Sådan oprettes en kirkeside med WordPress

Sådan oprettes en kirkeside med WordPress

Alle kirker har brug for et nyttigt websted, men få har et stort budget. Hvad skal en kirke gøre? Min yndlingsløsning er en, som jeg har set tusinder af kirker skifte til i de sidste par år – WordPress. Det er en billig løsning (ofte under $ 100 at bygge og $ 10 / måned til at være vært), der er enkel at bruge, men fleksibel nok til de fleste kirkes behov. En medarbejder eller frivillig kan bygge og styre webstedet uden kodning eller designfærdighed. Du kan endda ansætte en professionel og stadig spare penge, fordi WordPress i sig selv er gratis. Der er mange grunde til at jeg anbefaler WordPress til kirker, se nedenfor!


Hvorfor bruge WordPress til dit kirkeside?

 • WordPress er gratis takket være mange webudviklere der frivillig deres tid og dygtighed
 • Der er et godt udvalg af temaer lavet til kirker for at give dit websted det udseende, du ønsker
 • En medarbejder eller frivillig kan bygge det, eller du kan ansætte nogen til at gøre det for dig
 • WordPress gør det nemt for flere brugere at administrere webstedets indhold
 • Ingen kodning eller designfærdighed er påkrævet for at opbygge eller opdatere et WordPress-sted
 • Der er tusinder af plugins til at tilføje ekstra funktioner til dit websted
 • Din kirke ejer webstedet, fordi det er selv vært (mere om det senere)
 • Din kirke kan gøre alt med webstedet, fordi WordPress er open source

Hvad er hvad: Hosting, WordPress, temaer og plugins

vælge-bedst-wordpress-hosting

Her er en hurtig ordliste, der forklarer, hvad der skal gøres mere klar, når vi går videre.

Hosting

Hosting er hvor din kirkes websted bor på Internettet. yourname.com peger på din hosting for at tjene dit websted til besøgende. Du kan vælge, hvilken hostingudbyder du vil bruge. En typisk pris for hosting er $ 10 pr. Måned. WPExplorer har nogle hostinganbefalinger. Overvej også DreamHost’s gratis nonprofit-hosting og Flock Hosting som er gratis for kirker.

WordPress

WordPress er et Content Management System (CMS). Du installerer det på din hosting (svarende til at installere et program på din computer) og logger derefter ind på dets admin-område for at opbygge dit websted og styre dit indhold. Vær opmærksom på, at temaer ikke kan installeres på WordPress.com-tjenesten undtagen med deres dyre forretningsplan. Jeg anbefaler at installere WordPress på en mere typisk hostingkonto. Læs WordPress.com vs. WordPress.org for detaljer.

Temaer

Temaer kontrollerer designet af WordPress-websteder. Du foretrækker muligvis et tema med et trendy udseende som Jubilee eller en med en minimalistisk stil som f.eks Maranatha. Nogle temaer giver dig mulighed for at justere ting som farver og skrifttyper, så de passer til din kirke. Jeg anbefaler betalte temaer (lige fra omkring $ 30 til $ 130), fordi de normalt har bedre design, flere funktioner og inkluderer support fra producenten. Du får generelt, hvad du betaler for.

plugins

Plugins er valgfri og tilføjer funktioner til WordPress. WordPress giver dig selv mulighed for at lave basale ting som at administrere dine sider og menuen, mens du overlader mere specialiseret funktionalitet til plugins. En plugin kan tilføje funktioner som prædikener, begivenheder, nyhedsbreve, kontaktformularer og så videre. Der er 50.000+ plugins og nogle specielt til kirkewebsteder.

Byg det selv, eller ansæt en professionel?

make-penge-høring

Vi ser to typer kunder på ChurchThemes.com: kirker, der bruger vores WordPress-temaer at opbygge deres egne websteder og fagfolk, der bruger vores temaer til at opbygge websteder for deres kirkelige klienter.

Jeg anbefaler at bygge dit eget sted, fordi det er noget de fleste mennesker kan gøre og sparer dine kirkepenge. Du vil også være mere komfortabel med at administrere webstedet og lære andre at gøre det efter at have oplevet at opbygge det. Der er mange temaer derude, der er lavet specifikt til kirker, selvom du ikke er begrænset til kirkespecifikke temaer. En god temaudbyder vil have grundig dokumentation og tilbyde support til deres produkt.

Du kan spare tid ved at ansætte en professionel til at bygge dit kirkewebsted i stedet for at gøre det selv. Dette kræver et større budget, men er stadig typisk overkommelig, når du bruger premade-tema (kontra et helt tilpasset tema, som ville være meget dyrt).

Lad os gå nærmere ind på disse muligheder.

Valgmulighed 1: Byg dit eget sted med et kirketema (anbefales)

Jeg vil give dig en bedre idé om, hvordan min anbefalede tilgang ser ud ved at lede dig igennem det.

Trin 1: Vælg et kirketema

Overvej disse ting, når du vælger et kirke WordPress-tema.


Design
Du vil have noget, der matcher din kirkes personlighed. Nogle temaer har indstillinger for farve, skrifttype og baggrund. Prøv temaets demo på din telefon for at sikre dig, at det er mobilvenligt og indlæses rimeligt hurtigt. Mobil webbrowsing er ekstremt almindelig i dag.


Funktioner
WordPress giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede sider (dvs. ministerier, erklæring om tro osv.), Køre en blog og udgive fotos. Vælg et tema, der integreres med plugins til kirkeindhold som prædikener, begivenheder, placeringer og teamprofiler.


Ingen fastlåsningseffekt
Undgå temaer, der registrerer deres egne indlægstyper for indhold som prædikener og begivenheder (du skal indtaste indhold igen, når du skifter temaer). Nogle indholdsfunktioner hører i stedet i et plugin, og derfor udviklede jeg gratis Kirkens indhold plugin (understøttet af temaer fra forskellige udviklere).


Support og dokumentation
WordPress er en gør det selv-løsning, men det betyder ikke, at du skal være på din egen. Vælg en temaudbyder, der har grundig dokumentation, og som giver support til det tema, de sælger.


Tilbagebetalings politik
Nogle temasælgere giver dig dine penge tilbage, hvis tingene ikke fungerer, så tjek deres refusionspolitik. Jeg synes, at enhver temasælger burde yde refusion uden spørgsmål.

Følgende temaer og udbydere undgår lock-in-effekten ved at bruge plugin-indholdet til Church Content. De opfylder de fleste eller alle mine anbefalinger.

 • ChurchThemes.com er min temahop. Vi har været på det siden 2012.
 • OneChurch fra UpThemes bruger plugin til indhold fra Church.
 • Tilgivet tema af Justin Scheetz bruger også Church Content-plugin.
 • Wise Church er et fuldt udstyret tema med funktioner til live streaming.
 • Rolig er et gratis, godt kodet tema tilgængeligt på WordPress.org.

Trin 2: Tilmeld dig hosting

Billig Linux-baseret delt hosting er tilstrækkelig til næsten alle kirkens websteder. Dette er den mest almindelige type hosting og kører dig omkring $ 10 pr. Måned. Se WPExplorer’s hostanbefalinger (disse inkluderer en WordPress-installationsfunktion med et klik). Husk også, at DreamHost har det gratis hosting for non-profit. Din kirke kan kvalificere sig, hvis den er registreret som en non-profit 501 (c) (3) i USA.

Ved tilmelding til hosting bliver du bedt om at vælge dit domænenavn (dvs.. yourname.com) og give faktureringsoplysninger. De hjælper dig med at bruge dit eksisterende domæne eller registrere et nyt til dig (typisk ca. $ 15 / år). Du får adgang til dit hosting-kontrolpanel, når du har afsluttet online tilmeldingsprocessen.

Kom godt i gang med hosting tilmeldingsprocessen

Trin 3: Installer WordPress

Log ind på dit hosting-kontrolpanel for at bruge et-klik-WordPress-installationsfunktionen. Din vært vil gerne henvise dig til placeringen af ​​denne funktion om nødvendigt. Mange værter har bekvemmeligheden ved installation med et enkelt klik, men hvis din ikke gør det, kan du stadig udføre en standardinstallation af WordPress.

Hvis du allerede har hosting, kan du eventuelt foretage en ny installation af WordPress i et bibliotek som f.eks yourname.com/new for at bygge dit nye websted, mens du forlader dit eksisterende websted online. Når den er færdig, kan du flytte den til yourname.com ved hjælp af en række metoder.

Installation af WordPress på BlueHost

Trin 4: Installer dit tema

Det næste trin er at installere dit kirketema på dit nye WordPress-sted. Din temaudbyder skal have instruktioner, der går sådan:

 1. Log ind på dit WordPress admin-område kl yourname.com/wp-admin
 2. Gå til Udseende > Temaer > Tilføj ny > Upload tema
 3. Vælg den zip-fil, du downloadede, og klik derefter på Installer nu
 4. Efter installation skal du klikke på Aktiver

Upload din WordPress Theme Zip File

Temaet eller dokumentationen beder dig muligvis om at installere et plugin eller to (f.eks. Til prædikener og begivenheder) på lignende måde. Mange temaer inkluderer også startindhold, som du kan importere til at bruge som et solidt udgangspunkt.

Trin 5: Tilpas dit temas udseende

WordPress har en fantastisk funktion kaldet the Customizer som mange temaer understøtter. Du kan gå til Udseende > Tilpas vælg derefter indstillinger for farver, skrifttyper, baggrundsbillede og så videre (afhængigt af hvad temaet giver). En live preview vises, mens du foretager dine tilpasninger. Det, der er godt ved temaer, der understøtter dette, er, at du ikke har brug for grafisk design eller kodningsfærdighed for at få dit websted til at matche din kirkes branding. Og du behøver ikke betale de store penge til en webdesigner.

Her er et skærmbillede af Gemte temaets Customizer for at give dig en idé om, hvad der er muligt.

Gemt Theme Live Customizer

Se nedenfor for at se, hvordan Jubilee tema kan tilpasses for at se anderledes ud. Dette illustrerer, hvorfor jeg anbefaler at bruge et tema udnytter WordPress’s Customizer-funktion. Et fleksibelt, let at tilpasse WordPress-tema gør det lettere at oprette et kirkewebsted.

Tilpasninger af jubileumstemaet

Trin 6: Publicer dit indhold

Du vil bemærke, når du er logget ind i dit WordPress admin-område, at der er en menu til venstre til styring af indhold og indstillinger. WordPress leverer indholdsadministrationsfunktioner for sider og indlæg (blog) ud af boksen. Hvis dit tema bruger et plugin til andre typer indhold, kan du muligvis se menupunkter som prædikener, begivenheder, mennesker og placeringer.

Skærmbillede herunder viser, hvordan en prædiks indhold styres ved hjælp af et tema, der understøtter Kirkens indhold plugin. Bemærk, at menuen ikke kun har sider og indlæg, men også indlægstyper til kirkeorienteret indhold. “Kontakt” -menu-linket kommer fra plug-in-kontaktformularen 7. Dette er alle eksempler på ting, der burde komme fra plugins i stedet for selve temaet for at undgå den tidligere nævnte lock-in-effekt.

Kirkens prædikeditor

Trin 7: Forbered dig på at starte

Der er nogle ting, du vil sikre dig, at du er blevet taget hånd om, før du overvejer dit websted gjort. Læs Ni ting, du skal gøre, når du har bygget dit WordPress-websted til hurtige tip om sikkerhed, sikkerhedskopiering, opdateringer, indstillinger, spamforebyggelse og søgemaskiner.

Derefter kan du annoncere lanceringen af ​​dit nye WordPress-drevne kirkewebsted!

Valgmulighed 2: Ansæt en professionel til at opbygge dit websted med et kirketema

Præster, personale og frivillige bygger med succes deres egne kirkewebsteder med WordPress-temaer. Vi har ingen spørgsmål stillet pengene tilbage-garanti på ChurchThemes.com, som kun en lille procentdel har brugt. Jeg er overbevist om, baseret på vores lave refusionsgrad, og hvad jeg har været høring at WordPress og et solidt kundesupport-understøttende tema med grundig dokumentation og support er en løsning, som mange kirker kan håndtere.

Med det sagt er det en mulighed at ansætte en professionel til at hjælpe dig. Der er forskellige typer WordPress-løsninger til forskellige behov. Du kan vælge, hvad der bedst passer til dine behov (spare penge og få erfaring eller spare tid og få komfort). At ansætte en professionel til at bruge et færdiggjort WordPress-tema til kirker kan koste flere hundrede eller flere tusinde dollars. At have et fuldt tilpasset tema udviklet til dit websted koster mere og anbefales ikke, fordi det bare ikke er omkostningseffektivt.

Nedenfor er fagfolk, som jeg har tillid til at hjælpe med at opbygge dit websted ved hjælp af et kirke WordPress-tema.

Konklusion

Jeg håber, at dette har givet dig en idé om, hvad der er involveret i opbygningen af ​​en kirkeside med WordPress. For at opsummere det, anbefaler jeg at bygge dit eget websted, men at ansætte kan også være en god mulighed. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil du næsten helt sikkert spare penge i forhold til andre løsninger, fordi WordPress er gratis open source-software. Overvej at vælge et tema, der er lavet til kirker, undgår lock-in-effekten, understøtter Customizer og inkluderer grundig dokumentation med support fra udvikleren.

Over til dig og dine tanker. Har du bygget et kirkewebsted med WordPress? Del din oplevelse og tip.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map