Sådan opretter du et online-kursus med WordPress

Sådan opretter du et online-kursus med WordPress

Så du vil oprette et onlinekursus, men ikke ved, hvor du skal starte? Det kan være kompliceret at få noget professionelt oprettet, når du bare vil lære folk online; måske som et tilføjelse til den virkelige verdensuddannelse, du tilbyder, eller som en udvidelse af dit vildt succesrige websted.


Heldigvis gør WordPress det nemt at oprette et onlinekursus for at dele din viden og ekspertise med verden. Der er en række forskellige temaer og plugins tilgængelige, designet til at give brugerne mulighed for at oprette og tilbyde kurser på deres WordPress-websted.

Denne artikel leder dig gennem, hvad du skal gøre for at oprette et onlinekursus med WordPress, og kig derefter på nogle af de tilgængelige plugin- og temaindstillinger.

Eksempler på onlinekurser

Onlinekurser er bredt tilgængelige, og mange er bygget ved hjælp af WordPress. Mange kurser er skjult bag salgssider, men vi fandt et par, som du kan forhåndsvise for at få en fornemmelse af, hvordan de er konfigureret. For eksempel forbliver WP101 tro mod deres mission ved at bruge WordPress til at tilbyde deres uddannelseskurser rettet mod WordPress-begyndere:

WP101

Deres introduktionskursus om alle WordPress-basics er gratis. Eller du kan tjekke vores fulde liste over WordPress-kurser for at se flere eksempler.

Opsætning af dit websted

Lad os starte med en forkortet version af, hvordan du opretter dit websted med WordPress. For det første skal du få et eksempel på, at WordPress kører, ‘lokalt’ (dvs. på din pc) eller online. Hvis du er klar til at få WordPress-hosting, anbefaler vi administreret hosting der vil handle om installation, sikkerhedskopiering og opdateringer til dig. Et par gode muligheder er:

  1. WP-motor: Starter ved $ 35 per måned.
  2. svinghjul: Starter ved $ 23 per måned.
WP-motor

WP Engine er branche førende inden for styret WordPress hosting.

Bluehosts regelmæssige hosting er en billigere mulighed fra $ 2,95 pr. Måned. Selvom promoveringsprisen er for deres delte plan, har Bluehost en hurtig installationsmulighed til WordPress, der hjælper dig med at få WordPress klar på få minutter.

Hvis du i stedet ønsker at starte med en lokal installation, kan du oprette WordPress på din computer, der kører OS X, Windows eller Ubuntu ganske let. Når du er tilfreds med dit websted, kan du flytte dit WordPress-sted fra localhost til din live webhost. Hvad er det næste, når WordPress er konfigureret? Lad os se på planlægning af dit kursus.

Planlægning af dit kursus

Nu hvor dit websted er klar, bygger spændingen op, men du er nødt til at bremse og tænke grundigt over dit næste trin. Inden du vælger et plugin eller et tema, der hjælper dig med at opsætte dit online-kursus, skal du vide, hvilken slags kursus du vil oprette.

Meget går i at planlægge et onlinekursus, men her er nogle af de grundlæggende overvejelser for at bestemme den bedste tilgang:

  • Oversigt over kurset. Dette er måske det eneste vigtigste trin i planlægningen af ​​dit kursus. Hvis du ikke ved, hvordan du vil strukturere materialet til dit kursus (sektioner og lektioner, underemner osv.), Vil det være vanskeligt at få kurset oprettet korrekt til at imødekomme dine behov, og du kan vælge den forkerte løsning.
  • Type indhold. Et tekst-kun kursus kan behandles meget forskelligt som et multimediekurs. Du skal tænke igennem de typer indhold, du vil have, at dit kursus skal inkludere (f.eks. Tekst, video eller quizzer).
  • Kursbegrænsninger. Et gratis kursus kan være betydeligt lettere at etablere end et, der kræver komplicerede medlemsregler. Du skal bestemme, hvordan du ønsker, at dit kursus skal opsættes, og hvilket indhold der vil være tilgængeligt for hvilke målgrupper.
  • Distributionsmetode. At have alt dit kursusindhold tilgængeligt, når en studerende tilmelder sig, kan være mere praktisk, men du foretrækker muligvis at stille materialer til rådighed i en tidsplan (dvs. ‘dryppet indhold’).

Nu hvor du ved, hvad du opretter, så lad os se på nogle løsninger, der kan hjælpe.

Online kursus plugins

Vi har valgt et par af de tilgængelige plugins til din overvejelse nedenfor – nogle af de bedste plugins til online kursusstyring.

1. Sensei (Fra $ 129)

Sensei-plugin
Kommer til os fra WooThemes (teamet bag WooCommerce) er Sensei (starter ved $ 129 for et enkelt sted). Perfekt integration med WooCommerce og alle temaerne fra WooTemas, plus en bred vifte af udvidelser tilgængelig for at tilpasse dit kursustilbud, gør dette til et solidt valg.

2. WP Courseware (Fra $ 99)

WP Courseware plugin
Træk og slip din vej gennem opbygning af et kursus med WP Courseware (starter ved $ 99 for en licens til to steder). Denne komplette online kursusløsning integreres med alle større e-handels plugins.

3. LearnPress (gratis)

LearnPress-plugin
En omfattende WordPress Learning Management System (LMS) plugin, LearnPress er en gratis mulighed for dine onlinekurser. Flere gratis tilføjelser er tilgængelige for at udvide funktionaliteten såvel som nogle premium-funktioner (starter ved $ 19.99) for at gå endnu længere.

4. Zippy-kurser ($ 199)

Zippy Courses plugin

Zippy Courses er en brugervenlig alt-i-én-kursusplatform.

Derek Halperns hjernebarn, grundlægger af Social Triggers, Zippy-kurser er en premium alt-i-én online kursusplatform (tilgængelig for $ 199) som inkluderer indbygget integration med e-mail-marketing, betalingsgateways og detaljeret analyse.

5. LearnDash (Fra $ 199)

LearnDash-plugin
LearnDash er en egenskabspakke, premium LMS (starter ved $ 199 for et enkelt sted), der faktisk har industristandard LMS-integrationer, såsom Tin Can API. Hvis du har brug for ægte LMS-integration, er dette et oplagt valg.

6. LifterLMS (gratis)

LifterLMS-plugin
LifterLMS er en ny tilføjelse til online kursusplads. Det er et gratis plugin, men premiumversionen ($ 99 pr. År) tilbyder ekstra support, tilføjet grafik og premium-temaer. Premium-udvidelser udvider funktionaliteten yderligere.

Online kursus temaer

Der er mange temaer designet til at tilbyde onlinekurser, så dette er bare et udvalg af nogle af vores valg for at vise, hvad der er muligt. Du kan tjekke nogle andre på vores liste over de bedste WordPress-temaer for uddannelse.

1. WPLMS

WPLMS tema
WPLMS er et socialt læringsstyringssystem bygget på BuddyPress, til kursus, instruktør og studenteradministration. Det er en alt-i-en-løsning til at skabe en online læringsplatform.

2. BuddyBoss

BuddyBoss & LearnDash

BuddyBoss til LearnDash er mere end bare et simpelt tema – Det er mere som en platform. Med indbyggede muligheder og funktioner til layout, tilpassbar header & sidefod, branding, sidebygning og selvfølgelig LearnDash (avancerede quizzer, lektions timere, brugerrapporter osv.) BuddyBoss tilbyder alt hvad du muligvis har brug for. Plus med den nye LearnDash-Gutenberg-interface, er det endnu hurtigere og lettere at skabe tilpasset indhold.

3. Akademi

Akademiets tema
Akademiets Learning Management-tema inkluderer indbygget kursus- og brugeradministration og WooCommerce-integration. Dette tema giver dig mulighed for at dele og sælge din viden med lethed.

4. Kursuskatte

Kursus katte tema
Kursuskatte er et alt-i-en WordPress-tema designet til at hjælpe dig med at oprette et onlinekursus, integrere med de nødvendige plugins og opbygge dit kursuswebsted.

5. LMS

LMS tema
LMS-temaet er et kraftfuldt læringsstyringstema designet til at arbejde med Sensei. Det tilføjer avancerede design- og layoutmuligheder til dit online kursuswebsted.

6. Smart kursus

Smart kursus tema
Clever Course er et premium LMS WordPress-tema tilgængeligt. Designet til at hjælpe dig med at oprette og sælge både onlinekurser og onsite-kurser og indeholder en komplet vifte af funktioner i en selvstændig pakke.


Oprettelse af et online-kursus i WordPress er ikke svært, og det kan gøres hurtigt ved hjælp af et tema eller plugin. Du bliver nødt til at gøre det hårde arbejde med at planlægge kurset og oprette materialet, men med WordPress kan du selv få kurset online og tilgængeligt for dine studerende på kort tid.

Vi har givet dig en oversigt over, hvordan du går i gang med at indstille et onlinekurs ved hjælp af WordPress, så du kan få dit websted oprettet, planlægge dit kursus, vælge et tema eller plugin og komme i gang i dag.

Vi har lige skummet overfladen med at oprette et onlinekursus, så hvis du har spørgsmål eller forslag, så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor! Vi vil meget gerne høre dine tip og tricks til at oprette onlinekurser med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector