Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure

 1. 1. I øjeblikket læser: Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. Sådan installeres WordPress på Google Cloud
 3. 3. Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

Microsoft Azure er en af ​​de førende cloud computing-udbydere i rækkerne af Google og Amazon. Tidligere havde vi dækket, hvad cloud computing handler om, og hvordan man opsætter WordPress i en DigitalOcean dråbe. I dag skal vi tage et kig på, hvordan man implementerer WordPress til skyen ved hjælp af Microsoft Azure cloud computing-tjenester.


Introduktion

Cloud computing er meget større end hvad vi har spekuleret i vores introduktionsindlæg. Når du tilmelder dig Microsoft Azure, får du et blik på utallige muligheder cloud computing har at tilbyde. Her er et kig på Microsoft Azure-betjeningspanelet:

azure-dashboard-kig

Her er rækkefølgen af ​​begivenheder:

 1. Tilmeld dig en gratis Microsoft Azure-konto
 2. Implementere en ny WordPress-webapp
 3. Konfigurer WordPress-installation

Fase 1 – Registrer en Microsoft Azure-konto

Microsoft Azure tilbyder en 30-dages prøvekonto med en værdi af $ 200 til cloud computing-ressourcer. Dette er en gratis konto og kræver et gyldigt kredit- eller betalingskort for at fungere. Kortet bruges kun til verifikation. Forudbetalte kreditkort og virtuelle kreditkort understøttes ikke.

azurblå-install-wordpress-konto oprettet

BEMÆRK: Jeg har personligt tilmeldt mig Microsoft Azures service ved hjælp af et kreditkort. En dollar blev opkrævet, og beløbet blev tilbagebetalt inden for de næste to arbejdsdage.

En af de grundlæggende træk ved cloud computing er pay-as-you-go-model. Dette betyder, at du kun skal betale for det, du bruger. Nogle af os kan godt lide at være meget forsigtige med afgifterne på vores kort. Når alt kommer til alt kreditkort gøre indebærer en vis risiko. Når det er sagt, er der en mulighed for, at hvis der er stor trafikbelastning på vores WordPress-sted, ville Azure automatisk skalere de tildelte ressourcer til vores app (WordPress) for at afbalancere den ekstra belastning. Dette ville resultere i en stigning i den månedlige faktura, og dermed variabler.

Azur forbrugsgrænse og fred i sindet

Microsoft Azure har en smart løsning på det – de kaldte det the Forbrugergrænse. Som navnet antyder, med udgiftsgrænsen aktiv, lader Azure dig ikke bruge mere end det faste beløb. Du kan indstille denne grænse til ethvert beløb, du ønsker – startende fra nul dollars.

Lad os for eksempel sige, at du har angivet en forbrugsgrænse på $ 20 / måned. Når du forbruger cloud computing-ressourcer til en værdi af $ 20, vil dine ressourcer blive suspenderet resten af ​​måneden, eller indtil du opgraderer udgiftsgrænsen.

Det Gode ​​nyheder: Når du tilmelder dig en gratis trailekonto, a forbrugsgrænse på nul dollars oprettes automatisk. Dette giver dig total ro i sindet – dit kreditkort opkræves ikke, medmindre du specifikt hæver grænsen.

Fase 2 – Installer WordPress Web-App

Når du har registreret en Microsoft Azure-konto, skal du fortsætte til Azure Management Dashboard. Det ser sådan ud:

azurblå-install-wordpress-azurblå-management-portal

Temmelig sej hej? Det bliver endnu køligere. Takket være WordPress ‘popularitet troede skyudbydere, at det ville være bedst, hvis de gav færdige skabeloner til WordPress. Dette trin vil aflaste kunderne fra at skulle gennemgå problemer med at installere WordPress i et cloud computing-miljø. Vi så det samme i DigitalOcean’s 1-klik WordPress-installationsprogram.

Lad os tælle antallet af trin, det tager for at installere WordPress. Parat? Lad os gå.

Trin 1
Log ind på dit Azure Management Dashboard.

Trin 2
Naviger til menulinjen i bunden af ​​skærmen, og tryk på Ny.

Trin 3
Vælg Beregn > Web-app > Fra Galleri. Et nyt vindue åbnes.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trin-1

Trin 4
Galleriet viser alle de tilgængelige apps til installation med 1 klik. De er testet for at arbejde problemfrit med Azures cloud computing-miljø. Fra menuen til venstre skal du vælge CMS. Til højre skal du rulle ned for at finde WordPress. Vælg WordPress og klik på næste pil.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-2-1-select-wp

Trin # 5
Under Webstedsindstillinger, skal du blot indtaste navnet på dit websted. Forlad resten af ​​indstillingerne sammen med Distributionsindstillinger som det er. Du kan vælge en anden Område dog baseret på din målgruppe. Fortsæt til næste trin ved at klikke på næste pil.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-2-2-config-region

Trin 6
Nu som vi ved, WordPress har brug for en database at gemme webstedets indhold. I dette trin giver vi et navn til den database, der bruges af vores WordPress-site Klik på afkrydsningsknappen, og Azure begynder at oprette web-appen til dig.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-2-3-add-db

Trin 7
Når det er oprettet, finder du en ny post under web-apps med det navn, du valgte i trin # 4. Det er det WordPress er oprettet og kører. Klik på URL’en for at starte dit sky-drevne WordPress-sted. Azure giver dig et gratis underdomæne til alle dine hostede apps.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-2-3-succes-app-skabte

Trin 8
Fra nu af er det den berømte 5 minutters installation. Vælg det ønskede sprog, og klik på Blive ved.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trin-3-1

Trin 9
Udfyld de nødvendige oplysninger, og husk nej til brug Admin som brugernavn. Jeg har deaktiveret Privatliv indstilling, da dette er et testsite. Klik på Installer WordPress at fortsætte.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trin-3-2

Trin # 10
Jepp, WordPress er installeret. Nu kan du fortsætte med at logge ind på WordPress-betjeningspanelet.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trin-3-3

Trin 11
Indtast de loginoplysninger, du angav i trin # 9, og klik på Log på.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trin-3-4

Boom – dit WordPress-dashboard er klar. Nu kan du installere dit foretrukne multifunktions WordPress-tema, tilføje et par plugins (måske Symple Shortcodes 2.0.0?) Og tilføje dit indhold.

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-3-5-succes

Og her er din frontend. Fungerer godt!

azurblå-install-wordpress-azurblå-trins-3-6-frontend-2

Avancerede indstillinger i Microsoft Azure

Jeg vil være ærlig med dig – der er så mange funktioner taget under Azure Management-instrumentbrættet, jeg kender knap 30% af dem. Af de få, som jeg forstår, fandt jeg dem meget interessante, og jeg deler dem med dig.

For at få adgang til disse indstillinger skal du klikke på posten til din WordPress-webapp. Dette vil starte instrumentbræt. Under Konfiguration fanen finder du en række software – .NET, PHP, Java, Python osv. – som du alle kan aktivere / deaktivere med en switch! Nu er det praktisk! Ingen grund til at bekymre dig om installation af Java (dem, der har gjort dette før, ved det). Tænd for kontakten, og Java er klar til arbejde.

azurblå-wordpress-avancerede-3-config-1

Desværre er domænenavnekortlægning ikke tilladt i den gratis trail. Jeg foreslår, at du opgraderer til Betal når du går medlemskab for at aktivere brugerdefinerede domænenavne.

azurblå-wordpress-avancerede-3-config-2

Du kan få et fugleperspektiv over de ressourcer, der forbruges af WordPress, i forhold til en fast tidsenhed. Standard er en time, og du kan ændre den i henhold til dine krav.

azurblå-wordpress-avancerede-1-ressource-overvågning

Oversigt over brug viser mængden af ​​ressourcer, der forbruges af WordPress. Hver af disse ressourcer har en nulstillet tid. For eksempel er CPU-tiden begrænset til 1 time hver 24. time. Data ud (eller udgående trafik) er begrænset til 165 MB pr. Dag og RAM er begrænset til 1 GB pr. Time.

azurblå-wordpress-avancerede-2-ressource-forbrug-oversigt

Konklusion

Installation af WordPress i Microsoft Azure cloud computing platform giver os et glimt af de fantastiske ting cloud computing har i vente for os. Ikke kun WordPress, du kan eksperimentere med flere forekomster af alle web-apps i galleriet. Hvis du kan lide det, du ser, så prøv Microsoft Azure – og lad os vide, hvad du synes!

Lær mere om Microsoft Azure

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map