Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

Sådan installeres WordPress i DigitalOcean
 1. 1. Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. Sådan installeres WordPress på Google Cloud
 3. 3. Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. I øjeblikket læser: Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

DigitalOcean er et af de hurtigst voksende skyhostingfirmaer i verden, der fokuserer på enkelhed og skala. I dag skal vi lære at installere og konfigurere WordPress på DigitalOcean.


Hvorfor vi elsker DigitalOcean

Åbning af sine døre i 2011 blev det snart en af ​​de største leverandører af cloud hosting med over en million brugere. DigitalOcean-servere er kendt som Dråber – den mindste enhed på en skyserver, som du kan købe fra $ 5 / måned.

Nøglefaktoren til DigitalOcean’s fantastiske succes er dens enkelhed. Ud over at være en ren og enkel mulighed er der meget mere at elske DigitalOcean til dit WordPress-sted. Her er fem grunde til, at vi synes DigitalOcean er fantastisk.

Bemærk: Dette er et valgfrit afsnit, du kan springe det over og springe lige ind i det næste afsnit for at installere WordPress i DigitalOcean.

Konkurrencedygtig, overkommelig pris

digitalocean-prisfastsættelse af $ 5 vps-dråber

DigitalOcean-priser (september 2018)

DigitalOcean har et af de laveste prispunkter i cloud-hostingindustrien. Du kan komme i gang med din egen server for så lidt som $ 5 / måned.

Tre egenskaber gør DigitalOcean meget overkommelig.

 1. Betaling pr. Time brug
 2. Ingen minimum lejeperiode
 3. Intet installationsgebyr (selv for store opsætninger)
 4. Planerne starter ved $ 0.0007 / time
DigitalOcean's dråber starter så lavt som $ 5 / måned!

Dråbe $ 5 / måned leveres med:

 • 1 GB RAM
 • 25 GB SSD-lagerplads (SSD’er er cirka 10 gange hurtigere end traditionelle harddiske)
 • 1 TB båndbredde (det er virkelig generøst)
 • 1 enhed vCPU (virtual CPU) strøm
 • Pris: $ 0,007 / time, hvilket er ca. $ 60 / år!

Automatisk 1-klik installationsprogram til WordPress

et-tryk wordpress installation fra digitalocean

1-klik på WordPress Install, der tilbydes af DigitalOcean

DigitalOcean har et sødt færdiglavet billede til WordPress og en overflod af anden open-source software, hvilket gør det til et uvurderligt aktiv. Med et par klik (du kan se hvordan) vil vi være i stand til at skabe en stabil arbejdsinstallation af WordPress på kort tid.

Episk samfund og vidensbase

digitaloceans samfundsfokuserede tilgang

DigitalOcean’s samfundsfokuserede tilgang til vindende kunder

DigitalOcean har en overflod af tutorials om stort set ethvert operativsystem, enhver software og ethvert (hosting-relateret) emne! Den bedste del – det er omhyggeligt testet på deres dråber for at sikre, at det også fungerer på din dråbe!

Bortset fra selvstudier har du også aktive spørgsmål og fora-fora og interessante samfundsprojekter.

Dynamisk størrelse

Med DigitalOcean kan du ændre størrelsen på din dråbe dynamisk. Kan du huske, at vi talte om det i Introduktion til Cloud Computing med WordPress? Hver gang du har brug for lidt ekstra juice, skal du ændre størrelsen på en dråbe lige så let som at dreje en knap for at øge lydstyrken!

Tillid til af de bedste udviklere

digitalocean review-kunde-basen

Udviklere elsker DigitalOcean

John Resig, skaberen af ​​jQuery (en af ​​de bedste JavaScript-rammer), Salvatore Sanfilippo, skaberen af ​​Redis, og medstifter af StackExchange, Jeff Atwood – alle bruger DigitalOcean til deres projekter.

Installation af WordPress på DigitalOcean

Forudsætning: Når du har tilmeldt dig DigitalOcean, skal du opdatere dine kontaktoplysninger og overføre nogle penge (ca. $ 5) til din DigitalOcean-konto for at oprette din første dråbe. Tænk på det som en forudbetalt telefon. Du kan bruge PayPal eller kreditkort til at oplade din konto. Nu er vi klar til at oprette vores WordPress-dråbe.

DigitalOcean brugerkontoorganisation: Hvad er projekter?

oprette et projekt på digitalocean

Projekter er en grundlæggende organisationsenhed på din DigitalOcean-konto. Hvert projekt kan have flere dråber og andre funktioner (såsom belastningsbalancere og opbevaring af genstande), som DigitalOcean har at tilbyde. En enkelt DigitalOcean-konto kan have flere projekter.

Vi starter med at oprette vores første DigitalOcean-projekt. Vælg et projektnavn, beskrivelse, projektformål og miljø. Et miljø kan enten være udvikling, iscenesættelse eller produktion. Til vores tutorial har vi valgt indstillingerne som vist på skærmbilledet ovenfor.

Da DigitalOcean er en udviklerfokuseret cloud-hostingplatform, har de disse ekstra muligheder, der går langt i at hjælpe udviklere med at organisere deres projekter.

Sådan opretter du WordPress-dråbe i DigitalOcean

Når du har oprettet et projekt, kan du nu oprette en dråbe.

oprette en ny dråbe i digitalocean i wordpress

Trin 1: Vi starter med at oprette en dråbe inde i WPExplorer-projektet.

dråbe os

Trin 2: Vælg Ubuntu som din dråbe OS, og vælg derefter One-klik apps fanen.

wordpress et-klik billeddråbe i digitalocean

Trin 3: Vælg WordPress den 18.04. Dette betyder, at DigitalOcean automatisk installerer WordPress på Ubuntu 18.04.

sikkerhedskopiering og blokering af lagringsindstillinger

Bemærk – Du kan desuden tilføje sikkerhedskopier til din dråbe. Dette er dog ikke vigtigt for os, da dette er en tutorial. Dette bør heller ikke forveksles med WordPress-sikkerhedskopier. En dråbe-backup er automatiske sikkerhedskopier på systemniveau, hvilket betyder, at de kopierer alt i OS (og ikke kun WordPress).

Datacenterplacering (og yderligere) indstillinger i en DigitalOcean-dråbe

Trin 4: DigitalOcean-dråber kan placeres på tværs af 8 forskellige datacentre. Da jeg er beliggende i Indien, har jeg valgt Bangalore. Det er valgfrit at vælge de ekstra indstillinger (f.eks. Privat netværk, IPv6 osv.) Og en SSH-nøgle. Da vi kun er her for at installere WordPress, er disse funktioner ikke nødvendige. Du kan dog prøve at prøve dem på din DigitalOcean-konto!

oprette en digitalocean dråbe

Trin 5: Som du kan se, er standardprojektet, dvs. WPExplorer automatisk valgt. Indtast et værtsnavn (dette skal du huske internt) og klikke på skab for at begynde at oprette din dråbe.

digitalocean dråbe klar

DigitalOcean dråbe er klar!

Trin 6: Når dråben er oprettet, ser du en meddelelse, der ligner skærmbilledet ovenfor.

digitalocean dråbe e-mail

Du skal også modtage en lignende e-mail på din registrerede DigitalOcean e-mail-konto.

Logger ind på DigitalOcean dråbe via SSH Console

Det er næsten tid til den berømte 5 minutters WordPress-installation. Kun denne gang skal vi være færdige inden for 2 minutter. Vi har allerede den IP-adresse, som vi kan bruge til at logge ind på WordPress-serveren. Vi er dog nødt til at logge ind på vores DigitalOcean dråbe via SSH for en første gangs konfiguration.

En ikke-konfigureret WordPress-dråbe i DigitalOcean

Medmindre vi gør det, ser vi en meddelelse som denne, når vi indtaster IP-adressen i vores browser. Du kan logge ind på din DigitalOcean dråbe via SSH ved hjælp af Putty i Windows eller Terminal i Mac. Imidlertid har DigitalOcean en endnu enklere måde at gøre dette på, som vist nedenfor:

ssh adgangsdråbe via konsol

Vælg først din dråbe fra dit DigitalOcean-betjeningspanel, og vælg derefter fanen Access i venstre menu. Klik på Start konsol for at få adgang til din dråbe via SSH ved hjælp af din webbrowser.

dråbe ssh adgang

Indtast derefter dit brugernavn (root) og din adgangskode, der blev sendt til dig tidligere. Du bliver straks bedt om at oprette en ny adgangskode til rodbrugerkontoen. Når du har nulstillet root-adgangskoden, skal du se en meddelelse, der ligner den ovenfor.

Det er det. Vi er nu klar til den berømte 2-minutters WordPress-installation!

Konfiguration af WordPress-installation på DigitalOcean

Indtil videre har vi:

 • Oprettet en ny DigitalOcean dråbe med Ubuntu og WordPress forudinstalleret; og
 • Logget ind i dråben via SSH (ved hjælp af DigitalOcean’s indbyggede konsoladgang).

Nu skal vi gøre de sidste trin for at få vores WordPress-sted klar.

installation af wordpress i digitalocean 1/2

Indtast IP-adressen i din browser, og du skal blive mødt med den berømte installationsskærm.

installation af wordpress i digitalocean 2/2

Vælg nu et brugernavn, adgangskode og e-mail-adresse. Datakonfigurationen er forudkonfigureret af DigitalOcean. Det kan også være en god idé at deaktivere synligheden af ​​søgemaskinerne, hvis du tester et websted. Den eneste ting er, at du skal aktivere det, når dit websted er klar.

Klik på Installer WordPress og lad magien ske.

installation af wordpress i digitalocean

Og der har du det – WordPress er klar.

installation af wordpress i digitalocean er vellykket

Dette markerer afslutningen på vores grundlæggende tutorial.

Bonus: DigitalOcean for begyndere (en anden cloud-mulighed)

Kan du huske, da vi gjorde vores Cloudways hosting anmeldelse for et stykke tid tilbage? Nå, en af ​​de seje funktioner, som Cloudways tilbyder, er muligheden for at vælge din sky, og et af valgene er DigitalOcean! Da Cloudways gør alt det tunge løft for dig, kan du bare pege klik og komme i gang med at være vært for dit websted, så du kan få alle de fantastiske fordele ved cloud-hosting med DigitalOcean minus opsætningen. Dette gør Cloudways til en fantastisk mulighed for nybegynderne eller for folk, der ikke ønsker at grave sig ind i det tekniske aspekt af opsætning af cloud-hosting.

Avanceret WordPress-konfiguration i DigitalOcean

At have et WordPress-sted i DigitalOcean er fantastisk. Dog gør det ikke meget godt, hvis dit WordPress-websteds URL er en IP-adresse. Vi er nødt til at linke det til et domænenavn. Krypterede websteder er også normen i dag, så vi lærer at installere et HTTPS-certifikat i vores WordPress-dråbe.

Her er en oversigt over, hvad vi vil dække i vores avancerede WordPress-konfigurationsafsnit:

 • Konfigurer et domænenavn til dit WordPress-sted
 • Installer HTTPS til WordPress i din DigitalOcean dråbe.

Konfiguration af et domænenavn til din DigitalOcean WordPress-dråbe

For at konfigurere din WordPress URL, skal du:

 • Tilføj en “En rekord” peger på din dråbs IP-adresse og
 • Skift websteds-URL fra WordPress admin dashboard.

Det er en todelt proces, der skal udføres sekventielt.

Del 1: Tilføjelse af en A-post til dit domæne:

Denne del afhænger hovedsageligt af din hostingudbyder. Du skal henvise til din host-dokumentation om tilføjelse af A-poster til din DNS. Eller bare Google “hvordan man tilføjer en post i ”Du skal få specifikke instruktioner.

Hvis din vært leveres med cPanel (de fleste delte webhosts gør), har vi en tutorial til dig lige her:

cpanel-instrumentbræt i en delt vært

Trin 1: Log ind på din cPanel-konto, og vælg Zone Editor. Du kan også bruge søgefunktionen i cPanel til hurtigt at finde dette værktøj.

tilføje en rekord i dns 1/2

Trin 2: Klik på + En post for at tilføje en ny A-post.

 tilføje en record dns

Trin 3: Lad os antage, at dit domænenavn er eksempel.com, og du vil henvise det til din nye DigitalOcean-dråbe. I dette tilfælde skal du tilføje to En registrering i din DNS Zone-editor. Den første er til example.com og den anden er til www.example.com. Begge disse poster vil pege dit primære domænenavn til dråbeens IP-adresse. Du skal bruge følgende konfiguration:

En post nr. 1: ‘eksempel.com’

Navn: eksempel.com. (ja en efterfølgende '.' er inkluderet)
Adresse: I adressefeltet tilføjer du din dråbe IP-adresse.

En post nr. 2: ‘www.example.com’

Navn: www.eksempel.com. (et efterfølgende '.' vises automatisk. Hvis det ikke gør det, ignorer det!)
Adresse: Din dråbs IP-adresse.

Til vores tutorial bruger vi dog et underdomæne – digitalocean.souravkundu.in. Derfor har vi indtastet en enkelt A-post til underdomænet for at pege på dråbeens IP-adresse.

Bemærk – denne opsætning er også nyttig på websteder, der har forskellige underdomæner til deres blog. For eksempel “blog.productsite.com”.

En registrering til vores tutorial: ‘digitalocean.souravkundu.in’

Navn: digitalocean.souravkundu.in.
Adresse: Vores smådråbs IP-adresse

Når A-posterne er konfigureret til at pege på dråbeens IP-adresse, skal det tage noget tid, før den reflekteres. (Det sker ikke øjeblikkeligt). Denne ventetid kaldes DNS-udbredelsestid og varer op til 24 timer. Praktisk set bør det dog ikke tage mere end 5 minutter, hvis det er en ny A-post.

Trin 4: For at bekræfte, at A-posten fungerer, skal du indtaste URL’en (som i vores tilfælde er digitalocean.souravkundu.in) i din browser, og du skal se dit WordPress-sted. Det fortæller dig, at du har linket dit domæne til din DigitalOcean-dråbe.

Del 2: Ændring af WordPress-webstedets URL i DigitalOcean

standard wordpress installation

Når vi har installeret WordPress-webstedet i DigitalOcean, konfigureres websteds-URL’en automatisk til at være serverens IP-adresse. Vi skal nu ændre det til det nye domænenavn, vi netop har konfigureret.

Gå over til WordPress-betjeningspanel → Indstillinger → Generelt. Vi skal ændre to felter her:

 • WordPress-adresse (URL)
 • Webstedsadresse (URL)

Skift den til den respektive URL, du har angivet i A-posten i det foregående afsnit. Det skal være ‘eksempel.com’ eller ‘blog.example.com’. Bemærk, at både WordPress-adressen og webstedsadressen skal have de samme værdier.

wordpress-websteds url-konfiguration

I vores tutorial har vi brugt http://digitalocean.souravkundu.in/. Når det er gjort, skal du rulle ned og trykke på Gem for at gemme ændringerne.

Dit WordPress-websted er nu klar!

Tilføjelse af HTTPS til WordPress ved hjælp af DigitalOcean

Opsætning af et SSL-certifikat aktiverer HTTPS på webserveren, som sikrer trafikken mellem serveren og de klienter, der opretter forbindelse til den. DigitalOcean forhåndsinstallerer et værktøj kaldet Certbot i et klik med WordPress-installationsdråbe. Certbot er en gratis og bekvem måde at konfigurere SSL-certifikater på en server.

Vi skal nu se, hvordan du konfigurerer Certbot i DigitalOcean til at tilføje HTTPS til dit WordPress-sted.

I henhold til DigitalOcean’s dokumentation, for at bruge Certbot, skal du have et registreret domænenavn og to DNS-poster:

 • En A-post fra domænet (f.eks. Eksempel.com) til serverens IP-adresse
 • En post fra domænet, der er præfaceret med www (f.eks. Www.eksempel.com) til serverens IP-adresse.

Dette ligner meget del 1 af DNS-konfigurationsafsnittet. Og gæt hvad? Vi har allerede gjort det!

Når dette trin er udført, bliver vi nødt til at logge ind på dråbe-konsollen via SSH og køre følgende kommando:

certbot --apache -d eksempel.com -d www.example.com

Det eneste, der er eksempel.com, erstattes med dit domænenavn. I vores tutorial, da vi kun bruger et underdomæne, vil kommandoen være:

certbot --apache -d digitalocean.souravkundu.in
 • Der kommer et par spørgsmål, når kommandoen kører. Du skal blot acceptere dem ved at indtaste ‘Y’ på konsollen.
 • Du bliver også spurgt, om du vil omdirigere al HTTP-trafik til HTTPS-versionen af ​​webstedet. Jeg vil anbefale at vælge ja, da dette sikrer, at alle dine besøgende får den krypterede version af dit websted.
 • Når det er gjort, bliver du nødt til at gå tilbage til WordPress-betjeningspanelet og ændre webstedswebadressen fra http til https, som vist på skærmbilledet nedenfor.

wordpress websteds url ændring til https

Automatisering og planlægning af DigitalOcean-sikkerhedskopier

Som nævnt før kan du tilføje sikkerhedskopier til din DigitalOcean dråbe, men disse tilbydes kun en gang om ugen. Der kan ske meget om 7 dage mellem sikkerhedskopieringer. Dette er grunden til, at vi synes det er fordelagtigt at enten tage dine egne websteds-sikkerhedskopier eller bruge en betroet service som SnapShooter for at hjælpe dig med at styre dem bedre.

SnapShooter DigitalOcean-sikkerhedskopier

Med SnapShooter kan du planlægge og oprette så mange sikkerhedskopier, som du har brug for. Uanset om det er dagligt, hver time eller på forespørgsel. Derudover kan du planlægge at tage sikkerhedskopier i ikke-spidsbelastede tider, vedligeholde et komplet arkiv (vælg hvor mange du vil gemme) og opbevare dem sikkert. Muligheden for at forbinde flere DigitalOcean-konti til SnapShooter giver dig mulighed for at strømline sikkerhedskopier til alle dine sider. SnapShooter kan endda automatisk registrere og aktivere sikkerhedskopier for alle nye dråber – holde dine websteder dækket.

Hent SnapShooter

Selvfølgelig kan du tage manuelle sikkerhedskopier af dit websted, men en service som SnapShooter gør processen lettere.

Afslutter

DigitalOcean er et af de bedste eksempler på udviklervenlige cloud hosting-udbydere derude. De har omfattende dokumentation, herunder a dedikeret side til WordPress og billetbaseret support system. Drivet af intuitivt design, brugercentriske hjælpelinjer og robuste funktioner, DigitalOcean ændrer ansigtet på cloud hosting – en dråbe ad gangen. Og med et indgangspunkt på $ 5 / måned er det et fremragende sted at lære, hvordan man får dine hænder beskidt med WordPress.

Oplev skyen nu!

Hvad syntes du om denne tutorial? Er der noget, du gerne vil have os til at tilføje? Vi elsker at høre dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map