Sådan opretter du en menu i WordPress

Sådan opretter du en menu i WordPress

Du har nydt dit WordPress-eventyr indtil videre. Du valgte et fantastisk WordPress-tema, sammensatte et dejligt websted og bragte dit WordPress SEO-maskiner til live. Besøgende begyndte at slynge sig ind i din nye WordPress-baserede virksomhed, men få konverterer til loyale fans eller kunder.


Du tjekker Google Analytics, og din afvisningsprocent er gennem taget. Så du beslutter dig for at tjekke alle aspekter af dit websted, men kan ikke finde, hvor problemet ligger. Hvad pokker?

Nå, jeg vil fortælle dig dette: din WordPress-navigationsmenu kan være årsagen til dine onde. Et dårligt navigationsmenysystem forhindrer besøgende i at finde det, som de har brug for på dit websted, og hvis de ikke kan finde det, vil de bare gøre, hvad ethvert fornuftigt menneske gør – klik på tilbage-knappen og indlæse din konkurrents websted.

Et godt navigationssystem er på den anden side ligesom et kort, der viser dine besøgende nøjagtigt, hvor de skal hen for at finde, hvad de er efter. Dette betyder bare uden en fantastisk navigationsmenu, at du mister kunder til højre, venstre og centrum. Yeah kompis, at have en fantastisk navigationsmenu – ligesom en rally driver har sin navigator – er meget vigtig.

I denne trin for trin guide vil vi vise dig, hvordan du designer det perfekte navigationssystem. Så viser vi dig nøjagtigt, hvordan du konfigurerer menuer ved hjælp af den intuitive WordPress-menushåndterer.

Sådan opretter du det perfekte WordPress-navigationssystem

wordpress navigation

Er du klar til noget menueventyr? Nå, spis al carte … I dette afsnit skal vi se på, hvad der gør et fantastisk navigationssystem.

Hold det simpelt

Det bedste navigationssystem er let at bruge.

Undgå at komplicere dine navigationsmenuer ved at inkludere sider, som brugeren ikke nødvendigvis har brug for. Hold dig til dit vigtigste indhold – det indhold, som brugeren har brug for at holde sig længe nok til at konvertere. Link kun til dine mest væsentlige WordPress-sider, såsom Om, Kontakt, Leje / Produkt osv., Og populært indhold, der hjælper din sag.

Apropos at holde tingene enkle, har du virkelig brug for den mega-menu på din lille personlige blog? Jeg tror ikke det; Megamenuer er gode, ja, men de er ideelle til store WordPress-websteder med en milliard byte indhold og en billion produkter til at starte. Hold det simpelt dumt.

Sitemaps tæller også

Et sitemap betragtes som en vigtig tandhjul i det perfekte navigationssystem. Selvom hjælpe søgemaskinspiders med at gennemgå dit websted let og korrekt, kan Sitemaps også komme godt med, når en bruger går tabt og / eller støder på den frygtede 404-fejlside. Tænk på det som en navigationsmenu for hele dit websted, der er offentliggjort på en speciel side. Sitemaps er ikke at frygte, de er simpelthen sider, der indeholder links til alle ressourcer på dit websted.

Det bedste er, at du nemt kan oprette sitemaps ved hjælp af plugins som f.eks Google XML-sitemaps, eller bare gå med et WordPress-tema, der understøtter sitemaps iboende. Opret en speciel sitemap-side, og sørg for, at du kan se en liste over alle ressourcer på dit WordPress-sted, når du indlæser http://www.yousite.com/sitemap/. Du kan linke til dit sitemap fra 404-fejlsiden eller fra din hovedmenu.

Føj navigationsmenuer til flere placeringer

Hvis du for eksempel ville forbedre dine chancer for at vinde lotteriet, skulle du spille et par gange. Det har alt at gøre med sandsynlighedsteorien. Tilsvarende, for at få læsere til at klikke på dine links, skal du vise de nævnte links et par gange på forskellige placeringer på dit websted. Logikken her er enkel: Jo lettere læseren kan finde linkene, jo hurtigere kan de klikke igennem.

Som standard giver de fleste WordPress-temaer dig mulighed for at vise din navigationsmenu i overskriftssektionen og måske sidefoden, men det er det. Du kan dog bruge widgets til at vise dine navigationsmenuer, uanset hvor du vil.

De bedste menupositioner til maksimal eksponering inkluderer områderne sidehoved, sidebjælke og sidefod. Sidepanelet er også et godt sted for kategorier, arkiver og tags, så du er velkommen til at drage fordel af disse funktioner til at forbedre dit navigationssystem.

Tilføj en søgeformular

Systemer går i stykker på de mindst mulige tidspunkter. De har en tendens til at give efter eller fejle, når du mindst forventer. Navigationsmenuer er ingen undtagelse, de fejler hele tiden, især hvis du bruger et tredjeparts WordPress-menu-plugin og går rundt og klinker rundt. På andre tidspunkter har brugeren simpelthen ikke tid til at gå flere niveauer dybt i dine menuer for at finde information. Hvad skal man gøre?

Du implementerer en søgeform, der gør det lettere for brugeren at finde, hvad de ønsker. Placer det derefter på en fremtrædende placering på dit WordPress-sted. Skjul det for eksempel ikke i sidefodssektionen, der kun er synlig, når brugeren ruller ned. Hvis du har uendelig rulning på plads, kan brugeren muligvis aldrig se søgeformularen.

En søgeform er en fejlsikker foranstaltning samt en enhed, der i høj grad forbedrer brugeroplevelsen. Relevanssi hjælper dig med at opbygge fantastiske søgemaskiner til din WordPress-baserede virksomhed.

Vigtigste afhentning: I slutningen af ​​dagen skal du bare sikre dig, at dine navigationsmenuer er lette at finde og bruge. Sæt også vigtigt indhold først, så det er utroligt nemt at finde.

Tilføjelse af WordPress-navigationsmenuer

Lad os nu oprette en fantastisk navigationsmenu med den nyttige WordPress-menushåndtering. Ud af kassen kommer WordPress med en fantastisk menuhåndtering, der giver dig mulighed for at oprette enkle menuer, herunder rullemenuer. Det er en simpel træk-og-slip-manager, der gør tilføjelse af menuer lige så nemme som pie. Selv en femteklassing kan tilføje WordPress-menuer på få minutter.

Hvordan? Bare naviger til Udseende> Menuer  i dit WordPress admin-område:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-udseende-menuer

Dette vil starte Rediger menuer skærm. Hvis du eller din udvikler aldrig har tilføjet menuer til dit WordPress-sted før, skal du se denne skærm:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-ny-menu

Gå videre, og giv din nye menu et navn. Vi kalder vores eksempel “hovedmenu.” Indtast dit foretrukne navn, og tryk på Opret hoved knap. Dette starter denne skærm:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-add-menu-punkter

Som du kan se, er der flere tilgængelige muligheder. Til venstre vil du bemærke en liste over dine sider, kategorier, en fane med tilpassede links og måske et par andre funktioner afhængigt af dit tema.

Til højre har du Menustruktur område, hvor du vil redigere og bestille dine menupunkter. Du har Menuindstillinger område, der giver dig mulighed for at vælge menuplacering og en indstilling, der giver dig mulighed for automatisk at tilføje nye sider på øverste niveau til din menu.

Alt hvad du skal gøre herfra er at vælge dine sider, kategorier eller tilføje tilpassede links fra venstre panel og derefter klikke på Føj til menuen knap. Med et blitz vises dine menupunkter i højre kolonne, hvor du blot trækker og slipper dem, som du synes.

Hvorfor vil du tilføje kategorier til din WordPress-menu? Hvis du har oprettet indlæg (f.eks. Lektioner) i forskellige kategorier (kurser), kan du gruppere undervisningen i kurser ved hjælp af denne funktion. Det er også en nyttig funktion, hvis du driver et nyhedssite. Jeg gik videre og føjede forskellige kategorier til min eksempelmenu som:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-add-kategorier

Lad os også tilføje et par tilpassede links til direkte besøgende til tredjepartswebsteder eller endda vores helt egne websteder, der bor på underdomæner. Bare naviger til Brugerdefinerede links fane:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-add-custom-links

Tilføj dit link i URL tekstområde, og menunavnet i Link tekst. Så bare tryk på Føj til menuen knap. Inkluder altid http: // eller dine links fungerer ikke:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-add-custom-links-eksempel

Når du er tilfreds med din menu, skal du vælge menupositionen og klikke på Gem menu knap:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-added-menu

Bruger Administrer placeringer fanen, kan du kontrollere, hvor din menu vises. Bemærk, du kan oprette flere forskellige menuer og vise dem flere steder afhængigt af dit tema. Hvert tema understøtter et andet antal menuer:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-styre-placering

Gå tilbage til Rediger menu skærm, kan du se vores menu vokse længere og ser ikke godt ud i front-end. Se hvordan vores eksempel ser ud i front-end for eksempel:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-front

Det er her, drop-down menuer er nyttige. Jeg vil gå videre og gruppere alle vores eksempelkategorier under Lær webdesign. Dette er ret let. Fra Rediger menu skærm, træk bare undermenuen lidt til højre på den måde:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-add-drop-down-menuer

Klik derefter på Gem menu knap. Nu ser din menu sådan ud:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-added-drop-down-menuerne

Kortere og renere? Du kan oprette flere undermenuer under eksisterende undermenuer og oprette rullemenuer på flere niveauer:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-multiple-level-drop-downs

Vores eksempel WordPress-navigationsmenu ser sådan ud nu:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-multiple-level-drop-downs-front-end

Hvad er der mere? Du kan redigere dine menupunkter fra WordPress-menushåndtereren. Klik bare på pilen til højre for menuen:

begyndere-guide-til-wordpress-menuer-edit-menu-item

Og hvis du vil oprette en virkelig speciel menu, kan du prøve en af ​​disse bedste WordPress-menu plugins. De er en hurtig og nem måde at opbygge eller forbedre dine eksisterende WordPress-menuer.

Afsluttende tanker

WordPress-navigationsmenuer er en vigtig del af dit WordPress-sted. De hjælper dine brugere med at give dem mulighed for at finde det indhold, de følger efter. De er gode til at forbedre brugeroplevelsen og følgelig dine konverteringsfrekvenser. Det bedste er, at de er ret lette at implementere, så intet er til at holde dig tilbage.

Efterlad ikke penge på bordet mere, invester i et WordPress-menu-plugin, der passer til dine forretningsbehov. Har du spørgsmål eller kommentarer? Del i kommentarsektionen nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector