Sådan opretter du et Amazon-tilknyttet websted med WordPress

Sådan opretter du et Amazon-tilknyttet websted med WordPress

Hvis du leder efter en måde at tjene en indkomst online på, er du sandsynligvis bekendt med affiliate marketing. Der er så mange tilknyttede programmer og ressourcer derude, men at komme i gang kan være et overvældende udsigt.


Heldigvis Amazon Associates-tilknyttede program er en nem måde at introducere affiliate marketing til din bloggerutine. Det er også et lavt stress-udgangspunkt, hvis du kun lige er begyndt at forsøge at oprette en ny indtægtsstrøm online.

I dette indlæg forklarer vi Amazons tilknyttede marketingsystem og dets fordele. Derefter diskuterer vi plugins, der kan hjælpe dig med let at integrere dette program i din WordPress-blog. Lad os komme igang!

Hvad Amazon affiliate marketing er (og hvordan det gavner dig)

Amazon Associates-siden.

Affiliate marketing er et provision-baseret henvisningsprogram. Du samarbejder med et firma og tjener en lille procentdel af dets overskud ved at henvise dine besøgende til dets produkter eller tjenester. Hvis du er ny med affiliate marketing, anbefaler vi, at du starter med et betroet program, f.eks. Amazon.

At blive Amazon-tilknyttet er gratis og tilbyder over en million produkter, du kan vælge at vise på dit websted. Her er nogle fordele ved at blive Amazon Associate:

 • Programmet integreres glat med WordPress. Du kan arbejde dine tilknyttede links til dit indhold, uanset hvor det giver mest mening.
 • Det tilbyder flere linkværktøjer til dit websted. Du har adgang til bannere, knapper, billeder og links til at forbedre din marketingindsats.
 • Du kan spore din indtjening når som helst du vil. Sammen med sporing af tendenser, ordrer og henvisninger, kan du se dit overskud med daglige online rapporter.

Amazons program er perfekt til at komme i gang med affiliate marketing, især når du samarbejder med WordPress. Da WordPress er let at bruge og indlæst med SEO-funktioner, er det det perfekte værktøj til at opbygge et tilknyttet websted og få din markedsføringsindsats væk fra jorden. Der er også mange plugins tilgængelige for at hjælpe dig med at integrere dine tilknyttede links med dit WordPress-sted.

For at komme i gang med Amazons tilknyttede program skal du først tilmelde dig og opret din Amazon-konto. Derfra skal du logge på og vælge de elementer, du vil have på dit websted. Hver vare har et unikt link, der indeholder dit tilknyttede id. Derefter tilføjer du blot linkene til dit websted!

WordPress er uendeligt fleksibel takket være sin brug af plugins. Når du starter et tilknyttet websted med Amazons program, vil du undersøge dine plugin-indstillinger for at finde den bedst egnede til dit websted. For at hjælpe dig her er her nogle Amazon Associates-plugins, der er ideelle til at integrere dit WordPress-sted med din Amazon-tilknyttede konto.

1. AzonPress

AzonPress WordPress Plugin til Amazon-tilknyttede virksomheder

Info & DownloadSe demoen

Med AzonPress af WPManageNinja kan du få din egen tilknyttet hjemmesideopsætning og linket til din Amazon Associates-konto på 2 minutter. Efter installationen kan du tilføje nye produkter med et klik. Opret derefter dine egne produktborde eller gitre, sammenligningstabeller og lister med bestselgere for at hjælpe dine kunder ved hjælp af den interaktive drag & drop-tabelbuilder. Du kan også oprette din egen widget med featured produkter. Tilpas dit udstillingsvindue med stylingsbiblioteker, farveskind, bordstil (kantede, stribede rækker, små osv.) Og mere. Når du er færdig, skal du bare kopiere og indsætte kortkoden i ethvert WordPress-indlæg eller -side. Let, ret?

Men det er ikke alt. AzonPress tilbyder kraftfulde funktioner, som du ikke finder i sammenlignelige plugins. For eksempel kan du aktivere og konfigurere geografisk målretning til at dirigere besøgende fra bestemte lande til relaterede landingssider eller underdomæner. Dette er et fantastisk lokaliseringshack til at hjælpe med at øge din trafik. Eller drage fordel af AzonPress ‘indbyggede affiliate management system til at administrere dine tilknyttede links, henvisninger og indtjening.

AzonPress tilbyder 3 licenstyper, men vi kan lide den ubegrænsede licenslicens bedst. Dette plugin kan være et stort aktiv, hvis du bygger et netværk af målrettede mikro-nichesider.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig og nem måde at integrere Amazon-tilknyttede virksomheder med WordPress.
 • Ingen ekstra e-handelsplugin er nødvendig – bare installer og opbyg dine produktborde!
 • Nem indbyggede stylingindstillinger.
 • Tilbyder en licensmulighed til ubegrænset brug.

Pris: AzonPress er kun $ 39 pr. år for en licens til et enkelt sted, $ 79 for en virksomhedslicens og $ 199 for en ubegrænset licens.

2. WooCommerce

WooCommerce Gratis WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

WooCommerce er et af de mest populære plug-in til e-handel. Det hjælper dig med at omdanne dit websted til en online butik og er utroligt fleksibel på grund af antallet af udvidelser, der er tilgængelige. Ved hjælp af en af ​​disse udvidelser giver WooCommerce dig mulighed for at liste dine Amazon-tilknyttede produkter på dit websted.

Hvis du vil bruge WooCommerce med Amazon, skal du installere en udvidelse, f.eks WP-Lister Lite til Amazon. Dette giver dig mulighed for at integrere dit WooCommerce-katalog med din Amazon-beholdning (skønt den pro-version af udvidelsen giver dig alt til at tilføje salgssynkronisering og automatisk omprissætning).

WooCommerce magt vær overdreven, hvis du lige er kommet i gang med tilknyttede links. Men hvis du planlægger at udvide til en fuld online butik, er det en smart investering at foretage.

Nøglefunktioner:

 • Tilbyder adskillige gratis og premium-udvidelser, der hjælper dig med at tilpasse en butiksfront.
 • Arbejder med produkter fra enhver Amazon-kategori.
 • Tilbyder masser af support fra udviklere og samfund.

Pris: Basisversionen af ​​WooCommerce er gratis, ligesom WP-Lister Lite. WP-Lister Pro-udvidelsen koster dig $ 149 per sted.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon tilknyttet plugin

Info & DownloadSe demoen

Integration af Amazon-produkter i din egen e-commerce butik behøver ikke at være svært. For eksempel inkluderer WooCommerce Amazon-tilknyttede WordPress Plugin indbyggede moduler til let at importere produkter med dine unikke Amazon-tilknyttede links til WooCommerce. Bedre endnu, plugin inkluderer endda en mulighed for automatisk at søge, finde og importere produkter til dig baseret på et sæt nøgleord eller sætning.

En anden nyttig funktion er indbygget WooZone-rapportering, så du kan spore importerede produktvisninger, opdateringer og købsrater. Dette er en fantastisk måde at mangle din butik på og opdatere links til relevante produkter.

Ønsker mere? Du kan også opgradere til WooZone – Amazon Associates Bundle Pack, der inkluderer base-plugin plus WooZone Contextual Amazon Advertising Plugin, Amazon Discount Finder for WordPress og Kingdom (WooCommerce Amazon Affiliates premium-tema). Denne plugin-pakke er et fantastisk værktøjssæt til opbygning og markedsføring af din tilknyttede butik.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig og nem installationsguide til at konfigurere plugin med din Amazon Affiliate-konto.
 • Avanceret produktsøgning, anbefalede produkter og indstillinger for bulkimport.
 • Synkronisering med Amazon-produktsider for automatisk opdatering for prisændringer, beskrivelse af opdateringer og nye anmeldelser.
 • Muligheder for kuponer, krydssalg og GEO-målretning for at levere indhold, der er relevant for dine kunder.
 • Produktkortkoder til let at indsætte bestemte poster i indlæg eller sider.

Pris: WooCommerce Amazon Affiliates-plugin koster i øjeblikket $ 49, og Bundle Pack er prissat til $ 70.

4. EasyAzon

EasyAzon - Amazon Associates-tilknyttet plugin

EasyAzon er en anden Amazon Associates-linkbuilder fra det officielle WordPress-plugin-bibliotek. Det giver dig mulighed for at søge efter produkter og oprette links inden for dine indlæg til Amazon-produktsider i realtid. Dette plugin er designet til at arbejde med alle tilknyttede websteder i alle størrelser, og dets tilgængelighed i realtid gør det fantastisk til at holde dine links opdaterede.

Den gratis plugin hjælper kun med at oprette links, men du kan opgradere til tilføjede funktioner. Pro-versionen tilføjer flere muligheder for billedtilknyttede links, produktblokke, opfordring til handling, autolink-caking, popups, “tilføj til indkøbskurv” -mulighed, sporings-id’er og mere.

Nøglefunktioner:

 • Giver enkel Amazon-linksintegration.
 • Gør det muligt at generere tekstlink til dine indlæg.
 • Arbejder med alle Amazon Associates-programplaceringer (USA, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Indien osv.).

Pris: EasyAzon er gratis, skønt de tilbyder en Pro-version til $ 47.

5. Amazon eStore-tilknyttede virksomheder

Amazon eStore tilknyttet WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Amazon eStore-tilknyttede WordPress-plugin fungerer strengt ud for automatisk import. Angiv dit nøgleord og antal sider, du gerne vil tilføje, og lad derefter plugin’en køe produkter. Du kan også indstille en gentagelse, der med jævne mellemrum føjes til din butik, baseret på nye produkter, der er relateret til dit sæt søgeord.

En vigtig nyttige funktion er det automatiserede Amazon Content Spinner-modul. Vælg bare det antal ord, du gerne vil udskifte, og indholdsspinderen bruger ordbogsposter til at opdatere importerede produktsider. Dette forhindrer duplikatindhold og kan hjælpe med at forbedre rangering af søgemaskiner.

Nøglefunktioner:

 • Autoimporter produkter baseret på det indstillede nøgleord (og indstiller tilbagevendende import).
 • Automatiseret indholdsspinner for at sikre unikt indhold på dit websted.
 • Produktstatistikmodul til at spore visninger, føje til vogne og opgive vogn.
 • Inkluderer et gratis WordPress-tema med Visual Composer til at opbygge din butik

Pris: Den premium Amazon eStore Affiliates-plugin har en pris på $ 39.

6. Amazon Link Engine

Amazon LinkEngine-plugin

Amazon Link Engine er et nyttigt værktøj, fordi det gør det muligt for dine internationale besøgende at få adgang til deres lokale Amazon-butikskontorer fra dine tilknyttede links. Det lokaliserer øjeblikkeligt dine tilknyttede links, hver gang en besøgende indlæser siden.

Dette plugin tilbyder en øjeblikkelig måde at øge potentielle konverteringer ved at skabe en bedre brugeroplevelse for dit websteds besøgende. Hvis du planlægger at inkludere et internationalt publikum som en del af dine affiliate marketing bestræbelser, hjælper dette plugin dig med at komme i gang.

Hvis du samarbejder plugin med en Geniuslink-konto (som starter ved $ 5 pr. måned) kan du endda tjene internationale provisioner. Selvfølgelig behøver du ikke denne konto for at bruge Amazon Link Engine. Men hvis du er nysgerrig efter fordelene, er det gør tilbyde en 14-dages gratis prøveperiode.

Nøglefunktioner:

 • Lokaliserer dine Amazon-tilknyttede links med det samme.
 • Konverterer links automatisk uden ekstra arbejde krævet.
 • Søger løbende efter tilknyttede links.

Pris: Amazon Link Engine er et gratis plugin.

7. Annonceindtægter

Indtægtsgenerering af indtægter WordPress Plugin

Ad Inserter er et plugin til reklamestyring, som giver dig mulighed for at placere Indfødte shoppingannoncer hvor som helst du vælger på dit WordPress-sted. I stedet for tilfældigt at vise reklamer på dit websted, kan du bruge dette plugin til at fremsætte relevante shoppinganbefalinger til dine besøgende baseret på indhold.

Dette plugin giver dig mulighed for at placere relevante annoncer før, efter eller endda inden for dit indhold. Du kan også bruge dens dokumentation for at lære mere om optimal placering af dine shoppinganbefalinger.

Hvis du leder efter en måde at integrere Amazons Native Shopping-annoncer med dit affiliate marketing-websted, tilbyder Ad Inserter masser af funktioner. Det er bygget til tilpasning og integreres med andre værktøjer som Google Analytics. Dette plugin er perfekt, hvis du vil have flere Amazon-relaterede annoncer på dit websted.

Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at se en forhåndsvisning af annoncer før offentliggørelse.
 • Giver fuld kontrol over annonceplacering.
 • Integreres med Google Analytics

Pris: Annonceregistrering er gratis.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress Plugin

AAPro er en let mulighed for at integrere Amazon-produkter på dit WordPress-sted. Brug plugin til direkte import fra Amazon (enkelt eller flere), såvel som automatisk import, da nye elementer er tilgængelige. Vis produkter med anmeldelser, flere søgemetoder, tags / badges med mere. Vis produkter i dit butiksnet – eller brug kortkoden til at tilføje et enkelt produkt til ethvert indlæg eller side. Plugin inkluderer også analyse, så du kan se, hvordan dine links fungerer.

Nøglefunktioner:

 • Kompatibel med WooCommerce og ethvert WooCommerce-kompatibelt tema.
 • Importer produkter direkte fra Amazon på få sekunder.
 • Avancerede søgemuligheder med filtre og sorteringsparametre.

Pris: Amazon Affiliate Pro (AAPro) til WordPress-plugin er $ 39.

9. Amazon Auto Links

Amazon Auto Links

Føj produkter til poster med det gratis Amazon Auto Links-plugin. Tilføj dit Amazon Associate ID og kom i gang! Der er indstillinger for sorteringsrækkefølge, antal varer, billedstørrelse, titellængde, kreditlink og mere. Og som en ekstra bonus – Amazon Auto Links har en indbygget mulighed for dem, der tidligere har brugt Amazon Associates Link Builder (nu afviklet). Marker blot afkrydsningsfeltet, så behøver du ikke gå tilbage og udskifte gamle kortkoder.

Nøglefunktioner:

 • Tilføj produkter via widget, shortcode eller PHP.
 • Migrer fra det afskrevne Amazon Associates Link Builder-plugin.

Pris: Amazon Auto Links-pluginet er gratis.

10. Azonberg

Azonberg - Gutenberg Amazon Affiliates Embed

Med Azonberg er det nemt at tilføje Amazon Affiliates-produkter til dine poster bygget med Gutenberg. For tilknyttede virksomheder er dette muligvis en af ​​de bedste Gutenberg-plugins, da det gør at tjene penge på din blog så meget lettere. Med det installerede plugin får du en ny “Amazon Affiliates Embed” -blok, som du kan bruge til at indsætte produkter. Bare tilføj Amazon ASIN-kode (eller en hel liste over dem!) For hurtigt at tilføje Amazon-produkter komplet med billede, pris, vurdering og Køb nu-knappen.

Nøglefunktioner:

 • Tilføjer let “Amazon Affiliates Embed” Gutenberg-blok.
 • Mulighed for direkte checkout eller tilføj til indkøbskurv.
 • WooCommerce-kompatibel.

Pris: Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg embed plugin er kun $ 15.

Konklusion

Affiliate marketing kræver forskning og tålmodighed, men kan også være en lukrativ og sjov måde at tjene nogle ekstra indtægter på. Start med et gennemprøvet program som Amazons kan give dig et solidt indgangspunkt og sætte dig på vej til succes.

I dette indlæg introducerede vi nogle plugins, der kan hjælpe dig med at integrere Amazons system med dit WordPress-sted. Men hvis du har spørgsmål til, hvordan du kombinerer Amazons tilknyttede program med dit WordPress-sted, eller andre plugins, vil du anbefale, så fortæl os det? Bare lad os en note i kommentarerne nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map