Sådan oprettes e-mail-dryppkampagner til WordPress

Sådan oprettes e-mail-dryppkampagner til WordPress

E-mail-dryppekampagner er en vigtig komponent i din overordnede e-mail-marketingstrategi, der resulterer i bedre e-mail-open-rate, click-throughs og engagement. De er en af ​​de testede og testede e-mail-marketingteknikker, der ganske enkelt er arbejde.


E-mail-drypping-marketingkampagner kan anvendes til forskellige former for e-mail-marketingaktiviteter, herunder nyhedsbreve, produkt / service-opdateringer, forladte indkøbskurv-e-mails, festlige kampagner og mange flere.

I denne artikel skal vi tale om de forskellige typer e-mail-dryppekampagner, og hvordan vi opbygger dem ved hjælp af MailChimp. Endelig vil vi oprette vores helt egen e-mail-dryppekampagne for WPExplorer-kunder, der illustrerer, hvordan du kan bruge dryp-marketing til at promovere og øge konverteringer til dine egne WordPress-produkter.

Introduktion til e-mail-dryppkampagner

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor vi bruger ordet ‘drypp’ i e-mail-dryppkampagner? (Det har jeg altid spekuleret over.) Nå, det er inspireret af drypvanding – en vandhøstningsteknik i landbruget, hvor vand opsamles og ledes i jorden, meget langsomt. Vandet opsamles bogstaveligt talt efter dråbe og gøres for at nå direkte ved plantens rod.

Drip-kampagner er ikke kun begrænset til e-mail – udtrykket gælder også direkte mail og telefonbaseret marketing. Men lad os fokusere på e-mail drypper kampagner, skal vi?

Udfordringen med enkle e-mail-nyhedsbreve

Når det kommer til e-mail-nyhedsbreve, har marketingfolk et fælles problem. Når nogen abonnerer på nyhedsbrevet, ser de kun ny e-mails og ikke dem, der blev sendt i fortiden. Dette problem forstærkes i e-mail-marketingkampagner for forskellige produkter og tjenester. Uden en e-mail-dryppkampagne går abonnenter undertiden glip af vigtige oplysninger, såsom hvordan man kommer i gang, vigtige meddelelser, produktopdateringer og mange flere.

En e-mail-dryppekampagne giver en marketingmedarbejder mulighed for at konfigurere og personalisere de e-mails, der sendes til hver nye abonnent. De er kendt af mange andre navne – dryppemarkering, automatiseret e-mail-kampagne, livscyklus-e-mails, autoresponders og marketingautomation osv. Konceptet er det samme – e-mail-dryppkampagner er et sæt marketing-e-mails, der automatisk sendes ud på en tidsplan.

Segmentering og personalisering

Dette er de to store søjler i en god e-mail-dryppekampagne. Segmentering giver os mulighed for at opdele abonnenterne i forskellige grupper, og personalisering tillader os at sende mere relevante e-mails til hver af disse segmenterede grupper, hvilket øger chancerne for konvertering.

Lad os tage et eksempel. Vi har alle brugt Dropbox. Dropbox har to basistyper af kunder – gratis og betalt. Det er deres første segmenteringsniveau. Målet med disse to grupper (eller segmenter) er ganske anderledes.

 1. E-mail-dryppekampagnen, der blev sendt til den første gruppe, vil uddanne kunden til de forskellige funktioner og fordele ved Dropbox og overtale personen til at opgradere til en betalt version.
 2. Mennesker i den anden gruppe betaler allerede kunder, og målet med den anden gruppe er derfor at engagere og fastholde de betalende kunder.

Tilpasning giver dig mulighed for at sende e-mails, der indeholder det faktiske fornavn på personen, produkter, de har set på og mange flere. Her er en personlig e-mail, der sendes af Airbnb, når Jimmy set et bed & breakfast urbant træhus i Portland.

Som Jimmy påpeger i hans blogindlæg, denne e-mail blev faktisk sendt til ham inden for et døgn efter at have set ejendommen. Airbnb har personaliseret navnet og indholdet af e-mailen med ejendommen, som Jimmy har set forleden dag. De har også inkluderet nogle “anbefalede egenskaber”, der ligner dem, som Jimmy havde sendt tidligere, og dermed har en større chance for at blive klikket.

Almindelige e-mail-dryppkampagnestrategier

E-mail-dryppkampagner har et fælles mål: konvertere prøvekunder og holde dem engagerede. Hvorfor holde kunder engagerede? Så de fortsætter med at bruge dit produkt. Dit produkt nyder top-of-mind tilstedeværelse i din kunde, hvilket forhindrer dem i at løbe til konkurrencen, hver gang de kører en kampagne. Vi har opdelt e-mail-marketingkampagner i forskellige brugssager og delt et eksempel for hver kategori.

Velkomst-e-mails

Disse e-mails sendes, når en kunde tilmelder dig dit produkt eller din service. De skal være sprøde, engagerende og skal føre kunden til en CTA – som enten er at åbne appen eller logge ind på webstedet.

En velkomstmail skal indeholde følgende:

 • Ryd CTA
 • Sådan kommer du i gang med produktet – inklusive links til vidensbasen, supportfora og sociale profiler.
 • Afmeld-knap – alle e-mails skal have dette!

Lad os se på den velkomstmail, der er sendt af Asana – en kick-ass samarbejds-to-do-app, der er bygget af grundlæggerne af Facebook.

Det inkluderer en klar CTA – lancering Asana. Det lærer også brugeren om, hvordan man kommer i gang i tre enkle trin, og har en masse links under hvert trin. Brugeren klikker ikke nødvendigvis på dem, men de er der, hvis de er nødt til.

Hvis nogen abonnerer på dit nyhedsbrev, kan du bruge en velkomstdråbe til automatisk at sende denne bruger nogle af dine mest delte blogindlæg. Eller hvis du får en ny tilmelding på prøveniveau til din tjeneste, kan du prøve et drypp med casestudier om, hvordan andre kunder bruger dit produkt.

I det mindste er velkomstmails en dejlig måde at sige: ”Hej der, dejligt at møde dig!”

Experians hvidbog på velkomst-e-mails viser, at velkomst-e-mails gennemsnitligt har en 58,7% åben sats, mens normale e-mails ligger på omkring 14,6%. Når denne velkomstmail sendes øjeblikkeligt (dvs. lige efter, at brugeren har tilmeldt sig), springer open rate til 88,3%.

Onboarding e-mails

Formålet med velkomstmailen er at få personen til at bruge eller åbne appen. Men det er ikke det eneste, din ideelle bruger skal gøre. For at få værdi af dit produkt eller din service, skal din kunde faktisk brug dit produkt. Hvilket betyder, at de er nødt til at tage det første skridt.

 • I tilfælde af Asana skaber det den første opgave.
 • I tilfælde af Dropbox, downloades og installeres Dropbox desktop-appen. (Nej, ikke mobilappen, men den desktop).

Her er et eksempel på onboarding-e-mailen fra Asana. Se på, hvordan det inkluderer to CTA’er, der begge peger på den samme handling!

Anbefaling e-mails

Anbefalingsemails er rygraden i at holde brugerne engagerede. Alle fra Netflix, til Spotify, til Instagram, til Quora bruger personaliserede anbefalinger for at holde deres brugere engagerede. Jo større grad af personalisering resulterer normalt i bedre åbne satser.

Lad os tage Quora for eksempel. Jeg følger visse emner om Quora, som er af interesse for mig. Quora bruger disse data til at sende mig daglige anbefalings-e-mails i håb om, at jeg fortsat kontrollerer dem hver dag. Hvis jeg kan lide noget, der fanger mig, kan jeg klikke på det, og det ville tage mig direkte til appen.

Emnelinjen, der bruges i denne e-mail, er faktisk det spørgsmål, der vises øverst. Ikke hvordan e-mailen åbnes med “Sourav’s digest”. Der er personalisering 101 lige der!

Quoras algoritme besluttede, at baseret på min nylige aktivitet hos Quora, ville det sandsynligvis tjene mit klik ved at placere dette spørgsmål øverst på e-mailen. Og gæt hvad? Det gjorde!

Fornyelses-e-mails

Opgaven med en e-mail med fornyelse er at lokke brugeren til at fornye dit servicetilbud. Du skal sende fornyelses-e-mails til dine kunder i god tid før udløbsdatoen, så de er opmærksomme på forpligtelsen.

Marketo har et fantastisk blogindlæg om, hvordan man opretter fornyelses-e-mails, der faktisk åbnes op. Bortset fra de grundlæggende og mellemliggende ting, var en vigtig takeaway for mig det faktum, at man kunne bygge en hel kampagne omkring fornyelses-e-mailen. Du kan starte med en påmindelse. Når fornyelsesdatoen nærmer sig, kan du øge din følelse af presserende karakter. Dette kan være ca. 2-3 e-mails. Hvis intet fungerer, kan du prøve at sende et incitament – f.eks. En rabatkupon. Når fornyelsesdatoen er gået, og kunden ikke konverterede, kan du prøve at sende et større incitament og opfordre den (potentielt mistede) bruger til at genaktivere tjenesten.

iThemes sendte en fornyelses-e-mail med et incitament kombineret med en følelse af presserende karakter. De tilbyder en kæmpe 60% rabat på deres levetid pro-abonnement til eksisterende kunder. Og hvis det ikke er nok, tilbyder de også et downloadlink til en splinterny e-bog, de har lanceret!

Frygten for at gå glip af (FOMO) teknik:

I dette skærmbillede kan vi se, hvordan e-mailen fremkalder en følelse af uopsættelighed for læseren ved at gøre dette til et begrænset tilbud, som udløber den 5. maj 2017. Denne e-mail blev sendt den 27. april, hvilket gør tilbudsperioden 10 dage.

Her er et lille rum til forbedring – kopien kunne også have nævnt, at tilbudet kun varer 10 dage (eller mindre end 2 uger). Dette ville skabe en større en følelse af uopsættelighed i læserens sind sammenlignet med at nævne en senere dato. FOMO-teknikken er en gennemprøvet marketingteknologi, der er kendt for at forbedre open-rate, click-throughs og konverteringer.

Bekræftelses-e-mails

Bekræftelses-e-mails er transaktionsmæssige, hvilket informerer brugeren om deres seneste aktivitet. Disse kan variere fra alt fra køb til reservationer. Nogle organisationer sender bekræftelses-e-mails fra sikkerhedsperspektivet. Når du f.eks. Logger ind på din Google-konto fra en ny enhed, får du en “ny tilmelding” -bekræftelses-e-mail.

Bekræftelses-e-mails er for det meste transaktionsmæssige og formidler information til brugeren. Nyhedsbreve med dobbelt tilmelding sender en bekræftelses-e-mail for at bekræfte, at brugeren faktisk har tilmeldt sig postlisten. Lad os se på nogle af bekræftelses-e-mails fra min indbakke.

I denne e-mail overvåger Jetpack et WordPress-websteds oppetid og e-mailer brugeren straks, når der opdages en nedetid.

Her er et andet eksempel på en e-mail med bekræftelse sendt af Firefox.

Engagement

Der er forskellige typer engagementshændelser og kan være salgsfremmende, feedbackorienterede eller informative.

Uber gør et fantastisk stykke arbejde med at engagere sig med deres brugere, baseret på lokaliseret indhold. Uber binder sig sammen med forskellige populære leverandører i byen for at tilbyde deres produkter og tjenester til Uber-brugere. Hvorfor? Fordi Uber ønsker at levere værdi til deres brugere og etablere top-of-mind tilstedeværelse. Så næste gang du tænker på at hylde en førerhus, tænker du på Uber.

Kurser

Når din blog har været i et stykke tid, er det tid til at diversificere indhold. Podcasts, e-bøger og live (eller indspillede) kurser er nogle af de mest populære og bredt vedtagne medier til diversificering af indhold derude. En e-mail-dryppkampagne kan oprettes omkring et bestemt kursus eller podcast for at promovere det og få brugeren til at tilmelde sig eller lytte til det.

I denne e-mail, Chris fra RankXL deler sit nye WordPress Blogging Academy-kursus. Et godt eksempel på indholdsspredning og tankeledelse.

Afmeld e-mails

E-mail med afmelding er “farvel og farvel” fra e-mail-marketing. Du er klar over, at du allerede har mistet en kunde, når en afmeldings-e-mail sendes. Dette er tiden til at indsamle feedback fra brugeren. Pladser som “vi er ked af at se dig gå” er almindelige. Hvad der muligvis kan gøre en forskel er at spørge, hvad der gik galt. Hvad fik dem til at afmelde sig fra dit nyhedsbrev? Du kan også dele en direkte e-mail-adresse til en dedikeret kundelykke officer, så brugeren kan dele hans / hendes bekymringer.

Sådan opretter du en e-mail-dryppkampagne med MailChimp

MailChimp er min favorit e-mail marketing og automatiseringsplatform. For at hjælpe dig med at komme i gang, her er min begyndervejledning til MailChimp til WordPress. Takket være sin evigt gratis model er MailChimp elsket af WordPress-samfundet. Der er masser af gratis og premium WordPress-plugins til, hvordan du vokser din e-mail-liste ved hjælp af MailChimp.

Lad os nu se, hvordan vi kan opbygge en simpel e-mail-dryppekampagne ved hjælp af MailChimp.

E-mail-skabeloner, der tilbydes af MailChimp

Dette er nogle af de e-mail-skabeloner, der tilbydes af MailChimp. De er optimeret til billedplaceringer, mængde tekst og layoutet af e-mailen for hver målhandling. Valg af den rigtige skabelon er et vigtigt trin i din e-mail-dryppkampagne.

“Foretag en meddelelse” Skabelon af MailChimp

For eksempel i deres Lav en meddelelse skabelon, MailChimp begynder e-mailen med et kort, men fed fedt og subheader for at kommunikere hovedpointen. Dette efterfølges af nogle billeder, tekst og til sidst CTA.

Lad os kortlægge hver skabelon til de mulige brugssager af de e-mail-dryppkampagner, vi har set tidligere.

SkabelonMulige anvendelsestilfælde
Sælg produkterSalgs-eller fornyelses-e-mails
Lav en meddelelseProdukt / service Opdater e-mails
Fortæl en historieVelkomst, onboarding og engagement, e-mails
OpfølgningE-mail med bekræftelse, fornyelse og anbefaling
UddanneNye kurser og engagements-e-mails

1. Opret en ny kampagne

Først skal du logge ind på dit MailChimp-dashboard og oprette en ny kampagne.

Klik derefter på Opret en e-mail.

Vælg Automatiseret fanen, og klik derefter på Del blogopdateringer. MailChimp tilbyder forskellige typer automatiserede e-mail-kampagner, der spænder fra nye tilmeldinger til en masse e-handelsrelaterede e-mails. Vi opretter en enkel e-mail til blogopdatering, der fungerer på RSS-feeds.

Angiv kampagnenavnet og listen, som du vil sende dit nyhedsbrev til. Hvis dette er din første gang, du bruger MailChimp, anbefaler jeg, at du opretter en dummy-liste, der indeholder dine e-mail-adresser, så der nemt kan opdages fejl. Prøv også at bruge forskellige typer e-mail-konti, f.eks. Gmail, Outlook osv.

2. Konfigurer RSS-feed og timing

Nu er det tid til at konfigurere RSS-feed. Hvis du er ny med konceptet, anbefaler jeg, at du tjekker min artikel – Begyndervejledning til RSS i WordPress.

 1. Vælg RSS-feed-URL’en fra din blog, og indtast den i det første felt.
 2. Du kan konfigurere levering af nyhedsbrevet dagligt, ugentligt eller månedligt. I denne tutorial er vi valgt dagligt.
 3. I tilfælde af et ugentlig eller månedligt nyhedsbrev er det bedst at vælge de dage i ugen, som nyhedsbrevet sendes til. Du kan konfigurere e-mail-frekvensen afhængigt af din e-mail-plan. Det er dog bedst at begrænse nyhedsbrevet til 2 e-mails om ugen. Husk, at for mange e-mails kan risikere, at brugeren klikker på afmeldingsknappen!
 4. Valg af størrelse til størrelse sikrer, at de fremhævede billeder, der bruges i blogindlægene, ser godt ud på alle enheder, inklusive mobiler, desktop og tablets.

Når du er klar, skal du fortsætte til næste trin.

3. Segmenter din liste (eller e-mail alle)

MailChimp giver dig altid muligheden for at segmentere din liste. Faktisk opfordrer det dig til at gøre det. Da dette er en tutorial, og e-mail-listen er en dummy-liste med mine e-mail-adresser, så lad os sende den til hele listen.

4. Opret din e-mail

Siden Kampagneinfo er der, hvor meget af handlingen sker. Det er her vi konfigurerer emnelinjer, forhåndsvisningstekst og en masse andre parametre. Automatiske e-mails fra MailChimp kræver brug af RSS-fletningsmærker. Jeg vil anbefale at gå gennem RSS-vidensbase-artikel, at få bedre forståelse. Når det er gjort, skal du gå videre og vælge en passende skabelon.

Du vil bemærke, at to nye knapper vises i e-mail-designeren – RSS Header og RSS-artikler. Du kan trække-og-slippe disse blokke i dit e-mail-design og konfigurere dem i overensstemmelse hermed.

Tilpasbare RSS-blokke i MailChimp

For RSS Header- eller Items-blokke kan du vælge at tilpasse blokkenes indhold eller bruge dem, der er foruddefineret af MailChimp. I denne tutorial har jeg valgt Uddrag valgmulighed og tilpasset skriftstørrelserne på e-mailen. Når det er gjort, skal du sende e-mailen.

Dette er det endelige produkt af den e-mail, der er sendt af MailChimp.

Eksempel: Opbygning af en e-mail-dryppkampagne for WordPress-produkter

Så hvad har drypmarketing at gøre med WordPress? Det er et kraftfuldt marketingværktøj, som du kan udnytte til at udvide dit webstedspublikum, øge konverteringer til dine online WordPress-produkter (temaer, plugins, services osv.) Og engagere nye abonnenter.

I begyndelsen af ​​denne artikel har vi udforsket de forskellige kategorier af e-mail-dryppekampagner, såsom velkomst, onboarding osv. Vores e-mail-dryppkampagne vil indeholde en e-mail fra hver af disse kategorier. Da vi i WPExplorer er i færd med at udvikle top-notch premium-temaer, bruger vi vores Total-tema til at illustrere, hvordan du kan bruge e-mail-dryppkampagner i en virkelig situation.

Segmentering af e-mail-dryppkampagne

Før vi kommer i gang, er det vigtigt at huske, at succes med en e-mail-dryppkampagne er afhængig af segmentering og personalisering.

Hvordan segmenterer vi vores første e-mail-dryppekampagne? Enkel. Vi segmenterer den baseret på det faktum, om den person, der modtager e-mailen, er en kunde hos WPExplorer eller en almindelig abonnent på nyhedsbrevet. Dette giver os to grupper:

 1. Kunder, der køber WPExplorer premium-temaer fra Envato (f.eks: Total)
 2. Mennesker, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet fra hjemmesiden.

Lad os oprette en e-mail-dryppkampagne for personer, der for nylig har købt Total-temaet fra Envato.

Bemærk: Dette er bare et eksempel. Dette er ikke faktiske e-mails, du modtager, når du køber temaet Total. Themeforest leverer ikke denne private information til sælgere.

Del 1 – Velkomst-e-mailen

Dette er den e-mail, en kunde modtager umiddelbart efter køb af Total-temaet. I denne e-mail minder vi kunden om hans / hendes nylige køb.

Eksempel Velkomst-e-mail sendt til kunden umiddelbart efter køb af Total-temaet.

 1. Selvom det er ideelt at kun have en CTA i e-mailen, har vi tilføjet et par flere for at inkludere yderligere oplysninger. Den vigtigste CTA er for kunden at besøge Total-temas websted, som er dedikeret til at forklare alle funktionaliteterne i temaet.
 2. I andet afsnit har vi øget antallet af klikbare links til sider, som kunden kan finde nyttige, såsom hosting, demoer, temafunktioner osv..
 3. Du finder også et klart synligt afmeldingslink i sidste afsnit. Dette fortæller kunden, at vi respekterer hans indbakkeplads og ikke ønsker at tilføje støjen.

Hvad vi ikke inkluderede:

Velkomst-e-mails sendt straks efter et køb eller tilmelding oplever en høj åben sats. De er supervigtige, da de er det første kontaktpunkt mellem virksomheden og kunden; og derfor skal vi udarbejde omhyggeligt.

Vi ønsker ikke at medtage noget, der er salgsfremmende, f.eks. Et samlet hosting-tilbud eller opgradere til en udvidet supportplan. Sådanne e-mails kunne sendes til engagerede kunder, f.eks. Dem, der er åbnet eller bedre, klikket på CTA i e-mailen.

Del 2 – Onboarding-e-mailen

Eksempel Onboarding-e-mail sendt til kunderne i alt-temaet

Intensionen med onboard-e-mailen er at gøre kunden bekendt med produktet og hjælpe ham hurtigt med at nå sit mål. I vores onboarding-e-mail kunne vi således inkludere tip såsom:

 1. Sådan installeres det samlede tema
 2. Sådan installeres de krævede plugins
 3. Webstedsdemoer, der blev bygget med temaet
 4. Link til en supportkanal, hvis noget ikke fungerer

Nogle kombinerer muligvis onboarding-trinnene med velkomst-e-mailen, hvilket også ville være okay!

Del 3 – Opdaterings-e-mail

Eksempel på temaopdatering tilgængelig e-mail

At informere kunderne om produktopdateringer spiller en vigtig rolle i kundens lykke og fastholdelsescyklus. Når vi opdaterer temaet med nye funktioner, bug fixes eller forbedringer af ydelsen, er det en god ide at sende en e-mail til kunden med en påmindelse om at opdatere temaet.

Del 4 – E-mail til opbevaring

Eksempel på WPExplorer-fornyelses-e-mail

Lad os indse det – kundens lykke og fastholdelse spiller en grundlæggende rolle i et produkts (eller organisations succes). Det største eksempel? Amazon. Så hvorfor taler vi om opbevarings-e-mails? Her er hvorfor:

Total WordPress-temaet blev udgivet i 2013 og har blomstret i over fire år nu. Envato tilbyder købere med 6 måneders support og opdateringer som standardkøbsmulighed for det samlede tema. Hvad sker der, når en kunde har brug for support efter den forudbetalte supportperiode? Det er her, en e-mail til supportfornyelse skal. Ikke alle kunder har muligvis brug for det. Men det ville være i en freelancer eller et agenturs interesse at købe yderligere support, hvis en klient har “fancy” krav.

E-mail-dryppkampagneudløser og tidslinje

Store. Nu har vi e-mails. Men hvornår sender vi dem? Er der nogen triggere? Jeg er glad for at du spurgte! Her er en tabel, der fremhæver e-mail-dryppkampagnetriggere og tidslinjer, der ville give mening for de fleste WordPress-temaer eller plugins.

KampagnenavnUdløserTidslinje
1 – Velkomst-e-mailNår en person køber temaetUmiddelbar
2 – Onboarding e-mailMennesker, der har åbnet velkomstmailen, kan være de første modtagere. Andre kan modtage onboard-e-mailen efter et stykke tid.To dage for folk, der har åbnet velkomstmailen. Fire dage for alle andre.
3 – Opdater e-mailNår en opdatering er tilgængeligUmiddelbar
4 – Opbevarings-e-mailNår kundens supportplan udløberFem måneder og tyve dage efter køb. Dette giver kunden ti dage til at tage en beslutning.

Yderligere segmentering baseret på brugeraktivitet

Indtil videre har vi oprettet en e-mail-dryppkampagne med MailChimp for folk, der har købt Total-temaet fra Themeforest.

Hvis vi skulle segmentere denne gruppe yderligere, kunne vi bryde ind i aktiv og inaktiv kunder. Hvem er de, spørger du? Her kommer det:

 • Vi vil definere en aktiv kunde som person med en god e-mail-åben og klikfrekvens. Med andre ord er en aktiv kunde mennesker, der åbner, læser og klikker på linkene i de e-mails, der sendes til dem
 • inaktive kunder på den anden side er folk med en meget dårlig e-mail-open rate, dvs. de åbner ikke de e-mails, der blev sendt til dem.

Det er sandsynligt, at en aktiv kunde giver feedback til visse produktforbedrings- eller feedbackspørgsmål. Vi kunne sende dem e-mail som f.eks:

 • Hvis du skulle ændre en ting ved Total, hvad ville det være??
 • Hvad er din største frustration over det samlede tema?

Samtaleanlæg har et fremragende blogindlæg om feedback og engagement-e-mails, og hvordan Invision brugte det i de tidlige dage til at skalere, hvor det er i dag. Der har du det. En grundlæggende e-mail-dryppkampagne for personer, der har købt Total-temaet!

Konklusion

E-mail-dryppkampagner er en af ​​de bedste måder at holde dine kunder engagerede med din WordPress-blog, produkt eller tjeneste. Det er en vigtig del af kunderejsen, som i sidste ende påvirker din virksomhed.

Alt dette rejser spørgsmålet – fungerer e-mail-dryppkampagner faktisk? Jepp, de gør det. Temmelig godt, faktisk. Ifølge forskning indsamlet af teamet bag e-mail-marketing-pakken Emma, ​​relevante målrettede e-mails producerer 18 gange mere indtægter end globalt udsendte. De fandt også, at folk, der læser dine drypp-e-mails, langt større er sandsynligt at klikke på linkene i dem med en 119% stigning i klikfrekvens fra drypp e-mails.

Så hvad tror du? Vil du begynde at implementere e-mail-dryppkampagner? Hvad ville du ændre om de drypp e-mails, vi har brugt i WordPress produkteksempel? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector