Sådan installeres WordPress på Google Cloud

 1. 1. Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. I øjeblikket læser: Sådan installeres WordPress på Google Cloud
 3. 3. Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

I dag skal vi se på, hvordan man installerer WordPress som et enkelt-klik-billede i Google Cloud – Googles helt egen skyinfrastruktur. Blandt de største cloud-udbydere på markedet har Google en af ​​de mest konkurrencedygtige prispolitikker sammenlignet med Amazon Web Services og Microsoft Azure. Det sky-netværk drives af Googles egen infrastruktur, der håndterer over 40.000 søgeforespørgsler pr. sekund.


En af de ting, jeg elsker ved WordPress, er det udbredt popularitet. Takket være netop denne årsag giver næsten ethvert cloud computing-selskab sine brugere en “one-click installation” af WordPress. Nogle kalder det en “app”, mens andre kalder det en “skabelon” eller et “billede”. Kald det, hvad du vil – men det vigtigste er, at installation af WordPress i skyen kun tager et par klik.

BEMÆRK: Et vigtigt punkt, inden vi begynder. Hvis dette er din første gang installation af WordPress i skyen – dvs. fra en faktisk skyudbyder, skal du ikke være vært for dit live websted med det samme. Jeg foreslår, at du tester alt i mindst 2-4 uger, før du migrerer din WordPress-blog eller -websted til skyen.

HVORFOR? Cloududbydere som Google Cloud, AWS og Microsoft Azure har kun begrænset support til dit WordPress-websted. Hvis du støder på en plugin-konflikt eller nogle problemer med hosting eller malware, skal du gøre det løse det selv.

Heldigvis er der en løsning for dig. Du kan enten:

 • Gå til en tredjepart administreret cloud-udbyder som Cloudways (Tjek vores anmeldelse) eller
 • Gå til styret WordPress-hosting som WPEngine (vi i WPExplorer bruger WPEngine og elsker det!)

Noget teknisk te

Der er et par grundlæggende termer, vi skal lære, før vi får vejledningen. Ideen bag dette er at informere dig om alle de forskellige produkter, Google Cloud har at tilbyde. Når du udvikler og interesserer dig for noget, du ser, kan du begynde at opbygge dine egne apps i dem!

Projekter

google-sky-wordpress-002-projekt-skærmProjekt Dashboard

Alt, hvad du vil gøre i Google Cloud, er lukket (eller indkapslet) inden for et projekt. Inde i et projekt kan du bruge eller implementere de forskellige biprodukter Google Cloud har at tilbyde. De inkluderer App Engine, Compute Engine, Google API’er, Google Cloud Storage, BigQuery eller direkte installerer en forudbygget løsning. (Mere om dette lidt senere)

Faktureringskonti

Hvert projekt, du opretter skal være knyttet til en faktureringskonto. Google Cloud giver dig mulighed for at have flere faktureringskonti – som hver kan bruge et andet kredit- / betalingskort. Ideen bag dette er at implementere betal når du går politik for cloud computing-miljøet.

BEMÆRK 1: Du kan ikke bruge et forudbetalt kredit / kontantkort på din faktureringskonto. Jeg har prøvet dette og min konto sammen med alle tilknyttede projekter midlertidigt blokeret. Jeg fjernede straks det forudbetalte kort og ændrede det til et gyldigt kreditkort. Kontoen blev aktiveret igen efter et par arbejdsdage.

google-sky-wordpress-003-cloud-trial-300SERP til “Google Cloud Trial” fra Google.com

BEMÆRK 2: Google tilbyder i øjeblikket en prøveversion på $ 300 USD til nogen som helst der tilmelder sig Google Cloud. Nu har du ingen undskyldning for ikke at prøve Google Cloud haha!

Google Cloud-produkter

Vi talte om de forskellige biprodukter Google Cloud har at tilbyde. Lad os nu se på hver enkelt af dem.

Google App Engine

google-sky-wordpress-001-app-motorGoogle App Engine

De fleste software er bygget ved hjælp af en bestemt Sprog og (valgfrit) baseret på en rammer. Et klassisk eksempel ville være en app-to-do-liste, som er bygget på JavaScript og baseret på jQuery-rammen. jQuery er, som du kan gætte, en ramme for JavaScript, som er sproget.

Tilsvarende er masser af apps skrevet på populære sprog som Python, Java og PHP. Hvert af disse sprog kræver en første opsætning på værtssystemet for at køre de apps, der er skrevet på det pågældende sprog. For eksempel kræver apps, der er skrevet i Java, Java Virtual Machine (JVM) installeret i målsystemet.

Google App Engine tager sig af netop denne opgave. Det installerer og konfigurerer disse sprog i dets cloud-infrastruktur, så du kan blot uploade din kode og komme videre med udviklingsprocessen. Du behøver ikke at bekymre dig om at konfigurere sproget eller skalere værtssystemet til din app. Google Cloud’s lastbalanceringsalgoritmer tager automatisk sig af den. Med Google App Engine skal du blot vælge det sprog, du har brug for, og distribuere din app i den.

Google Computermotor

google-sky-wordpress-003-compute-motorGoogle Compute Engine (GCE)

Google Compute Engine (GCE) er et andet navn på virtuelle maskiner i skyen. Hver VM behandles som et eksempel på en GCE. VMs kan køre næsten al software, du vil have den til. Det giver mere fleksibilitet end App Engine og er beregnet til personaliserede miljøer.

Google API’er

google-sky-wordpress-003-google-apiGoogle API’er

Google har over 100 API’er til sin mangfoldighed af produkter. Denne skyfunktion giver dig adgang til disse API’er.

Sky lagring

google-sky-wordpress-003-google-sky-storageGoogle Cloud Storage

Som navnet antyder giver Cloud Storage dig mulighed for at gemme store mængder ustrukturerede og semistrukturerede data, kaldet datasæt, med høj tilgængelighed (dybest set nørdige betingelser for Big Data-applikationer).

BigQuery

google-sky-wordpress-003-google-big-forespørgselGoogle BigQuery

BigQuery er Googles egen implementering af et sprog, der er egnet til udlevering af big data. Selvom dette ikke engang er fjernt relateret til vores tutorial, er det en fascinerende ting at eksperimentere med!

Forudbyggede softwarepakker

google-sky-wordpress-008-Google-forudindstillede-appsListe over installationsbilleder med et enkelt klik

Det er her det sjove begynder! Glem alle de komplicerede udtryk. Google har overholdt en liste over de mest populære software, rammer og sprog og tilbudt dem som forudbyggede softwarepakker. Gæt hvad?

WordPress er en af ​​dem!

Kan du huske, at vi diskuterede, at hvert af disse sprog er installeret i en virtuel maskine (eller et eksempel på Compute Engine)? Det samme gælder også her. Når du opretter eller en WordPress-softwarepakke, skal du først vælge en virtuel maskine, dens størrelse og område for at fortsætte med installationen. Softwarepakken er i det væsentlige et sæt instruktioner, der installerer den respektive software i en nyoprettet virtuel maskine.

Installation af WordPress i Google Cloud

Fase 1: Find din vej

google-cloud-wordpress-009-oprette et nyt projektOpret et nyt projekt

Trin 1: Først skal du gøre det oprette et nyt projekt. Du kan besøge Google Cloud Console at komme i gang.

google-cloud-wordpress-010-tilføj faktureringskontoTilføj en faktureringskonto

Trin 2: Tilføj en faktureringskonto til projektet. Du kan også vælge det ønskede datacenter. I øjeblikket har Google Cloud to store datacentre til Google App Engine – USA og EU. I denne tutorial har jeg valgt det amerikanske datacenter. Vælg Opret for at fortsætte.

google-cloud-wordpress-011-nyt projekt oprettet anmeldelseNy projektoprettelse afsluttet (angivet med grønt felt)

Trin 3: Nu oprettes et projekt. Efter afslutningen får du en anmeldelse som vist på skærmbilledet ovenfor.

google-cloud-wordpress-012-vælg forudbyggede projekter-panelFinde Deployment Manager

Trin 4: Nu skal vi finde den side, der viser listen over forudbyggede softwarepakker, også kendt som Deployment Manager. Du kan gøre dette på tre måder:

 • 4.1 – Fra menuen til venstre skal du vælge Distribuere & administrer> Klik for at implementere
 • 4.2 – Vælg banneret ved siden af ​​# 2, som vist på skærmbilledet ovenfor
 • 4,3 – Klik her til WordPress til Google Cloud

google-cloud-wordpress-013-select wordpressWordPress som et enkelt-klik-implementeret billede

Trin 5: Når du er på siden, ser du en enorm liste over software. Rul ned, og vælg WordPress (for nu). Du kan lege med resten, så meget du vil senere! ��

Fase 2 – Installation og konfiguration af WordPress

google-cloud-wordpress-013-select wordpress 2

Trin 6: Okay, så nu har du endelig placeret WordPress installationsmulighed. Tid til at blive revnet. Vælg Indsætte for at starte processen.

google-cloud-wordpress-013-wordpress-installationsparametreWordPress-installationsparametre på Google Cloud

Trin 7: Dette her er et afgørende skridt. Lad os grave dig ind. Henvis til skærmbillede i hvert trin.

 • Det Distributionsnavn kan kun indeholde alfanumeriske tegn.
 • I Zone, der er tre større zoner – USA, EU og Asien. I denne tutorial har jeg valgt os-central1-f. Du kan vælge en hvilken som helst zone, du kan lide.
 • Det Maskintype er direkte proportional med den mængde strøm, du har brug for. Til eksperimentelle formål, a n1-standard-1 maskineinstans ville gøre. Det har 1 virtuel CPU (vCPU) og 3,7 GB RAM, hvilket er mere end tilstrækkeligt til at prøve WordPress.
 • Jeg har valgt Disktype som SSD Persistent Disk. Dette skyldes, at SSD’er er 5 til 10 gange hurtigere end traditionelle HDD’er.
 • Minimum Diskstørrelse er 10 GB, hvilket er tilstrækkeligt.
 • Det Administrator-e-mail skal indtastes korrekt.
 • Tjek Installer phpMyAdmin og Aktivér Google Cloud Monitoring muligheder.
 • Forlad resten af ​​indstillingerne som den er.
 • Klik på Implementere WordPress for at begynde at installere WordPress.

google-cloud-wordpress-013-wordpress opsætningDeployment Manager opsætning af WordPress

Trin 8: Google Cloud’s Deployment Manager opretter nu den valgte forekomst og installerer WordPress på den.

google-cloud-wordpress-013-wordpress installation afsluttetAdgangsoplysninger viser postinstallation

Trin 9: WordPress er nu installeret. Men det er kun 70% af processen. Nu har vi følgende opgaver foran os:

 1. Bemærk WordPress-administratoradgangskoden
 2. Bemærk MySQL og phpMyAdmin adgangskoden

google-cloud-wordpress-013-wordpress tillader https-trafikTillader HTTP- og HTTP-trafik

Fase 3: Hjemmekørslen!

Trin 10: Nu skal vi tillade, at ekstern HTTP- og HTTPS-trafik passerer gennem vores WordPress-server’s IP-adresse. (Google Cloud deaktiverer dette som standard til sikkerhedsmæssige formål). Med andre ord bliver vi nødt til at tilføje en firewall-regel til vores tildelte IP-adresse.

For at gøre dette skal du klikke på serverens IP-adresse, der er placeret under Ekstern IP. En dialogboks skal åbnes. Vælg begge Lad HTTP- og HTTPS-trafik passere gennem din server. Klik på ansøge at begå ændringerne.

google-cloud-wordpress-013-wordpress opdatering af firewall-reglerFirewall-reglerne er opdateret

Når firewall-reglerne er opdateret, skal du kunne få adgang til WordPress fra den givne IP-adresse.

google-cloud-wordpress-013-wordpress gjortWordPress serveres

Konklusion

Hvis du har bemærket det, har vi ikke set nogen skærmbilleder til den berømte WordPress-installation på fem minutter – du kender konfigurationsfasen, hvor du indstiller dine websteds navn, brugernavn, adgangskode osv..?

Nå, Google Cloud et enkelt klik WordPress-implementeringsscript fjerner disse trin og konfigurerer dem med standardværdier. Du skal gå over til WordPress-indstillingerne og ændre dem til dine ønskede værdier.

Prøv WordPress på Google Cloud ($ 300 gratis trail)

Jeg håber, at du nød denne tutorial, så meget som jeg har haft det godt med at skrive den. Hvis du har spørgsmål eller forslag, så lad dem ligge i kommentarfeltet nedenfor eller tweet mig på @souravify – Tak for at have læst! Glade stier.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map