Sådan opretter du en quiz til dine brugere på WordPress (i 7 enkle trin)

Quizzer. De er virkelig ikke så forfærdelige som prøver eller eksamener – dit websted er ikke en skole, så du kan indsætte sjove quizzer for at gøre dit websted mere interaktivt og endda anmode om værdifuld feedback fra dine besøgende. Du kan se, hvordan læsere reagerer på bestemte spørgsmål, og du kan finde ud af, hvad de gør eller ikke synes om dit websted. Kort sagt gør quizzer dit websted engagerende, unikt og sjovt.


Mulighederne her bugner. Du behøver ikke engang at stille spørgsmål om ting, der relaterer direkte til dit websted, så længe dine spørgsmål er i forbindelse med mennesker og bygger et samfund omkring dine centrale mål. Selvom ESPN for eksempel tilbyder sportsquizzer på sine websteder hele tiden, kaster de altid lejlighedsvis popkultur eller politisk spørgsmål ind der, afhængigt af hvad der i øjeblikket er trend.

At oprette en quiz er ikke så hård – vi kan gøre det i syv hurtige trin – så lad os se på, hvordan du kan tilføje en til dit websted i dag.

1. Tilføj en ny quiz med Quiz Master Næste

Den nemmeste måde at oprette en quiz for dine brugere er at nå ind i plugin-databasen. Du kan prøve at lave din egen lille quiz uden et plugin, men det bliver hurtigt rodet. Derudover er der virkelig ingen grund til at gøre det, fordi du ikke får halvdelen af ​​et plugins funktionalitet – og det plugin, jeg skal tale om i dag, er temmelig let på dit websted.

For at starte skal du downloade Quiz Master Next-plugin og aktiver det på dit WordPress-dashboard (du kan få fat i plugin fra linket, eller bare logge ind på din WordPress-installation og navigere til Plugins> Tilføj nyt, søg efter Quiz Master-plugin og derefter installere og aktivere).

Når plugin’en alle er klar til at gå på dit dashboard, skal du klikke på Quizzer fane i venstre side af dit instrumentbord. Gå til det primære Quizzer side for at oprette dit første lille spørgeskema.

fanebladet quizzer

Klik på Tilføj ny knap. Hvis du gør det, åbnes en popup-skærm, hvor du kan indtaste et nyt quiz-navn. Kald det, hvad du vil, så du kan huske, hvilken type quiz det er i fremtiden. Klik på Opret quiz for at fortsætte.

tilføj nyt nu

Dette placerer den nye quiz på en liste over alle de quizzer, du til sidst vil oprette, men for virkelig at blive rullet skal du klikke på Redigere -knappen, der sidder lige under quizens navn – når du ruller over navnet på din quiz, skal du være i stand til at se, at Redigere knap. Klik på det.

2. Tilføj spørgsmål

Dette område er forholdsvis enkelt, da du får en chance for at tilføje de spørgsmål, du ønsker, til quizzen. Start med at klikke på Tilføj spørgsmål knap, der afslører en ny popup, hvor du kan slå alle detaljerne til et nyt spørgsmål. Dette er den sjove, kreative del.

tilføj et spørgsmål

Indtast spørgsmålene og alle mulige svar. Du kan angive det rigtige svar og endda give et vist antal point for folk, der får svarene rigtigt. Du skriver en meddelelse, der vises, hvis brugerne får det rigtige svar. Du kan også udfylde et tip, som brugerne kan indkalde, hvis de føler sig stampet på et spørgsmål.

Der er et par andre felter, der skal udfyldes nedenfor, men de er alle ret meget selvforklarende. Klik på Opret spørgsmål knappen helt nede, når du har afsluttet det spørgsmål.

oprette et spørgsmål

Tilføj så mange spørgsmål, som du ønsker ved at gå gennem denne nøjagtige samme proces. Jeg vil medtage et andet spørgsmål til denne tutorials skyld, da en quiz med ét spørgsmål er temmelig kedelig.

3. Publicer din quiz

Naviger tilbage til det primære Quiz side for at se listen over quizzer, du har oprettet. I mit eksempel har jeg kun en enkelt quiz, så det er let at se nøjagtigt, hvor jeg skal flytte næste gang. Vores mål nu er at offentliggøre quizzen, så alle, der besøger webstedet, kan tage det og sende deres svar.

Til højre for dit quiznavn findes et par URL’er og koder, som du kan bruge til offentliggørelse. F.eks. Er webadressen, hvor quizzen bor, så du kan dele denne URL med enhver, du ønsker.

kortkoder

Plugins reelle kraft kommer i spil, når du begynder at bruge kortkoderne. Disse kortkoder vises lige til højre for navnet, så du er velkommen til at kopiere disse og forbi dem hvor som helst på dit websted.

Som en test kopierer jeg quizkortkoden og placerer den i et nyt blogindlæg. Slip denne kode hvor som helst i indlægget, brug den i widgets eller placér den på en side afhængigt af hvor du vil have den til at vises for dine besøgende. En anden kortkode er også tilgængelig til kopiering. Denne kortkode afslører ledertavlen, hvis du planlægger at spille dit websted og skabe en lille konkurrence mellem alle besøgende.

Jeg vil indsætte begge disse kortkoder i et nyt blogindlæg og ramme Offentliggøre knap. Du er velkommen til at indtaste eller uploade andet indhold, som du ville gøre for et standard blogindlæg.

4. Fiddle With the Quiz’s Style

Plugin giver nogle solide stylingindstillinger, så du kan få din quiz til at ligne din egen branding, men som du kan se nedenfor, vises quizen godt og giver alle spørgsmål, tip, felter og svar. Dette er en minimalistisk quiz, men tilpasningsfunktionerne er temmelig rigelige til at det ser smukt ud.

frontend quiz

5. Se på resultaterne

Et af de sidste trin er at se på dine resultater og enten belønne vinderne eller bruge oplysningerne til at forbedre din virksomhed. Når nogen indsender en quizformular, får de at vide, hvor mange spørgsmål de svarede korrekt, og deres navn placeres derefter på ledertavlen, hvis de scorer højt nok.

leaderboard

Dette er vidunderligt til engagement, men hvad med dine egne resultater? Når du har afsluttet dette kritiske trin, skal du overveje de værktøjer, der tilbydes på backend, så du kan analysere quizzerne og endda organisere dem.

6. Se indsendelsesoplysninger

Gå til Quizzer> Quizresultater på venstre side af dit WordPress-dashboard. Klik på Udsigt link for at se, hvor mange mennesker der har indsendt deres quiz. Den seje ting ved resultaterne er, at de fungerer godt til at indsamle e-mail- og telefonnummeroplysninger, hvis du driver en virksomhed, der bruger disse medier til markedsføring.

Resultaterne giver personlige oplysninger fra indsendelsen og den procentdel af svar, de fik ret. Resultaterne viser også de svar, dine brugere har valgt.

udsigt

7. Analyser statistikker

Et andet godt område at analysere effektiviteten af ​​dine quizzer er Stats side. Klik på Quizzer> Statistik og rulle gennem denne side, når du begynder at modtage et anstændigt antal quiz-indsendelser.

statistik

Statistikkerne er nyttige til at finde ud af, om quizzer er endda værd at bruge på dit websted. For eksempel tilbyder dette plugin tal om, hvor mange quizzer der blev taget i de sidste par dage eller uger. Hvis tendenserne er ved at gå ned, skal du muligvis ændre dit indhold. Hvis det går op, skal du fortsætte med at gøre, hvad det er, du laver med dine quizzer.


Del dine tanker i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål om, hvordan du opretter en quiz til dine brugere på WordPress. Hvis du har genereret quizzer i fortiden, hvilke plugins har du brugt, eller er du mere tilbøjelig til bare at lave dine egne med visse former?

Jeg ved, at Gravity Forms er en populær premium måde at lave quizzer på, men jeg dækkede det ikke, fordi (efter min ydmyge mening) Quiz Master Next er lige så god – og den er gratis. Hvis du foretrækker at bruge Gravity Forms, vil jeg meget gerne høre hvorfor i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map