Sådan redigeres nemt billeder i WordPress

Sådan redigeres billeder i WordPress

Måske tidligere har du uploadet et billede til dit indlæg eller side i WordPress kun for at indse, at det har brug for en finjustering eller to. Bare rolig – du kan redigere billeder i WordPress, og det er super let. Der er desuden ingen plugin krævet.


Der er lige så tilfældet en stor billedredigeringsindbygget, som de fleste brugere ikke er opmærksomme på, så de typisk ikke drager fordel af det er lette indstillinger til at redigere billeder i WordPress. Billedredigereren er et fantastisk værktøj til at ændre størrelse, beskære og ellers manipulere billeder, efter at du allerede har uploadet dem til dit mediebibliotek. Følg blot trinene nedenfor for at lære, hvordan du redigerer billeder i WordPress lige fra dit dashboard!

Trin 1: Vælg dit billede

Første ting først – du har brug for et billede. Hvis du vil uploade et nyt billede, skal du navigere til Medier> Tilføj nyt, derefter træk og slip enten dit billede eller klik på knappen “Vælg fil” for at vælge dit billede.

Upload dit billede til redigering i WordPress

Alternativt kan du bruge et billede, du allerede har, ved at gå til Medier> Bibliotek og vælge et billede derfra. Klik på billedets titel for at åbne den.

Trin 2: Åbn Editoren

Når du har valgt et billede og åbnet det, skal du se en side, der ligner denne.

Åbn WordPress Image Editor

Herfra kan du give dit billede en titel, billedtekst, alt og beskrivelse. Men hvad vi er interesseret i er knappen “Rediger billede” lige under billedeksemplet, så du kan begynde at redigere billeder i WordPress.

Trin 3: Rediger dit billede

Når redaktøren åbner, ser du et par muligheder for at ændre dit billede.

Beskær og rediger dine billeder i WordPress

Afgrøde

For at beskære billedet skal du bruge musemarkøren til at indstille dit beskæringsvalg. Du kan justere beskæringsstørrelsen ved at trække og slippe kanterne på dit valg. Når du er tilfreds med beskæringsgrænsen, skal du bare klikke på ikonet for at beskære dit billede til dets nye størrelse.

Drej mod uret

Brug dette til at rotere dit billede mod uret. Hvert klik roterer billedet 90 grader (eller en kvart omdrejning) til venstre.

Drej med uret

Brug dette til at rotere dit billede med uret. Hvert klik roterer billedet 90 grader (eller en kvart omdrejning) til højre.

Vend lodret

Vend dit billede lodret, så bunden af ​​billedet bliver nu øverst.

Vend vandret

Vend dit billede vandret, så den venstre side af billedet nu vil være til højre.

Fortryd redigering

Klik for at fortryde de ændringer, du har foretaget. Klik på en ændring ad gangen.

Gentag redigering

Klik for at gentage en ændring, som du har fortrykt. Klik frem én ændring ad gangen.

Skala billede

Brug skalaindstillingen til at ændre størrelsen på dit billede proportionalt. Dette er et godt værktøj, hvis du kan lide billedet, men bare har brug for at være et bestemt antal pixels eller bredt eller højt. Skriv blot de ønskede pixels (bredde x højde) og klik på “Skala” -knappen for at ændre størrelsen.

Beskær billede

Ud over træk og slip beskæringsværktøjet kan du også bruge dette afsnit til at beskære dit billede til en bestemt dimension. Indtast beskæringsforholdet (bredde efter højde) i dit. Hold derefter Skift nede, mens du klikker og trækker for at vælge dit beskæringsvalg. Når du trækker din markør, vises størrelsen på afgrødevalg i pixels under det forhold, du har angivet. Du kan også indstille dit billedformat, når du allerede har valgt dit beskæring.

Miniaturindstillinger

Den sidste billedredigeringsindstilling er miniatureindstillingerne. Du kan vælge at anvende dine ændringer på alle variationer af billedet, bare miniature eller alt undtagen miniature.

Gem dine ændringer

Glem ikke gem! Når du redigerer billeder i WordPress, skal du gemme, ellers mister du dine ændringer. Du ønsker ikke at skulle gå tilbage og gentage alle dine redigeringer gør du?

Gendan

Bare i tilfælde af at du er en ubeslutsom person, eller hvis du ved et uheld redigerede det forkerte billede, er der et indbygget WordPress sikkerhedsnet. Når du har gemt dine ændringer, vil du blive ført tilbage til medieelementsiden. Klik bare på redigeringsknappen igen.

WordPress Gendan originalt billede

Du vil nu bemærke en ny mulighed for “Gendan billede” lige til højre for billedeteksemplet. Klik på denne knap, og dit billede (og det er miniature) vendes tilbage til den måde, det oprindeligt var.

Avancerede billedredigeringsindstillinger

WP PRO Image Editor WordPress Plugin

Vil du have mere avancerede muligheder for at redigere billeder i WordPress? Kan du lide formoverlays, tilføjet tekst- eller billedfiltre? Så er WP Pro Image Editor Plugin helt rigtigt. Du skal blot installere dette premium plugin for at have tilføjet billedredigeringsindstillinger, der ligner Canva eller Photoshop indbygget lige i dit dashboard.

Afslutter

Nu hvor du ved, hvordan du bruger alle WordPress-billedredigeringsfunktioner og -muligheder, skal du prøve det! Det er et super praktisk og nyttigt værktøj, når du tilføjer billeder til indlæg eller sider, og kan endda spare dig et par sekunder (sammenlignet med at åbne billedredigeringssoftware / -apper på din computer). Og når du er færdig, kan du prøve nogle af disse tips til billedoptimering.

Har du andre tip til at redigere billeder i WordPress? Eller spørgsmål? Efterlad en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map