepost

Hurtigt omdirigering af sidepost gør arbejdet på en toformet måde. Den ene er metoden Quick Redirect, hvor du bare skal indtaste Anmodnings-URL og destinations-URL. Plugin vil derefter omdirigere i henhold til de URL’er, du har udfyldt.

Quick PAge omdirigerer fuldskærm installeret

Ingen side skal oprettes, og du behøver heller ikke have en eksisterende side. Dette plugin kommer meget praktisk, når du har brug for at ordne skrivefejl, der opstod, da en side blev oprettet, eller når du vil omdirigere gamle URL-adresser til nye URL-adresser. Du vil også finde det som en god hjælp når du flytter et websted.

For eksisterende side eller poster tilføjes en indstillingsmetakasse til redigeringsskærmen, hvor du kan udfylde den nye URL. Dette fungerer godt til menupunkter og duplikatindlæg. Det er også bedst at arbejde inden for permalinkstrukturen i WordPress.

SEO omdirigering plugin

Mens du bygger SEO omdirigering plugin, forfatterne har fokuseret på at holde det enkelt for alle brugerniveauer, og du kan se dette på den måde plugin fungerer. Et avanceret kontrolpanel hjælper dig med at kontrollere alle de ting, plugin kan gøre.

SEO-omdirigering er installeret

Du kan overvåge 404-fejlssiderne og omdirigere dem alle med et enkelt klik. 301, 302 eller 307 omdirigering er mulig, og det samme er wild card omdirigering. Hele mappeindhold kan omdirigeres ved at ændre mappeindstillingerne i fanen omdirigering. En omdirigeringshistorie kan opretholdes.

For at omdirigere ethvert indlæg kan du udfylde den fulde URL og destinationsmappen og klikke på Tilføj. Eller du kan redigere destinationswebadressen i indlægget eller redigere siden og klikke på Gem. Plugin kommer også til nytte, når du ændrer dit domænenavn eller flytter dit websted. Bemærk, at dette plugin ikke understøtter multisiteanlæg.

Safe Redirect Manager

Safe Redirect Manager er et effektivt plugin til håndtering af 404 fejl i multisiteanlæg. Du kan omdirigere til nye webadresser ved hjælp af HTTP-statuskoder, som du indrammer.

Safe Redirect manager er installeret

Det tillader kun omdirigering til hvidlistede værter ved hjælp af funktionen wp_safe_redirect.

Endelig

Det er vigtigt at forblive proaktiv og holde dit websted fri for 404 fejl så vidt muligt. I din opgaveliste over vedligeholdelse af WordPress kan du –

 • Planlæg en check i dine webstedsstatistiklogger for at slå 404 Fejlrapporter op.
 • Kontroller både interne og eksterne links regelmæssigt. Små websteder kan udføre en check en gang om måneden, store websteder en gang om ugen.
 • Hyppigheden af ​​kontrol afhænger af indholdet på webstedet og ikke besøgende. Indhold tunge websteder skal kontrollere oftere.

Med så mange tilgængelige plugins af kvalitet er der ingen grund til, at du ikke holder dine links i top stand. Prøv dem, og hold dit websted i top notch stand.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map