Sådan oprettes en online butik med WooCommerce & WordPress

Hwo At opbygge en vellykket online butik med WordPress

Så du vil starte din egen butik – det synes vi er fantastisk! At være din egen chef er udfordrende og givende, da du kan se, at dit hårde arbejde direkte påvirker din indtægt. Vi vil hjælpe med at gøre din virksomhed til en succes, så vi har sammensat en let at følge guide til at oprette din online butik og et par nyttige tip til at promovere det.


Online shopping

Det er ikke altid praktisk eller praktisk at sælge varer fra en fysisk butik. Især i denne dag og alder, hvor online shopping er blevet mere og mere udbredt. I henhold til 2016 Total Retail Survey af PwC (et stort fire globale regnskabsfirma) vil mere end halvdelen af ​​alle kunder købe online hver måned, og mere end en tredjedel af alle onlinekøb foretages ved hjælp af en mobiltelefon.

Samlet detailundersøgelse 2016: PwC

Derudover rapporterede den samme undersøgelse, at mere end to tredjedele af online-shoppere er stærkt påvirket af sociale medier såvel som kommentarer og anmeldelse af et produkt. Det betyder, at det er vigtigere end nogensinde at få en positiv presse for nye produkter.

Bliv ikke overvældet endnu, vi har en ren plan for dig at opbygge din online butik og promovere den for at hjælpe dig med at gøre din virksomhed til en succes! Tid er penge, så lad os komme lige til det!

Den nemme måde at oprette et websted på

Før du kan bygge en online butik og begynde at tilføje produkter, skal du først have et websted. Vi anbefaler helhjertet selvhost WordPress. WordPress er ikke kun kraftfuld nok til at håndtere en fuldt fungerende online butik, men det er en nem og overkommelig mulighed, der kan tilpasses til ethvert af dine e-handelsbehov.

Find den rigtige hosting

WordPress Hosting

Først har du brug for et domænenavn og hosting. God hosting koster penge. Du kan helt sikkert oprette et websted med e-handel ved hjælp af Bluehost, der tilbyder en salgsfremmende $ 2,95 / måned delt hostingplan. Bluehost tilbyder delt hosting til en overkommelig pris, der er fantastisk til nye websteder. Desuden er domænenavnet inkluderet, så du ikke behøver at gider med at købe det separat. Plusopsætning er let. Tilbudet 1-klik på WordPress-installation, så vælg bare WordPress, mens du gennemgår opsætning, indtast dit domænenavn, og du er færdig!

Men hvis du er villig til at investere lidt ekstra, kan vi varmt anbefale at prøve WPEngine. Planerne starter ved $ 29 / måned for administreret WordPress-hosting fra WPEngine (alle helt fradragsberettigede som en forretningsudgift), der inkluderer fuldt styrede servere, automatiske WordPress-kerneopdateringer, 24/7 billetbaseret support, daglig backup af dit websted, evercache-teknologi, inkluderet iscenesættelse og mere. Plus, da det er administreret WordPress hosting er du klar til at gå lige fra starten (ingen WP-installation kræves). Du skal dog købe et domænenavn fra en registrator som GoDaddy og derefter henvise domænet til dine servere på WPEngine. Hvis du følger med GoDaddy-guide du skulle ikke have noget problem.

Tilføj SSL til en sikker shoppingoplevelse

Da du opretter en online butik, er det meget vigtigt at købe et SSL-certifikat. Et “sikkert sockets-lag” -certifikat er det, som dit websted bruger til at etablere et sikkert link mellem din server og kundens browser, hvilket afspejles i din URL som “https: //” (og ofte viser det også et grønt låsesymbol). Heldigvis er SSL temmelig let at konfigurere med enten Bluehost eller WPEngine, da begge værter tilbyder det som et premium add-on under kassen, når du tilmelder dig at være vært.

Vælg et butiksdesign

Nu hvor du har dit domæne og din WordPress-installation klar, kan du ændre æstetikken på dit websted. Et smukt aspekt af WordPress er det enorme udvalg af websteder designmuligheder tilgængelig ved brug af temaer. Der er tusinder af gratis temaer tilgængelige på WordPress.org, hvor nogle af dem tilbyder e-handelsstøtte, men for flere muligheder og mere kontrol over udseendet på din webside anbefaler vi at vælge et premium-tema.

Ikke kun inkluderer premium-temaer flere designmuligheder, men de fleste leveres også med premium support og opdateringer fra forfatteren. Men uanset dit budget er her nogle af vores foretrukne WordPress-temaer til e-handel klar.

Total Glitz & Glam E-handel WordPress Demo

I alt: En komplet løsning af websteder og e-handel (Glitz & Glam-demo)

Hvis du vil have fuld kontrol over side-, post- og produktlayouter, er det samlede multifunktionelle WordPress-tema en fantastisk mulighed. Der er ikke kun et antal professionelt udseende blog- og butiksdemoer, som du kan importere for at komme i gang, men temaet leveres med en let at bruge træk og slip side-builder, en skabelonbygger og to premium-skyder, så du kan oprette ethvert layout, du kan forestille mig. Brugerdefinerede farvevælgere, skrifttypeindstillinger, indgangslayouter og flere tons kan findes i den levende tilpassning med endnu mere indstillingerne findes i temapanelet.

Chic moderne blog & butik WordPress-tema

Chic moderne blog & butikstema

Chic er en dejlig blog og butik WordPress-tema, der var skræddersyet til bloggere, der ønsker at starte deres egen virksomhed. Indbyggede indstillinger til kolonner, sidebjælker, farver, skrifttyper og mere er i orden i WordPress-tilpasseren. Desuden kommer temaet med muligheder for social deling, brugerdefineret login-side, annonceområder, tilpasset nyhedsbrevwidget og mere for at hjælpe dig med at vokse din virksomhed.

Butiksindehaver WordPress Theme

Butiksmand responsivt WordPress-tema

Shopkeeper er et kraftfuldt e-handelsforretningstema, der leveres med masser af indbyggede sideskabeloner, brugerdefinerede farver og skrifttyper plus andre designmuligheder, der gør det nemt at forskønne din online shop. Temaet leveres også med en headertilpasning, en komplet blog og en premium-skyder.

Storefront Gratis WordPress-tema

Storefront Et grundlæggende & gratis butikstema

storefront blev oprettet til at være et simpelt tema med et ligetil butiklayout og kompatibilitet med WooCommerce plugin. Temaet leveres med en håndfuld layouts og farveindstillinger indbygget og er en solid mulighed for et gratis tema.

Sådan oprettes en online butik

Nu hvor du har et websted, der kører, kan du begynde at bygge din online butik og tilføje dine produkter til salg. Mens der er premium-butikker, kan vi varmt anbefale det gratis, populære og kraftfulde WooCommerce e-handel plugin (som nu også vedligeholdes af de samme mennesker, der startede WordPress). WooCommerce er let at bruge, hurtig at konfigurere, og der er en lang række valgfri premium-tilføjelser, som du kan købe for at tilføje mere funktionalitet til din online butik.

1. Installation af WooCommerce & Quick Setup

For at begynde skal du først installere WooCommerce. Dette er let nok, da det er let tilgængeligt fra WordPress.org gratis plugin-depot, som du kan få adgang til direkte fra dit WordPress-dashboard.

Installer WooCommerce

Log ind på din WordPress-installation og klik på plugins element i dit betjeningspanel, og klik derefter på Tilføj ny mulighed. Søgning efter “woocommerce” og WooCommerce-pluginet skal vises som det første resultat (det er den med 1+ millioner aktive installationer og det søde delfinikon). Klik på Installer nu knap. Dette vil automatisk downloade og installere plugin-filerne og bør kun tage et minut.

Aktivér WooCommerce

Når plugin er installeret, skal du klikke på linket til Aktivér plugin til stat ved hjælp af WooCommerce.

WooCommerce hurtig start

Dernæst skal du blive bedt om at starte opsætningen. Det er meget let at følge med på, så klik på Lad os gå for at komme i gang.

WooCommerce-opsætning: Sider

Setup spørger først, om du vil, at WooCommerce automatisk opretter din nøglesider for dig. Disse sider inkluderer din vigtigste butik, indkøbskurv, checkout og en standard kundekontoside. Du vil bestemt have alle disse sider, så klik Blive ved.

WooCommerce-opsætning: Landestandard

Det næste trin er at opsætte din butik Beliggenhed, betalingsmiddel format og enheder af mål. Dette er vigtigt, så dine kunder ved, hvor meget du opkræver, og hvad de får for deres penge. Så vælg dine valg, og klik derefter på Blive ved.

WooCommerce-opsætning: Forsendelse

Afhængig af hvad det sælger, skal du muligvis også aktivere indstillinger for grundlæggende forsendelse og moms. Hvis du sælger fysiske varer, skal du aktivere forsendelse (men hvis du planlægger at sælge digitale varer, skal du bare springe over denne del). Det grundforsendelse valgmulighed på denne installationsside giver dig mulighed for at indtaste faste satser for indenrigs og international forsendelse (i du er i USA og planlægger at bruge USPS faste satsbokse skal du bare indtaste disse satser her baseret på de felter, du mest sandsynligt vil bruge ).

Hvis du sælger noget, skal du muligvis aktivere moms. Nogle stater kræver, at der opkræves en moms ved hvert salg (jeg ser på dig Hawaii), mens andre stater fritager rent digitale varer (som god ol ‘Nevada). Taxjar har en stor interaktivt momsskort Hvis du bor i USA, men uanset hvor du befinder dig, skal du tjekke med dine lokale skattemyndigheder for at se, hvilke regler der gælder for dig eller eventuelt overveje at ansætte en revisor, der er dygtig til statlige og lokale skatter (SALT kort). Når du er færdig med denne side, skal du klikke på Blive ved.

WooCommerce-opsætning: betalinger

Den sidste del af WooCommerce-hurtigopsætning er at indstille din betalingsmuligheder. En af de nemmeste måder at samle betaling for varer på er med PayPal så hvis du gerne vil acceptere betalinger på den måde, skal du huske at indtaste din PayPal-adresse på denne side. WooCommerce inkluderer også indbyggede muligheder for betalinger via kontrollere, bankoverførsel eller kontant ved levering. Derudover kan du altid bruge en premium-udvidelse til yderligere betalingsgateways som Authorize.net eller Stripe (ikke sikker på, hvad du skal bruge? Tjek vores artikel om PayPal vs Stripe til online-virksomheder).

Når du er færdig med at aktivere din betalingsmetode, skal du klikke på Fortsæt for at afslutte installationen. WooCommerce vil bede om tilladelse til at indsamle data (dette er op til dig, selvom vi læner os mod at afvise).

2. Yderligere (vigtige) WooCommerce-indstillinger

Dernæst kan du fortsætte med at oprette produkter, men vi anbefaler at klikke på Tilbage til instrumentbræt link, så du kan afslutte oprettelsen af ​​alle dine vigtige WooCommerce-indstillinger.

WooCommerce-indstillinger

Når du er tilbage i dit WordPress-dashboard, skal du navigere til WooCommerce Klik derefter på Indstillinger. Denne første side har dine generelle WooCommerce-indstillinger. Vi anbefaler, at din ændre standard kundeadresse. At have Lokaliser aktiveret kunne potentielt nedsætte dit websted markant, fordi du er afhængig af data fra en tredjepart.

WooCommerce Gratis forsendelse

Under Forsendelse fanen finder du yderligere indstillinger til, vel, forsendelse. Men den, vi vil påpege, er muligheden for at aktivere gratis fragt. Dette er noget, du måske ønsker at tilbyde med en gyldig kuponkode eller for alle ordrer over et bestemt beløb. Marker blot afkrydsningsfeltet og indtast dine krav.

WooCommerce e-mails

Bevæger sig under, under E-mails fanen du kan gå ind og ændre modtagerens e-mail til forskellige standard-e-mails til ordrer. Måske har du flere personer, der administrerer din online butik, så du måske ønsker, at nye ordreunderretninger skal gå til forsendelsesafdelingen, mens annullerede ordrer sandsynligvis skal gå til finansiering.

WooCommerce-kuponer

Den sidste WooCommerce-indstilling, du måske vil drage fordel af, inden du begynder at tilføje produkter, er kuponer. For at oprette en ny kupon skal du klikke på Kuponer under WooCommerce derefter Tilføj ny. Herfra kan du oprette kuponer til et angivet dollarsum eller en procentdel plus tilføje begrænsninger for brug (f.eks. Ordrer over $ 100, eller oprette en engangsbrugskoder).

Der er mange andre indstillinger og indstillinger i WooCommerce, som du måske ønsker at ændre. De, vi har nævnt, er nogle, som vi troede ville gælde for de fleste online butikker, der får opsætning for allerførste gang.

3. Tilføjelse af produkter

Nu med dine indstillinger alle indstillede, kan vi begynde at tilføje dine produkter! Men først skal du tilføje nogle produktkategorier, så du kan organisere dine tilbud.

WooCommerce produktkategorier

Til tilføj dine kategorier gå over til Produkter derefter Kategorier i dit betjeningspanel. Giv din kategori et navn, en snegle til din URL (eller hvis du forlader denne tomme WooCommerce bruger dit kategorienavn som sneglen), en forældrekategori (du vil bruge dette til indlejrede genstande, f.eks. Sko ville være en forælder til hæle eller sandaler ), en kategoribeskrivelse, visningstype (standard er at vise alle emner i kategorien på arkivsiden, men du kan også vælge at vise underkategorier eller begge dele) og et billede (dette billede bruges, når du indsætter et kategoriret på sider).

Når du har tilføjet dine kategorier, kan du gå videre til tilføje tags. Dette er en lignende proces og er ikke nødvendig, men kan være meget nyttig for kunderne. Mærker er gode til at gruppere som varer, der ikke falder i samme kategori. Du kan oprette tags til mere specifikke varebeskrivelser som hipster eller moderne, eller muligvis til mærkenavne, hvis du sælger produkter fra et antal skabere. Bare vær sikker på, at du kopier ikke dine kategorier med dine tags (at have en “fancy” kategori og en “fancy” tag er dårligt for SEO og forvirrende for kunder). Når du er færdig med tags, er det tid til at tilføje dine produkter!

WooCommerce-produkt generelt

Klik på Produkter og så Tilføj ny. WooCommerce leveres med alt hvad du har brug for for at tilføje dine produkter med masser af plads til information og billeder for at holde kunder (og søgemaskiner) glade.

Giv først dine produkter et navn, tildel eventuelle kategorier eller tags, og tilføj dit featured produktbillede plus valgfri galleribilleder. Derefter kan du tilføje en lang varebeskrivelse i det første tekstfelt. Dette vises under fanen “Beskrivelse” ved siden af ​​”Anmeldelser” på den egentlige produktside. I det andet tekstfelt tilføjes en kort produktbeskrivelse, der skal vises ved siden af ​​dine produktbilleder (et par sætninger og kuglepunkter fungerer godt her).

For de faktiske produktdata vælger du Enkelt produkt indstilling ser du grundlæggende indstillinger for at tilføje en SKU (som normalt er til dine egne poster) og en pris.

WooCommerce-downloadbart produkt

Hvis du også tjekker downloades indstillinger WooCommerce viser tilføjede indstillinger for den downloadbare fil. Og hvis du vælger at tjekke Virtual boksen, og fanen Forsendelse fjernes fra produktsektionen, da du ikke behøver at sende en virtuel vare.

WooCommerce-tilknyttet produkt

Hvis du i stedet for et enkelt produkt vælger Eksternt / tilknyttet produkt indstilling WooCommerce viser indstillinger til link til andre websteder med dit tilknyttede link. Dette er godt, hvis du vil tilføje produkter fra butikker med tilknyttede programmer (du kan oprette et Amazon-tilknyttet websted med WordPress) til din egen butik for at lave en henvisningskommission.

WooCommerce-variable produktattributter

Den sidste mulighed, du kan vælge til dine produktdata, er en Variabelt produkt. Dette skal bruges, når du har forskellige stilarter af det samme produkt, som en skjorte i flere størrelser og farver. Først skal du tilføje egenskaber til dit produkt.

WooCommerce-variabelt produkt

Generer derefter dine variationer ved hjælp af de attributter, du har tilføjet. På denne måde kan kunderne vælge nøjagtigt, hvad de vil have fra dit valg.

WooCommerce produktinventar

Under produktdata finder du også muligheder for styring af dine beholdning. Dette giver mening, hvis du opbevarer et lager af dine produkter klar til at blive sendt ud. Hvis dine varer fremstilles som de er bestilt, eller hvis du sælger digitale varer, har du sandsynligvis ikke meget brug for denne fane.

Du finder også yderligere Forsendelse indstillinger, hvor du kan specificere produktets vægt og dimensioner samt fremskreden indstillinger til at tilføje en købsnotat og aktivere / deaktivere produktanmeldelser. Når du er færdig, kan du offentliggøre dit produkt.

Total Glitz & Glam WooCommerce Store

Det bliver lettere, når du bliver bekendt med indstillingerne i WooCommerce (vi lover). Og når du først har tilføjet alle dine produkter, kan du bruge dine WordPress-temaindstillinger til at oprette stilfulde butiksider for at imponere din klient.

Sådan promoveres dine produkter

Nu, hvor din butik er konfigureret og klar til at gå, skal du få ordet, at du er åben for forretning. Der er mange måder at dele din nye online butik med online-shoppere, men her er nogle få, der kommer i gang.

Udnyt de sociale medier

Sociale medier

Du skal have en Twitter og Facebook er standard sociale konti, du sandsynligvis vil have til enhver lille virksomhed, men andre netværk som Instagram, Pinterest og Google+ kan også være meget vigtige, afhængigt af hvad det er, du sælger. For eksempel kræver e-bøger muligvis ikke en Instagram, men hvis du laver smykker eller eller boligindretning, vil du gerne have billeder af dine produkter i trend.

Forsøge at post hver dag og i begyndelsen eksperimentere med forskellige tidspunkter af dagen. Du ønsker at optimere din sociale deling for at matche tidsplanen for din målgruppe. Du vil måske også overveje at automatisere din sociale deling. Dette fungerer især godt, hvis du tilføjer indhold til en blog på dit websted

Du ønsker måske også at overveje promovering af dine indlæg, tweets, pins osv. Oprettelse af en kampagne kræver lidt research, da du gerne vil målrette mod det rigtige aldersområde, lokalitet og interesser for dit publikum. Selv at bruge et par dollars om dagen kan hjælpe med at få nye potentielle kunder ind.

Kør en forfremmelse

Host A Giveaway

Der er mange forskellige måder at køre en forfremmelse til din online butik på. Det nemmeste er at tilbyde en rabat eller gratis forsendelse ved hjælp af kupon funktion indbygget i WooCommerce.

En anden mulighed er at køre en give væk. Der er masser af gratis konkurrence plugins, som du kan bruge til at være vært for en forfremmelse på dit websted, eller du kan bruge en service som rafflecopter til at administrere din egen gave. Bare sørg for at læse om de love, der styrer konkurrencer og udsagn i dit land (for eksempel i USA skal du være opmærksom på love, der regulerer præmieværdien, mindreårige, skattemæssige konsekvenser og mere – så gør dine hjemmearbejde!).

Tilby kundepriser

Online shopping loyal kunde

Hvis du personliggør din WooCommerce-butik, kan du hurtigt opbygge et stærkt kundegrundlag. Og loyale kunder er de perfekte mennesker, der hjælper dig med at markedsføre din butik.

En god måde at holde kunder tilbage på dit websted (og få dem til at dele det med venner) er ved at tilbyde dine bedste kunder særlige frynsegoder. Dette kan være en brugerdefineret fødselsdag freebie med køb (som den gave, du får hvert år hos Sephora), nedsat levering til store indkøb (for eksempel tilbyder Old Navy gratis forsendelse på ordrer over $ 50) eller særlige rabatter til henvisende venner (svarende til Uber’s koder – $ 15 rabat for dig og en ven).

Start et nyhedsbrev

Nyhedsbrev Widget

Du vil bestemt oprette et nyhedsbrev for dine kunder at holde sig ajour med nye produktudgivelser, særlige tilbud og mere. Du kan starte gratis med MailChimp, og hvis du bruger et tema som Total eller Chic, er der muligvis en nyhedsbrevwidget eller et sideelement inkluderet (bare indsæt din MailChimp-api-kode). Hvis ikke er der masser af gratis plugins du kan bruge til at integrere MailChimp med dit websted.

Få Netværk

Netværk

Nogle gange er mere bedre, og det er især tilfældet, når det kommer til at sprede ord om din virksomhed. Jo bredere dit netværk er, jo flere mennesker kan du nå ud til. Dette gælder for online-forhold til kollega-bloggere og små virksomheder (der ofte deltager i artikeldeling) såvel som lokale mursten og mørtel butikker hvis du sælger en fysisk vare (at være venlig med lokale boutiquehotellejere kan betyde at få dine varer i deres gavebutik).

Du kan også tilslutte dig en professionel forening for at hjælpe med at markedsføre din butik. Du ønsker måske at overveje at interagere med dit lokale Handelskammer hvis eneste formål er at hjælpe lokale forretningsejere med at lykkes. Eller vær med Business Networking International (BNI), en professionel organisation oprettet for at hjælpe virksomheder netværk over hele kloden. Og hvis du har en lokal Rotary Club det er et fantastisk sted at give tilbage til samfundet og samtidig styrke forretningsforbindelser. Bare kom derude, møde mennesker og hjælpe din virksomhed med at vokse!

Andre ressourcer til at køre en vellykket online butik

Som en online virksomhedsejer er der masser af andre ting, du har brug for at være på toppen af ​​for at holde din virksomhed kørende, herunder administrere dit eget websted. Så her er et par flere tip & tricks, der hjælper dig med at optimere dit websted:

 • Begyndervejledning til WordPress SEO
 • Almindelige WordPress fejl at undgå
 • Vejledning til WordPress-cache
 • Forenkling af din online tilstedeværelse med WordPress
 • Tip til at øge tilliden og troværdigheden

Forhåbentlig var denne guide hjælpsom! Vi forsøgte at medtage så mange tip, som vi kunne tænke på, for at hjælpe dig med at starte en vellykket online forretning, men Hvis du har yderligere tip, så del dem i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map