Sådan oprettes et WordPress-hotelwebsted med en værelsesbookingsmotor

Sådan oprettes et WordPress-hotelwebsted med en værelsesreservation motor

Fokuserer du på at vokse dine direkte hotelbookinger eller bare har brug for at oprette et WordPress-hotelwebsted til en klient? Godt. Vi har oprettet en detaljeret tutorial til dig! Det skal være praktisk, hvis du vil bygge et hotel, vandrerhjem, lejlighed, kro eller bed & breakfast-websted og tænde for automatiske reservationsindgange – dem, der betales og behandles, mens du nipper til kaffe.


Med WordPress er der to hovedmetoder til at oprette et fuldt funktionelt hotelwebsite drevet af en reservationsmotor:

 1. Et færdiglavet WordPress-hotelbookingstema
 2. Ethvert WordPress-tema (inklusive hotel-temaer) + et tredjeparts ejendom booking plugin

Der er selvfølgelig en mere tilgang til at blive nævnt. Bookingsystemet kan også drives af enhver reservationsbeskyttet software. Jeg må indrømme, at nogle af dem leveres med snesevis af nyttige indstillinger, WordPress-plugins muligvis mangler. Men medmindre du planlægger at starte en massiv hotelkæde, har du sandsynligvis ikke brug for alle de ekstra klokker og fløjter, så du har det bedre med at vælge et brugervenligt tema eller plugin.

Generelt koster det at tage dine hoteloperationer i skyen med den proprietære software også en arm og et ben (regelmæssigt!). Ved hjælp af WordPress-plugins / temaer reducerer du omkostningerne betydeligt og får en stærk sikker funktionalitet.

Bare Google det og sammenlign: den gennemsnitlige månedlige pris for den proprietære reservationsmotor er omkring $ 100 (med prisen stiger afhængigt af værelsestyper, antal værelser osv. I din hotelophold), mens WordPress-tema + plugin koster dig omkring $ 100 Per år.

Så da reservationssoftware sandsynligvis ikke er rigtigt for de fleste, der læser denne artikel, lad os vende tilbage til de første 2 fremgangsmåder og spare nogle penge til hjælpesedler..

Valg af en færdiglavet hotelbooking WordPress-tema

Hvis det er lettere for dig at starte med den første tilgang, skal du huske, at mange WordPress-temaer, der er annonceret som “hotelbooking”, kommer med en reservationsformular, hvor reservationsindgange sendes via e-mail. De kan være temmelig avancerede (med formularer for indtjekning og udtjekning, værelsestyper osv.).

WordPress-temaer med reservationsformularer

Paradise Cove er et godt eksempel på et sådant tema. Gæsterne kan søge overnatning:

Paradise Cove Room Search

Vælg derefter en fra en temmelig praktisk liste:

Paradise Cove Listing

Og placer en bookinganmodning ved at indsende følgende formular via e-mail. Dens største ulempe er, at gæster ikke kan være sikre på, at værelset virkelig er booket, fordi processen skal involvere manuel bekræftelse.

Paradise Cove-reservationsformular

Du skal tage højde for, at det er en mere bekvem måde at reservere hotel men ikke for gæsterne. Hvis du ikke angiver automatisk bookinger (for eksempel med betaling), foretrækker gæster muligvis at ringe til dit hotel for at foretage en reservation.

På den anden side ønsker moderne mennesker, der er vant til OTA’er (online rejsebureauer – som TripAdvisor), at processen skal håndteres næsten fuldstændigt med teknik med mindst mulig telefonopkald. Eller hvad nu hvis de bare er introverte?

Det vil sige, reservation af hotelværelse via e-mail eller telefon er ikke niveauet for “automatisering”, du (og rejsende) leder efter. Højre?

At komme tilbage til det smukke Paradise Cove WordPress-tema: en enkel ejendomsbooking WordPress-plugin kan drive det til at acceptere online-reservationer.

Denne reservation-via-e-mail-form af funktionalitet kan stadig fungere helt fint til rejsewebsteder, hvor booking af en tur via e-mail stadig er meget populær (folk elsker at diskutere detaljer om ture før de køber dem).

WordPress-temaer med en reservationsmotor

Lad os nu tale om en type WordPress-tema med et hotel, der er indbygget i en ejendomsreservation, typisk er disse temaer primært baseret på tredjeparts-ejendomsbooking plugins.

For eksempel Bellevue-hotelbooking WordPress-temaet, der leveres med forskellige demoer (et hotel, bylandskab, et strandhus) og drives af booking-plugin med WooCommerce-betalinger:

Bellevue WordPress Theme

Det betyder, at dette tema giver dine gæster mulighed for at tilføje en nødvendig indkvartering til deres indkøbsvogn og betale for det online (f.eks. Via PayPal):

Bellevue booking indsendelse

Det er en temmelig ligefrem automatiseret proces med at acceptere online bookinger.

For at opsummere, her er fordele ved hotel WordPress-temaerne med bookingmotoren implementeret:

 • En one-stop-løsning med et tema og plugin integreret problemfrit: alle ikoner og stilarter i plugin ser naturlige ud i et temadesign
 • En pengeopsparing: i tilfælde af at en reservationsmotor er et betalt plugin, inkluderer temaleverandørerne det normalt gratis, så du betaler kun for et tema

Den eneste begrænsning af denne løsning er, at du bliver nødt til at stole på det reservationssystem, der tilbydes af temaet. Navnlig har du ikke et valg af reservationssystemet (selvfølgelig kan du slette det første og installere et andet plugin til værelsesreservation, men hvad er poenget med at købe et sådant tema derefter?). Så du bliver nødt til at finde ud af, om du er i stand til at finpudse pluginets opførsel for fuldt ud at imødekomme dine behov.

Men hvis du allerede har fundet et godt WordPress-tema og bare har brug for at implementere en hotelbookingsmotor i det, skal du læse videre.

Opbygning af et hotelsted med et WordPress-værelsesbookingsplugin

Du kan gribe et hvilket som helst WordPress-tema og omdanne det til et fuldt funktionelt hotelwebsted med den automatiske bookingproces. Det kan enten være et gæstfrihedsselskab dedikeret WordPress-tema eller bare det, du allerede bruger og elsker.

F.eks. Er Villa Fortuna et fantastisk letvægt hoteldesign, der er let at tænde med et reservationsplugin (da temaet ikke er klar til reservationer):

Villa Fortuna WordPress Theme

Lad os grave dybere og se, hvordan vi gør det trin for trin med et af de mest avancerede WordPress-reservation-plugins til hoteller – MotoPress Hotel booking plugin. Det giver dig mulighed for at tilføje ejendomme med alle detaljer og aktivere online reservation (til hoteller, lejligheder, ferieudlejning, vandrerhjem osv.)

Her er frontendestykket fra lejlighedsbureauets websted bygget med dette reservationsplugin:

Frontendeksempel på lejligheder - MotoPress-plugin

Du kan forresten, test instrumentpanelets plugin dig selv med enhver foretrukken type af hoteletablering: hoteller, lejligheder, vandrerhjem eller villaer.

Og lad os nu se på bagenden. Når plugin er installeret og aktiveret, skal der vises 2 menuer: Indkvartering og bookinger. Følg derefter disse lette trin:

1. Tilføj forskellige typer sæsonbestemte priser: disse kan være forskellige datoer eller dage (jul, sommer 2018 osv.). Dette er de datoer, du er sikker på, at prisfastsættelsen for dem skal variere.

Tilføj sæson

2. Tilføj ekstra hotelydelser eller pakker: gratis eller betalt (babysitting, parkering osv.). Du skal gøre det på forhånd for at være i stand til yderligere at inkludere de tilgængelige tjenester til forskellige indkvarteringstyper. Du kan tilføje en servicebeskrivelse, et fremhævet billede, pris og periodicitet. Gæster kan booke dem, når de afgiver en bookinganmodning. Dette er selvfølgelig valgfrit.

Tilføj tjenester

3. Tilføj overnatningstyper: hver af dem kan leveres med en beskrivelse, kategorier, faciliteter, fotogalleri:

Faciliteter og galleri

Indkvarteringskapacitet (voksne, børn, størrelse), udsigt, sengetyper og tjenester kan også vises:

Tilføj indkvarteringstyper

Siden version 3.0 kan du tilføje ubegrænsede brugerdefinerede attributter – dette kan være formularfelterne til søgeformularer, ekstra ejendomsdetaljer eller begge dele. Du skal bare tilføje de nødvendige attributter og tildele tags til dem.

Lad os illustrere det med et eksempel: tilføj en “placering” -attribut med det nødvendige antal tags (f.eks. New York, San Francisco), og tildel derefter tags til egenskaberne selektivt.

Administrator af bookingmotorattributter

Hvis du vil aktivere gæster til at søge gennem hele kategorien, skal du blot tilføje denne ‘placering’ attribut som et ekstra søgefelt til formularen til søgningstilgængelighed (tilføj respektive attributter til kortkoden).

Avanceret søgningsformular til reservationsmotor

Disse ekstra felter kan være alt, der stemmer overens med din virksomheds virkelighed: værelsestype, kort- eller langtidsleje osv.

Det er simpelthen fantastisk – du kan tilføje ubegrænsede egenskaber flere steder!

4. Tilføj satser: forskellige priser for den samme indkvarteringstype afhængigt af et antal fordele (f.eks. refunderes og ikke refunderes):

Bookingmotorpriser

Plugin sætter dig op med et enormt fleksibelt takstsystem til at anvende niveauerne priser til en basisegenskabspris. Det giver dig mulighed for at udpege forskellige prispoint baseret på forskellige kriterier:

 • Et antal faciliteter eller betingelser på værelset (refunderes, kan ikke refunderes)
 • Et antal gæster
 • Opholdets længde (automatiske rabatter)
 • En sæson

5. Opret alle systemsider med kortkoder, der er tilgængelige i admin-panelet: Søgeresultater, Søgning i tilgængelighed, Komplet reservation, reservationsbekræftelse, annulleringssider for reservation:

Kortkoder - siden Bekræftelse af reservation

6. Konfigurer hovedindstillinger:

Book Plugin-indstillinger

 • Angiv parametre til visning af indkvarteringstyper (valuta, valutaposition, datoformat, check-in og check-out tid osv.)
 • Tilføj sengetyper, der er tilgængelige i din hotelophold
 • Angiv tidsperioden for at vise den laveste pris for – hvis gæster ikke angiver indtjeknings- og udtjekningsdato, ser den billigste indkvartering i den periode, du indstiller
 • Aktivér / deaktiver søgeformularen for at anbefale det bedste sæt af overnatningsmuligheder i henhold til et antal gæster (dette er en fantastisk mulighed for at give en gæst mulighed for at tilføje flere overnatningssteder til en reservation)
 • Aktivér / deaktiver online reservation
 • Indstil bekræftelsestilstand: af kunde via e-mail, manuelt af admin eller automatisk bekræftelse af betaling
 • Indstil maksimal overnatning i søgeformen (det er ikke begrænset, fordi plugin understøtter booking af flere boliger ad gangen)
 • Marker / fjern markeringen i et lysbillede i et billedgalleri
 • Vælg et tema til søgekalenderkalenderen (f.eks. Lys koral, mørkerød) – det skal passe fint sammen i ethvert WordPress-tema

7. Tilpas admin og kundes e-mail skabeloner (ved hjælp af makroer):

E-mail-skabeloner

Systemet giver dig mulighed for automatisk at sende e-mail-meddelelser om nye bookinger til flere modtagere (f.eks. Ejendomsadministrator, rengøringspersonale osv.).

8. Tænd / sluk for betalingsgateways, og konfigurer betalingsindstillinger (testbetalinger, PayPal, 2Checkout, Stripe, Braintree, Beanstream / Bambora gratis eller til brug WooCommerce-betalinger premium add-on): fuld eller indbetalingspris, der skal betales, indbetalingstype (fast eller procent), vælg systemsider og standardbetalingsgateway, der skal vises på kassen.

Bookingsmotor betaling gateways

Hvis du ikke ønsker at acceptere betalinger online, skal du blot aktivere betalingsmetoden ‘Betal ved ankomst’. Dette giver dig mulighed for at behandle en reservation via telefon eller e-mail, føje den manuelt til reservationssystemet og derefter modtage betaling kontant fra en gæst efter ankomst. Summen af ​​modtagne penge kan også arkiveres manuelt af hotel- / ejendomspersonalet.

Hvis du øver begge veje, online og ved ankomstomkostninger, kan du give din gæst et valg ved at tænde for alle tilgængelige betalingsmetoder.

9. Skift sprogindstillinger (hvis nødvendigt): da plugin er tilgængeligt på 14 sprog, kan du indstille det nødvendige eller tilpasse tekster til plugin med ethvert WordPress-oversættelsesprogram.

Desuden er plugin officielt kompatibel med WPML-plugin, så du kan bygge et flersproget websted med en meget brugervenlig grænseflade.

10. Arbejd med ejendomsadministrationssystemet. Gå til Bookings-menuen for at arbejde med PMS. Her er nogle vigtige muligheder for dette system.

Plugin giver dig mulighed for at generere kuponer, hvis du vil give dine rejsende rabatter eller arrangere promo-kampagner. Du kan oprette kuponer baseret på enten den monetære værdi eller ejendomsrenten. Den faste kupontype kan anvendes pr. Indkvartering pr. Dag eller pr. Indkvartering pr. Ophold.

Bookingmotorkuponkoder

Anvend tilpassede reservationsregler for hele hotelvirksomheden eller kun valgte huslejer: angiv indtjeknings- / udtjekningsdage og min / max opholdsdage for alle ejendomme eller individuelle boliger. Du kan også blokere dine huslejer i en valgt periode ved at indstille foretrukne begrænsninger:

MotoPress nye reservationsregler

Synkroniser dine direkte webstedsbestillinger med bookinger fra online rejsebureauer (OTA’er): hvis du bruger populære platforme som Airbnb eller Expedia til at leje din ejendom, giver plugin dig mulighed for at undgå overbooking ved at synkronisere alle dine bookinger på tværs af alle platforme og brandwebstedet. For at gøre det muligt skal OTA, hvor din ejendom er anført, understøtte iCalendar-filformat (populære dem gør). For at det hele skal fungere, skal du udveksle kalendere – bogstaveligt kopiere / indsætte de relevante kalendere og importere / eksportere dem på tværs af platforme. Bookingerne synkroniseres automatisk.

MotoPress iCal-synkronisering

Tilføj skatter og afgifter på alle dine indkvarteringer, tjenester osv. Du kan se dem alle i samlet gebyrinfo for hver reservation.

MotoPress Skatter & gebyrer

Bookingsprocessen er temmelig let – gæsterne giver personlige oplysninger, vælger priser, tjenester og betalingsmetode (hvis du tænder for det):

Komplet reservation - frontend

Alle bookinger gemmes i admin-dashboardet:

Bookings kalender

Hvis kunderne betaler efter ankomst, kan en hotelchef tilføje betalingen manuelt:

Tilføj betaling manuelt

Håndtering af indgående bookinger, kan du se dem alle (med eller uden betaling), kontrollere deres status, logfiler, kundeoplysninger osv. For kun at kontrollere betalinger kan du hurtigt navigere til “Betalingshistorik”.

Som du måske ser, er det temmelig let at oprette et komplet hotelwebsted med online-reservationer, selv uden tekniske færdigheder. Bare tag dit foretrukne WordPress-tema, og følg de beskrevne trin.

konklusioner

Gæster er forskellige – nogle vil gerne booke online hurtigt og har automatisk kontrol over alt. Andre ønsker at have en partner i processen for at sikre sig, at deres komplekse behov bliver opfyldt, eller foretrækker et menneskeligt touch som en telefonsamtale. Med et hotelwebsted, der accepterer øjeblikkelige online reservationer, betjener du begge typer moderne rejsende. Og maksimere din hotelbelægning forresten!

Det er en særlig forenklet proces med WordPress, hvor du har fantastiske alternativer til at opbygge et hotelwebsted med et færdiglavet hotel-tema eller ejendomsreservationstypen som MotoPress Hotel booking plugin.

Har du nogen erfaring med at oprette et websted til gæstfrihed? Har du et spørgsmål? Vent ikke og talt dit sind i kommentarer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map