Sådan integreres PDF-filer i WordPress

Sådan integreres PDF-filer i WordPress

Der kan være tidspunkter, hvor du meget gerne vil integrere en PDF-fil i dit indlæg eller din side:


 • En bogforfatter ønsker måske at give læserne en gratis kopi.
 • For at tilføje produktkataloger på dit websted.
 • For at dele dine designs i PDF-format med klienter.
 • Du kører muligvis et rejsebureau og vil vise rejseplanen for rejsepakkerne.

Men der er et problem!

Selvom WordPress giver dig mulighed for at indlejre audios, videoer og selvfølgelig billeder, er det ikke muligt at integrere PDF-filer i dine indlæg og sider. Denne funktion er ikke tilgængelig indtil videre, måske tilføjes den i fremtiden.

Hvis du vil tilføje en PDF-fil, kan du uploade filen ved hjælp af Tilføj medier mulighed, indsæt den, og linket til den fil tilføjes til din side. Og dine besøgende kan enten downloade den eller se filen i webbrowseren ved at forlade dit websted.

Men hvad nu hvis du vil integrere PDF-filer i dine indlæg og lade dine besøgende se dem uden at forlade dit websted? Er der nogen løsning til det? Det korte svar er JA.

Så i dette indlæg vil jeg vise, hvordan du kan integrere en PDF-fil i dit WordPress-indlæg eller -side. Inden du kommer i gang, vil du sandsynligvis oprette et velformateret, pænt PDF-dokument ved hjælp af et PDF Editor. Så er du klar til at tilføje det i dine indlæg med eller uden at bruge et plugin. Lad os komme igang.

Sådan integreres en PDF-fil med et plugin

Der er en masse plugins, som du kan bruge til at tilføje en PDF-fil til dit WordPress-indlæg.

Vi bruger dog et kaldet plugin PDF-indbygger. Det er et gratis plugin, der er tilgængeligt i WordPress Plugin-biblioteket. Den bedste ting ved dette plugin er, at det bruger javascript til at udføre sit job og ikke nogle tredjepartsservices eller iframes.

Trin 1: Installer PDF Embedder Plugin

Log ind på dit WordPress Dashboard og gå til Plugins> Tilføj nyt. Søg nu PDF-indbygger i søgefeltet. Når du først har fundet plugin, skal du blot installere og aktivere det. Enkelt, er det ikke?

Installer PDF Embedder Plugin

Trin 2: Indstil plugin

Selvom du kan begynde at indlejre dine PDF-filer, når du har installeret dette plugin, kan du først ændre indstillingerne, så de integrerede filer ser bedre ud. Gå til for at åbne indstillingssiden for dette plugin Indstillinger> PDF-integrering fra venstre sidepanel på dit WordPress Dashboard.

Indstillinger for PDF-indbygger

Den gratis version af dette plugin giver dig mulighed for at ændre følgende:

 • Bredde og højde – Du kan ændre bredden og højden på PDF-fremviseren. Det accepterer heltalværdier (i pixels) eller max (100% bredde).
 • Værktøjslinjens placering – Værktøjslinjen i denne PDF-fremviser giver dit publikum mulighed for at zoome ind eller ud og gå til næste eller forrige side. Du kan have værktøjslinjen øverst, nederst eller begge dele.
 • Værktøjslinjemarkøren – Du kan vælge, om du vil have værktøjslinjen kun synlig på musemarkøren over dokumentet eller ej.

Dette er de universelle indstillinger. Men hvad nu hvis du vil ændre indstillingerne for en bestemt fil? Du kan godt gøre det ved hjælp af kortkoder. Her er et eksempel:

[pdf-embedder url = ”http://yoursite.com/wp-content/uploads/2019/01/April.pdf” bredde = ”500 ″ værktøjslinje =” top ”værktøjslinje fast =” på ”]

I ovenstående eksempel er bredden indstillet til 500px, værktøjslinjens placering er indstillet til toppen, og værktøjslinjen vil blive fastgjort. Du kan også indstille værktøjslinjen til bunden og værktøjslinjen er slået til fra.

Dette plugin har også en premium version, der tilbyder funktioner som download-knap, sporvisninger og download, kontinuerlig sidescrolling og åbne links i et nyt vindue.

Trin 3: Integrer PDF-fil i dit indlæg eller side

Når du er færdig med indstillingerne, kan du begynde at gøre det beskidte arbejde. Uanset om du bruger Classic Editor eller Gutenberg Editor, kan du nemt bruge dette plugin for at få det ønskede resultat.

Hvis du bruger Klassisk redaktør, indlejring af en PDF-fil svarer til det, du ville gøre for et billede eller video.

Opret først et nyt indlæg, eller åbn et eksisterende, og klik derefter på Tilføj medier knap. Upload nu din PDF-fil, klik på Indsæt i posten -knappen, og der tilføjes en kort kode til dit indlæg.

Integrer PDF-fil Classic Editor

Det er det – nu kan du forhåndsvise dit indlæg for at kontrollere, om det fungerer korrekt eller ikke.

Hvad med Gutenberg Editor? Nå, PDF Embedder-pluginet leveres med en bestemt blok. Så opret et nyt indlæg, og klik på Tilføj blok-ikonet. Søg derefter efter PDF-indbygger bloker og vælg den.

Integrer PDF-fil Gutenberg Editor

Til sidst skal du klikke på blokken for at vælge (eller uploade) din PDF-fil, og dit job er færdig.

Her er det endelige resultat, uanset hvilken editor du bruger:

Integreret PDF-fil endelig

Populære PDF Viewer-plugins

Selvom PDF Embedder-plugin gør et godt stykke arbejde, er det altid godt at have nogle alternativer. Så lad mig nu dele nogle gratis og premium PDF-viewer-plugins i ingen særlig rækkefølge:

PDF-fremviser til WordPress

PDF-fremviser til WordPress Plugin

Info & download

Med mere end 3900 salg, er PDF-visningen for WordPress det sælgende PDF-viewer-plugin på CodeCanyon. Det er et fuldt responsivt og cross-browser kompatibelt plugin. Dette plugin giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere indstillinger som udskrivning, download, zoom, sidenavigation og social deling. Du kan også bruge Google Analytics med WordPress til at spore antallet af besøgende, der læser dine PDF-filer.

Google Drev-integrering

Google Drev Embedder-plugin

Google Drev Embedder er et gratis plugin, der giver dig adgang til dit Google Drev fra dit WordPress-dashboard og integrere PDF-filer, Word-dokumenter eller regneark til dit indlæg eller din side. For at bruge dette plugin skal du dog installere Google Apps-login også – formålet med dette plugin er at forbinde dit Google Drev til dit WordPress-sted.

Algori PDF-fremviser

Algori PDF Viewer-plugin

Leder du efter et Gutenberg-blockplugin til indlejring af PDF-filer? Du kan prøve Algori PDF Viewer-plugin. Dette gratis plugin er kompatibelt med alle webbrowsere som Google Chrome, Firefox, Safari, Opera og Internet Explorer 11. Det giver dig mulighed for at indlæse flere filer på en enkelt side og understøtter præsentationstilstand.

Real3D FlipBook WordPress Plugin

Real3D FlipBook WordPress Plugin

Info & download

Som navnet antyder er Real3D FlipBook et responsivt og berøringsvenligt 3D-flipbog-plugin til visning af PDF-filer og billeder. Det er udviklet ved hjælp af HTML5 og kræver ikke brug af Flash. Du kan tilpasse indstillinger som vippehastighed, fliplyd, zoomniveau og kameravinkel. Dette plugin understøtter også lightbox- og fuldskærmstilstand.

Integrer ethvert dokument Plus

Integrer ethvert dokument Plus

Info & download

Embed Any Document Plus er et af sin slags plugin, der let giver dig mulighed for at uploade og integrere dokumentfiler (PDF, Word, PPT, Excel osv.) Let på WordPress-websteder. Plugin tilføjer en ‘Tilføj dokument’ -knap over den visuelle editor. Dette åbner EAD Plus-popup, hvorfra du kan vælge kilden til dit dokument. Det er også tæt integreret med Google Drive, Dropbox og Box.com skytjenester. Du kan bo på dit WordPress-sted og uploade filer til sky-tjenesterne og integrere lige derfra.

Når du har uploadet eller valgt dokumentet, vil du integrere, får du også en mulighed for at vælge, hvilken dokumenttjeneste du vil vælge at integrere din fil. Plugin genkender filformatet automatisk og foreslår dig fremviseren. Seerne kan håndtere en fil med en størrelse på højst 5 til 8 MB. For større filer anbefaler udviklere at uploade dem til Google Drev og integrere derfra.

Sådan integreres en PDF-fil uden et plugin

Hvis du er en af ​​dem, der altid er på udkig efter løsninger uden et plugin, er dette afsnit noget for dig. Vi kan helt sikkert integrere en PDF-fil i WordPress-indlæg og sider uden at installere endnu et plugin.

Ideen er enkel – du bliver nødt til at uploade din PDF-fil til din Google Drive-konto og derefter bruge iframe-koden til at integrere filen på dit websted. Selvom denne metode er sikker, er det eneste problem, at den bruger iframes.

Trin 1: Gå til Google Drev og log ind på din konto.

Trin 2: Upload den PDF-fil, som du vil integrere i dit WordPress-indlæg her. For at gøre det skal du klikke på Ny fra venstre side af din Google Drev-konto skal du vælge Fil upload, og upload filen fra din lokale computer.

Upload af Google Drev-fil

Trin 3: Når filen først er uploadet til dit drev, skal du dobbeltklikke på den for at få vist filen. Klik nu på de 3 lodrette prikker (Flere handlinger), der findes i øverste højre hjørne, og vælg Åbn i nyt vindue.

Trin 4: I det nye vindue skal du klikke på Flere handlinger (de 3 lodrette prikker i øverste højre hjørne) og vælge Del.

Google Drev PDF-deling

Trin 5: En pop-up kaldet “Del med andre” åbnes. Klik her Få et delbart link – hvad dette gør, det sikrer, at alle med linket til PDF-fil kan se det. Hvis du ikke gør dette, forbliver filen privat og vil ikke være synlig for dit webstedspublikum.

Få delbart link

Trin 6: Hvis du ikke ønsker, at dine besøgende skal downloade eller udskrive filen og også deaktivere kopieringstekstfunktion, skal du klikke på Fremskreden i det samme pop op-vindue. Kontroller indstillingen, der siger – “Deaktiver indstillinger til download, udskrivning og kopiering af kommentarer og seere”, og klik på Færdig.

Deaktiver download printkopi i Google Drev PDF

Trin 7: Nu er det tid til at hente den integrerede kode, som vi vil bruge i vores indlæg. For at få det, skal du igen klikke på Flere handlinger, vælg Embed artikel, og kopier iframe-koden.

Google Drev-kopi indlejret kode

Trin 8: Gå over til dit WordPress Dashboard og opret eller rediger det indlæg eller den side, hvor du vil integrere PDF-filen. Nu, hvis du bruger Klassisk redaktør, bare gå til fanen Tekst og indsæt koden:

Fanen Klassisk editortekst

Til Gutenberg Editor, skal du tilføje en ny blok, søge efter brugerdefineret HTML og til sidst tilføje iframe-koden i den tilpassede HTML-blok:

Tilpasset HTML-blok

Trin 9: Det er det – nu kan du se dit indlæg eller din side for at kontrollere din indlejrede PDF-fil.

Endnote om, hvordan man integrerer PDF-filer i WordPress

WordPress giver dig mulighed for at linke til dine PDF-filer – men ikke integrere dem. Denne tutorial løser imidlertid problemet. Det viser, hvordan du kan integrere dine PDF-filer i dine indlæg eller sider, ligesom dine billeder og videoer, med eller uden brug af et plugin.

Har du nogensinde integreret en PDF-fil på dit websted ved hjælp af en af ​​de to metoder? Har du et alternativt plugin i tankerne og mener, at det er bedre end dem, der er nævnt i denne artikel? Fortæl mig dine tanker i kommentarafsnittet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map