Sådan køres flere WordPress-websteder fra et enkelt betjeningspanel

Håndtering af WordPress-websteder

Hvor mange WordPress-websteder administrerer du? De fleste begyndere starter med kun en for at prøve at sælge et produkt eller med deres historier, men hvad nu hvis du snubler over en strålende ny idé, og derfor kræver et andet WordPress-sted?


Eller hvad hvis du vil opbygge en virksomhed omkring design af websteder til andre små virksomheder? Du har bestemt brug for en pålidelig og effektiv metode til styring af alle disse websteder på et sted. God ting, der er fuldstændig muligt, ikke? Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du kører flere WordPress-websteder fra et enkelt dashboard.

Hvilke værktøjer har du brug for?

Takket være flere virksomheder derude, behøver du ikke fikle med nogen kode eller oprette dit eget system til styring af flere websteder i et enkelt dashboard. Et par virksomheder leverer alt-i-én-løsninger, så du blot kan installere og flytte dine websteder til et instrumentbræt. I dag vil jeg dække en alternativ løsning: CMS Commander.

CMS Commander er en af ​​lederne i branchen, men et par andre virksomheder leverer også gode løsninger. Du er velkommen til at lege med disse, hvis du ikke finder det, du har brug for med CMS Commander. De har alle lignende funktioner.

Håndtering af flere WordPress-websteder på et betjeningspanel med CMS Commander

CMS Commander fungerer ved hjælp af en simpel grænseflade, og installationsprocessen er ret let for begyndere. Jeg kan godt lide CMS Commander, fordi det primære dashboard, du arbejder ud af, ligner noget WordPress-dashboardets standard.

Det er lidt anderledes end de andre indstillinger, der er anført ovenfor, fordi du ikke kan se det faktiske WordPress-betjeningspanel. Tværtimod giver det dets eget unikke layout.

Trin 1: Tilmeld dig CMS Commander

Gå til webstedet for CMS Commander.

CMS Commander site

Klik på Tilmelde knappen i menuen eller vælg Prøv gratis valgmulighed, hvis du vil teste den ud, før du går ind i en betalingsplan. Prisfastsættelse afhænger af hvor mange websteder du administrerer (starter ved $ 8, op til $ 125 for 400 sider). Når den 14-dages prøveperiode udløber, opretholder du stadig adgang til op til fem steder med de grundlæggende funktioner.

Gå gennem processen for at downloade ved at indtaste din e-mail-adresse for at modtage en e-mail med dine adgangskoder og brugernavnoplysninger. Vælg Gå til konto for at komme videre og se dit instrumentbord.

gå til konto

Du behøver virkelig kun holde dig fast på den primære side for at konfigurere dette. Bagefter vil vi tale om at indsende artikler og styre dit indhold fra instrumentbrættet.

instrumentbræt

Trin 2: Download og aktiver plugin

Find det link, der hedder CMS Commander Client Plugin. Klik på dette link og upload (og aktiver) plugin til hvert enkelt sted, du vil administrere på CMS Commander-betjeningspanelet.

Plugin

Det er alt hvad du har at gøre med plugin. Når plugin er aktiveret på alle dine websteder, skal du springe tilbage til CMS Commander.

CMS Commander Client

Trin 3: Placer alle websteder på CMS Commander Dashboard

Find Tilføj dit første websted overskrift, og indsæt webstedets adresse, admin-brugernavn, administratoradgangskode og et valgfrit gruppenavn for at tilføje hvert af de websteder, der har pluginet installeret. Klik på Tilføj websted knap til hvert enkelt websted.

Tilføj websted

Gruppenavnfeltet fungerer godt for personer, der administrerer flere forskellige klientgrupper. Måske opretter du websteder til både restauranter og ejendomsmæglere. Adskil dem med feltet Valgfrit gruppe navn.

Der er også et link til at tilføje dine websteder i bulk, hvilket gør det lettere, hvis du ikke ønsker at slå mange snesers legitimationsoplysninger.

Masse websteder

Når du har afsluttet denne proces for alle dine websteder, kan du rulle ned og se hele din liste over websteder. Dette område er temmelig magtfuldt, fordi du kan rulle over knapperne for at se ting som statistik, backlinks, sidehastighed, kommentarer og mere.

Jeg kan virkelig godt lide det område, der giver dig mulighed for at opdatere alle dine websteder på én gang. Leg dig rundt med knapperne i dette modul for at få en fornemmelse af, hvordan det fungerer. Jeg vil også anbefale at bruge Bulkoprydning knappen for at rydde det uønskede rum på alle dine WordPress-websteder. Da dette er mere et statusområde, kan du faktisk ikke offentliggøre indhold her.

Det er her værktøjslinjen på venstre side af siden kommer i spil.

Site List

Trin 4: Lav et indlæg til et af dine websteder

Lad os sige, at du har en begivenhed, der kommer op for din virksomhed, og at du er nødt til at oprette et blogindlæg for at lade alle dine læsere vide om det. Klik på Post Editor fane for at gå hen imod den side, der giver dig mulighed for at oprette dine indlæg og offentliggøre dem.

Indlægsredaktør

Denne side ligner ret standard Stolpe side i WordPress, så du kan oprette en titel og en artikel til det blogindlæg, du vil dele. Alt er der stadig fra Link knapper til Tekst Editor.

Post Editor

Hvis du ruller ned under redaktøren, finder du et område, der hedder WordPress-indstillinger. Dette modul giver dig mulighed for at ændre ting som Kategorier, Brugernavne, Indlægstyper, og mere.

WordPress-indstillinger

Du kan endda placere et vist billede i dit indlæg for at sende til det aktuelle websted, du har knyttet. Husk, at Indlægstype dropdown er inkluderet, så du kan specificere, om du opretter et indlæg eller en side eller ej. Afhængig af dit websted har du muligvis også andre muligheder Produkter, Kuponer, eller a Tilpasset posttype.

Når du er færdig med indlægget, skal du uploade alle dine billeder og gennemgå din korrekturlæsningsproces. Gå til øverste højre hjørne af CMS Commander-vinduet. Dette giver en liste over alle de websteder, du har oprettet forbindelse til CMS Commander. Du har muligheden for at offentliggøre dette indlæg til en gruppe, som du har angivet tidligere eller kun et enkelt websted.

Offentliggøre

Tjek det websted, du vil offentliggøre indlægget til, og tryk på Post artikel til valgte websteder knap. Dette skyder artiklen til de steder, hvor du kan navigere til senere og kontrollere, hvordan den ser ud.

Hvad andet kan du administrere med CMS-chef?

Da værktøjet er så ekspansivt, er der alt for mange funktioner til at dække i kun et blogindlæg. Dog kompilerede jeg nogle af de mere almindelige opgaver, du kan udføre med CMS Commander-instrumentbrættet.

 • Upload bulkindhold som SEO-indstillinger eller en fil fyldt med artikler på din computer
 • Se alle de tidligere indlæg og kommentarer, så du kan ændre dem og svare på brugerne
 • Se og opret brugere
 • Installer plugins til alle eller nogle af siderne på dit CMS Commander-dashboard
 • Installer temaer på alle eller nogle af de websteder, du har aktiveret
 • Udfør manuelle og automatiserede sikkerhedskopier
 • Klon et af dine websteder
 • Opret et helt nyt sted i stedet for at gennemgå den almindelige WordPress-installationsproces

Det er tidskrævende og frustrerende at køre WordPress-websteder fra flere dashboards. Ikke kun skal du jonglere med alle disse adgangskoder, men ideen om at hoppe fra den ene fane til den anden i din browser får mig til at krybe; især hvis du driver en virksomhed. Hvor meget tid spilder du ved at skifte gear?

Lad os vide det i kommentarfeltet, hvis du kører dine WordPress-websteder fra et enkelt dashboard, eller hvis du formår at få det til at fungere med flere dashboards. Vi ville elske dit input!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map