Sådan opdateres dit ThemeForest WordPress-tema

Envato Market Plugin WordPress Auto-opdateringsvejledning

At holde dine WordPress-temaer og plugins opdateret er lige så vigtigt som at opdatere din kerne WordPress-installation. Hvis du bruger et gratis tema eller plugin via WordPress.org, er du sandsynligvis bekendt med auto-opdateringerne via dit dashboard.


Normalt, når du ser en meddelelse i din administratornavbar, at du har en opdatering, du kan gå til Dashboard> Opdateringer og alt hvad du skal gøre er at bekræfte opdateringen til et WordPress.org-tema eller -plugin eller til din kerne WordPress-installation. Let ikke? Nå, desværre kan premium-temaer uden for WordPress.org direkte ikke opdateres på samme måde. Hvert premium-tema skal have sit eget API på plads for at levere automatiske opdateringer til deres produkt, der betjenes af udvikleren, og mens mange af ThemeForest-temaer har indbyggede systemer, er der nogle, der ikke gør det, og det er her “Envato Market Plugin” kommer på plads.

Det Envato Market-plugin giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din ThemeForest-konto for at levere installation og opdateringer til alle de premium-temaer og plugins, du har købt fra Themeforest og Codecanyon), og det er super nemt at konfigurere og bruge!

I denne vejledning vil vi lede dig gennem alle trinene til download af det gratis plugin samt installation og installation. Før du kommer i gang er det vigtigt at bemærke, at du skal bruge en admin-konto på dit WordPress-sted til at installere plugin og aktivere auto-opdateringer. Og husk – Envato Market-pluginet indeholder kun auto-opdateringer til Themeforest WordPress-temaer og Codecanyon WordPress-plugins (det vil ikke give opdateringsmeddelelser til temaer, du har købt eller downloadet fra andre markedspladser). Okay, lad os nu komme i gang!

Installation af Envato Market Plugin

Download Envato Market Plugin

Det allerførste trin er at downloade Envato Market-pluginet. Dette fås på Envato (såvel som via Github) og er helt gratis. Alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor for at gå til Envato Market-pluginsiden og klikke på Hent knap.

Download Envato Market Plugin

Dette vil downloade zip-filen med det plugin deri. Ingen grund til at pakke den ud – vi installerer den som den er. Nu hvor du har plugin, skal du gå videre og logge ind på din WordPress-installation, som du vil tilføje auto-opdateringer til.

Tilføj nyt plugin

For at installere plugin skal du navigere til Plugins> Tilføj nyt og klik på Upload plugin -knappen øverst på siden.

Upload zip på Envato Market

Næste søg efter envato-market.zip fil, som du downloadede fra Github.

Installer Envato Market Plugin

Klik derefter på knappen til Installer nu og når du bliver bedt om det, skal du klikke på Aktivér plugin link.

Aktivér Envato Market Plugin

Nu hvor plugin er installeret og aktivt, skal du se et nyt Envato marked menupunkt i dit WordPress-dashboard.

Envato Market Plugin-opsætning

Det næste trin er at synkronisere Envato Market-pluginet med din Envato-konto for at få adgang til alle dine markedspladskøb såvel som vareopdateringer.

Hovedindstillinger for Envato Market Plugin

Klik på knappen for at komme i gang Envato marked link i din dashboard-menu. Du skal se en skærm, der ligner den ovenfor. Det allerførste trin er at oprette en Envato API-token. For at gøre dette skal du klikke på generere en personlig token link (fremhævet med rødt ovenfor).

Opret en Envato API-token

Hvis du allerede er logget ind på din Envato-konto, vil du blive ført til skærmen ovenfor (ellers bliver du bedt om at logge ind først, før du omdirigeres til denne side). På denne skærm kan du se, hvad Envato Market-plugin anmoder om tilladelse til at få adgang til via din Envato-konto (Envato-websteder, muligheden for at downloade dine varer, en liste over dine køb og verificering af dine køb).

For at fortsætte med at give dit token et navn, skal du markere det felt, du har læst og acceptere betingelserne og derefter klikke på den grønne knap for at oprette dit token.

Kopier din Envato API-token

Når dit token er oprettet, vil du se en grøn successkærm. Kopier din token-kode (dette er meget vigtigt, da Envato ikke gemmer en kopi af tokenet for dig), kontroller for at bekræfte, at du har kopieret det, og klik på den hvide knap, som du Forstået.

Indsæt din Envato API-token

Gå nu tilbage til din WordPress-installation, og indsæt dit Envato API-token, og klik derefter på Gem.

Mulig envato-markedfejl

Det er muligt, at du muligvis ser fejlen ovenfor, når du først indtaster dit token. Bare rolig, bare gå tilbage til den forrige side og prøv igen. Det skulle arbejde på anden vej.

Envato markedskøb

Når dit token er gemt og valideret, opdateres din side for at vise din Envato Market-destinationsside med tilføjede faner til dine varer. Den / de tilføjede fane (r) viser alle dine tema- og plugin-køb såvel som deres versionnumre og hurtige links til tema- og forfattersiden.

En note til webdesignere og designagenturer

Hvis du er en freelancer for webdesign eller et designbureau, der køber temaer til klienter, kan du bruge plug-in Envato Market til også at holde dine kunders websteder opdaterede. Du skal ikke give dine kunder adgang til alle dine køb, så i stedet skal du bruge Enkelt vare-tokens afsnit.

Envato-token-godkendelse til engangsbrug

Du skal først installere Envato Market-pluginet på din klients websted og derefter oprette et token ved at klikke på generere en personlig token link. Lav en kopi af dit token, ligesom du ville gøre, hvis du opretter dit eget token.

Envato-klientens artikel-ID

Derefter skal du også finde Vare-ID til din klients tema og / eller plugin (s). For at finde ID skal du blot gå til Themeforest eller Codecanyon-artikelsiden og kopiere det numeriske ID i slutningen af ​​URL-adressen.

Autoriser Envato-vare med token

Naviger nu tilbage til Envato Market-siden på din klients site i stedet for at indsætte dit token i det tilgængelige globale felt, klik på Tilføj artikel knap. Dette åbner en popup for at indtaste din Envato-token og artikel-ID.

Bekræft varetilladelse

Når du har gemt varen, kan du gentage processen for at tilføje alle dine andre køb til denne specifikke klient.

Autoriserede Envato-varer

Nu viser WordPress-installationen, du har arbejdet på, kun de emner (og relaterede opdateringer), som du har tilføjet. Ikke-udviklere vil måske også overveje dette plugin, hvis du har foretaget mange Envato-køb gennem årene og kun ønsker at se opdateringer til de varer, du bruger i øjeblikket.

Envato Market Auto-opdateringer til temaer og plugins

Nu hvor du har Envato Market-pluginet installeret og synkroniseret til din konto, vil du have alle dine køb og opdateringer af dine varer lige ved hånden.

Opdateringer af Envato Market Item

Hvis en opdatering er tilgængelig for en vare, du har købt, vil du se en orange meddelelse som billedet ovenfor.

WordPress-opdateringsside

Hvis en tema- eller plugin-opdatering er tilgængelig, vil du også kunne se det på den centrale WordPress-opdateringsside ved at klikke på opdateringssymbolet i din adminnavigation eller ved at klikke på Dashboard> Opdateringer. Herfra kan du behandle din opdatering pr. Sædvanlig ved at vælge og opdatere din vare.

Bemærk: Du KAN IKKE opdatere plugins, der er bundtet med et tema ved hjælp af Envato Market-pluginet. Du kan kun opdatere plugins, du har købt din egen, individuelle licens til. Når en udvikler bundter plugins med et tema, skal de give plugin-opdateringer inden for temaet eller give opdateringsdetaljer i deres temadokumentation.

For at opdatere din vare via Envato Market-pluginet skal du blot klikke på Opdatering tilgængelig link i den orange meddelelse for at begynde at installere opdateringen.

Opdatering af dine Envato-varer

Hvis din vare viser Opdatering … besked i længere end et par minutter, opdater siden og prøv igen.

Opdaterede Envato-varer

Når opdateringen er afsluttet, vil du se en hurtig grøn meddelelse om, at din vare har været Opdateret! Og det er det. Da der er tilgængelige opdateringer, kan du se dem lige fra dit dashboard (meget mere praktisk end at downloade opdateringer selv, når du får e-mail-meddelelser fra Envato).

Installation af nye køb med Envato Market-plugin

Det er lettere at installere nye tema- eller plugin-køb, når du bruger Envato Market-pluginet. Når du foretager et nyt køb, ser du det på din Envato Market-fane (henholdsvis under “temaer” eller “plugins”).

Installer nyt tema med Envato-markedet

Klik bare på det blå Installere knappen for at installere dit nye tema eller plugin (ikke nødvendigt at downloade zip-filen til varen).

Bekræftelse af Envato-temainstallation

Bare vent et par øjeblikke, og du skal se en bekræftelsesskærm som den ovenfor. Næste kan du Eksempel (hvis det er et tema) eller bare Aktiver det for at komme i gang med at designe dit websted (bemærk: hvis du ændrer temaet på dit nuværende live websted, anbefaler vi stærkt at forhåndsvise først og bruge denne vejledning til sikkert at ændre dit WordPress-tema).

Afslutter

Forhåbentlig har denne guide været i stand til at hjælpe dig med at gøre det lettere at opdatere dine Themeforest- og Codecanyon-opdateringer. Hvis du har spørgsmål til Envato Market-pluginet eller andre tip, der kan tilføjes til vores guide, skal du bare skrive en kommentar nedenfor. Tak for at have læst!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map