Sådan oprettes en redaktionel kalender i WordPress (og bruger den faktisk)

Sådan oprettes en redaktionel kalender i WordPress

At opbygge en redaktionskalender i WordPress er ikke så vanskelig for en opgave.


Dog kommer det hele ned på, om du bruger kalenderen eller ej, eller om den kommer til det punkt, hvor den faktisk gør dig mere uorganiseret.

En redaktionskalender kan fungere for både individuelle og flere forfatterblogs. Hver af disse typer blogs kræver kalendere, da den individuelle forfatterblog sandsynligvis ikke har en redaktør til at holde forfatteren på rette, mens multi-forfatterbloggen bare er mere kompliceret, idet man ser, hvor mange artikler der er planlagt og kommer ind fra forskellige kilder.

Da redaktionskalenderen er en så vigtig del af din blogsucces, lad os gennemgå hvilke redaktionelle kalenderplugins, du skal overveje. Derefter forklarer vi installationsprocessen, hvilke værktøjer der gavner din proces, sammen med nogle tip til, hvordan du holder det ved din kalender.

Vælg et redaktionelt kalenderplugin, der passer til dig

Der er et begrænset antal redaktionelle kalendere på markedet, hvilket gør det lidt let at finde ud af, hvilken der passer til dig. Nedenfor er mulighederne, og hvorfor de skiller sig ud efter min mening:

 • Redaktionel kalender – Det er helt gratis og let at bruge. Du behøver ikke at konfigurere nogen indstillinger ved installationen, og det giver dig en af ​​de reneste, mest basale redaktionelle kalendere derude. Det har ikke påmindelser eller mere avancerede funktioner, så nogle hævder, at det er for de mere proaktive bloggere.
 • CoSchedule – Du skal betale en pris for denne, men de fleste brugere oplyser, at det er det hele værd. Det er en af ​​de bedre muligheder for at forbedre dine chancer for at bruge kalenderen med en overskriftanalysator, Chrome-udvidelse til sammenlægning af indhold, påmindelsessystem og muligheder for at planlægge andre ting som sociale medier og e-mails.
 • PublishPress – Dette plugin er gratis, men nogle af de nyttige tilføjelser er gratis. Jeg kan godt lide de meddelelser og kommentarer, du kan komme med folk på dit team, sammen med brugerdefinerede status (som “Pitched” eller “Tildelt” i stedet for “In progress” eller Venter på anmeldelse. “)
 • Rediger flow – Her er en anden gratis redaktionel kalender med brugergrupper, kommentarer, brugerdefinerede status og et historibudget. Hvis du leder efter et par ekstra funktioner, vil jeg anbefale dette efter redaktionskalender.
 • WP-indholdskalender – Dette er et mindre populært plugin, så jeg har ikke testet det så meget. Når det er sagt, har det træk og slip-værktøjer, den fulde kalender og mere.

Vores valg: Det redaktionelle kalenderplugin eller CoSchedule

Det er et hårdt løb. Jeg personligt nyder minimalismen i det redaktionelle kalenderplugin, men jeg forstår fuldstændigt, at nogle mennesker ønsker flere funktioner som med CoSchedule og Edit Flow.

Til denne artikel skal jeg bruge redaktionelle kalender-plugin, men de nævnte tip gælder generelt for redaktionelle kalendere.

Installer plugin, og sørg for, at du ved, hvor din kalender er

En stor del af faktisk at bruge din redaktionelle kalender er at vide, hvor den er. Jeg har brugt nogle kalendere i fortiden, hvor linket er noget skjult, eller jeg ville aldrig ende med at klikke på fanen, der fører mig til kalenderen. Det er ikke godt. Jeg forstår, at alle redaktører og forfattere har deres egne quirks, og det er derfor, det er vigtigt, at du tester alle de mere troværdige kalenderplugins.

Hvis du har lyst til, at du aldrig åbner kalenderen, skal du springe plugin over. 

For eksempel søgte jeg efter Redaktionskalender i backend på mit WordPress-sted, placerede det plugin, jeg ønskede, installerede og aktiverede det.

Derefter tog det mig faktisk et øjeblik at finde ud af, hvor kalenderen var placeret. Imidlertid indså mit sind derefter, at fanen Indlæg gav mening.

Så når du går til Indlæg> Kalender, dukker den fulde kalender op på din skærm til redigering. Årsagen til at jeg nyder denne opsætning er fordi jeg klikker på fanen Indlæg hver gang jeg opretter et nyt blogindlæg i første omgang. Du har måske andre tendenser, men jeg er ikke en stor fan af andre redaktionelle kalenderplugins, fordi de har separate dashboards eller skjulte kalendere.

Dette fungerer helt rigtigt for mig.

Oprettelse af et nyt indlæg kræver, at du klikker på en af ​​dagene i kalenderen. Du får vist en knap med nyt indlæg, når du ruller over en dag.

Derefter giver det dig hurtigt mulighed for at udfylde en titel, indhold, tid for offentliggørelse og status for indlægget, f.eks. Udkast. Når du har ramt Gem knappen, gemmes den i kalenderen til fremtidig redigering og publicering.

Husk, at du bliver nødt til det ændre udkaststatus til planlagt for at kalenderen kan gøre sit job.

Udvikl din postingsplan

En måde at sikre, at du ikke glemmer din kalender, er at holde sig til en hård tidsplan.

Det er ikke nok at beslutte, at du vil skrive en gang om ugen. At sige, at du planlægger fem eller seks stillinger om måneden, er endnu værre.

Hold dig til en ugentlig plan og vælg en ugedag. På denne måde kan du huske, og dine læsere begynder at se frem til den dag.

For eksempel har jeg i min kalender planlagt at offentliggøre hver fredag ​​kl. I begyndelsen af ​​hver måned planlægger jeg disse fire fredage med blogtitlerne og eventuelle ekstra noter, der skal skrives ned.

Søg efter og lav en liste over ideer til blogindlæg

Hold konstant øje med nye ideer til blogindlæg. Dit bedste valg er at følge blogs og publikationer, der vedrører din blog. Hvis du ser et interessant emne, skal du markere det og oprette din egen spin for at gøre det unikt.

Placer derefter titlen i din kalender, så du aldrig glemmer det. Du behøver ikke at planlægge tingene lige fra flagermus, men du skal have en stor del af Kladder, der venter på at blive set på i din kalender.

Nogle andre steder at finde gode blogindlæg-ideer inkluderer:

 • Google Trends
 • Google Alerts
 • Reddit
 • Quora
 • Industrifora

Komplette enkle og avancerede redigeringer forskelligt

En af grundene til, at folk holder op med at bruge deres redaktionelle kalendere, er fordi de bliver udbrændt.

Foretag ikke denne fejl ved at afslutte mere arbejde, end du er nødt til. Alle større redigeringer skal udføres på den almindelige indlægsside, men plugin til redaktionel kalender har et vidunderligt værktøj til hurtige redigeringer, hvilket sparer dig tid i det lange løb.

Alt hvad du skal gøre er at gå til kalenderen og vælge det indlæg, du vil se. Klik på knappen Hurtig redigering for at justere alt indhold, du ønsker. Hvad der er endnu køligere er, at hvis du lærer en smule HTML, kan du foretage næsten alle indlægsredigeringer fra denne visning.

Lav noter til senere eller til redaktøren

Kommunikation er nøglen til en redaktionskalender. Det redaktionelle kalender-plugin, jeg godt kan lide, har ikke kommentarer eller påmindelser om at planlægge dine indlæg. Du kan dog løse dette med et ekstra program som Trello.

Hvis det ikke er din stil, kan du prøve andre plugins som CoSchedule og Edit Flow. De er mere komplicerede, men funktionerne er langt mere avancerede end funktionen til plug-in til redaktionel kalender.

Held og lykke med din redaktionelle kalender!

Organisering som denne bliver overvældende, så tag de tip, vi dækkede ovenfor, for at skubbe igennem og gøre din blog så effektiv som muligt. Hvis du har spørgsmål, så fortæl os det i kommentarerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map