Sådan migreres til WordPress fra ethvert websted eller CMS

Sådan migreres til WordPress

Hvis du nogensinde har ønsket at migrere dit nuværende websted til WordPress, så tillykke – du har taget et klogt valg. Den platform, du har valgt, er tillid til af millioner af mennesker og virksomheder fra hele verden, lige fra unge bloggere, håbefulde forfattere til giganter som The New York Times.


Formålet med denne tutorial er at give dig en omfattende oversigt over, hvordan du går ud på processen med at migrere fra ethvert websted til WordPress. Vi lærer følgende:

 • Planlægning af migreringsprocessen
 • Liste over ting, der skal gøres før migreringen af ​​webstedet
 • Selve migrationsprocessen

Jordkontrol

trafik-lys-876055_1280

Lad os starte fra begyndelsen. Vi har vores kilde website og vi har destinationswebsted (eller mål) der vil blive drevet af WordPress. Kildewebstedet er det, der i øjeblikket er online. I forbindelse med vores guide definerer vi to typer kildewebsteder:

 1. Kører på et CMS
 2. Ikke-CMS-drevet sted

Vi skelner for at forstå det arbejde, der ligger foran os.

Migrerer fra et andet CMS

Hvis kildewebsiden drives af en CMS-platform, har vi måske heldet ved at bruge et WordPress-plugin til at hjælpe migreringsprocessen. Fra marts 2016 viser WordPress-kodekslisten over 53 migrationsvejledninger til at importere indhold fra forskellige indholdsstyringsløsninger, blogplatforme osv. Kontroller, om dit CMS er på listen (der er stor chance for at det er), og følg de nødvendige trin til migration. Hvis dit CMS ikke er angivet i WordPress-kodeksen, skal du måske kontrollere WordPress Plugin Repository, eller kig efter nogle tutorials online. Værste tilfælde skal du manuelt migrere webstedet.

Migrering fra et statisk websted

Opgaven med manuelt at migrere dit websted til WordPress kan være en vanskelig en, men ikke desto mindre er det ekstremt vigtigt. Følgende er et par upsides til det:

 • Du har større kontrol over dit websteds indhold – du er opmærksom på hvert indlæg, side, kategori og tag, der er oprettet, hovedsageligt fordi du opretter dem manuelt.
 • Det er en solid læringsoplevelse – Migrering af dit websted manuelt til WordPress giver dig en solid forståelse af WordPress ‘funktioner og funktioner. Du får en praktisk hands-on session af hele processen.

Opbygning af en solid migrationsplan

skrive-593333_1280

Som jeg ser det, er der to måder at planlægge migrationsprocessen.

 • Tænker ud fra det nuværende / kildeside’s perspektiv.
 • Planlægning ud fra WordPress ‘synspunkt.

Jeg er ikke fan af metode (a), da det tilføjer en masse unødvendig overhead i migreringsprocessen. For at holde tingene flydende, planlægger vi vores migreringsproces, idet vi tager destinationens CMS i tankerne – dvs. WordPress.

WordPress lagrer grundlæggende indhold i form af indlæg og sider (og som brugerdefinerede indlægstyper for avancerede brugere), og organiserer dem ved hjælp af kategorier og tags. Således ville målet med vores indholdsreorganiseringsplan være at strukturere det med hensyn til indlæg og sider og kategorisere dem ved hjælp af tags og kategorier.

For eksempel, hvis dit nuværende CMS var Tumblr, er det bedst at planlægge, hvordan du omorganiserer dine indhold for at imødekomme WordPress ‘webstedsstruktur i stedet for at installere plugins, der ville gentage Tumblr’s opførsel i WordPress.

Vi planlægger vores nye WordPress-websted under følgende overskrifter:

1. Omorganiser eksisterende indhold

kontor-forsyninger-1149055_1280

 • Identificer tydeligt indlæg og sider på dit nuværende websted. Hvis du er uklar på, hvad et indlæg og en side er, kan du måske ønske det. Statiske websteder har ikke det typiske “indlæg”.
 • Overvej for eksempel et kildeside, der viser en restaurants menu. Hjemmet, om os og menusider ville klassificeres som en WordPress side. I den anden ende ville meddelelser som nye begivenheder, kampagner og nyhedsopdateringer kvalificere sig som et WordPress stolpe.

2. Vælg den rigtige webhosting

webhosting

 • Hvis du vil køre et WordPress-sted i et delt hostingmiljø, skal to basiske komponenter være tilgængelige – PHP og MySQL. Næsten alle delte hostingfirmaer som HostGator og BlueHost har disse komponenter (og meget mere) installeret i deres startpakker. Nogle delte hostingfirmaer som SiteGround tilbyder specialiseret WordPress-hosting til delte hostingpriser.
 • Alternativt kan du også være vært for dit websted i WordPress.com, som igen kommer med sit eget sæt af begrænsninger og fordele.
 • Hvis du kommer fra et trafikstungt websted, ville dit bedste alternativ være at vælge en Managed WordPress-hostingtjeneste som WPEngine, der typisk fakturerer dig baseret på antallet af unikke sidevisninger. De vigtigste fordele ved administreret WordPress-hosting inkluderer førsteklasses sikkerhed, flammende hurtige indlæsningstider og en garanti for, at dit websted ikke går ned under trafikspidser.

3. Planlæg nyt stedstruktur

hierarki

 • Domæne: Ideelt set bør du installere det nye WordPress-sted i det samme domæne. Dette ville ikke skade din eksisterende SEO-score.
 • Installationsvejledning: Hvis du planlægger at bruge WordPress som blogplatform, adskilt fra dit hovedwebsted, skal du muligvis installere det i en anden mappe eller underdomæne. Når du installerer WordPress, skal du være forsigtig, når du vælger installationsmappen.
 • Underdomæner: I tilfælde af domæner eller underdomæner, vil du installere WordPress i din base- eller ‘root’-bibliotek, og ikke inden i en mappe. Standardinstallationsprogrammet opretter altid en ny mappe kaldet ‘wp’ – det vil du sandsynligvis ikke have.
 • Menu: Planlægning af en menu er kritisk for en god brugeroplevelse og SEO .. Planlæg strukturkomponenterne i din menu, så den er let at følge.

4. Hold styr på SEO-ændringer

seo

 • Meta-beskrivelser: Når det kommer til WordPress SEO, kan du aldrig være det også forsigtig. Det bedste sted at lære WordPress SEO er at følge vejledningerne ved Moz eller Yoast. Hvis tiden tillader det, skal du læse og implementere guiden ende til ende.
 • omdirigering: Hvis du har tilpassede webadresser, der er indbygget på dit tidligere websted, skal du sikre dig, at de stadig er funktionelle postmigrering med Omdirigeringsplugin. Plugin administrerer i det væsentlige 301 omdirigeringer og holder styr på 404 fejl uden at kræve kendskab til Apache .htaccess-filer.

5. Kontaktformularer og spam

brev-1

 • Kontaktformularer: Selv hvis du lige er startet, og der ser ud til at være nogen grund til, at nogen kontakter dig, vil jeg anbefale at holde en kontakt fra. Det fortæller dine læsere, at du er åben for forslag, feedback, nye forretningsmuligheder osv. Jeg vil anbefale Kontaktformular 7, da det er virkelig simpelt at opsætte og min favorit. Du kan også tjekke de bedste kontaktformular-plugins til WordPress.
 • Spam: Spam er altid en smerte for ethvert websted. I blogs er det et større problem, da hvert indlæg har en kommentarform. Det anbefales derfor stærkt at installere en anti-spam plugin som Akismet.

6. Vælg et tema

wpexplorer

 • Gratis eller premium tema? Vælg et tema, der passer til dine nuværende og fremtidige krav. Hvis det er et gratis tema, skal du sikre dig, at det kommer fra en anset kilde som WordPress-temagepladsen. Premium-temaer som Total-temaet fra WPExplorer er normalt designet bedre og tilbyder mere funktionalitet, der passer til et antal porteføljer.
 • Temahastighed: Mange temaer er ikke optimeret til sidehastighed. Dette vil utilsigtet påvirke din SEO og dræbe brugeroplevelsen. Før du vælger et tema, skal du evaluere det ved hjælp af Google mobilvenlig test og Pingdom side belastning test.
 • Temarammer: Hvis du imidlertid ønsker, at dit nye WordPress-sted skal se nøjagtigt ud som dit tidligere websted, skal du overveje tilpasset temaudvikling. Det er dog typisk meget dyrere end at købe et premium WordPress-tema. I et sådant tilfælde skal du sørge for at vælge en WordPress-temaramme som tese, Headway-temaer eller Genesis Framework. De vil i det væsentlige fremtidssikre dit tema med hensyn til struktur og sikkerhed.

7. Sikkerhedskopier

Sikkerhedskopi af computerens nøgle Blåt til arkivering og opbevaring

Jeg kan ikke understrege vigtigheden af ​​sikkerhedskopier – de var, er og vil altid være en livredder for næsten enhver, der er vært for deres eget websted. Tjek Vishnos liste over sikkerhedskopi-plugins til WordPress for at finde en løsning, der passer til dig.

8. Sikkerhed

sikkerhed

WordPress-sikkerhed er en af ​​de mest underminerede ting af begyndere i WordPress-samfundet. Jeg vil meget anbefale at læse disse tip og installere et af disse sikkerhedsplugins til WordPress.

9. E-handel

e-handel-1

Hvis du planlægger at starte en e-handelsbutik ved hjælp af WordPress, vil jeg anbefale WooCommerce fra toppen af ​​mit hoved. WooThemes, virksomheden bag dette fantastiske gratis plugin blev for nylig erhvervet af Automattic (firmaet, der oprettede WordPress), hvilket gør det til et af de bedste e-handels plugins på markedet.

10. Andre faktorer

påske-1247634_1280

I betragtning af det store omfang af vores emne er det meget muligt ikke at have dækket et emne, som du måske leder efter, på denne liste. De kunne variere fra scripts til sporingsformål, plugins til deling af sociale medier, indlejrede videoafspillere som Wistia osv..

Her er de gode nyheder. I betragtning af den enorme popularitet af WordPress er det meget muligt, at udviklerne af den bestemte websoftware / -tjeneste, du brugte, har en dedikeret WordPress-udvidelse. Google søgeordene “ til wordpress ”eller“ hvordan man bruger i wordpress ”- du bliver måske overrasket over, hvad du finder.

Sådan udføres WordPress-migreringsprocessen

pit-crew-554352_1280

Her er en trin-for-trin-proces med WordPress-migreringsplanen.

 1. Backup: Først skal du tage backup af dit nuværende websted.
 2. Hvis du installerer WordPress i den samme webhost, skal du oprette en vedligeholdelsesside, omdøbe den til index.html.
 3. Installer WordPress: Herefter installeres en ny kopi WordPress.
 4. Hvis du havde oprettet en index.html-fil i det forrige trin, skal du slette den.
 5. Deaktiver synlighed for søgemaskiner: Log ind på dit WordPress-dashboard og deaktiver synligheden af ​​søgemaskinerne. Dette trin er afgørende, da det holder på at vise indhold til søgemaskinerne, indtil du organiserer dit websted.
 6. Importer indhold: Nu begynder vi at importere indholdet fra dit tidligere CMS. Tjek officiel WordPress-kodex for at lære at migrere fra dit CMS til WordPress.
 7. Hvis du har brugt et statisk sted, er det tid til at gøre dine hænder beskidte. Du skal manuelt kopiere-indsætte hver side på dit gamle websted. Mens du er ved det, skal du huske sondringen mellem indlæg og sider – dette hjælper med at organisere dit indhold bedre.
 8. Organiser indhold: Nu, hvor indholdet importeres, er det tid til at strukturere det. Opret først de nødvendige kategorier, underkategorier, tags, widgets og menuer. Når det er gjort, skal du organisere dit indhold i overensstemmelse hermed. Dette markerer afslutningen på indholdsimportfasen.
 9. Installer Essentials: Dernæst installerer WordPress-temaet og essentielle plugins. Husk at installere en kontaktformular, anti-spam, backup og sikkerhedsplugin. Du har måske bemærket, at jeg ikke har nævnt et SEO-plugin. Det skyldes, at WordPress ‘indbyggede SEO er ganske kraftig.
 10. Kvalitetssikringstest: Kør dit websted gennem Google mobilvenlig test og Pingdom side belastning test – kun denne gang er det med dit indhold. Hvis resultaterne ser gode ud, har du valgt et godt WordPress-tema.
 11. Lav et sitemap: Sitemaps er en vigtig komponent for ethvert websted. Når du er færdig med at strukturere dit indhold, kan du bruge Google XML-sitemaps plugin til hurtigt at generere et sitemap over dit WordPress-sted.
 12. Fix ødelagte links: Ødelagte links er et buzzkill. Det er kun naturligt, at når dit websted vokser, kan det samle en masse links, der ikke længere er relevante – hvilket resulterer i ødelagte links. I sådanne tilfælde kan du blot omdirigere dem til dit websteds hjemmeside eller endda en dedikeret side, der forklarer udløbet af linket.
 13. Gå live: Aktivér synligheden af ​​søgemaskinerne, opdater dit websted i Google Webmasterværktøjer, og dit nye sted er live.

Afslutter

Migrering til WordPress er faktisk en af ​​de smarteste beslutninger for en blogger. På grund af dens alsidighed er WordPress i stand til at håndtere de fleste af de fælles krav fra en webejer.

Jeg har forsøgt at indarbejde det væsentlige i migrationsprocessen. Hvis jeg har savnet nogen – undskyld jeg! Hvis du har spørgsmål, ved du hvor du kan finde mig. Jeg ser frem til dine kommentarer og forslag! Glad migration!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map