Sådan integreres AWeber med WordPress for at udvide dit nyhedsbrev

Sådan integreres AWeber med WordPress (En begynderguide)

Hver ejer af en online virksomhed leder efter en måde at engagere brugere og øge salget. Den bedste måde at gøre begge disse ting på er ofte at skabe et stærkt forhold til dit publikum. Dette kan dog være vanskeligt at gøre, når du lige er i gang.


E-mail-marketing er en fremragende strategi, selvom du har brug for det rigtige værktøj til at hjælpe dig. AWeber, for eksempel kan det kun være den løsning, du leder efter. Denne e-mail-marketingplatform tilbyder flere funktioner, der kan hjælpe dig med at få dine kampagner væk.

I dette indlæg diskuterer vi fordelene ved e-mail-marketing, hvorefter vi ser på, hvordan AWeber kan gøre opgaven lettere. Så gennemgår vi hvordan du integrerer AWeber med din WordPress-installation og afslutter med et par tip til optimering af dine resultater. Lad os dykke ind!

Hvorfor e-mail-marketing er meget vigtig for din virksomhed

E-mail-marketing til WordPress involverer at bruge en e-mail-abonnementsliste (normalt drevet af din WordPress-installation eller en tredjepart) for at udvikle stærkere forhold til dine læsere eller kunder. Du kan bruge dine e-mail-kampagner til at dele kvalitetsindhold, annoncere særlige tilbud og begivenheder eller holde dit publikum informeret med et periodisk nyhedsbrev.

Der er masser af fordele ved at ansætte e-mail-marketing, såsom:

 • Lavpris: Sammenlignet med traditionel markedsføring er e-mail-marketing relativt billig.
 • Øget mærkebevidsthed: Din målgruppe bliver mere bekendt med dit brand gennem dine e-mails og kan let dele dit indhold.
 • Evnen til at målrette kundeemner af høj kvalitet: Hvis din e-mail-liste er abonnementsbaseret, ved du, at dens læsere allerede er interesserede.

Du spekulerer måske på, hvordan du går i gang med at implementere en e-mail-marketingkampagne, især hvis du har et budget. Du kan prøve at oprette en e-mail-liste manuelt, men du får meget bedre resultater ved at bruge et værktøj dedikeret til processen.

Introduktion til AWeber

AWeber Nyhedsbreve

AWeber er en platform, der giver dig mulighed for at oprette, styre og analysere e-mail-marketingkampagner. Det er nemt at bruge og begyndervenligt, hvilket gør det til et solidt valg for enhver bruger. Du får fordel af fleksible funktioner, der er lette at implementere og pålidelig support, der hjælper dig, når du sidder fast.

Nøglefunktioner:

 • Opret nemt e-mails med en træk-og-slip-editor.
 • Lav tilpassede tilmeldingsformularer for at indsamle vigtig brugerinformation.
 • Målret mod specifikke e-mail-abonnenter baseret på deres præferencer.
 • Spor dine markedsføringsresultater vha. Analytics.

Pris: AWebers prisindstillinger spænder fra $ 19 til $ 149 + pr. Måned.

Sådan integreres AWeber med WordPress

Først vil vi anbefale at tage lidt tid til at tjekke ud AWeber’s fulde dokumentation, at få en fornemmelse af, hvordan platformen fungerer. Herefter er nogle enkle trin for at få det til at arbejde med WordPress

Trin 1: Publicer en tilmeldingsformular til dit websted

For at komme i gang skal du navigere til din AWeber-konto og klikke på Tilmeld formularer:

AWeber Vælg tilmeldingsformularer

Vælg det grønne Opret en tilmeldingsformular knappen, der skal føres til en skabelon til valg af skabelon. Her kan du forhåndsvise skabeloner og vælge den, du vil bruge til din form:

AWeber Vælg skabelon

Når du har valgt en skabelon, får du muligheden for at vælge en farve. Når du har valgt, skal du klikke på Indlæs skabelon. Dette giver dig opsætning og giver dig mulighed for at begynde at tilpasse skabelonens indstillinger.

Den første ting, du bliver bedt om at gøre, er at tilføje nogle grundlæggende oplysninger, f.eks. Overskriftstekst og et navn til din form. Derefter kan du beslutte, hvor dine abonnenter skal sendes, når de har afsluttet det. Dette kan være en simpel side oprettet af AWeber eller dit eget websted:

AWeber Vælg destination, når formularen er indsendtDet valg, du vælger her, er op til dig. Når du er tilfreds med din beslutning, skal du gemme din formular og klikke på Gå til trin 3.

Det er nu tid til at tilføje din form til dit WordPress-sted. Vælg for at offentliggøre det selv Jeg installerer min formular:

AWeber Installer selv formDu får et uddrag af Javascript – kopier det nu. Naviger derefter til sider i dit WordPress-betjeningspanel, og åbn den side, hvor du gerne vil placere din formular. Indsæt Javascript-kodestykket, uanset hvor du vil, at formularen skal vises på din side:

Indsæt AWeber-javascript på siden

Til sidst skal du gemme eller opdatere siden. Hvis du forhåndsviser det fra frontend, skal du nu se din form!

Trin 2: Konfigurer AWeber Blog Broadcast-funktionen

Nu, hvor din formular kører, skal du gå tilbage til din AWeber-konto. Under Beskeder, vælge Blogsendelser og Klik på Opret en blogudsendelse:

Opret en blogudsendelse med AWeberFøj din WordPress-blogs RSS-feed-URL til det tilsvarende felt, og vælg derefter en feedskabelon fra rullelisten til højre for meddelelsesområdet:

Vælg din AWeber-sendeskabelonEfter dette vil du være i stand til at bestemme nogle grundlæggende indstillinger for dine udsendelser. Du kan indstille en tidsplan for hvornår de skal sendes og vælge en trigger. For eksempel kan du sende udsendelser, efter at et vist antal nye indlæg er blevet offentliggjort, eller på bestemte dage i måneden:

Hvor ofte skal der sendes en udsendelse?

Hvis du vil sende udsendelser automatisk baseret på din valgte trigger, skal du kontrollere Send automatisk. Gem derefter dine indstillinger, så er du klar! Glem ikke at teste din udsendelse for at sikre dig, at alt fungerer som forventet.

Tip til optimering af dine e-mail-marketingresultater

OptinMonster Lead Generation Plugin

Ved at integrere AWeber med OptinMonster kan du drage fordel af funktionerne i begge værktøjer.

Nu hvor du ved, hvordan du integrerer AWeber med WordPress, lad os tale om et par ting, du kan gøre for at optimere dine resultater. For det første er der et par basale strategier, som du måske ønsker at følge:

 • Tag en aktiv tilgang til at spore dine resultater. AWebers analysefunktioner giver masser af nyttige oplysninger, såsom antallet af åbne, klikfrekvenser og afmeldinger. Du kan bruge disse detaljer til at bestemme, hvilket indhold der er mest effektivt.
 • Segmenter dine lister. Ved hjælp af oplysningerne fra dine analyseresultater kan du oprette segmenterede lister til at målrette mod forskellige typer abonnenter med det indhold, de er mest interesseret i.
 • Forbind AWeber med din udbyder af destinationssider. Hvis du i øjeblikket bruger en udbyder af destinationssider, kan du tilslutte den til AWeber problemfrit.
 • Se AWebers appintegrationer. Du kan tilslut AWeber til mange programmer som du allerede bruger, f.eks. MailOptin eller sociale medie-apps.

Endelig kan du også overveje at afhente et eller flere værktøjer, der forbedrer din AWeber-installation:

 • OptinMonster er et funktionsrige WordPress-plugin, som du kan bruge til at oprette meget konverterende opt-in-formularer til dit websted. Du kan nemt integrere din AWeber-abonnentliste med dine OptinMonster-formularer for at øge leadgenerering.
 • Heyo er et værktøj, der giver dig mulighed for at opbygge kampagnesider, der er optimeret til sociale medier og mobile enheder. Forbindelse med AWeber kan øge dine kundeemner og fremme bedre engagement.
 • Digioh giver dig mulighed for at sende sikre filoverførsler til folkene på dine adresselister. Så hvis du f.eks. Har en konkurrence eller en gave og har brug for at sende filer til vinderne, giver Digioh en privat måde at gøre netop det på.

Hver af disse strategier og værktøjer kan være en velsignelse for din nye AWeber-integration, så vi vil anbefale at tjekke dem ud!


Et af de mest givende aspekter af e-mail-marketing er den måde, det giver dig mulighed for at opretholde et forhold til dit publikum, efter at de har forladt dit websted. Dine abonnenter tilmeldte dig din adresseliste, hvilket angiver, at de vil have de oplysninger, du giver.

Nu skal du bare målrette mod denne målgruppe med værdifuldt indhold. Brug vores tip til at udvide din e-mail-liste, og pump derefter ud nyttigt indhold og indlæg, der kan sendes til dit publikum.

Har du spørgsmål om, hvordan du optimerer din e-mail-marketingstrategi ved hjælp af AWeber? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector