Sådan offentliggør du udtalelser i WordPress for forbedrede konverteringsfrekvenser

Det er den perfekte måde at offentliggøre klient- eller kundevurderinger på dit websted opbyg tillid og autoritet med din målgruppe. Det er også en fantastisk måde at vise din oplevelse og nogle af de kunder, du har arbejdet med.


Nogle metoder til offentliggørelse af feedback fra kunder er imidlertid mere effektive end andre, og ved at gøre det på den rigtige måde kan du dramatisk øge antallet af besøgende, der bliver kunder eller kunder. Tidligere viste jeg mine klientudtalelser på en bestemt måde, men efter at have foretaget noget research viser det sig, at jeg ikke gjorde dem mest af dem.

At finde ud af, hvordan du vælger bedste WordPress testimonial plugin eller tema, og præsenter dem på den rigtige måde for maksimal effekt, læs videre til vores guide til at offentliggøre vidnesbyrd i WordPress.

Eksempler på effektiv anvendelse af vidnesbyrd

Bare så du er opmærksom på, hvordan en udtalelse kan se ud, når den offentliggøres på dit websted, og for at give dig nogle ideer til, hvordan du kan integrere dem på dit websted, her er nogle eksempler på andre websteder, der bruger dem effektivt til at få nye klienter og kunder.

Udtalelser StudioPress

StudioPress-webstedet gør et godt stykke arbejde med at indpasse flere udtalelser til et begrænset sted på deres hjemmeside.

Kirsti Hines

Kristi Hines bruger vidnesbyrd fra kunder med høj profil freelance bloggingsporteføljes hjemmeside for hurtigt at overbringe hendes troværdighed til nye besøgende.

Sådan får du udtalelser

Hver gang der anmodes om feedback fra klienter til min side med udtalelser, prøver jeg at gøre det så let som muligt for dem. Ved at inkludere eksempler på andre positive feedback, der er blevet givet i anmodningen, gør det lettere for dem at give dem en skabelon, de skal følge.

Du kan endda gå så langt som at tilføje en dedikeret form til dit websted med relevante spørgsmål og felter, der gør det endnu lettere for dine klienter at indsende deres vurdering. Nogle testimonial plugins inkluderer denne funktion.

Hvis du kontakter dine klienter via sociale medier, kan det igen gøre det lettere for dem at sende dig et vidnesbyrd i størrelse, som du kan offentliggøre på dit websted, og forbinde det til deres profil til ekstra socialt bevis.

Tips til visning af klientanmeldelser

Nu hvor du ved, hvordan du indsamler vidnesbyrd fra dine klienter og kunder, her er nogle tip til at vise dem på dit websted for maksimal effekt, med nogle links til relevante casestudier og rapporter:

 • Prioriter udtalelser fra højprofilerede klienter over regelmæssige
 • Publicer dem overalt på dit websted, ikke kun på en dedikeret side
 • Medtag et logo eller helst et foto af klienten
 • Videoudtalelser kan forårsage en 25% konverteringsløft
 • Tilføj et link til kilden, så besøgende kan bekræfte det
 • Inkluder links til profiler på sociale medier til demonstration socialt bevis
 • Hvor det er relevant, link til en casestudieside, der nærmere beskriver projektet

Selvom nogle vidnesbyrd er bedre end ingen, kan finjustering af dem for at få dem til at virke mere autentiske, mens de også inkluderer konverteringsfremmende indhold som fotos og videoer, men det kan gøre dem endnu mere effektive.

WordPress Testimonial Plugins

Heldigvis er der nogle gode testimonial plugins til WordPress, der gør det meget let at offentliggøre dem på dit websted på en måde, der vil hjælpe med at overtale besøgende til at blive klienter og kunder.

Viavi WP-udtalelser

Viavi Testimonials Plugin

Ud af de gratis muligheder har dette plugin mest attraktivt præsenterede vidnesbyrd. Viavi WP Testimonials er nyligt frigivet, så det har kun formået at opnå 30 downloads hidtil. Det ser dog ud til at være fuldt funktionelt og fungeret uden problemer under testen. Det flade design reagerer fuldt ud, og vidnesbyrdene kan enten vises sammen eller vises med en skyder. Der er også tre stilarter og otte farveskind at vælge imellem til at præsentere feedback.

Få Viavi WP-udtalelser

Udtalelser af WooThemes

WooThemes testimonials plugin

Dette gratis testimonial-plugin er fra WooThemes, men vil heldigvis arbejde på ethvert tema. Når du har indtastet anmeldelser fra tidligere klienter som brugerdefinerede indlægstyper, kan du derefter vise dem på dit websted via kortkoder, widgets eller direkte i dit temas skabelonfiler. Dette er en god mulighed for dem, der ønsker en rent og ustyleret design der tager udseendet af deres tema frem for et, der har sin egen formatering.

Få udtalelser af WooThemes

Udtalelser Showcase

Showcase-plugin

Denne lave omkostningspræmieindstilling er fyldt med funktioner til visning af udtalelser, casestudier og anmeldelser på dit WordPress-websted. Dette plugin gør det nemt at vise flere attester i en begrænset plads plads takket være dens indbyggede skyder, alternativt kan du vise dem ved hjælp af et gitterlayout. Der er også mere end 15 layout- og tilpasningsmuligheder at vælge imellem for at sikre dig, at dit indhold matcher stilen på dit websted. Plugin giver dig mulighed for at få vist attester i et fast gitter eller inde i en rulleskyver.

Udtalelserne i sig selv ser godt ud med et valg af fem tilgængelige skind. Hver hud giver dig mulighed for at tilføje et miniaturebillede af vidnesbyrdgiveren (vist sig at øge vidnesbyrdets troværdighed yderligere) og en stjerneklassificering ud af fem. Skindene inkluderer citatmærkeudtalelser, vidnesbyrd om talemærker og, min personlige favorit, kortboksudtalelser.

Testimonials Showcase giver dig mulighed for at indstille målwebadressen for dine vidnesbyrd, så når en bruger klikker på en af ​​dem, kan de føres til det ønskede sted – fantastisk til at linke til mere detaljerede casestudier for specifikke kunder. Du kan indsætte vidnesbyrd på enhver side ved hjælp af en kortkode eller placere dem i et hvilket som helst widgetområde ved hjælp af den dedikerede widget. Som en endelig fordel føjes skemametadata automatisk til vidnesbyrdene – koden, der giver rige uddrag – så stjernevurderinger fra dine vidnesbyrd kan også vises i SERP’erne, hvilket er godt til at øge din CTR.

Få udstillingsvinduer

WP-kundeudtalelser

WP-kundevurderingsplugin

Dette plugin er tilgængeligt som en gratis bonus med det kraftige Rich Snippets-plugin (brug bare koden “GRATIS” under fanen tilføj / forny abonnementer for at få det), et plugin, der er oprettet for at give dig mulighed for at offentliggøre professionelle anmeldelser på dit WordPress-sted.

WP Customer Testimonials-pluginet indeholder en kortkode til indsættelse af en formular i et af dine indlæg eller sider for at give klienter og kunder mulighed for at indsende deres udtalelse. Med dette plugin får du et par muligheder for at vise dine vidnesbyrd på forskellige måder, herunder offentliggøre dem som widgets.

Dette er en temmelig fleksibel mulighed, og hvis du er interesseret i at købe et plugin, der giver dig mulighed for at offentliggøre anmeldelse af indlæg på dit websted, kan du få WP-kundevurderinger-plugin gratis.

Få WP-kundeudtalelser

Temaer med testimonial support

Når du arbejder på, hvordan du præsenterer dine vidnesbyrd, skal du ikke glemme at tjekke dit nuværende WordPress-tema eller det, du har fået øje med, og se, om det inkluderer support til dem.

Samlet tema

Nogle moderne WordPress-temaer inkluderer support til at gemme vidnesbyrd fra klienter og kunder og derefter præsentere dem på den mest effektive måde for dine besøgende. Et sådant eksempel er vores eget samlede responsive multifunktions WordPress-tema. Dette tema inkluderer en brugerdefineret posttype, der er bygget specielt til at offentliggøre anmeldelser og vurderinger fra klienter og kunder. Denne fremgangsmåde fjerner behovet for at søge efter et passende plugin og giver dig mulighed for at tilføje vidnesbyrd til dit websted, så snart det er i gang.

Lær mere om i alt


At offentliggøre vidnesbyrd på dit websted er en effektiv måde at gøre det på øg konverteringsfrekvensen, om dit mål er at sælge flere produkter, tilmelde flere kunder eller booke mere arbejde. Ved at præsentere dem på en professionel måde og derefter vise dem på hele dit websted, især på dine landings- og produktsider, kan du øge dine konverteringsfrekvenser ved at tage æren for dit arbejde. Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor, hvis du nogensinde har brugt nogen af ​​de ovennævnte plugins, eller hvis du har andre anbefalinger, som vi måske har gået glip af.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector