Sådan oprettes en fantastisk rejseblog med WordPress

Start en rejseblog med WordPress

Hvem elsker ikke at tale om, hvor de har rejst til? Hvis du er en hyppig rejsende eller bare elsker at rejse, har du måske tænkt på at skrive en rejseblog, men ved ikke, hvor du skal starte.


WordPress er det perfekte CMS til rejsebloggere, fordi det er let at konfigurere, og der er masser af ressourcer til at hjælpe. Du kan oprette din egen rejseblog, klar til at dele de betagende rejser og eventyr på kort tid.

Denne artikel tager dig igennem, hvad du skal gøre for at oprette din egen rejseblog og dele nogle temaer og plugins, der fører din rejseblog til det næste niveau og får dine historier til at blive levende for dine læsere. Lad os blive revnet!

1. Bliv inspireret af andre rejseblogger

Et skærmbillede af hjemmesiden Stuck In Customs.

Bliv inspireret og lær af rejsefotografiet af Stuck in Customs

Der er ingen mangel på rejseblogger, så det er svært at vælge kun et par, der skal fremhæves. De bedste rejseblogs er smukke at se på og dele et unikt perspektiv på rejser.

Hvad du har brug for til din rejseblog

Nu hvor vi har vist dig, hvordan en rejseblog på WordPress kan se ud, så lad os se på, hvad du får brug for at komme i gang:

 • WordPress: Temmelig indlysende, ikke? Du har brug for det installeret enten lokalt eller på din webserver, og vi vil forklare, hvordan du kan få den opsætning nedenfor.
 • Et tema: Derefter vil vi fortælle dig, hvad du skal lede efter i et rejsebloggetema og give dig nogle gratis og premium-forslag. Vælg bare en der passer til din smag.
 • plugins: Vi fortæller dig, hvilke plugins du skal overveje at tilføje til dit websted.
 • Smuk fotografering: Halvdelen af ​​det sjove ved rejsen er billederne, så du vil have masser af fotografier på dit websted, og vi viser dig, hvordan du skal sikre dig, at de ikke bremser det.

Intet for kompliceret, ikke? Lad os gå!

2. Få en god hostingplan og installer WordPress

Det første trin til opsætning af din blog er at få et eksempel på WordPress, der kører enten lokalt eller online. Til WordPress-hosting anbefaler vi stærkt:

 • WP-motor: Administreret hosting, der starter ved $ 29 pr. Måned, og de håndterer installation, sikkerhedskopiering og opdateringer.
 • svinghjul: En anden administreret WordPress-vært, men til $ 15 pr. Måned er det godt, hvis du har et budget.
 • Bluehost: Meget budgetvenlig, starter ved $ 3,49 pr. Måned, og de har en hurtig installationsmulighed til WordPress.

Nu har du konfigureret WordPress, hvad er det næste? Lad os se på temaer.

3. Vælg et rejseblog WordPress-tema

Selvom det er let at ændre temaer i WordPress, skal du se på et par forskellige temaer, før du starter – ikke bare vælg det første, du ser. Hvis du overvejer at købe et tema (som vi anbefaler), så tjek vores tip til at købe det perfekte WordPress-tema.

Når du leder efter et rejseblogtema, vil du være opmærksom på layout og hvordan den bruger billeder, da dette vil være afgørende for din historiefortælling. Se også på, om det har indbygget support til Kort, da dette kan tilføje en anden dimension til dine rejsehistorier. Her er nogle WordPress-temaer, du bestemt bør overveje.

Samlet WordPress-tema (rejseblogdemo)

Samlet WordPress-tema (rejseblogdemo)

Info & downloadSe demonstrationen

Total er langt den mest fleksible og funktionsrige WordPress-tema på markedet, så det giver mening, at det også er et godt valg for rejseblogs. Brug de inkluderede premium-animerede glider, træk og slip side-builder, billedgallerier, porteføljemuligheder, indbygget postgalleri-formatering, brugerdefinerede billedindstillinger og mere til at designe et pixel perfekt websted, nøjagtigt hvordan du ønsker det. Med intuitive indstillinger i temaet Customizer plus eksporteksempler på hurtigimport (som rejsedemonstrationen set ovenfor) gør Total det nemt at komme i gang, selvom du er ny til WordPress.

Mesa Gratis fotoglog WordPress-tema

Mesa Gratis WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Mesa Free WordPress-temaet fra WPExplorer er den perfekte måde at opbygge din rejseblog i dag. Med understøttelse af mange typer medier (billede, galleri, lyd, video og citat) og et rent murværkskonstruktion er Mesa perfekt til at fremvise dine eventyr.

WPVoyager Rejseblog WordPress Theme

WPVoyager WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

WPVoyager-temaet er et fedt, moderne, premium-tema, der bruger elegante fotogitter og Google Maps-integration til at lokke dine læsere. Desuden understøtter det KML-stier, så du kan dokumentere dine rejser rundt om i verden.

Expedition Travel Blog Theme

Expedition Travel Blog Theme

Info & DownloadSe demoen

Expedition er et responsivt WordPress-tema, der er udviklet af WPZoom. Dette godt rejste tema er perfekt til at dele dine yndlingssteder, hoteller, aktiviteter, restauranter og mere.

Det, der gør Expedition stor, starter ved dets kerne. Temaet blev bygget på den kraftige ZOOM-ramme for at give dig masser af farve- og skrifttypeindstillinger, kortkoder, SEO-indstillinger, side- og postskabeloner og mere. Temaet er fuldt lokaliseret og helt klar til at blive oversat til dit modersmål, så dine læsere rent faktisk kan læse din blog. Ekspedition er også fuldt lydhør, så hvis dine læsere fanger rejsebuggen, kan de tjekke din blog fra ethvert skrivebord, tablet, telefon eller anden enhed, de har adgang til.

4. Tilføj nyttige plugins til SEO, kort og mere

Eksempel på Maps Market Pro

Et eksempel på Maps Marker Pro og avanceret kortlægning af WordPress-plugin.

En stor fordel ved at bruge WordPress til at bygge dit websted er tilgængeligheden af ​​plugins til stort set alt. Vi anbefaler nogle basale plugins, som du bør overveje at installere og aktivere først på dit websted, f.eks Yoast SEO til optimering af søgemaskiner og Akismet til spambeskyttelse. Vi dækker nogle andre muligheder i vores artikel om, hvordan man kommer i gang med blogging.

Når du bygger din rejseblog, kan du måske gøre noget mere end bare at skrive om de steder, du har været. Kort er en god måde at hjælpe med at tage dine læsere med dig, og mange rejseblogtemaer inkluderer kortstøtte. Tilføjelse i Google-tjenester såsom analyse eller captchas. Og du vil måske også overveje et socialt plugin.

5. Tilføj og optimer dine billeder

Føj fotos til din blog

Ingen rejseblog ville være komplet uden billeder af destinationerne, og vi ved, at du har billeder af dine ture. Hvis du virkelig ønsker at fordybe dine læsere i dine rejseværdier, bliver du nødt til at have smukke billeder af de steder, du skriver om.

Det store problem med at have billeder på dit websted er, at de kan optage meget plads, hvilket desværre kan bremse dit websted. Dit websted skal være hurtigt, især hvis dine læsere vil gennemse dit websted på deres mobile enhed.

Billedoptimering hjælper billeder med at optage så lidt plads på dit websted som muligt, hvilket starter med at bruge den rigtige størrelse og billedformat. Vi har skrevet en temmelig omfattende guide til at optimere billeder til at hjælpe dig, så du føler ikke, at du ikke kan gøre dette. Der er også flere billedoptimerings plugins, du kan bruge til at hjælpe.

Konklusion

Det er nemt at oprette en rejseblog med WordPress og kan udføres temmelig hurtigt ved hjælp af et smukt tema og nogle plugins. Tilføj dine billeder for at understøtte dine historier, og du transporterer dine læsere rundt i verden i weekenden!

Alt hvad du skal gøre er at følge de enkle trin, som vi skitserede for at komme i gang:

 1. Gert inspireret
 2. Opret WordPress
 3. Vælg et tema
 4. Installer de rigtige plugins
 5. Brug smukke (og optimerede) billeder

Har du taget vores råd, fulgt trinene og til sidst startet din rejseblog? Vi vil meget gerne se, hvordan du deler dit næste eventyr, så del linket herunder. Eller hvis du har spørgsmål eller forslag, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map