Sådan opsættes et medlemssted med WordPress & MemberPress

Sådan opsættes et medlemssted med MemberPress

MemberPress er et imponerende værktøj, der giver dig muligheden for at omdanne dit WordPress-websted til et fuldt udbygget medlemswebsted. Dette premium plugin er et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en succesfuld online medlemskabsvirksomhed. Men er det den rigtige løsning for dig?


I denne artikel vil vi overveje de funktioner, som MemberPress (en af ​​de bedste WordPress-medlemskaps plugins) tilbyder. Vi vil derefter se på, hvordan du opretter det grundlæggende i dette avancerede plugin, og gør dit WordPress-websted til et brugbart medlemssted. Så lad os komme i gang …

Funktioner ved MemberPress

MemberPress

MemberPress er et premium WordPress-plugin, der fungerer med ethvert WordPress-tema. Dens primære funktion er, at det giver dig mulighed for at konvertere dit websted til et medlemskabssite. Ved at skjule indhold og konfigurere medlemskabsabonnementer kan du oplade besøgende for at få adgang til dine indlæg og sider.

Let at konfigurere

MemberPress er intuitivt. Dette gør det hurtigt og nemt at konfigurere og bruge. Opret hurtigt medlemsplaner og abonnementsformularer, integrer dig med de betalingsportaler, du vælger, tilføj registrerings- og login-links til dit websteds menu, producer attraktive sammenligningstabeller og meget mere.

Ideel til begyndere og udviklere

MemberPress fungerer lige ud af kassen med en ligetil opsætning, der gør den ideel til begyndere. MedlemPress inkluderer dog også et stort antal handlinger og filtre. Dette gør det til et godt valg for de avancerede brugere, der ønsker at tilpasse deres medlemswebsted til nøjagtige specifikationer.

Medlemskabsplaner

MemberPress giver dig fuld kontrol over dine medlemsplaner. Vælg prisen for hvert medlemskab, tilføj faktureringsindstillinger og opret en prøveperiode for at nævne et par muligheder. Opret derefter regler for at skjule indhold, og lad visse dele af indhold vises på bestemte medlemsplaner.

Sømløs betaling gateway integration

MemberPress accepterer betalinger ved at integrere med alle de store udbydere af betalingsgateway. Vælg mellem Paypal Standard, Pro eller Express Checkout, Stripe, Authorize.net eller offline betalinger. Du kan også tilføje mere end en betalingsgateway, hvis du ønsker det.

Grundig dokumentation

Dokumentationen, der leveres med MemberPress, er grundig ved hjælp af en kombination af instruktionstekst og video. Så hvis du sidder fast, kan du hurtigt finde din vej igen.

Ekstra funktioner

MemberPress kan prale af en række andre imponerende funktioner og funktionaliteter. Disse inkluderer:

 • Smukke prisborde
 • E-mail-integration med alle større marketingudbydere
 • Integration med BuddyPress
 • Indholds dryp
 • Rabatkuponer
 • Medlemsledelse
 • Analytics-rapportering

Som du kan se, tilbyder MemberPress en imponerende liste over funktioner. Vi vil nu se på, hvordan du kommer i gang med MemberPress-plugin, så du kan forvandle dit WordPress-websted til et vellykket medlemssted …

Sådan installeres MemberPress WordPress Plugin

For at komme i gang skal du købe MemberPress-plugin fra MemberPress-webstedet. Derefter skal du blot downloade plugin til din computer fra din MemberPress-konto.

Hent MemberPress

Åbn dit WordPress-websted, og vælg ‘Plugins> Tilføj nyt’.

Tilføj nye plugins

Klik på ‘Upload plugin> Vælg fil’, og vælg MemberPress-plugin fra dine gemte filer. Klik på ‘Installer plugin> Aktivér’. Du finder nu, at ‘MemberPress’ er føjet til din WordPress-dashboard-menu.

MemberPress Menu

Vælg ‘MemberPress> Aktivér’. Dette fører dig til ‘Aktiveringsside’, hvor du bliver nødt til at tilføje din aktiveringsnøgle. Vælg derefter ‘Aktivér licensnøgle’.

MemberPress-licens

Dit MemberPress-plugin er nu installeret og aktiveret.

Konfigurer MemberPress Plugin

Det næste trin er at konfigurere dit MemberPress-plugin. Vælg ‘MemberPress> Indstillinger’ i din WordPress-menu. Her kan du konfigurere plugin, så det passer til dit WordPress-medlemswebstedets behov.

Fanen Indstillinger

Der er adskillige faner på siden ‘Indstillinger’. Lad os se på et par af de vigtigste …

sider

Under ‘Sider’ kan du tilpasse dine grundlæggende MemberPress-sider. De ‘reserverede sider’ er vigtige sider og skal indstilles. Disse inkluderer siden ‘tak’, ‘login’ og ‘konto’.

sider

Du kan vælge ‘Auto Opret ny side’, hvis du ønsker, at MemberPress automatisk skal oprette siderne til dig. Ellers kan du designe og vælge dine egne sider til brug i rullemenuen.

Side 2

Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du vælge ‘Opdateringsindstillinger’.

Konto

Konto

Området ‘Konti’ giver dig mulighed for at tilpasse medlemsoplysninger. Her kan du vælge de indstillinger, du vil have til din brugers konti. Du kan også tilføje en velkomstbesked for medlemmer, der vises øverst på deres kontoside.

Felter

Felter

Fanen ‘Felter’ giver dig mulighed for at oprette tilpassede felter til din tilmeldingsformular og kontoside. Indsamle oplysninger om dine medlemmer, herunder deres navn, adresse, e-mail, fødselsdag og meget mere.

Betalinger

Betalinger

Fanen ‘Betalinger’ er det sted, hvor du kan tilføje de valgte betalingsgateways. Som nævnt tidligere kan MemberPress integreres med adskillige betalingsudbydere. Klik blot på ikonet ‘+’, og specificer derefter de betalingsgateways, du vil tilføje til dit medlemssted.

E-mails

Der er et udvalg af e-mail-typer, du kan sende til dine medlemmer. Vælg fanen ‘E-mails’. Vælg derefter de e-mail-typer, der passer til dit WordPress-websted.

E-mail

Klik på ‘Rediger’ for at tilpasse hver e-mail. Send derefter en test-e-mail for at kontrollere, at hver e-mail-type er egnet og af høj kvalitet. Her kan du også vælge, hvilke e-mailtyper du ønsker, at administratoren skal modtage.

Når du har konfigureret ‘Indstillinger’, er du klar til at komme i gang med at opsætte resten af ​​dit MemberPress-websted.

Opsæt medlemsplaner

At oprette medlemsplaner på ‘dit websted’ skal du vælge ‘MemberPress> Memberships’ fra din WordPress-menu. Klik på ‘Tilføj nyt’, som findes øverst på siden. Giv derefter dit medlemsplan et navn (her har jeg kaldt det Premium).

Tilføj nyt premiummedlemskab

Under ‘Medlemskabsbetingelser’ på højre side af siden kan du vælge prisen på planen, uanset om du vil have en engangsbetaling eller en tilbagevendende betaling, tilføje en prøveperiodeindstilling og meget mere.

Medlemskabsbetingelser

Længere nede på siden kan du tilpasse sektionen ‘Medlemskabsindstillinger’. Her kan du ændre teksten på registreringsknappen, tilføje en brugerdefineret takbesked, indstille regler for, hvem der kan få adgang til medlemsplanen, samt meget mere.

Medlemskabsindstillinger

Når du er tilfreds med dine indstillinger, skal du offentliggøre siden Medlemskab. Log derefter ud af din WordPress-konto for at se siden, eller åbn side inkognito. Du vil nu se standardformularen til tilmelding af medlemskab for den medlemsplan, du lige har oprettet.

Tilmeldingsformular

Hvis du vil ændre dine medlemssider, kan du bruge alle sideskabeloner, der er tilgængelige i dit tema. Vælg blot en ‘Brugerdefineret sideskabelon’, der er placeret i højre side af din editor på det medlemsside, du arbejder på.

Når du har oprettet din første medlemsplan, kan du fortsætte med at tilføje mere ved blot at klikke på ‘Tilføj nyt’. Brug kortkode, der findes under ‘Medlemskabsindstillinger’, for at tilføje tilmeldingsformularen til enhver side eller indlæg på dit WordPress-websted.

Opret regler for dine medlemsplaner

Når du har oprettet de forskellige planer, du har brug for dit medlemssted, skal du gøre det sæt reglerne for hver plan. Ved at indstille reglerne kan du skjule indhold for ikke-abonnenter og vælge, hvilke indholdstyper der er tilgængelige på hver plan.

Vælg ‘MemberPress> Regler’ i WordPress-menuen for at komme i gang. Vælg derefter ‘Tilføj nyt’. En ‘Tilføj ny regel’ -side vises nu.

Ny regel

Under ‘Regelindstillinger’ kan du vælge, hvilket indhold du gerne vil beskytte mod ikke-betalende medlemmer. Her kan du skjule alt indhold, forskellige indlæg, sider, indholdskategorier eller tags eller vælge blandt mange andre indstillinger.

Regelindstillinger

Du kan derefter give adgang til dette indhold til medlemmer, der har købt bestemte planer. Klik på ‘Gem regel’, og opret så mange regler som nødvendigt for at imødekomme dine forskellige plantyper.

Tilføj et registreringslink til dit websteds menu

Når alle dine medlemsplaner er helt konfigureret, skal du tilføje et registreringslink til dit websteds menu for at gøre det nemt for dine besøgende at blive abonnenter.

Vælg ‘Udseende> Menuer’ i din WordPress-menu, eller åbn ‘Tilpasning> Menuer’ i forkant af dit websted. Her vil du bemærke, at der nu er en “Medlemskaber” -indstilling. Vælg dine planer, og klik derefter på ‘Føj til menu’. Skift ‘Navigation Label’, hvis du ønsker det, og vælg derefter ‘Gem menu’.

Menu

Din menu viser nu links til dine forskellige medlemsplaner.

Tilføj et login-link til menuen på dit medlemssted

Login-link

For at tilføje et login-link til menuen på dit medlemswebsted anbefaler MemberPress at downloade det gratis WordPress-plugin BAW Login-Logout.

LoginLogout Menu

Installer dette plugin på dit WordPress-websted, og åbn derefter ‘Udseende> Menu’. Du vil nu finde ‘Login / logout-links v1.3.3’ tilføjet til dine menupunkter. Vælg ‘login / logout’ og derefter ‘Føj til menu> Gem menu’.

LoginLogout

Klik på ‘MemberPress> Indstillinger’ fra WordPress-menuen. Klik på fanen ‘Konto’, og vælg ‘Tving WordPress for at bruge MemberPress-login-siden’ under ‘Login og logout’.

Tving WordPress

Dette vil sikre, at WordPress åbner login-siden til medlemskab af BAW-plugin. Medlemmer kan nu logge på deres konto på dit websted og få adgang til det premiumindhold, de har købt.

Afsluttende tanker om MemberPress

Dette avancerede plugin tilbyder en (næsten) uendelig liste over funktioner, der gør den ideel til enhver form for medlemskabssite. I denne artikel har vi kun dækket det grundlæggende ved at komme i gang med MemberPress. Ved blot at følge trinnene ovenfor vil du imidlertid kunne oprette et arbejdssted for medlemskab, der skjuler indhold for ikke-abonnenter, give besøgende mulighed for at tilmelde dig medlemsplaner og generere indtægter til dit WordPress-websted.

Når du har afsluttet disse første par faser for at få opsætning af dit medlemssted, kan du derefter fremstille attraktive sammenligningstabeller, tilføje kuponer, spore transaktioner og abonnementer, opsætte et tilknyttet program, overvåge analyser og meget meget mere. Så hvis du søger at oprette et vellykket medlemskabsplugin, kan MemberPress muligvis være WordPress-plugin til dit projekt.

Lyder MemberPress som det bedste medlemskabsplugin for dig? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map