Sådan opretter du et billedgalleri i WordPress Beginners vejledning

Sådan opretter du et billedgalleri i WordPress Beginners vejledning

Hej med dig! Håber du havde en dejlig feriesæson på din egen unikke måde. Lad os i dag tale om WordPress-gallerier. Hvis du gerne vil dele de dejlige fotos, du tog over feriesæsonen, behøver du ikke se længere end WordPress-galleriet. Det er rigtigt, du har ikke brug for et plugin. Nej, det gør du ikke.


WordPress leveres med et indbygget galleri, som er en lykke at arbejde med. Du kan sende dine fantastiske fotos, redigere dem; tilføj billedtekster, links osv., og – takket være Jetpack Carousel-modul – tilføj en lightbox, så dine læsere kan se større versioner af dine fotos i deres fulde pragt.

Uanset om du er en fotograf, fotoblogger eller bare elsker at dele billeder på dit websted, tilbyder WordPress-galleriet dig nøjagtigt de værktøjer, du har brug for for at vinde stort. I dette indlæg opdager du:

  • Sådan opretter du farverige WordPress-gallerier
  • Et par WordPress Gallery-plugins, hvis du har brug for at supercharge dine gallerier

Kort sagt, du er i en god tid, så fastgør sikkerhedsselerne og nyd turen.

Sådan opretter du farverige WordPress-gallerier

Billedgallerier tilføjer farve og liv til dit WordPress-sted, mens du øger brugerens opbevaring. Og i betragtning af at de er utroligt lette at tilføje til WordPress, er intet der forhindrer dig i at oprette slyngende indlæg og sider, der vil imponere dine læsere. Sådan tilføjes et billedgalleri i WordPress.

Vælg placering

Et WordPress-galleri kan gå hvor som helst på din side eller indlæg. Du kan placere det på et tomt indlæg / side eller midt i teksten. Alt hvad du skal gøre er at placere din markør, hvor du vil have dit galleri til at gå som vist nedenfor:

wordpress gallerier tilføjer et nyt indlæg

Tilføj billeder

Dernæst skal du tilføje dine billeder. Klik på knappen Tilføj medier for at få adgang til skærmen Indsæt medier. Klik derefter på linket Opret galleri for at begynde at opbygge dit galleri:

wordpress gallerier opretter galleri skærm

Du har to muligheder her. Du kan enten uploade billeder fra din computer eller bruge billeder, du allerede har i dit mediebibliotek. Da vores er en ny WordPress-installation uden billeder, fortsætter vi med førstnævnte.

Klik på Vælg filer, eller træk og slip dine billeder på skærmen for at starte uploaden:

wordpress gallerier, der uploader billedskærmen

Upload af billeder til WordPress Gallerier

Når du uploader billederne, har du valget af at beskrive hvert af dine billeder. Du kan endda ekskludere nogle af billederne fra dit WordPress-galleri. Det er enkle ting; et spørgsmål om punkt og klik i sig selv. Tilføj titler, billedtekster, alt-tekster og beskrivelser til hvert af dine billeder, og tryk derefter på knappen Opret et nyt galleri. Dette fører dig til skærmen Rediger galleri, hvor du kan redigere dit galleri i længden:

wordpress gallerier rediger galleri skærm

Rediger galleri

På skærmen Rediger galleri kan du udføre et antal handlinger. For eksempel kan du trække-og-slippe billeder for at sortere, tilføje flere billeder til galleriet, bestille dine billeder i omvendt rækkefølge, arrangere billeder i en vilkårlig rækkefølge, få vist webadresser til dine billeder, annullere hele galleriet, indstille antallet af kolonner og så videre:

wordpress gallerier redigerer galleri skærm handlinger

Indsæt galleri

Når du er tilfreds med dine galleriindstillinger, er det tid til at komme videre. Klik på knappen Indsæt galleri. Dit galleri vises inden i dit indlæg / side som en serie miniaturebilleder. Du kan stadig redigere galleriet på dette tidspunkt blot ved at klikke på en af ​​miniaturerne:

wordpress galleries gallery indsat

Alt hvad du skal gøre er at trykke på knappen Publicer / opdater, og du er gylden:

Wordpress gallerier udgivet galleri

Det var let, ikke? Du kan bruge disse WordPress-marketingtips til at vise dit galleri til hele verden. Hvis du klikker på et billede på dit galleri på dette tidspunkt, åbnes det på den vedhæftede side, som vi må være enig i, er ikke meget attraktiv:

Wordpress gallerier vedhæftede side

Tilføje en Lightbox til dine WordPress Gallerier

Du kan aktivere Jetpack’s Carousel-modul, der giver brugerne mulighed for at se dit galleri i en smuk lightbox. Hvis du gerne vil undgå Jetpack, gaffede de seje fyre over på WPBeginner karruselmodulet, og tilbyder det nu som et selvstændigt plugin kendt som Gallerikarusell uden jetpack.

Du skal bare installere og aktivere plugin på dit WordPress-sted og derefter navigere til Indstillinger -> Medier for at vælge karruselindstillinger:

Wordpress gallerier karruselmuligheder

Opdater dit galleriindlæg, og klik på ethvert billede. Dit galleri åbnes nu i en smuk lysboks:

wordpress gallerier billeder i lightbox

Sød.

Nu, hvor du kan oprette WordPress-gallerier som en professionel, hvad med at prøve et par WordPress-galleri-plugins, som tilføjer mere strøm til hele WordPress-gallerioplevelsen? Lyder storslået, ikke?

WordPress Gallery Plugins

Hvis du gerne vil overlade dine WordPress-gallerier, er markedet for WordPress-plugin aldrig mindre end det / de plugin (er), du har brug for. Når du vælger, skal du huske på faktorer som plugin-klassificering, hastighed, brugervenlighed og de tilbudte funktioner. Det her af vejen, her er en liste over de bedste plugins, vi fandt:

Galleri af Envira

wordpress galleries gallery af envira

Lad os starte med et WordPress gallery plugin som ingen andre. Galleri af Envira giver dig mulighed for at bygge smukke og fuldt lydhøre WordPress-gallerier på få minutter. Det er optimeret til bedste web- og serverydelse, da det med forfatterens egne ord “… hastighed er vigtig, når det kommer til SEO og konvertering.”

Oven i at være mobilvenlig, leveres dette WordPress gallery plugin med et træk og slip galleribygger, der gør det nemt og hurtigt at oprette WordPress gallerier. Desuden kan du nemt tilføje integration i sociale medier og sælge dine billeder uden at svække sved. Opret bare dine WordPress-gallerier og tilføj dem til dine indlæg / sider ved hjælp af kortkoder.

lightbox i Envira Gallery

For at starte op kan du oprette videogallerier, tilføje vandmærker for at beskytte dine billeder, organisere dine billeder i albums komplet med coverbilleder, oprette fantastiske lysbilledshows, beskytte dine gallerier med adgangskode, tilføje tilpassede CSS-stilarter og så meget mere. Pro-versionen giver dig de bedste funktioner.

WP lærred

wordpress gallerier wp lærred galleri

Udviklet af Chris Baldelomar gør WP Canvas intet andet end at tilføje ekstra indstillinger til dine WordPress-gallerier. Med andre ord, dette plugin “… udvider WordPress-gallerier til at vise murgalleri, karusellgalleri og skydergalleri.”

Og når vi siger ekstra muligheder, mener vi masser af gode muligheder, der giver dig mulighed for at dreje dine WordPress-gallerier, uanset hvilken måde du ønsker.

wordpress gallerier wp lærred

For eksempel kan du vælge mellem 5 billedtekstformater, 6 billedteksttyper, 8 visningstyper, 15 pop-up-størrelser, tilføje tilpassede links, åbne billeder i nye faner og skjule gallerikontroller bare for at nævne højdepunkterne.

Fotogalleri

fotogalleri plugin

Når du installerer og aktiverer dette WordPress gallery plugin, tilføjer det et Photo Gallery-element i din admin-menu, der gør oprettelse af WordPress-gallerier lige så nem som at oprette poster. Det er bare så trist, at jeg ikke kunne vælge billeder fra mit mediebibliotek, hvilket betød at uploade de samme billeder igen. Dette betyder også, at plugin opretter et yderligere bibliotek i din uploads-mappe! Ikke seje fyre.

fotogalleri admin skærm

Når du først har uploadet dine billeder, er det så let at tilpasse dit galleri som A, B, C. Du kan tilføje et eksempel (cover) -foto, tilføje beskrivelser, indstille vandmærker, tilføje alt-tekst, upublisere fotos, genskabe miniaturebilleder, tilføje tags og så meget fra en enkelt skærm.

Derefter tilføjer du WordPress-gallerier fra din Edit Post-skærm, hvor du kan vælge yderligere indstillinger. Vi taler om funktioner som flere visningsformater, muligheden for at vise annoncer, skjule / vise kontroller, et søgefelt, fuldskærmstilstand og så meget mere.

Disse fyre er dog nødt til at gøre noget ved brugergrænsefladen, da Photo Gallery efterlader meget at ønske med hensyn til brugervenlighed.

NextGEN Galleri

Nextgen galleri

NextGEN er sandsynligvis den mest populære WordPress galleriplugin, NextGEN har bølger i WordPress-cirkler siden 2007. Hvert år gennemsnitligt er det 1,5 millioner downloads for ikke at nævne de fantastiske ratings, det giver. Bragt til dig af Imagely, WordPress-fotografering fyre, du kan stole på NextGEN for at tilføje liv til dine WordPress-gallerier.

Lad os hurtigt se, hvad der er i tasken. Til at begynde med tilbyder NextGEN dig et robust WordPress galleristyringssystem, der er fyldt med utallige muligheder for at uploade, redigere og offentliggøre dine billeder.

nextGEN galleri-guiden

Den eneste funktion, der bar min dag, er den intuitive Galleri-guiden, der tager dig trin for trin gennem oprettelse af dit første NextGEN-galleri. Guiden er så let at bruge, at du skulle oprette et galleri på få sekunder. Vi skal rose dette plugin for brugervenlighed.

WP Photo Album Plus

WP Photo Album Plus wordpress gallerier

Når du har aktiveret WP Photo Album Plus, får du vist et link (øverst på din WordPress admin-skærm) til indstillingssiden for en hurtig indledende opsætning. Denne hurtige installationsside er fyldt med masser af muligheder, der giver dig mulighed for at designe et galleri ud af dine drømme.

For eksempel kan du vælge, om dit tema reagerer, vælge at formindske dine billeder ved upload, give besøgende mulighed for at uploade billeder, aktivere klassificerings-, kommentar- og sociale delingssystemer, tilføje lyd- og videofiler, indstille billedbredder (der er utallige muligheder her!), tilføj brødkrummer, offentliggør dagens foto og meget mere.

wp fotoalbum plus indstillinger side

Dette er det ultimative gallery plugin hvad med flere funktioner end dit nogensinde har brug for. Væk fra indstillingerne er det lige så nemt at oprette et nyt galleri som cirkel. Plugin tilføjer et Fotoalbum-element i din WordPress-admin-menu, som hjælper dig med at oprette og få adgang til dine WordPress-gallerier let. Brugergrænsefladen efterlader dog meget at ønske, men med alle de muligheder, denne baby pakker, vil du næppe klage.

Når du har oprettet dit fotoalbum, skal du bare gå til skærmen Rediger indlæg / side og tilføje galleriet til dit indlæg eller side ved hjælp af knappen WPPA + Shortcode Generator:

wp fotoalbum plus tilføj galleri

Dette giver dig dit helt eget WordPress fotoalbum, og her er et eksempel:

wp fotoalbum plus indlæg

Relaterede Reading

Hvis du gerne vil lære mere om WordPress-gallerier og det relaterede emne med WordPress-fotografering, har jeg sammenfattet denne korte liste til din seerglede:

Konklusion

WordPress-gallerier er effektive til at offentliggøre, dele og endda sælge fotos. De er lette at oprette og udvide ved hjælp af WordPress gallery plugins. Helt ærligt skal intet holde dig tilbage fra at oprette smukke WordPress-gallerier som en boss.

Har vi forladt dit foretrukne WordPress galleri plugin? Hvilket WordPress gallery plugin eller tilføjelse bruger på dit websted? Har du et spørgsmål eller et forslag til WordPress-gallerier? Fortæl os det i kommentarområdet nedenfor. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector