Sådan opsættes AMP i WordPress

 1. 1. Introduktion til Google AMP til WordPress
 2. 2. I øjeblikket læser: Sådan opsættes AMP i WordPress

Velkommen til den anden del af AMP-guiden til WordPress. I vores sidste artikel lærte vi om vigtigheden af ​​en mobil-første webstrategi, og hvordan AMP kan være en potentiel spiludveksler. I dagens guide skal vi lære om:


 • Sådan integreres AMP med WordPress
 • Bedste WordPress-plugins til tilpasning af AMP
 • Skal vi virkelig implementere AMP på vores WordPress-sted?

Lad os komme igang.

AMP til WordPress Video Guide

Når du henter det sidste indlæg i vores serie, kan du følge sammen med WPCrafts video om, hvordan du let opsætter AMP med dit WordPress-websted. Adams video leder dig gennem hvert trin i vores guide – god fornøjelse!

Sådan opsættes AMP til WordPress

amp-plugin-wordpress-helten

Sætte op AMP til WordPress er en meget enkel proces. Alt hvad du skal gøre er at installere WordPress AMP-plugin udviklet af Automattic, og resten følger.

 • Gå over til WordPress Dashboard> Plugins> Tilføj nyt
 • Søge efter ”AMP”

Vælg plugin, og klik på Installer nu

how-to-install-amp-wordpress-plugin

Efter aktivering af plugin vil alle indlægs-webadresser på dit websted have en AMP-version. Du kan gå til ethvert indlægs link, tilføje / Amp / til slutningen af ​​webadressen, og du får vist AMP-versionen.

Lad os se på den normale version af websiden.

test-site-no-amp_rz

Og dette er AMP-versionen af ​​den samme side:

test-site-amp_rz

Det er det – du har konfigureret AMP i WordPress. Svært at tro, at det er så enkelt, er det ikke?

Men hvis du ikke har det smukke permalinks aktiveret, kan du få amp-versionen ved at tilføje ?amp = 1 til indlæggets link. For eksempel ville indlæggets link være:

 • Normal version: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/
 • AMP version: http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/amp/
 • AMP-version (med Pretty Permalinks deaktiveret): http://example.com/2016/01/01/hello-mobile-web/?amp=1

AMP-pluginet tilføjer et standard metatag i hovedet på dine “normale” HTML-sider, der gør det muligt for Google og andre søgemaskiner at genkende AMP-versionen af ​​siderne, der findes. Det bruger webstedets logo, som du kan indstille i WordPress Theme Customizer.

Det er vigtigt at bemærke, at plugin kun understøtter konvertering af stillinger til AMP-versioner. I henhold til plugin-beskrivelsen, der blev åbnet den 1st November 2016 er support til AMP-version af WordPress-sider under udvikling og kommer snart.

Måling af AMP-ydelseseffekt

Vi besluttede at måle effektiviteten af ​​AMP-versionen af ​​siden i Pingdom. Resultaterne var dramatisk forskellige. Husk, at vores WordPress-opsætning var i et delt hostingmiljø ved hjælp af standard Twenty Fourteen-temaet uden installering af cache eller optimering plugins.

Følgende skærmbillede viser effektivitetsprincippet for den grundlæggende version af siden:

test-site-no-amp-Pingdom

Og dette er resultatet af AMP-versionen af ​​siden:

test-site-amp-Pingdom

Resultaterne er slående fra hinanden.

Hver af komponenterne oplevede en enorm forbedring:

 • Sidestørrelse faldt med 70%
 • Indlæsningstid faldt med 35% til under 900 millisekunder
 • Ingen af ​​anmodningerne blev reduceret med næsten 60% fra 17 til kun 7!

Alt dette blev opnået af AMP, samtidig med at indholdet af siden opretholdes. Følgende tabel fanger detaljerne i testen til din reference:

faktor NormalAMPForbedring
Sidestørrelse (KB)563,816770%
Indlæsningstid (sek)1,420,92935%
Antal anmodninger17759%

Ser man på disse tal, er det tydeligt, at det at få AMP ikke er en brainer. Ikke kun vil det hjælpe med at forbedre dine SEO-scoringer, det giver også en smuk, uklart brugeroplevelse.

Hvad mere du kan også inkludere sporingsmekanismer i AMP-versionen af ​​siden. Vi dækker det i det følgende afsnit.

Udvidelse af AMP-kapaciteter

Selv om det er en god praksis at optimere dit indhold til læsere, er det også vigtigt at opretholde brandets konsistens. Dette betyder, at selv AMP-versionerne af dit eksisterende indhold skal følge dit brands farveskema, skrifttyper og den generelle brugergrænseflade.

AMP WordPress-pluginet har ikke mulighederne for at foretage sådanne ændringer. Dets mål var at give en hurtig og nem måde at gøre hele dit eksisterende WordPress-indhold kompatibelt med AMP – et job, der er.

Gå ind i AMP til WP – Accelerated Mobile Pages plugin.

amp-til-wp-plugin-2-helten

Dette gratis plugin udvider AMP’s muligheder i WordPress ved at tilbyde yderligere funktioner såsom:

 • Google Analytics-integration
 • Support til AMP WooCommerce sider
 • Relaterede indlæg under indlægget
 • Liste over nylige kommentarer
 • Tilpasset logo upload
 • Social delingsbjælke
 • Support til indlejring af rig indhold inklusive videoer og indhold fra indholdsplatforme som YouTube, Instagram, Twitter, Vine osv.

Som en forudsætning kræver plugin, at du installerer og aktiverer AMP-pluginet for at fungere korrekt. Som sædvanligt kan du installere dette plugin svarende til den måde, vi installerede AMP-plugin i begyndelsen af ​​dette indlæg.

amp-til-wp-plugin-2-install-aktivere

Når den er aktiveret, er du klar til at konfigurere de forskellige indstillinger, som plugin-en har at tilbyde. Gå over til WordPress Dashboard> AMP for at få adgang til indstillingerne.

Ud af de mange indstillinger, som plugin tilbyder, prøvede vi:

 • Tænder på kommentarer
 • Tilføjelse af relaterede indlæg
 • Tilføjelse af en navigation til næste / tidligere indlæg

Her er et skærmbillede af, hvordan AMP-versionen så ud efter at have gemt ændringerne:

amp-til-wp-plugin-2-hero-test-side-500-px

Og her er forestillingen:

amp-til-wp-plugin-2-trins-test

Her er skærmbilledet på vanilla AMP-siden til sammenligning:

test-site-amp-Pingdom

Lasttiden faldt yderligere med yderligere 7,4%. Det er interessant at bemærke, at selv om sidestørrelsen og antallet af forespørgsler steg lidt, var der en forbedring i den samlede ydelsesgrad (3-punkts stigning).

Alt i alt er dette plugin fremragende, hvis du er seriøs med at skubbe hårdere mod AMP og få dit indhold, annoncer og analyse til at fungere godt med platformen.

Konklusion

I betragtning af den eksplosive vækst i brugen af ​​mobiltelefoner i de sidste par år er den ikke længere en mulighed for online-virksomheder at gå mobil først. Det er en absolut nødvendighed. Projektet Accelerated Mobile Pages er en ambitiøs indsats mod dette mål, og flere og flere mediehuse tilpasser det hurtigt.

Selvom det er enklere for nyere blogs at integrere AMP, kan blogs med tusinder af sider med indhold bestemt synes det er særlig udfordrende. Årsagen er enkel – ikke alle følger de korrekte standarder, når de offentliggør online. Organisationer udvikler sig. Selv de webteknologier, der var ”varme” for fem år siden, er forældede i dag. Mens AMP prøver sit bedste for at bygge på toppen af ​​eksisterende webteknologier, kan der være flere tilfælde, hvor der eksisterer en del inkompatibilitet / fejl. Og disse fejl kan have en negativ indflydelse på dine SEO-scoringer.

Ideelt set bør virksomheder måle deres indgående trafikkilder – hvilken procentdel af dette kommer fra en mobilenhed? Hvor mange af dem kommer fra mobilsøgning? Hvad er afvisningsfrekvensen for mobile besøgende? Dette er de spørgsmål, du skal stille, før du overvejer AMP.

Hvis du er overbevist om, at dit websteds indhold er teknisk struktureret i henhold til de nyeste standarder, skal du med alle midler – gå videre med AMP! Du øger kun din SEO.

Hvis du imidlertid ved, at der er en masse interne forkert konfigurationer, ødelagte links og fejl, ville det være bedst at løse (og muligvis løse) disse problemer, før du fortsætter med AMP.

Hvad er dine tanker om AMP? Bruger du det til at forbruge indhold? Har du implementeret det på dit websted? Vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map