Sådan oprettes et websted for crowdfunding med WordPress

Crowdfunding-websteder som Kickstarter, RocketHub og Indiegogo har bidraget til at få nogle gode projekter fra jorden, herunder Pebble-uret, Ouya-videospilkonsollen og en forbruger 3D-printer.


Hvis du imidlertid har et projekt, du vil finde økonomiske bagmænd til, eller du vil oprette dit eget fundraising-samfund, er der nu ingen grund til, at du ikke kan oprette dit eget crowdfunding-websted. Alt hvad du behøver er WordPress, en crowdfunding-plugin og et passende tema, og du kan være i gang på ingen tid overhovedet.

I denne artikel skal vi se på de bedste tilgængelige muligheder for at oprette din egen crowdfunding-webside, hvad enten det er for at sikre finansiering til dine egne projekter, eller for at hjælpe med at sætte bagmænd i kontakt med opfindere og designere.

IgnitionDeck Crowdfunding WordPress Plugin

IgnitionDeck Crowdfunding-plugin

Når det kommer til at oprette et crowdfunding-websted med WordPress, er plugin-indstillingerne temmelig tynde på jorden. I vores tidligere guide til dette emne var plugin-appen til Crowdfunding fra AppThemer fra det valgte værktøj. Imidlertid har IgnitionDeck, der har deres egen WordPress crowdfunding-løsning, siden da erhvervet Astoundify-plugin og deres populære Fundify-tema.

Så i dag vil vi se på crowdfunding-løsningen fra IgnitionDeck. Der er en gratis version af IgnitionDeck-pluginet tilgængelig, hvilket skulle give dig et godt overblik over det interface, du kan bruge til at oprette et ubegrænset antal crowdfunding, per-order eller fundraising-projekter på dit WordPress-websted. De mere avancerede funktioner findes imidlertid i premium version, og inkluderer:

 • PayPal og Stripe integration
 • 500-ramme-crowdfunding-tema
 • En eller flere IgnitionDeck-udvidelser
 • Kickstarter-importør-plugin
 • IgnitionDeck-e-handels-plugin
 • Medlemskabsregistrering og dashboards
 • Tilbagevendende løfter eller donationer
 • Frontend projektindlæg

Som du kan se fra indstillingerne, vil opgradering til en af ​​de tre premiumversioner af IgnitionDeck give dig muligheden for at opbygge et fuldt fungerende crowdfunding-websted med WordPress som base. Afhængig af den licens, du vælger, kan du have alt i gang for at give besøgende mulighed for at registrere og begynde at tilføje deres egne produkter i håb om at finde økonomiske bagmænd med flere muligheder for behandling og indsamling af betalinger.

Når det gælder opsætning af dit crowdfunding-websted, tilbyder IgnitionDeck-teamet en premium valet-tjeneste, hvor de tager sig af alt fra installation af WordPress til oprettelse af dit første projekt, hvor slutresultatet er, at du får en fungerende IgnitionDeck-installation. Hvis tiden er penge, kan denne service hjælpe dig med at spare en masse begge.

Uanset om du vil være vært for dine egne crowdfunding-projekter i søgen efter bagmænd, eller lade andre være vært for deres egne projekter, er IgnitionDeck i øjeblikket den stærkeste kandidat til WordPress-brugere. Selvom IgnitionDeck ikke er en gratis mulighed, sammenlignes engangsgebyret positivt med det procentvise beløb, der opkræves af hostede crowdfunding-tjenester såsom Kickstarter, Indiegogo og RocketHub.

IgnitionDeck-udvidelser

Et andet salgssted for IgnitionDeck er de udvidelser, der er tilgængelige for det. Afhængigt af den licens, du vælger, når du køber plugin, får du adgang til mindst en af ​​disse udvidelser, hvor de andre er tilgængelige mod et ekstra gebyr. Nogle af højdepunkterne fra biblioteket med udvidelser til IgnitionDeck inkluderer:

 • Amazon-betalinger: Brug Amazons kraftige betalings-API
 • Strækmål: tilføj og oprethold dynamiske stretchmål
 • Konstant kontakt: videresendes supportere til din e-mail-liste

Du kan se den fulde liste over indstillinger på deres udvidelsesside.

Hent IgnitionDeck 

Crowdfunding WordPress-temaer

Mens ovennævnte IgnitionDeck-plugin i teorien fungerer med ethvert tema, har udviklerne oprettet et udvalg af temaer, der er bygget specielt til at oprette et crowdfunding-websted med WordPress.

500 rammer

500 rammer

Den responsive 500 Framework er et gratis tema, der leveres med IgnitionDeck og inkluderer nu WooCommerce-support til håndtering af betalingsprocessen. Rammen giver dig mulighed for at tilpasse farverne på dit websted gennem et visuelt sæt af kontroller uden at skulle redigere nogen kode. Der er et antal børnetemaer til rammen, der tilføjer et helt nyt look til det underliggende sæt af funktioner.

Eksempel 500 Få 500

Backer

Backer Crowdfunding Theme

Det rene og minimalistiske design af Backer vil appellere til enhver, der leder efter et elegant og moderne look for deres crowdfunding-webside. Når dette tredjeparts-tema er installeret på dit websted, gør Backer det let at tilpasse de farver, der bruges til mange af elementerne i temaet, så du kan oprette et personlig look med et massemarkeds-tema. Uanset om du er vært for dine egne projekter eller håber at oprette et fællesskab af brugere, der reklamerer for deres egne projekter. Backer dækker begge vinkler.

Forhåndsvisning af Backer Get Backer

Fundify

Fundify Crowdfunding Theme

Fundify er nu under ejerskab af IgnitionDeck-teamet et populært valg blandt dem, der opretter WordPress-drevne crowdfunding-websteder. Fundify-temaet er ideelt til oprettelse af et websted til promovering af et personligt projekt eller opbygning af et multi-forfatter, multi-project fundraising website. Ligesom de bedste crowdfunding-websteder viser de individuelle projektsider på Fundify alle vigtige oplysninger, inklusive det søgte beløb, det samlede beløb, der hidtil er modtaget, og fordelene for bagmænd, der pantsætter visse beløb.

Investorer og bagmænd kan nemt finde vej gennem det ubegrænsede antal projekter, som denne tema- og plugin-kombination understøtter. Brug af projektkategorier og andre filtreringsmekanismer bør øge chancerne for, at en villig bagmand præsenterer et projekt, de ikke kan nægte. Prisen på dette premium crowdfunding-tema inkluderer et års support og opdateringer, som kan fornyes efter det første brugsår.

Preview Fundify Få Fundify

Konklusion

Igen har WordPress og scorerne af udviklere, der arbejder i dets økosystem, gjort det meget ligetil at opbygge en bestemt type websted, som ellers ville kræve en stor tid eller økonomiske investeringer. Mens præmieindstillingerne i dette tilfælde giver de bedste resultater, er det penge, der kræves for at få et professionelt og fungerende crowdfunding-websted online meget rimeligt.

Uanset om du vil starte dit eget fundraising-samfund, eller bare få lidt økonomisk støtte til din seneste gode idé, har WordPress det dækket. Har du brugt IgnitionDeck-pluginet og pakken med kompatible temaer, eller har du erfaring med at bruge andre crowdfunding-værktøjer til WordPress? Del dine oplevelser i kommentaren nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map