Sådan installeres flere WordPress-plugins med Multi Plugin Installer

Opdatering: Det ser ud til, at Multi Plugin Installation af “gratis” version ikke er tilgængelig på dette tidspunkt. Premiumversionen er dog stadig tilgængelig for salg.


Uanset om du er en webstedsudvikler eller designer, eller bare finder dig selv regelmæssigt at oprette nye WordPress-websteder, viser denne guide dig, hvordan du spar noget af din dyrebare tid når du tilføjer din kerneliste over plugins til en ny WordPress-installation.

Hvis du har et udvalg af foretrukne eller væsentlige plugins, som du bruger på næsten ethvert WordPress-sted, du opsætter, kan du ved at oprette en liste over disse plugins i det gratis Multi Plugin Installer generere en genanvendelig liste over plugins der er installeret og aktiveret i bulk med bare et par klik.

Hvis dette lyder tiltalende for dig, så læs videre til vores vejledning til brug af Multi Plugin Installer for at spare tid og kræfter, når du opretter et nyt WordPress-sted.

Oversigt over installationsprogrammet til flere plugins

Som nævnt kan dette gratis plugin hjælpe dig med at spare dig meget tid ved at give dig muligheden for installere flere plugins med bare et par klik. For at give dig en bedre idé om, hvad dette plugin kan gøre, her er en liste over dets vigtigste funktioner:

 • Opret en liste over plugins, der skal installeres og aktiveres i bulk
 • Medtag plugins fra biblioteket WordPress.org
 • Inkluder plugins, der er hostet på en server eller skytjeneste, såsom Dropbox
 • Bulk upload, installer og aktiver plugins fra din computer
 • Gem listen og eksporter den til brug på andre sider
 • Opret flere lister til forskellige grupper af plugins

Som du kan se, er dette gratis plugin temmelig fleksibelt og dækker de fleste af mulighederne for, hvor de plugins, du vil tilføje, måske befinder sig. Nu for at hjælpe dig med at komme i gang, her er vores guide til brug af Multi Plugin Installer.

Installer Multi Plugin Installer

Som Multi Plugin installationsprogram er en gratis plugin det kan installeres på dit websted fra dit WordPress admin-dashboard. Log ind på dit WordPress-sted (yourdomain.com/login/) og gå derefter til Plugins> Tilføj nyt og indtast derefter ‘multi plugin-installationsprogram’ i søgefeltet (eller bare klik på linket ovenfor).

Multi Plugin-søgning

Når du har klikket på Installer nu og linkene Aktivér plugin, kan du derefter få adgang til plugin fra menupunktet Multi Plugin Installer.

Oprettelse af din liste over essentielle WordPress-plugins

Fra kontrolpanelet Multi Plugin Installer kan du oprette din liste over vigtige WordPress-plugins, der skal installeres bulk på dit websted. Du kan også genbrug listen på andre websteder sparer dig tid, når du opretter en ny WordPress-installation.

Kontrolpanel til flere plugins

Det første trin er at give din liste et navn. Dette giver dig mulighed for at eksportere den fil, som plugin bruger til at oprette listen, og derefter importere den til et andet sted ved hjælp af dette plugin. Dette sparer dig for at skulle tage det næste trin på alle websteder i fremtiden.

Navn på multi-plugin-liste

Du kan give din liste ethvert navn, men som du kan oprette flere lister for forskellige typer websteder skal du sørge for at give det et beskrivende navn. For eksempel hvis din liste over plugins til klientwebsteder muligvis er forskellig fra listen over plugins til dine egne websteder, kræver det derfor to forskellige lister.

Det næste trin er at liste de plugins, du gerne vil installere, fra WordPress.org-plugin-biblioteket. Med Multi Plugin Installer kan du ganske enkelt indtast navnet på plugin, eller for at være mere præcis, kan du også indtaste URL’en eller adressen på pluginsiden eller filen.

Plugins med flere plugins

Når du har oprettet din liste over plugins fra WordPress.org-depotet, kan du enten trykke på knappen Installer plugins eller knappen Installer og aktiver plugins.

Knapper med flere plugin-lister

Hvis du er sikker på, at du med det samme vil have plugins på listen aktive på dit websted, skal du klikke på den anden knap, ellers skal du klikke på den første knap for bare at tilføje dem til dit websted i en inaktiv tilstand. Når du har klikket på en af ​​de to knapper, får du en statusopdatering, når installationerne finder sted.

Fremskridt med multi-plugin-listen

Installation af ikke -WordPress.org hostede plugins

En anden funktion i Multi Plugin Installer-plugin er, at det giver dig mulighed installer og aktiver flere plugins fra din computer, såsom premium eller brugerdefinerede plugins på én gang i stedet for at uploade og installere dem en efter en.

For at tilføje flere plugins fra din computer til dit WordPress-sted skal du blot klikke på knappen Vælg filer og derefter vælge et eller flere plugins fra din computer for at uploade og aktivere på dit websted i bulk.

Lokale multi-plugin-plugins

Med Multi Plugin Installer kan du ikke gemme en liste over lokale plugins, der skal installeres på samme måde, som du kan gøre hos dem, der er vært på WordPress.org-depotet. Da du imidlertid kan vælge flere plugins på én gang, kan du stadig sparer en betydelig mængde tid ved hjælp af denne funktion.

Hvis du har elementer på din liste over essentielle plugins til installation, som ikke er hostet af WordPress.org, kan du stadig føje dem til din MPI-importfil af plugins, der skal installeres på én gang.

For at gøre dette, skal du blot uploade zip-filerne for de plugins, du gerne vil medtage på listen til en server, og derefter tilføje den fulde URL til disse filer på listen sammen med dem fra WordPress.org-plugin-biblioteket.

URL-adresser med flere plugin-liste

Hvis du ikke kan eller ikke vil uploade plugins til en server, kan du det bruge en cloud-lagringstjeneste såsom Dropbox til at gemme plugins. Så er det bare et tilfælde at få den / de offentlige URL’er til filen (e) og tilføje den til listen over plugins som før.

Multi Plugin Dropbox

Efter at du har tilføjet URL-adressen til filen i din Dropbox-mappe og klikket på knappen Installer & Aktivér plugin, installeres plugin. Dropbox-URL-adressen kan ledsages af URL-adresserne til plugins, der er hostet andetsteds, og navnene på dem i WordPress.org-depotet.

Dropbox med flere plugins succes

Eksport og import af plugin-lister

Hver gang du opretter en ny liste over plugins, oprettes en ny MPI-fil. Disse filer kan downloades til din computer og derefter uploadet til andre WordPress-websteder der har dette plugin installeret på det.

Multi-plugin MPI-filer

Dette er fantastisk, da hver gang du starter et nyt WordPress-sted, du bare kan installere Multi Plugin Installer-plugin og derefter importere din MPI-fil, der indeholder navnene og placeringerne på dine vigtige plugins.

MPI-filer kan være åbnede i en teksteditor såsom Notepad og redigeret for at fjerne eller tilføje eventuelle plugins, efterhånden som dine krav og præferencer ændres. Dette forhindrer dig i at skulle oprette en ny liste fra bunden.

Resumé

Forhåbentlig har du nu en god forståelse af, hvordan dette plugin fungerer, og hvordan det kan spare dig for meget tid og kræfter, hver gang du opretter et nyt WordPress-sted. Og hvis du er interesseret i flere funktioner, skal du sørge for at tjekke Multi Plugin Installer Premium WordPress plugin over på CodeCanyon. Denne version af plugin tilføjer ekstra funktioner til plugin-sikkerhedskopierings-e-mails, et premium og mere professionelt udseende admin interface mere.

Få Multi Plugin Installer Premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map