Sådan opretter du en festivalklar Musik- og modeblog med WordPress

I tilfælde af at du har boet under en klippe, startede Coachella 2016 i dag. Forbered dig på, at musikelskere, trendsættere og selvfølgelig berømtheder overtager sociale medier i denne weekend og næste. Vil du deltage i det sjove?


Hvilken bedre måde at etablere din fantastiske smag inden for musik, mode og popkultur end med en fantastisk blog! Bare rolig – du behøver ikke at være en webdesigner eller en udvikler for at oprette din egen blog. Alt hvad du behøver er et par ekstra bukke, en time eller mindre for at få opsætning og noget godt indhold klar. Så kom godt og lad os komme i gang!

Trin 1: Hent et domænenavn og hosting

Hosting er vigtig. Vi taler om det hele tiden her på WPExplorer, og med god grund. Der er masser af faktorer, der kan gå i at vælge den rigtige hosting til dit WordPress-websted, som web plads, oppetidsgaranti (den procentdel af tid, dit websted vil være i gang), sikkerhedskopieringer, skalerbarhed, indbyggede sikkerhedsforanstaltninger og mere.

Men da dette sandsynligvis er din første gang, du opretter en blog, vil vi antage, at prisen er en stor faktor. Der er ikke noget galt med det! Du kan stadig finde pålidelig hosting til din nye blog til en rimelig og rimelig pris. Desuden fungerer en delt hostingplan for en ny blog fint – ingen mening i at betale for mega-super-opladet-hosting, når du ikke har brug for det endnu (plus du altid kan opskalere senere).

Mange hostingfirmaer tilbyder nye kundespecialer, og med vores eksklusive salgsfremmende links kan du spare stort på din hosting i det første år eller mere. Her er to muligheder, der er perfekte til festivalbloggeren lige er startet.

GoDaddy Web Hosting

GoDaddy $ 1 Webhosting

Lige nu er der en skør GoDaddy hosting special, hvor du kan tilmelde dig en økonomi hosting plan for bare $ 1 / måned (for det første år) plus det kommer med en gratis domænenavn (igen, for det første år – du bliver nødt til at fornye din domænenavnsregistrering hvert år sammen med din hosting). Og vi kan personligt attestere, at GoDaddy er en meget let hostingindstilling til opsætning (du kan følge med i vores GoDaddy Quick Setup Guide). Normalt vil vi ikke anbefale hosting af $ 1 (især ikke til websteder med stor trafik), men GoDaddy er en betroet virksomhed, og vi har endda i øjeblikket to mindre websteder, der er vært hos dem lige nu og har ikke haft problemer.

Bluehost Web Hosting

Bluehost $ 3,49 Webhosting

Det andet firma, vi vil anbefale, er Bluehost, og vi er ikke de eneste – de er endda anbefalet af WordPress selv. Med den specielle nye kundefremme kan du få delt hosting til så lidt som $ 3.49 / måned (med en 36 måneders kontrakt) plus a gratis domænenavn. WordPress-opsætning med Bluehost ligner meget GoDaddy – det er en 1-klik installation. Når du opretter din konto, vælger du bare WordPress-indstillingen, og de installerer og konfigurerer alle dine WordPress-filer til dig, så du kan gå videre til at vælge et tema, tilføje plugins og faktisk blogge!

Trin 2: Valg af det rigtige WordPress-tema

Nu, hvor du har et domænenavn klar til at gå på din hostingplan, kan du logge ind på dit WordPress-dashboard for allerførste gang og begynde at gøre dit websted klar til blogging. Dette inkluderer valg af et tema til din hjemmeside! Det store spørgsmål her er, om du vil gå med ta gratis tema ($ 0 men begrænsede funktioner) eller a præmie en (koster penge, men har flere funktioner, og du kan bede temaforfatteren om hjælp, hvis du har brug for det)? Her er vores foretrukne festivalklare temaer til ethvert budget!

Twenty Sixteen WordPress Theme (Gratis)

2016 gratis WordPress-tema

Der er ikke noget galt med det rene og enkle WordPress-tema. Det blev bygget til bloggere og leveres ikke med masser af ekstra funktioner, men alle de grundlæggende elementer er der takket være indstillinger indbygget i WordPress-kernen. Hvis du går til dit dashboard under udseende> tilpas, kan du lave et par justeringer som et brugerdefineret logo og baggrund, men ved hjælp af et par gratis plugins (vi kommer til dem om et minut) kan du tilføje mange flere funktioner til dette grundlæggende tema.

Noir Premium WordPress Theme ($ 59)

Noir Simple WordPress Theme for infoprenuers

Info & DownloadSe demoen

Noir er et premium-tema, der leveres med en fantastisk blog, valgmuligheder for farvetilpasning, tilpassede Google fontindstillinger og endda indbyggede reklamepladser (tilføj Google Adsense eller tilføj tilknyttede links der for at generere et par ekstra bukke hver måned). Plus, hvis du nogensinde har planer om at sælge noget (brugerdefineret festivalslitage, udskrifter af fotos, du tager ved begivenheden, originale MP3’er eller noget andet overhovedet) Noir kommer med fuld support til WooCommerce-e-handelsplugin, så du kan sælge din egen digitale eller fysiske varer direkte fra dine egne websteder (bye-bye bytsgebyrer!).

I dag WordPress-tema (gratis)

I dag Blog & Magazine Gratis WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

En anden stor gratis mulighed er vores helt egne WordPress-tema i dag. Dette tema & nyhedsstil kommer med enkle tilpasningsmuligheder til at vælge dit kolonnelayout, sociale links, annoncepladser og mere. Plus det understøtter flere indlægsformater – så du nemt kan dele fotosæt fra begivenheder, vlogs fra din uge, lydoptagelser eller interviews og selvfølgelig standard tekstindlæg.

Festivt Premium WordPress-tema ($ 39)

Festligt Premium WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Lad ikke “ferie” -reklamerne for dette tema narre dig – det er perfekt til mode-fremadrettet og musikfokuserede bloggere. Store, fed billeder, brugerdefinerede farveindstillinger, skrifttypeindstillinger og brugerdefinerede widgets er kun et par af de fantastiske funktioner, der er indbygget i dette tema. Der er desuden sjove tilpassede widgets til sociale links, en “om mig” sektion og meget mere.

Trin 3: Tilføjelse af nyttige plugins

Plugins kan være lidt overvældende. Der er sandsynligvis hundretusinder af dem, når du kombinerer alle de tilgængelige gratis og premium muligheder. Men der er kun et par nøgle-plugins, vi anbefaler alle at bruge plus et par sjove, der gør det lettere for dig at komme i kontakt med andre festivalgæster.

JetPack WordPress Plugin

Jetpack WordPress Plugin

Jet pakke er en alt-i-en-plugins til alle dine WordPress-behov. Dette plugin inkluderer muligheder for WordPress-sikkerhed, billedoptimering, social deling, relaterede indlæg og mere.

Akismet Antispam WordPress Plugin

Akismet Antispam-plugin

Akismet er et kommentar-spamfilter også fra Automattic-teamet. Det filtrerer alt det skrammel, så alt hvad du har tilbage med er rigtige kommentarer fra rigtige læsere. Du behøver at aktivere en API-nøgle, men dette er helt gratis for personblogs (woohoo!).

Yoast SEO WordPress Plugin

Yoast SEO-plugin

Hver blog har brug for et goof SEO-plugin for at hjælpe med alle de komplicerede ting, der påvirker din placering af søgemaskiner. Vi anbefaler stærkt Yoast SEO. Det er hvad vi bruger (sammen med over en million andre mennesker), fordi det gør det at oprette dit sitemap, tilføje SEO-klare titler & uddrag og meget mere, så let.

Instagram Feed gratis plugin

Mens du er ude og om, kommer du bestemt til at snappe og dele billeder på Instagram. Vil du ikke dele dette på din blog også? Med det gratis Instagram-feed plugin kan du tilføje din insta til indlæg, sider og endda widgets med den praktiske kortkode.

Instagram Feed gratis plugin

Deler du billeder og citerbare tanker også på Twitter? Brug Nem Twitter-feed-widget plugin for at tilføje dine nylige tweets til din sidebar eller sidefods widgetområder. På denne måde kan alle dine læsere se, hvad du laver!

social-stream-wordpress-plugin

Men hvis du vil dele det, du deler på alle dine sociale medier, skal du ikke lede længere end Social Stream. Dette premium plugin (kun $ 19) kan oprette forbindelse til din Twitter, Facebook, Google+, Instagram, RSS-feed til blog, Pinterest, Youtube, Vimeo, Tumblr, last.fm og mere! Ved at slå sammen alle dine sociale konti oprettes en supercharged mediestream, så dine læsere kan følge med på dine festivalaktiviteter og føle, at de er der lige sammen med dig.

Trin 4: Begynd at blogge dit hjerte ud

Blog dit hjerte ud

Trin 1 til 3 handlede om at få dit WordPress-sted klar, men nu er det på tide at faktisk tilføje indhold til din blog. Der er virkelig ingen regler om, hvad du kan og ikke kan gøre (undtagen ikke plagierer andre folks arbejde og ikke distribuerer copyrighter-materialer okay?). Men her er et par hurtige tip, som du skal huske, når du skriver:

  • Brug korrekte overskrifter: En H1 er til din posttitel, hvis du vil tilføje flere overskrifter i dit indhold skal du bruge en H2-overskrift med H3-underoverskrifter under det osv..
  • Giv kredit til dine kilder: Hvis du vil dele en andens foto eller video, skal du sørge for at give dem æren for det! Bedre endnu, beder først om tilladelse (den oprindelige skaber takker dig!).
  • Link til andre: Det er dejligt at linke til andre blogs i dine indlæg, så dine læsere kan fortsætte med at læse om det aktuelle emne, at opbygge kameraderi med andre bloggere, og det ser godt ud for din SEO.
  • Stavekontrol & anmeldelse: Stavekontrol er god til at rette stavefejl, men sørg for at læse igennem dit arbejde en anden gang, før du lægger op til skum for eventuelle grammatiske fejl (ellers lover vi, at du får mindst en “hjælpsom” kommentar, der påpeger det).

Afslutter

Vi håber, at denne lille guide kan hjælpe dig med at få din blog op lige i tide til festivalsæsonen! Har du andre tip at dele? Eller brugte du vores guide til at oprette din egen festivalblog? Vi vil meget gerne høre dine tanker eller se, hvad du har oprettet – så del os med os i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector