Sådan offentliggør du WordPress-blogindlæg via e-mail

Blogging kan være meget sjovere, når du ved, at du har et par seje WordPress-muligheder til din rådighed. Vidste du for eksempel, at du kan komponere, formatere og offentliggøre WordPress-blogindlæg lige inde i din postkasse? Åh ja, du kan, og det er lette ting :).


Forestil dig den mængde arbejde, du kan udføre på denne måde? Tænk på den fleksibilitet og fordel, som denne mulighed giver dig. Jeg mener, du kan poste, uanset hvor du bruger en internet-aktiveret enhed, uanset om du har det WordPress mobilapp. Hvis du er begejstret, så lad os se på de tre vigtigste måder, du kan bruge til at offentliggøre WordPress-blogindlæg via e-mail:

 1. Post via e-mail i Jetpack
 2. Avanceret indlæg via e-mail-indstillinger (til mellemliggende til avancerede WordPress-brugere)
 3. WordPress-indlæg via e-mail-plugins

Vi vil dække disse metoder én efter én, hvilket giver dig alle de detaljer, du har brug for, for at drage fuld fordel af WordPress-indlæg via e-mail-indstilling. Alle disse metoder kræver oprettelse af e-mail-konti og konfigurering af et par muligheder, så du burde have det sjovt. Lad os starte med modulet Post via e-mail i Jetpack.

Post via e-mail i Jetpack

JetPack-indlæg via e-mail

Jet pakke giver dig mulighed for at supercharge dit selvhostede WordPress-websted ved at tilbyde dig et par gode funktioner inklusive Post via e-mail. Så hvordan poster du via e-mail ved hjælp af Jetpack? Det er klart, at du først skal installere Jetpack på dit WordPress-sted (Bemærk: Du kan ikke bruge denne funktion på en lokal installation af WordPress siden JetPack, bare en fyi, hvis du håbede på at teste dette ud på din localhost). Når Jetpack er installeret på din WordPress-platform, er det tid til næste trin: generering af en speciel e-mail-adresse. Du sender alle de indlæg, du gerne vil offentliggøre, til denne e-mail-adresse, så det er vigtigt at holde det hemmeligt. Mennesker (læse hackere) med adgang til denne e-mail-adresse kan offentliggøre indlæg til din blog, noget vi bestemt ikke ønsker.

JetPack-indlæg via e-mail: Aktivér funktion

Hvordan opretter du denne specielle e-mail-adresse i Jetpack? Dette er den nemmeste del. Link Jetpack til din WordPress.com-konto, og aktiver derefter modulet Post via e-mail i indstillingerne. Gå derefter til Brugere -> Din profil i din admin-menu og klik på Aktivér indlæg via e-mail. Gem dine ændringer ved at klikke på Opdater profil nederst på skærmen.

JetPack-indlæg via e-mail: Aktiver pr. Bruger

Denne enkle proces forsyner dig med en speciel e-mail-adresse, som, hvis du er glemt, kun skal forblive kendt af dig og / eller dine betroede forfattere.

JetPack-indlæg via e-mail: Brugerdefineret e-mail-adresse

Med din specielle e-mail-adresse i hånden er det tid til at komponere, formatere og sende / offentliggøre din første post vie e-mail. Pop ikke flaskerne endnu, vi har en lang vej at gå;).

skabe-en-post-via-e-mail

Sluk for din yndlingspostklient (jeg elsker Gmail for erhvervslivet. Tak Google Apps) og begynd at komponere dit blogindlæg. Titlen på dit blogindlæg findes i emne felt af din e-mail, og indholdets indhold går i kroppen af ​​din e-mail – ligesom en typisk e-mail. Når vi først er færdig med at komponere og formatere indlægget, sender vi selvfølgelig det til den specielle e-mail-adresse, vi har genereret tidligere, så kopier det i til Mark.

Formaterer dit indlæg fra din e-mail-klient

Efter komponering kan du formatere dine indlæg før offentliggørelse, men kun hvis din e-mail-klient understøtter HTML eller rich text-formatering. Hvis din e-mail-klient ikke understøtter rig tekst / HTML, skal du sende dine indlæg til kladder mappe og formatere dem senere, som, hvis du spørger mig, besejrer hele formålet med at offentliggøre blogindlæg via e-mail. Det er godt, at de fleste webbaserede e-mail-klienter understøtter HTML og formatering af rig tekst, så du burde være dækket i denne henseende. Jeg vil opfordre dig til at oprette en e-mail-konto hos en webbaseret e-mail-udbyder (f.eks. Gmail, Hotmail osv.) For at tage sig af formatering.

Du skal dog være opmærksom på, at funktionen Post via e-mail vil fjerne en del af din tilpassede formatering, hvilket betyder, at dine indlæg vil se lidt anderledes ud end hvad du har i din e-mail-klient. Den generelle tommelfingerregel her er at holde formateringen minimal eller følge nogle af de lektioner, jeg lærte, da jeg spillede rundt med denne funktion på en testblog.

Lektioner, jeg har lært

Efter at have sendt mit første testindlæg og ventet på op til tolv (12) minutter (mere om dette på et sekund), indså jeg, at Post via e-mail-systemet fjernede inline-billeder og vedhæftede filer, men beholdt fremhævetkursiv og alle links. Jeg måtte vente i cirka tolv (12) minutter, fordi WordPress.com måtte beslutte, hvad jeg skulle gøre med min vedhæftning, som blev afvist for at være en ugyldig filtype.

Jeg havde vedhæftet en .LOG-tekstfil, og WordPress.com skal have svært ved at prøve at omgå det. Jeg besluttede at prøve forskellige filtyper. Jeg kører et andet testindlæg og vedhæftede et MS Word-dokument og et .png-billede. Denne gang tilføjede jeg billedet fra internettet (ved hjælp af en web-URL) i stedet for bare at tilføje det direkte i e-mailen.

Det andet testindlæg dukkede op i min Indlægsskærm næsten med det samme. Denne gang blev billedet ikke fjernet, men vedhæftede filer var ikke så heldige. Jeg forventede, at de vedhæftede filer skulle vises i slutningen af ​​testindlægget, men i deres sted var der to “kortkoder”, [vedhæft 1] og [vedhæft2]. Jeg havde aktiveret mine gallerier, så gå ikke engang der. Senere fandt jeg mine vedhæftede filer i Mediebibliotek. Sammenligning af de to testindlæg var dette nogle fremskridt!

Vigtigste afhentning:

 • Nogle filtyper, f.eks. Filer, der slutter med .LOG, afvises automatisk og forsinker dit indlæg i cirka ti (10) til femten (15) minutter
 • Vedhæftede filer sendes direkte til Mediebibliotek
 • Billeder vises kun i dine indlæg, hvis du indsætter dem som webadresser. Alle billeder, du tilføjer direkte i kroppen på din e-mail, fjernes eller ignoreres
 • Jeg kender ikke det kriterium fyrene bruger på WordPress.com, men nogle af mine testindlæg blev sendt til kladder mappe, mens andre blev offentliggjort med det samme (jeg sammenlignede de to og kom med vores næste punkt)
 • Velformaterede indlæg offentliggøres straks (indlæg med gyldige kategorier, tags, vedhæftede billeder og web-URL-billeder)

Nu hvor vi lige har fundet ud af, at alle vedhæftede filer sendes til Mediebibliotek, og alle inline-billeder ignoreres, hvad sker der med andre ekstramateriale såsom din e-mail-signatur? Vil den blive offentliggjort på din blog ved siden af ​​indlægget? Altså nej. Post via e-mail-systemet fjerner enhver e-mail-signatur, der bruger standard signaturmønsteret til dash dash plads (-). Derudover vil Post via e-mail-systemet slippe af med alt efter


tag.

Brug af kortkoder til at tilpasse dine indlæg

JetPack-indlæg via e-mail: Shortcodes

Jeg havde et bredt tilfredsstillende smil (mere som et grin) i ansigtet efter test af kortkoder. Efter et kort stykke tid og uden at knække en sved, lærte jeg, at du kunne tilføje kategorier, tags, uddrag, snegle, afstemninger, forsinke dine poster i timer eller dage og slå kommentarer til og fra blandt andet. Her er en liste over de tilgængelige kortkoder:

 • [titel Din ønskede posttitel] – Indstiller din posttitel, hvis du ikke får adgang til emnefeltet fra din mobile enhed
 • [kategori a, b, c] – Tilføjer kategorier a, b og c til dit indlæg. F.eks. [kategori Opskrifter, Sådan gør du] tildeler kategorier Opskrifter og Sådan gør du til dit indlæg
 • [forsinkelse + 1 time] – Denne kortkode instruerer WordPress om at offentliggøre dit indlæg efter en (1) time. [forsinkelse +2 dage] betyder, at dit indlæg vil blive offentliggjort efter to dage
 • [slut] – Alt efter denne dårlige dreng ignoreres. Sæt det helt i slutningen af ​​dit indlæg med en tom linje over det. Dette er den eneste kortkode, du ikke kan bruge andre steder i kroppen på din e-mail. Du kan placere en hvilken som helst anden kortkode, uanset hvor i din e-mail emne felt selvfølgelig ��
 • [tags a, b, c] – Tilføjer tags a, b og c til dit indlæg
 • [uddrag] Dit uddrag går her … [/ uddrag] – Denne shortcode tilføjer et uddrag til dit indlæg
 • [slug add-your-slug-here] – Tilføjer en slug til dit indlæg. En snegl er en browser og SEO venlig URL til dit indlæg
 • [kommentarer | slukket] – Slår og slukker for kommentarer
 • [nogallery] – Deaktiverer galleriet og viser alle billeder inline
 • [[slideshow]] – Gør dit galleri til et lysbilledshow
 • [mere] – Fungerer lige som mere tag
 • [poll] Quiz og svar [/ poll] – Tilføjer en Polldaddy-afstemning
 • [næste side] – Giver dig mulighed for at paginere dit blogindlæg
 • [offentliggør off | yahoo | twitter | facebook] – Giver dig mulighed for at indstille dine publiceringsindstillinger. For eksempel deaktiverer [publicize off] publiciseringsfunktionen for det pågældende indlæg, og [publicize twitter] sender kun anmeldelse til din Twitter-konto
 • [status publicere | afventer | udkast | privat] – Hvad tror du, det gør?

Bemærk: Du skal skrive alle shortcodes med små bogstaver.

Post via e-mail i Jetpack: Ekstraudstyr

Bare lidt mere skal du vide. Brugere med administrator-, forfatter- og redigeringsroller kan automatisk offentliggøre WordPress-blogindlæg bare ved at sende indlægget til din specielle e-mail-adresse. Brugere med bidragsprivilegier kan ikke offentliggøre til bloggen automatisk. Alle deres indsendelser vil være afventer anmeldelse.  Desuden kan hver bruger oprette sin egen hemmelige e-mail-adresse. Jo mere jo bedre, ikke? haha.

Avanceret indlæg via e-mail-indstillinger

Kan du lide at få dine hænder beskidte? Elsker at kigge under hætten? Leder du efter en alternativ metode til at offentliggøre dine WordPress-blogindlæg via e-mail? Måske er dit indlæg via e-mail Jetpack-modul brudt, eller du kan bare ikke lide Jetpack, da det bremser dit websted. Eller måske interesserer ikke enkelheden i Jetpack-indstillingen dig. Dette afsnit er nøjagtigt, hvad du har ventet på.

Denne anden metode til publicering af indlæg via e-mail er afhængig af funktionen post via e-mail, der er en del af WordPress-kernen. I henhold til WordPress Codex er denne indbyggede funktion “… afskrevet og fjernes i en kommende udgivelse.” Jeg ved ikke, hvornår de offentliggjorde denne meddelelse, men det er endnu en grund til, at du skal omfatte Jetpack-indstillingen eller bruge plugins. Uanset hvad, lad os konfigurere mailserver og åbne nogle porte, for vi har brug for disse indstillinger, når vi arbejder med plugins ��

Log først på din web-hosting-konto, og opret en ny e-mail-konto. På et flertal af webhostingkonti finder du denne mulighed ved at navigere til cPanel -> E-mail-konti. Oprettelse af en e-mail-konto i sig selv hjælper ikke meget, du skal tilføje den (e-mail-adressen) til dit WordPress-websted. Bevæbnet med din nye e-mail, gå til Indstillinger -> Skrivning og rulle ned til Send via e-mail afsnit. Det er tid til at konfigurere din mailserver.

wordpress-core-post-via-e-mail

Indtast detaljerne som vist nedenfor:

 • Mailserver: Indtast dit domænenavn
 • Havn: 110
 • Login-navn: Indtast den e-mail-adresse, du oprettede ovenfor
 • Adgangskode: Indtast den tilsvarende adgangskode til e-mail-adressen ovenfor

Er du med mig? Der er endnu et lille skridt. Du skal besøge www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php at analysere indlæg hver gang du offentliggør ved hjælp af denne e-mail-konto.

Hvor:

 • yourdomain.com – dit domænenavn
 • INSTALLDIR – stien til din WordPress-installation. Spring over (fjern) dette, hvis WordPress er installeret i public_html folder

Bemærk: Ringer wp-mail.php manuelt er besværligt, anbefales ikke og udskrives snart. Her er et alternativ. Føj følgende kode til din features.php-fil for at se efter e-mail hvert femten (15) minut:

funktion hent_post_via_mail () {
Flush(); // Vis siden, inden hentningen af ​​e-mail begynder
if (get_transient ('hent_post_via_mail')) {
Vend tilbage; // E-mailen er blevet kontrolleret for nylig; tjek ikke igen
} andet {// E-mailen er ikke blevet kontrolleret på mere end 15 minutter
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('hent_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // Kontroller igen om 15 minutter.
}
}
add_action ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Alle indlæg, du offentliggør ved hjælp af denne metode, sendes direkte til mappen kladder. Du kan dog vælge at automatisk offentliggøre indlæg uden administratorgodkendelse i dine WordPress-indstillinger. Det er helt op til dig ;).

WordPress Post med e-mail-plugins

Og her kommer plugins! Vi elsker alle plugins, ikke? Du ved, de er super nyttige, lette at installere og sjove at bruge især når du ikke behøver at konfigurere en million og en indstilling. Det indlæg med e-mail-plugins, som jeg fandt, har alle en ting til fælles: De søger at erstatte WordPress ‘Post med e-mail-funktion, der vil bide støvet før eller senere. Den største forskel er, at hvert af disse plugins giver dig mere funktionalitet med hensyn til at offentliggøre indlæg via e-mail. Udstationering via e-mail bør ikke være en udfordring, når du bruger en af ​​følgende plugins til god brug.

Postie Gratis WordPress Plugin

Postie Gratis WordPress Plugin

Ifølge Wayne Allen, plugin-forfatteren, giver Postie dig beføjelsen til at offentliggøre blogindlæg via e-mail med tilføjede avancerede funktioner, som du ikke finder i den centrale WordPress-post via e-mail-indstilling. Med en imponerende bedømmelse på 4,3 / 5,0 og over 225K-downloads er det sikkert at hævde, at Postie er i færd med at få fart. Eller måske folk bare elsker dette plugin, fordi det giver dig muligheden for at tilføje billeder og videoer via e-mail, fjerne automatisk e-mail-underskrifter, tildele kategorier og gøre en hel masse andre seje ting. Postie understøtter POP3, IMAP og SSL.

Send via e-mail gratis WordPress-plugin

Indlæg via e-mail Gratis WordPress-plugin

Udviklet af Kat Hagan, Post via e-mail har en skinnende bedømmelse på 4,4 / 5,0, mens den stadig er i betafase. Plugin tilbyder et par gode funktioner såsom support til POP3- og IMAP-servere, SSL, så dine e-mails er sikre, PIN-baseret sikkerhed for at afskrække e-mail-forfalskning, adgang til WordPress ‘indbyggede roller, tildele tags, kategorier og brugerdefinerede taxonomier, ahortcode-funktionalitet osv. Bare installer plugin, konfigurer et par muligheder (ligesom vi gjorde i det foregående afsnit), og dit arbejde er færdig!

Efter timers se hårdt, viste min søgning kun disse to plugins og en onlinetjeneste kaldet Posterous, der ikke længere er tilgængelig. Misfornøjet meget? Vær ikke, du har bare brug for et af plugins, og du vil være okay.

Denne bold er nu på din domstol …

Har du nogensinde offentliggjort WordPress-blogindlæg via e-mail? Hvad er nogle af de lektioner, du har lært? Er du opmærksom på andre indlæg via e-mail WordPress-plugins? Del dine tanker med os i kommentarafsnittet nedenfor. Glad udstationering!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map