Sådan opretter du en tilpasset WordPress-loginformular (og hvorfor du skal)

Sådan opretter du en tilpasset WordPress-login-side (og hvorfor du skal)

Chancerne er, at du har lagt en masse arbejde i at opbygge dit WordPress-sted og få det til at se godt ud i forreste ende. Dog ignorerer du muligvis et vigtigt aspekt: ​​din WordPress login formular.


Der er masser af grunde til at tilpasse din WordPress login formular, såsom at forbedre sikkerheden, øge mærkebevidstheden og forbedre brugeroplevelsen. Enhver af disse grunde skal være nok til at overbevise dig om at skille fra standard WordPress login-skærmen. Denne enkle ændring er en overraskende fremragende måde at forbedre dit websted på.

I dette indlæg diskuterer vi fordelene ved at oprette en tilpasset WordPress login-formular. Derefter introducerer vi nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at udføre denne opgave let, herunder nogle af de bedste tilpassede login-side-plugins, du kan vælge imellem. Lad os komme igang!

Hvorfor en brugerdefineret WordPress-loginformular er til gavn for dit websted

Som ejer af WordPress-websteder er du næsten helt sikkert bekendt med standard WordPress-loginformularen. Det er perfekt funktionelle, men bare knogler i udseende. Se udstilling A:

Hoved WordPress login formular

Det tilbyder heller ingen særlige sikkerhedsfunktioner til at holde hackere og andre uønskede ud af dit administratorområde bortset fra basale WordPress-sikkerhedsindstillinger (som stærke adgangskoder). Af disse grunde fortjener din loginformular lige så meget opmærksomhed som ethvert andet område på dit websted.

Her er bare nogle af fordelene ved at tilpasse din WordPress login formular:

 1. Bedre sikkerhed. Du kan beskytte din login-side for at omdirigere din login-formular til en unik URL, hvilket gør det vanskeligere for hackere at finde din login-side. Derudover kan du indstille en grænse for antallet af gange, en person kan logge på, eller endda tilføje multifaktor-godkendelse.
 2. Branding Konsistens. Ved at udvide din branding til din login-formular kan du opretholde konsistens med resten af ​​dit websted, så dine brugere og teammedlemmer får en sammenhængende oplevelse. Plus, hvis du tilføjer sociale logins til WordPress, er det endnu lettere for dine læsere eller medlemmer at logge ind og dele dit indhold.
 3. Forbedret navigation. Du kan bruge din login-formular til at give yderligere navigation til dine slutbrugere. Du kan linke til profiler på sociale medier eller endda vise særlige tilbud direkte på loginskærmen.
 4. Forbedret brugeroplevelse. Du kan tilpasse din loginformular til at tage slutbrugerne til en hvilken som helst side, du vælger, f.eks. En tilpasset profilside eller en specialiseret forfremmelse, eller du kan oprette tilpassede meddelelser.

Dette er blot nogle af de fordele, du kan høste med en brugerdefineret loginformular. Den første er dog den vigtigste. Sikkerhed skal altid være vigtigst i dit sind, når du beslutter enhver ændring af dit websted, og i dette tilfælde kan du forbedre det med bare et par enkle justeringer.

Nyttige værktøjer til oprettelse af en tilpasset WordPress login formular

På nuværende tidspunkt forstår du grundene til, at du muligvis vil ændre din WordPress-loginformular. Heldigvis er der masser af plugins, der kan hjælpe dig (plus, mange kan også bruges til at tilpasse andre WordPress-former). Følgende muligheder er nogle af de bedste tilgængelige med fremragende egenskabssæt og omdømme for pålidelighed.

ProfilPress Brugerregistrering, Front-end Login & Brugerprofil WordPress Plugin

ProfilPress Brugerregistrering

Info & downloadSe demonstrationen

ProfilPress er et praktisk plugin, der giver dig mulighed for at tilpasse dit WordPress brugerdefinerede login, registrering, nulstilling af adgangskode og redigere profilformularer. Du kan også bruge den til at oprette front-end brugerprofiler unikke for hver bruger.

Du behøver ikke at opfinde hjulet igen ved at opbygge formularerne fra bunden og håndtere validering, godkendelse og godkendelse på serversiden. Lad ProfilPress håndtere alt det og mere for dig. Det er værd at bemærke, at ProfilePress bruger kortkoder. Så i stedet for at kode formularer i HTML, som du normalt ville, skal du blot indsætte en kortkode. Kortkoders fleksibilitet gør det muligt at have en loginformular på billedet herunder.

ProfilPress leveres endda med smukke klar-til-brug skabeloner. Det er meget let at bruge disse forudbyggede skabeloner; bare kopier og indsæt skabelonens shortcode på en WordPress-side og gem derefter. Eksempel for at se formularen live. Let som pie.

ProfilPress inkluderer også masser af andre spændende funktioner, herunder: moderering af registrerede brugere, social login via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub & VK.com, adgangskodefri bruger login, integration med BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Multisite osv.

Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at tilpasse dine loginformularer, registreringsformularer og nulstillingsformularer til kodeord
 • Giver live-forhåndsvisninger for at gøre designprocessen lettere
 • Gør det muligt at omdirigere logins, registreringer og nulstilling af adgangskode til brugerdefinerede sider
 • Tilbyder multisite-integration, som gør det muligt for brugere at oprette nye websteder via en front-end-registreringsformular
 • Gør det muligt for brugere at uploade avatarer og giver moderering og sociale medierelaterede funktioner (premium version)

Tilpasset login side Customizer Gratis WordPress Plugin

Tilpasset login side Customizer Gratis WordPress Plugin

Hvis du leder efter en hurtig og nem måde at tilpasse din WordPress login-formular, er Custom Custom Page Page Customizer en fantastisk mulighed. Den bruger den velkendte live Customizer med enkle indstillinger til at ændre dit logo, baggrund, polstringer, formfelter og knap. Derudover kan du altid tilføje en smule tilpasset CSS til mere avancerede ændringer.

Nøglefunktioner:

 • Let at bruge designmuligheder
 • Kendt interface-interface
 • Se eksempler på ændringer, mens du foretager dem

Admin Brugerdefineret login-side Gratis WordPress-plugin

Admin tilpasset login-side-plugin

Tilpas WordPress-login-side-plugin gør det nemt at tilpasse din loginformular, så den ser lige ud. Det giver dig mulighed for at ændre farver, tilføje et baggrundsbillede og endda oprette et baggrundssideshow. Ud over dets tilpasningsfunktioner reagerer dette plugin på mobilwebsteder og integreret med Google-skrifttyper.

Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at omdirigere brugere til en tilpasset URL til login-formular
 • Gør det muligt at personalisere din loginformular med farver og baggrundsmedier
 • Inkluderer tilslutningsmuligheder på sociale medier

LoginPress Brugerdefineret Login side Customizer Gratis WordPress Plugin

LoginPress Custom WordPress Login Form Customizer

LoginPress gør processen med at tilpasse din WordPress login formular enkel og intuitiv. Det giver dig mulighed for at redigere din login-side lige fra dit WordPress-dashboard og tilføje tilpassede felter og meddelelser til brugere. Der er desuden masser af designorienterede funktioner, der hjælper dig med at matche branding og stil på resten af ​​dit websted.

Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt at tilføje tilpassede logoer og baggrunde til din loginformular
 • Gør det muligt at ændre farverne på knapper og andre elementer
 • Giver mulighed for at oprette brugerdefinerede fejl- og velkomstbeskeder

White Label Branding til WordPress Premium WordPress Plugin

White Label Branding til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Dette premium plugin giver dig mulighed for at tilpasse ikke kun din loginformular, men hele dit WordPress admin-område. Du kan også bruge White Label Branding til WordPress til at kontrollere, hvad enhver bruger ser baseret på deres tildelte rolle, f.eks. Redaktør eller forfatter, og til at skjule bestemte områder om nødvendigt. Dette skaber et værdifuldt ekstra lag af sikkerhed for dit websted.

Nøglefunktioner:

 • Gør det muligt for dig at tilpasse dit WordPress admin-område fuldstændigt baseret på brugerroller
 • Gør det muligt at anvende tilpasning til din loginformular og back-end, inklusive logoer, favoritter, overskrifter og sidefødder
 • Tilbyder en visuel CSS-editor

Skræddersyet login Brugerdefineret login-side Premium WordPress-plugin

Skræddersyet login Brugerdefineret login-side-plugin

Info & download

Det skræddersyede login-plugin har en indbygget stiladministrator til din loginformular og giver en bred vifte af tilpasningsmuligheder. Det giver dig mulighed for at tilføje valgfri widgets, plus du kan tilpasse baggrunde, overskrifter, knapper og mere til dit login-område. Plugin er en del af et iThemes-medlemskab, der inkluderer premium support og et community forum.

Nøglefunktioner:

 • Indeholder en stiladministrator, der giver dig mulighed for at tilpasse farver, skrifttyper og widgetområder
 • Tilbyder tilpassede loginformularer med redigerbare overskrifter, sidefødder, knapper og links
 • Gør det muligt at tilføje op til to widgetområder til din login-side
 • Bonus: Dette plugin er tilgængeligt som en del af iTheme’s Plugin Suite, så hvis du allerede har pakken eller er interesseret i nogle af iTheme’s andre fantastiske plugins, kan dette være en hel del

Sådan tilpasses din WordPress login formular

Nu, hvor du har set nogle af de nyttige værktøjer, du kan bruge til at ændre din WordPress-loginformular, her er et hurtigt kig på, hvordan du rent faktisk gør det. Disse trin vil naturligvis være forskellige for hver af de ovennævnte plugins. Hvis du vælger et funktionsrig plugin med masser af indstillinger og indstillinger, kan det tage lidt længere tid at få din WordPress login formularopsætning, men for nu vil vi vise dig en af ​​de enkleste muligheder.

Trin 1: Installer dit loginformular-plugin

Installer loginformular Customizer Plugin

Så for at komme i gang skal du vælge dig plugin og derefter installere og aktivere det. Hvis det plugin, du kan lide, findes i WordPress.org-depotet, kan du finde det lige i dit WordPress-dashboard under Plugins> Tilføj nyt ved at bruge søgefeltet. For eksempel valgte vi at gå sammen med Brugerdefineret login side Customizer.

Hvis dit plugin er fra et tredjepartswebsted, vil du stadig navigere til Plugins> Tilføj nyt men klik derefter på knappen for at “Upload plugin.” Derefter følger du instruktionerne på skærmen for at uploade din plugin-zip-fil og installere den.

Trin 2: Find indstillinger for din loginformular

Loginformular Customizer-indstillinger

Når dit plugin er installeret og aktivt, skal du nu prøve at finde plugins indstillingsside. For tilpasset login side Customizer findes disse under Udseende> Login Customizer. Andre plugins kan findes under Værktøjer, Indstillinger eller endda under en ny menufane føjet til dit WordPress-dashboard.

Trin 3: Begynd at tilpasse din WordPress-loginformular

Tilpasset login side Live Customizer

Når du først har fundet dine indstillinger, er det tid til at komme på arbejde! Hvis du har indstillinger på din indstillingsside, skal du begynde at ændre dem. For det brugerdefinerede login-side Customizer-plugin, vi bruger, skal du først klikke på knappen “Start tilpasning”, der åbner WordPress Customizer.

Tilpasset login-side Live Customizer-indstillinger

Dette særlige plugin bruger velkendte designindstillinger til farver, baggrunde, polstringer og mere.

Tilpasset login-side Live Customizer Styling

Bare arbejde dig igennem de tilgængelige indstillinger for at oprette din egen tilpassede WordPress login formular.

Tilpasset login-side Live Customizer CSS

Åh, og hvis du har brug for (eller vil) ændre noget, der ikke er tilgængeligt som en indbygget mulighed, kan du altid bruge lidt tilpasset CSS til at gøre din tweak. Det tilpassede login-side Customizer-plugin, vi bruger, inkluderer det eget CSS-panel, men der er et afsnit “Yderligere CSS” i standard WordPress Customizer, som du også kan bruge. En hurtig Google-søgning er typisk den nemmeste måde at finde ud af, hvordan man skriver et par linjer med CSS, men hvis du ikke er sikker på, kan du altid se, om plugin-udvikleren vil give en hånd.

Når du er færdig, skal du ikke glemme at gemme. Derefter skal din nye tilpassede WordPress login formular være kørt!

Konklusion

Når det kommer til dit WordPress-sted, vil du være lige så opmærksom på at finpusse dit admin-område, som du gør med frontend. Tilpasning af din loginformular hjælper dig med at gå den ekstra kilometer med din branding og kan give øget sikkerhed og en forbedret brugeroplevelse.

I denne artikel har vi introduceret fem plugins, der kan hjælpe dig med at oprette en WordPress brugerdefineret login formular for at matche dit websted, men måske har vi savnet din favorit. Er der andre tilpassede loginformular-plugins, som du synes er værd at tjekke ud? Fortæl os om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map