Sådan oprettes en online-portefølje med WordPress (og det samlede tema)

Et porteføljewebsted er en perfekt platform til at vise noget, du ønsker. Det kan være produkter, du sælger, de projekter, du har afsluttet, priser, du har modtaget, fotografier, der inspirerer eller kunst, som du er stolt af. Et porteføljeside vil markedsføre dine produkter, tjenester og færdigheder til din målgruppe. Derudover kan det hjælpe med at generere kundeemner. Hvis du er en kreativ professionel (webdesigner, kunstner, maler, forfatter, grafisk illustratør), er et godt designet websted specielt vigtigt for at tiltrække kunder og vokse din virksomhed.


I dette indlæg gennemgår vi trinnene til at opbygge et porteføljewebsted med WordPress ved hjælp af Total-temaet. Fra starten skal du vide, at det samlede tema inkluderer en indbygget tilpasset posttype til portefølje. Så det er lettere at oprette din portefølje og tilføje dine porteføljeposter. Og hvis du ved, hvordan man arbejder med standardindlæg, vil det at gøre en portefølje være så meget enklere for dig.

Lad os komme igang!

Trin 1: Vælg en webhost

Når det kommer til hosting, er der et stort antal hostingindstillinger, der passer til enhver lomme. Men hvis du sidder fast ved at vælge en, kan du se på WordPress-hostingløsningerne, som WPExplorer anbefaler.

Bedste WordPress-hosting

Bluehost er en fantastisk mulighed, hvis du lige er kommet i gang, da det tilbyder masser af ressourcer til en lav pris – hvilket er endnu lavere, når du bruger vores link. Du kan få Bluehost for kun $ 2,95 det første år!

Men hvis du vil have hosting, der er en leg at bruge, er Flywheel og WP Engine to af de bedst styrede WordPress-hostingfirmaer rundt. Begge tilbyder fantastiske funktioner til en rimelig pris, og det bedste af alt behøver du aldrig at tænke på din server, da de tager sig af alt for dig.

Trin 2: Vælg et domænenavn

Når du tilmelder dig en vært til serverplads, skal du have dit domænenavn praktisk. Dit domænenavn er unikt for dit websted, og du kan få disse navne fra Registrars som NameCheap og GoDaddy. Vælg et navn omhyggeligt, da det kan blive ret rodet at ændre det senere.

Trin 3: Installer WordPress

Det er nemt at installere WordPress! Med administrerede værter er din WordPress-installation allerede konfigureret til dig. Hvis du vælger Bluehost, skal du blot følge installationen med et enkelt klik og du skal have WordPress klar inden for et par minutter.

Når du når loginskærmen, skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden, du oprettede, mens du installerede WordPress, og indtast dit websted. Når du er der, kan du gå til at oprette dit faktiske porteføljewebsted.

Trin 4: Vælg og aktiver et tema

Dette trin vil være let for os, da vi vælger Total. Efter vores mening er det et af de bedste temaer, du kan vælge til ethvert projekt, da temaet leveres med masser af funktioner og muligheder, du kan bruge til virksomheder, velgørenhedsorganisationer, porteføljer og mere. Og med den lette demoimport kan du oprette smukke porteføljewebsteder med Total i bare et par klik, som denne nedenfor:

Når du har installeret det samlede tema, skal du aktivere det fra dit betjeningspanel ved at klikke på Udseende> Temaer> Tilføj nyt.

På dette tidspunkt har du et valg at foretage – du kan blot importere ethvert demo-websted fra Total ved hjælp af Demoimportør.  Total har 40+ forudbyggede websteder, inklusive demoer til portefølje. Du kan vælge en hvilken som helst demo, importere den og tilføje dit eget indhold til det.

Vælg blot den demo, du kan lide, og følg instruktionerne på skærmen for at installere, aktiver derefter eventuelle nødvendige plugins og importere prøveindholdet (indlæg, posttyper, widgets, menuer osv.).

Trin 5: Opret og rediger porteføljeposter og opret en liste over porteføljeposter

Selvfølgelig behøver du ikke at importere en demo for at komme i gang, du kan altid oprette dit eget websted fra bunden af. Når du bruger det samlede tema er det nemt at oprette din egen portefølje.

Men før vi kan oprette vores porteføljeside, er vi nødt til at oprette de porteføljeposter, der vil gå ind i den. Med Total har du to muligheder for at oprette dine porteføljeposter.

Valgmulighed 1: Brug af Total’s Portfolio Custom Post Type As-Is

Din første mulighed er at bruge porteføljeposttypen, som det er at oprette din portefølje. Klik på WordPress Dashboard Portefølje> Tilføj nyt.

Samlet antal poster efter posttype

Tilføj din portefølje vare titel, tags, kategorier og alt tekstindhold. Total understøtter forskellige indholdstyper – tilføj en Udvalgt billede Hvis du vil vise et enkelt billede, skal du tilføje flere billeder til Billedgalleri sektion for at oprette en skyder, eller tilføje et link til en lyd- eller videofil i Porteføljevare afsnit. Men i alle disse tilfælde vil du sandsynligvis også vælge et sidelayout under Hovedindstillingerne (venstre, højre eller ingen sidebjælke) og indstille et fremhævet billede til dit indlæg, der skal bruges i porteføljenet, karruseller og relaterede poster. Når du er færdig, skal du gemme indlægget.

Indstillinger for samlet porteføljeposttype

Det næste trin er at gå til Udseende> Tilpas> Portefølje til at tilpasse dine porteføljearkivsider (hoved, tags og kategorier) såvel som dine enkelt porteføljepostsider. Herfra kan du vælge et sidepanellayout, relaterede indlæg tæller og aktivere forskellige sideelementer og derefter trække og slippe dem til den ønskede rækkefølge.

Det er det! Bare tilføj flere varer for at udfylde din portefølje.

Valgmulighed 2: Byg din egen porteføljeskabelon med Visual Composer

Hvis du vil have flere hænder på, kan du være din egen designer ved hjælp af Total’s funktioner og Visual Composer-sidebyggeren. Visual Composer er en visuel sidebygger, der hjælper dig med at oprette smukke layouts ved hjælp af træk og slip-metode. Som bruger betyder det, at du ikke behøver at kende nogen kodning og faktisk kan nyde webbygningsprocessen. Det leveres gratis med Total, og du skal se en anmodning om at installere plugin på dit websted, når du aktiverer temaet. Husk bare at aktivere det.

Besøg Visual Composer-indstillingerne fra instrumentbrættet for at konfigurere plugin. Klik på Visuel komponist> Rollehåndtering og juster indstillingerne. Vigtigst er det, at komponisten aktiveres for de posttyper, du vil bruge den på. Som standard er Visual Composer kun aktiveret på sider. Aktivér det for Portfolio-posttyper også, så du er i stand til at opbygge porteføljeposter ved hjælp af Visual Composer.

Ligesom den sidste mulighed skal du oprette et nyt indlæg ved at klikke på Portefølje> Tilføj nyt. Giv dit indlæg et navn, vælg kategorier eller tags, vælg et sidepanellayout under hovedindstillingsafsnittet, og indstil et fremhævet billede. Gem dit indlægsudkast. Nu kan du begynde at bygge!

Du har muligheden for at bruge frontend (visuel) eller backend (blok) editor til Visual Composer start til at redigere porteføljeposten. Vi foretrækker frontendeditoren, da du kan se dine sideelementer, brugerdefinerede farver, polstringer / marginer og mere. Men uanset hvilken du vælger at bruge, skal du blot vælge Visual Composer Tilføj element for at komme i gang.

Samlet porteføljesidebygger

Du kan se alle de tilgængelige elementer i elementbiblioteket. Total har et antal specielt designet elementer i biblioteket ud over de standard Visual Composer-elementer. Du kan se, at snapshotet ovenfor bruger Billedskyder og a Tekstboks at oprette porteføljeposten. Du kan dog bruge næsten ethvert andet element fra biblioteket.

Når du er færdig med at redigere, skal du gemme porteføljeposten og klikke på Offentliggøre. Hvis du vil oprette mange lignende varer, kan du endda gem skabelonen til gentagen brug. For at gemme dit layout som en skabelon skal du vende tilbage til backendeditoren.

Oprettelse af samlet porteføljesideskabelon

Klik på Templatera-knappen (der ligner et lille gråt layoutikon).

Total porteføljesideskabelon

Giv derefter din skabelon et navn, og gem den. For at bruge din skabelon på et nyt indlæg skal du blot klikke på Templatera-ikonet for at indsætte det layout, du har gemt. Alternativt kan du indstille skabelonen som standard for alle nye indlæg i en given posttype.

Standardpapirstandarder for samlede porteføljer

For at gøre dette skal du navigere til Visual Composer> Generelle indstillinger og indstil din foretrukne skabelon for hver indlægstype. Hvis du planlægger at tilføje mange varer til din portefølje, personale osv. Vil dette virkelig spare dig lidt tid, da alle dine standard sideelementer automatisk indsættes og formateres til dig.

Trin 6: Oprettelse af porteføljesiden

Nu hvor vi har listen over porteføljeposter, vi vil vise på vores portefølje, er det tid til at oprette den side, der indeholder disse porteføljeposter. Opret en side på den måde, du normalt gør med WordPress. Gå til Sider> Tilføj nyt. Titel på den nye side og gem den.

Klik derefter på den indstilling Visual Composer, du vil arbejde med – igen har du muligheden for at bruge frontendeditoren eller backendeditoren. Dette åbner live-træk-og-slip-editoren. Klik på det blå Tilføj element knap. Vi bruger elementet Portfolio Grid til at opbygge vores portfolio-side. Vælg Portfolio Grid. Hvis det er en karrusel, du ønsker på din porteføljeside, skal du vælge Portfolio Carousel-elementet.

Du kan justere indstillingerne i elementet Portfolio Grid for at finjustere, hvordan din Portfolio-side vises. Du kan vælge størrelsen på billederne, tilføje rammer, titel dem, sangiv kategorier, vælg rækkefølge, kolonner og indlæg pr. side, aktiver pagination, vælg gitterformater, tilføj uddrag og meget mere. Gemme porteføljesiden efter udfyldning af indstillingsindstillingerne under teksteditoren.

Det er muligt at se ændringerne, selv når du foretager dem. Sådan ser min porteføljeside ud i frontend, når jeg har gemt ændringerne i elementet Portfolio Grid.

Trin 7: Tilpas din portefølje

Du kan bruge indstillingerne i den levende WordPress Customizer til at indstille indstillinger for brødkrummer, arkivlayout, enkeltindlægsstil, beskæring af billeder og mere.

Hvis du vil foretage ændringer i admin-ikonet, skal du bruge posttypenavn, snegle og taksonomi Portfolio Post Type Editor.

Trin 8: Føj din portefølje til menuen

På et porteføljewebsted giver det mening at porteføljesiden vises i hovedmenuen, så besøgende kan få adgang til ‘Portefølje’ med det samme og se porteføljesiderne. For at tilføje din nye porteføljeside skal du gå til Udseende> Menu, vælg Portfolio-siden, og klik på Føj til menu.

Nu vises porteføljen som et let tilgængeligt menupunkt på hjemmesiden (og enhver anden side med hovedmenuen aktiveret).

Hvis du ønsker, at din porteføljeside skal være din startside, skal du bare navigere til Indstillinger> Læsning, indstil din forside-skærm til en statisk side, og vælg derefter din portefølje. Let peasy!

Efterbehandling

Når porteføljesektionen på dit websted er på plads, ønsker du måske at gå videre og tilføje flere sider til dit websted. Overvej en kontaktside, om eller tjenester, som er utroligt nyttige og er en nødvendig del af et porteføljewebsted. Opret så mange sider, som du ønsker eller har brug for, og husk at medtage de vigtige sider i menuen for at have et komplet portfoliowebsted.

Når du har gjort din portefølje, kan du gå videre til at generere trafik til din portefølje, optimere dine billeder eller endda tjene penge på dit websted. Hvilke andre tip har du til opbygning af din portefølje online?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map