Sådan opsættes Cloudways Administreret WordPress Cloud Hosting

Cloudways Administreret WordPress Cloud Hosting Setup Guide

Der er bogstaveligt talt hundreder af hostingsmuligheder på Internettet, hver med mange forskellige hostingindstillinger. Delt hosting. Administreret WordPress-hosting. VPS. Dedikeret server. Og selvfølgelig er der skyhosting. Når du søger efter administreret cloud-hosting, er Cloudways en af ​​de første, der vises, og med god grund. Siden deres start i 2011 har Cloudways leveret en af ​​de øverste administrerede cloud-hostingtjenester, og i dag ønskede vi at vise dig, hvad de handler om.


En oversigt over Cloudways Hosting

Cloudways er en af ​​de største udbydere af cloud hosting. Hvad er cloud hosting? Det er stort set nøjagtigt, hvordan det lyder – hosting via “skyen.” Grundlæggende fungerer et stort antal servere i den virkelige verden sammen som et system for at give en stabil og sikker hosting til virtuelle servere. Dette betyder højere ydelse med mindre nedetid til lavere omkostninger og med endnu større webhostefleksibilitet.

Hvad der gør Cloudways forskelligt

Cloud-hosting er tilgængelig fra en række velkendte hostingfirmaer, men Cloudways har taget det til næste niveau. De er forbedret med den traditionelle sky for at give dig flere styrede muligheder for cloud-hosting med fremtrædende funktioner.

Først og fremmest bruger de de nyeste servere og systemer (Nginx, Redis, MySQL, Lakker, Memcached og Apache for at være specifikke) som en del af deres performance stack. Derudover installerer de deres nyttige Brise-cache-plugin som inkluderer funktioner til ekskludering af filer, gruppering og minificering samt Gzip-komprimering til optimerede filstørrelser. Denne utrolige kombination er det, der gør Cloudways hosting hurtig og pålidelig.

Den anden store del om Cloudways i modsætning til nogle af deres konkurrenter er, at de leverer administreret serversiden sikkerhed med alle deres planer. De bruger flere beskyttelseslag (f.eks. Firewalls, 2-faktor-godkendelse og IP-hvidlisting) sammen med auto-opdateringer for at holde alle servere på deres platform opdaterede.

Derudover bliver du hårdt presset for at finde en anden vært, der giver dig mulighed for forskellige platformvalg (dit valg af DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), ubegrænsede installationer, teamsamarbejde, let server skalering og en utroligt nem at bruge kontokonsol (som du vil se masser af snapshots af senere) og gratis SSL certifikater via Lad os kryptere.

Cloudways administrerede Cloud Hosting-planer

Nu hvor du ved, hvad det er Cloudways, skal du se på deres planer. En af de bedste funktioner i Cloudways er, at de tilbyder en række hostingmuligheder, der passer til ethvert websteds budget eller databehov.

Cloudways administrerede Cloud Hosting-planer

Du kan vælge mellem skyservere, der starter så lavt som $ 10 pr. Måned, kontakte dem for en tilpasset bygget plan eller vælge en af ​​de andre serverplaner i midten. Alle deres mange cloud-hostingplaner giver dig mulighed for at tilføje så mange webstedsinstallationer, som du vil, så hvis du er en udvikler, kan du nemt oprette et antal iscenesættelsessteder for klienter uden problemer. Og hvis du ikke er en udvikler og bare vil flytte din blog til Cloudways, vil du være glad for at vide, at de endda hjælper dig med at migrere et sted til din nye server for gratis.

Cloudways WordPress Hosting Guide

Hvis Cloudways lyder som den rigtige vært til dit websted (eller hvis du bare ønsker at få et indblik i, hvad deres hosting har at tilbyde), er vores installationsguide det perfekte næste trin. leder dig gennem trinnene for at få din cloud-serveropsætning med Cloudways. Er du klar?

Tilmeld dig en gratis Cloudways-konto

For at komme i gang skal du gå til Cloudways hjemmeside ved at klikke på linket for at komme gratis i gang. Du føres til den vigtigste side af Cloudways tilmelding. Du kan vælge at logge ind med din LinkedIn- eller Github-konto, men vi foretrækker at logge på gammeldags med e-mail.

Tilmeld dig en gratis Cloudways-konto

Indtast blot din e-mail-adresse og en adgangskode. Du skal derefter få en aktiverings-e-mail på få minutter.

Cloudways-kontobekræftelses-e-mail

Når du modtager din aktiverings-e-mail, skal du klikke på den store grønne knap for at aktivere din konto nu.

Bemærk: Hvis du ser en fejl, når du tilmelder dig, eller hvis du ikke får bekræftelses-e-mailen med det samme, skal du ikke bekymre dig. Åbn blot det 24/7 kundesupport-chatboks i nederste højre hjørne af enhver Cloudways-side. En Cloudways supportteknologi skal kunne hjælpe.

Opsæt din Cloudways Hosting Server

Nu er det tid til at komme i gang med faktisk at konfigurere din server til at være vært for dit websted (eller websteder). Når du har klikket på linket “Aktivér konto” i din e-mail, skal du se følgende skærmbillede.

Opsæt din Cloudways Hosting Server

Først skal du vælge din ansøgning. Cloudways ved, at WordPress er en af ​​de mest populære webplatforme rundt, så de har bekvemt lagt det lige øverst. Der er fire muligheder at vælge imellem:

 • Standard WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Ren WordPress (ingen Cloudways-optimeringer)

Vælg den mulighed, der passer til dine behov. Hvis du ikke er sikker, skal du bare gå med den første mulighed for standard WordPress. Det er let nok at tilføje WooCommerce senere eller endda aktivere multisite på et senere tidspunkt (vi har en guide til at aktivere WordPress multisite, hvis du har brug for hjælp). Vi synes desuden, at Cloudways-optimeringer er ret praktiske.

Tilføj derefter dine egne brugerdefinerede navne til appen, serveren og dit projekt. Dette er kun for dine øjne, så vælg noget, der vil hjælpe dig med at huske, hvilket websted du opretter dette til.

Efter at du har foretaget dit appvalg, ser du derefter tilgængelige indstillinger for din skyudbyder, serverstørrelse og datacenterplaceringer. Alle planer tilbyder en gratis 3-dages prøveperiode for at give dig en chance for at teste deres hosting. I øjeblikket inkluderer de tilgængelige leverandørindstillinger:

 • Digital Ocean: SSD-baseret lager med 7 datacentre i 3 lande
 • linode: skyudbyder med 8 datacentre i 3 regioner
 • VULTR: SSD-baseret lager med 13 datacentre over hele verden
 • Amazon EC2: konfigurerbar diskstørrelse, 8 datacentre i 6 lande
 • Google Cloud: 4 lokationer i 3 kontinenter, designet specifikt til store virksomheder eller ressourceintensive websteder

Alle Cloudways ‘skyplatforme tilbyder lignende tjenester, hvor den største forskel er pris og pålidelighed. Digital Ocean og VULTR tilbyder næsten ubegrænset båndbredde til dine websteder til en lavere pris, hvilket gør dem til fantastiske muligheder for udviklere med et budget. Amazon og Google på den anden side leverer båndbredde på et pay-as-you-go-grundlag, hvilket betyder, at dine månedlige afgifter sandsynligvis vil være højere, men du får det sind, at dit websted aldrig vil blive smurt, da du betaler for hver ressource du bruger.

Når det drejer sig om at vælge en serverstørrelse, skal du gøre dit bedste for at vælge den plan, du estimerer, vil imødekomme dine behov. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge, gå til en mindre plan – kan du altid tilføje flere ressourcer til din server på et senere tidspunkt efter behov. Cloudways gør det nemt at opgradere din serverplan på ethvert tidspunkt direkte fra din serverkonsol (som vi viser dig senere).

Når du har angivet din udbyder og serverstørrelse, er det sidste trin at vælge en serverplacering. Vi anbefaler, at du vælger en server tæt på dit hovedpublikum. Så hvis det meste af din trafik kommer fra USA, skal du vælge en serverplacering i dette land.

CLoudways-serverkonfiguration

Med det gjort er du klar til at starte din server! Du skal føres til din konsol, hvor du vil se en estimeret ventetid på, at din server er opsat (vores estimat var 7 minutter, og for os tog installationen cirka 8 minutter – så temmelig tæt!). Mens du venter kan du udfylde din kontoprofil med oplysninger om din virksomhed.

Når din serveropsætning er fuldført, kan du gå videre til at styre den. Klik på din primede server for at åbne konsollen.

Håndtering af din Cloudways-server

Første gang du åbner din Cloudways serverkonsol vil den have en gåtur, selvom guiden er åben for at lære dig om din serveroversigt, navigationslinje, tilgængelige handlinger og detaljer.

Din Cloudways Server

Som standard er din konsol åben for din Master legitimationsoplysninger. Herfra kan du redigere dit brugernavn og din adgangskode, administrere SSH-nøgler og se din IP-adresse.

Cloudways serverovervågning

Næste op er Overvågning fane. Der er masser af forskellige grafer og indstillinger til overvågning af din server og applikationer, men der er to nøgleserverindstillinger til at holde øje med. Den første er din Tomgang CPU. Du kan se i vores graf, at serveren for det meste ligger inden for 95-100% -området af gratis CPU, hvilket betyder, at der er masser af plads til vores websted til at fungere i øjeblikket. Hvis grafen blev vendt, og der var et betydeligt antal tilfælde, hvor vores gratis CPU var på 0%, ville det være tid til at skalere op til en større serverplan.

Den anden overvågning graf, der skal kontrolleres, er din Fri hukommelse. Små serverplaner kan fungere perfekt fint med kun 15-50 MB gratis hukommelse, men hvis din virksomhed har købt en plan med 4 GB eller mere, skal din frie hukommelse konsekvent være over 100 MB. Hvis det ikke er, kan dette være et andet tegn på, at det er på tide at opskalere din plan.

Cloudways Server Manager Services

Efter overvågning ser du en Administrer tjenester fane, hvor du kan se de forskellige core Cloudways-tjenester, der holder din server kørende. Dette inkluderer Apache, cache, database og valgfri applikationsovervågning (via New Relic) tjenester. Herfra kan du genstarte dine forskellige tjenester såvel som at rense din cache.

Cloudways serverindstillinger og pakker

Da du bruger WordPress, skal du muligvis justere nogle af dine serverindstillinger for at være i stand til at uploade en bestemt fil eller installere et stort plugin eller et tema. Alle disse serverindstillinger og mere findes i konsollen Indstilling og pakker fane. Bare sørg for at gemme dine ændringer.

Cloudways serversikkerhed

Sikkerhed, hvis det er yderst vigtigt for ethvert websted, og Cloudways hjælp gør serversikkerheden nem. Cloudways vedligeholder firewalls og implementerer regelmæssigt serverrettelser for at holde dine installationer sikre. De overvåger også mistænkelig aktivitet på din server. Så hvis du har flere mislykkede loginforsøg, fordi du har glemt din adgangskode, kan du blive låst ud af din konto. En måde at forhindre dette på er at redigere Sikkerhed indstillinger i din serveradministrator for at hvidliste din egen IP-adresse. Dette er helt valgfrit, og de fleste brugere kan springe dette afsnit over.

Cloudways server lodret skalering

Hvis du finder ud af, at du har brug for mere serverplads, kan du let øge din Cloudways-plan når som helst fra Lodret skalering afsnit. Vælg den øgede serverstørrelse, du har brug for, og klik for at anvende dine ændringer (som afspejles i din næste månedlige afgift).

Cloudways Server-sikkerhedskopier

Backups er også indbygget i Cloudways serverindstillinger og tages dagligt som standard. Fra denne fane kan du aktivere, at der tages sikkerhedskopier så ofte som hver time eller bare en gang om ugen. Du kan også aktivere Lokale sikkerhedskopier hvilket gør en kopi af din seneste sikkerhedskopi tilgængelig til download via SFTP / SSH, så du kan gemme dine egne sikkerhedskopier på din computer.

Selvom de inkluderede sikkerhedskopier er store, anbefaler vi stadig at bruge en service som VaultPress for at sikre, at du altid har en komplet kopi af dit websted ved dine fingerspidser.

Cloudways Server SMTP

SMTP er det sidste afsnit under din serveradministrator. Dette er en indbygget funktion, hvor du kan bruge en tredjeparts e-mail-tjeneste som en gateway til at levere e-mails fra din server. Klik blot for at vælge din egen SMTP, tilføj og konfigurer din e-mail-udbyder, eller aktiver elastisk e-mail fra dine tilføjelser (som vi kommer til næste).

Cloudways-tilføjelser

Cloudways tilbyder en håndfuld hjælpsomme Add-ons der kan fås adgang via serveradministratoren. For at aktivere tilføjelser skal du blot klikke på gitterikonet i hovedmenuen.

Cloudways-tilføjelser

Der er i øjeblikket seks tilføjelser, hvor de tre sidste indstillinger tilføjer konfigurationsindstillinger til din server efter aktivering:

 • DNS Made Easy: Cloudways tilbyder ikke domænenavnsystem (DNS) til at administrere dine domænenavne som standard, i stedet giver de dig mulighed for at bruge dit eget tredjeparts DNS (som GoDaddy), eller du kan abonnere på deres DNS Made Easy-service. Denne tilføjelse starter kl $ 2,50 / måned for op til 5 domæner. Denne tilføjelse kræver manuel aktivering af Cloudways, så når engang aktiveret, tilføjes add-onen, indtil en supportmedlem kan godkende din ændring.
 • Rackspace-e-mail: For at tilføje en e-mail-tjeneste til dit websted har du muligheden for at aktivere Cloudways Rackspace-tilføjelsen. Denne service er bare $ 1 / måned pr. E-mail. Denne tilføjelse kræver også manuel aktivering af Cloudways tekniske supportteam, så når du aktiverer tilføjelsen, vil den afvente, indtil et supportmedlem kontakter dig for at fuldføre opsætningen af ​​din postkasse.
 • Elastisk e-mail: For at sende et stort antal månedlige e-mails skal du muligvis overveje tilføjelsen Elastic Email, da det giver en hurtig og nem måde at kontakte din adresseliste. Planerne starter ved $ 0,10 / måned for 1000 e-mails (med rabatter, der anvendes på højere volumener), og alt hvad du skal gøre er at aktivere tilføjelsen og vente til Cloudways supportteam for at bekræfte, at dit abonnement er aktiveret. Denne tilføjelse administreres også via afsnittet Serveradministration-tilføjelser.
 • Ansøgningsmigration: Hvis du vil flytte dit WordPress-sted over fra en anden vært, er denne tilføjelse den nemmeste måde at starte din migration til Cloudways. Den første migration er trods alt gratis, med eventuelle yderligere træk, der er prissat til $ 25 (eller $ 49, hvis flere steder)
 • Ansøgningsopgradering: Vil du have en bestemt version af WordPress installeret? Brug denne premium service (fra $ 50) for at få en Cloudways pro til at administrere din opgradering for dig.
 • CloudwayCDN: Hvis din plan inkluderer CloudwaysCDN, er det her du kan kontrollere, hvilke af dine WordPress-installationer der er knyttet til den. CDN’er er en fantastisk måde at fremskynde dit WordPress-websted – så hvis du har CloudwaysCDN på din plan, anbefaler vi at bruge det.

Når du grundigt har udforsket dine serverindstillinger og -tjenester, kan du flytte til dig Applikationsindstillinger!

Håndtering af dine WordPress-installationer

Hvis du klikker på Programmer i hovedmenuen, vil du blive sendt til din applikationsadministrator. Herfra kan du få adgang til alle dine serverinstallationer (WordPress såvel som alle andre, du måtte have).

Cloudways kontoapplikationer

Klik bare på et af dine installerede applikationer for at se de relaterede detaljer og indstillinger.

Cloudways ansøgningsdetaljer

Når du har klikket på en af ​​dine installationer, føres du til skærmen Access Detail. Dette giver alle de grundlæggende oplysninger om din installation som din temp-URL, administrator-loginoplysninger til dit websted og MySQL-information.

Cloudways Application Domain Management

Når du først kommer i gang med din Cloudways-server, installeres dine installationer som iscenesættelseswebsteder på det største cloudwaysapps-sted. Når du er klar til at flytte til et live site, skal du gå til Domænestyring fane for at tilføje din URL (husk bare at pege dit domæne over).

Cloudways-applikation SSL

SSL bliver en nødvendig funktion for blogs og websteder. Dette tilføjede sikkerhedslag fortæller besøgende, at adgangen til deres browser til din server er krypteret, så alle oplysninger eller data, der er sendt mellem dem og dig, er sikre. For at tilføje denne sikkerhed til dit Cloudways hostede websted skal du blot gå til SSL-certifikat afsnit i din Application Manager og brug det indbyggede værktøj til at oprette et gratis SSL-certifikat vha Lad os kryptere. Bare tilføj de ønskede oplysninger, og følg instruktionerne på skærmen.

Alternativt kan du skifte SSL-indstillingen for at uploade dit eget brugerdefinerede certifikat. Til denne mulighed skal du oprette og downloade en anmodning om certifikatsignering, oprette og købe et SSL-certifikat via en tredjepartstjeneste og derefter installere det på din server.

Cloudways-applikationsgendannelse

De to andre sektioner, som de fleste brugere vil notere sig, er Migrationsværktøjer og Gendan fane. Begge disse er ret selvforklarende. Når du først kommer i gang med Cloudways, kan du bruge deres gratis migrator-plugin til at hjælpe med at flytte dit websted fra din gamle vært til din nye Cloudways-server (selvom din første assisterede migration er gratis, så hvis du kun flytter et websted, kan du lige så godt lad Cloudways håndtere det). Senere på vejen, hvis der nogensinde sker noget med dit websted, og du vil gendanne det til den måde, det var, skal du blot gå til fanen Gendan. Herfra kan du vælge en sikkerhedskopi fra rullemenuen og derefter klikke på knappen for at uploade.

Hvis du er en udvikler, er du måske også interesseret i et par flere af de indbyggede værktøjer, Cloudways har lagt til dine fingerspidser. Det Cron Job manager gør det nemt at tilføje planlagte opgaver (som at slette temp-filer eller sende vores e-mail-meddelelser) til din installation. Der er også en fane til Implementering via Git der gør det nemt at generere din SSH-nøgle, der er nødvendig for at oprette forbindelse til dit arkiv, og en Applikationsindstillinger fane med muligheder for at slukke cache-lakkering under test / iscenesættelse.

Før du går videre til din WordPress-installation, er der bare et par andre muligheder i den vigtigste Cloudways-kontokonsol, som vi vil dele med dig.

Tilføjelse af teammedlemmer til en Cloudways-server

Tilføjelse af teammedlemmer til en Cloudways-server

Hvis du arbejder med et team og på flere projekter, vil du bestemt ønske at drage fordel af alle de muligheder, som Team-modulet har at tilbyde. Herfra kan du tilføje dit team, redigere deres adgang til specifikke servere eller applikationer og begrænse operationerne med servere, som de har adgang til (for eksempel er det sandsynligvis bedst, at kun masteradministratoren har adgang til at skalere eller slette servere).

Håndtering af projekter med Cloudways

Håndtering af projekter med Cloudways

Den sidste konsoleafsnit, der skal kigge på, er siden Projekter-styring. herfra kan du se et hurtigt snapshot af alle dine live projekter. Klik bare på et projekt for at se de relaterede applikationer eller for at ændre projektnavnet. Denne funktion er hovedsageligt til at hjælpe dig med at holde alle dine installationer organiseret, så du hurtigt kan se, hvad der hører til hvilken klient osv.

WordPress hurtigstartguide

Nu hvor du har set de vigtigste muligheder inden for din Cloudways-konsol, er det tid til at gå videre til dit faktiske WordPress-sted. Naviger tilbage til din applikationsadministrator, klik på den WordPress-installation, du gerne vil arbejde på, og kopier brugernavnet og adgangskoden til administratorpanelet, der er leveret til dig. Klik nu på linket for at gå til din WordPress-administrator.

Cloudways: WordPress Dashboard

Når du logger ind første gang med dine legitimationsoplysninger, skal dit dashboard ligne billedet ovenfor. Cloudways installerer den nyeste version af WordPress såvel som deres Breeze Cache-plugin til dig (Bemærk: Hvis der er et andet cache-plugin, skal du hellere bruge, så sørg for at deaktivere og slette Breeze for at forhindre plugin-konflikter).

Din første prioritet bør være at rense din installation og gøre den klar til et tema og dit indhold. Her er de første trin, vi anbefaler.

 • Gå til din Indlæg og sider for at slette prøveindlæg og side, der allerede findes på dit websted.
 • Naviger til Indstillinger at redigere din Generel sidetitel og tagline samt din permalinks (vi anbefaler at bruge postnavn mulighed).

Med dit websted ryddet op lidt nu kan du installere dit WordPress-tema og eventuelle ekstra plugins, du måtte ønske.

Sådan installeres et WordPress-tema

Det er meget let at installere et tema med WordPress. Alt hvad du skal gøre er at navigere til Udseende> Temaer og klik på knappen for at Tilføj ny. Herfra kan du gennemse gratis temaer tilgængelige fra WordPress.org eller du kan klikke på Upload tema -knappen for at tilføje dit eget WordPress-tema.

Cloudways: Installer tema

Der er masser af fantastiske WordPress-temaindstillinger på nettet, og det kan være lidt overvældende, når du vælger et WordPress-tema. For idéer til hvilket tema du muligvis vil starte med denne samling af nogle af de bedste WordPress-temaer, eller prøv nogle af vores gratis WordPress-temaer en prøve.

Når du først har fundet et tema, der er det rigtige til dit websted (for eksempel elsker vi vores samlede multifunktions WordPress-tema personligt), kan du installere det. Når du uploader dit tema, skal den installerbare WordPress-fil være i et .zip-format.

Cloudways: Upload WordPress Theme Zip File

Klik blot på knappen for at Vælg fil og browser til dit tema zip, og klik derefter på Installer nu.

413 Anmodningsfejl

Afhængig af hvor stor din temafil er, kan du muligvis se en 413-fejl som den ovenfor. Bare rolig! Dette betyder ganske enkelt, at den fil, du prøvede at uploade, er større end den maksimale uploadstørrelse, som din server i øjeblikket er indstillet til.

Forøg Cloudways serverfilstørrelse

For at løse dette skal du blot logge ind på din Cloudways-konto ved at klikke på afsnittet Servere, vælge den server, du bruger og klikke på Indstillinger & pakker. Klik derefter bare på din fil upload størrelse til 20 MB og klik gem.

Cloudways: Bekræftelse af installation af tema

Gå nu tilbage til din WordPress-installation, upload up-zip-filen igen, og klik Installer nu. Alt skal gå glat, og du skal se temakonfirmationssiden som den ovenfor. Klik bare på aktivere temaet! Med et nyt tema på plads kan du begynde at tilføje indhold, eller du kan installere et par nyttige WordPress-plugins.

Sådan installeres WordPress-plugins

WordPress-plugins er installeret meget som WordPress-temaer, og de kan tilføje et væld af gode funktioner og funktioner til dit websted.

Cloudways: Installer WordPress-plugins

Gå til dit instrumentbræt Plugins> Tilføj nyt for at gennemse alle de gratis plugins fra WordPress.org. Ligesom temaer er der masser af gratis plugins og premium plugins tilgængelige på nettet. Her er et par anbefalinger fra vores forfattere, der hjælper dig med at komme i gang:

 • 50+ af de bedste WordPress-plugins
 • 15 plugins til at overføre dine WordPress-kommentarer
 • Bedste oversættelsesplugins til at gøre dit WordPress-sted flersproget
 • Top 9 bedste gratis WordPress Slider Plugins
 • 10+ Bedste Anti-Spam-plugins til WordPress
 • Bedste GDPR-overholdelse WordPress-plugins

Installer anbefalede WordPress-plugins

Og selvfølgelig, hvis dit premium-tema leveres med premium-plugins (som hvordan Total inkluderer den kraftfulde WPBakey-sidebygger), vil du følge alle meddelelser på skærmen eller beskeder til installation af disse plugins.

Opbygning af dit WordPress-sted

Med dit tema og plugins installeret og aktiveret kan du begynde at opbygge dit websted. Hvis dit tema fulgte med eksempeldata, skal du muligvis uploade det (bare gå til Værktøjer> Import> WordPress for at uploade prøven .xml-fil, der fulgte med dit tema).

Samlede temaeksempel demonstrationer

Eller, hvis du bruger et tema som Total med over 40 eksemplarer af demoer, der er tilgængelige via den indbyggede demoimportør, kan du bruge temaets indstillinger til at importere din yndlingsdemo. I alt er dette under Tema-panelet> Demoimportør.

Cloudways øger den maksimale udførelsesgrænse

Når du uploader eksempeldata, kan din server muligvis stoppe, før den er færdig. For at undgå dette skal du blot øge maks. udførelsestid til din server. For at gøre denne log tilbage på din Cloudways-konto skal du gå til din server og klikke på Indstillinger & pakker for at justere din eksekveringsgrænse til 300 sekunder (bare for at være sikker).

Du ønsker måske også at tjekke indstillingerne for styling til dit tema og plugins under Udseende> Tilpas såvel som andre muligheder via et brugerdefineret panel i dit dashboard. Når du har fået dit websted godt ud, kan du begynde at tilføje dit indhold.

Tip til blogging

Afhængigt af hvad dit websted handler om er der masser af gode tip på internettet til blogging, finde din egen skrivestil, tjene penge på din blog og mere. Her er nogle tip fra vores forfattere for at komme i gang – men en hurtig Google-søgning viser tusinder af andre gode artikler:

 • WordPress blogging tip for at gøre din blog til en succes
 • 10+ tip til at øge tilliden og troværdigheden af ​​din WordPress-blog
 • Sådan tjener du penge med en WordPress-blog
 • Tips til indholdsmarkedsføring til små virksomheder ved hjælp af WordPress
 • Sådan bliver du en vellykket blogpreneur og tjener penge med WordPress

Afslutter

Forhåbentlig efter at have læst igennem alle de ovennævnte oplysninger har du en bedre idé om, hvad Cloudways har at tilbyde WordPress-brugere, og hvordan man faktisk kommer i gang med WordPress ved hjælp af Cloudways administrerede cloud-hosting.

Jeg var meget imponeret over deres brugervenlige serverkonsol og hurtige WordPress-opsætning. Jeg personlig giver jeg dem en solid 5/5 som vært. Med masser af gode indbyggede funktioner til skalerskalering har SSL, teams og flere Cloudways positioneret sig som en fantastisk mulighed for splinternye brugere eller små virksomheder, såvel som for erfarne designbureauer, der muligvis administrerer hundredevis af kundesider.

Hvis du vil lære mere, gå til Cloudways websted. Du kan komme i gang med din egen 3-dages prøveperiode ved blot at tilmelde dig en e-mail (der kræves ikke kreditkort).

Cloudways gratis prøveversion

Og hvis du har spørgsmål om Cloudways WordPress skyhosting, deres funktioner eller vores erfaring med at bruge det, så lad os bare være et spørgsmål i kommentarerne herunder. Eller del din egen Cloudways-oplevelse – vi vil meget gerne høre, hvad du synes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map