Sådan geninstalleres WordPress Trin for trin-guide

Sådan geninstalleres WordPress Trin for trin-guide

WordPress kan smide dig ganske curveball som nybegynder. Det ene minut fungerer alt godt, og det næste sidder du fast med en stædig fejl.


Mens de fleste WordPress-fejl er lette at rette, er det til tider din eneste mulighed at geninstallere det hele fra bunden. Andre gange har du ikke engang skyld. En hacker kan muligvis gøre dit websted ubrugeligt, og geninstallation kan være din reddende nåde.

I dagens indlæg viser vi dig nøjagtigt, hvordan du geninstallerer WordPress uden at miste dit indhold. Hvis du gerne vil nuke dit WordPress-sted og starte med en tom skifer, dækker vi det også.

Vigtig overvejelse: Før du gør noget, er det vigtigt at oprette en sikkerhedskopi af dit websted. Selvom du muligvis ikke har brug for sikkerhedskopien, når du geninstallerer WordPress, er det vigtigt at opbevare en sikkerhedskopi, hvis ting går galt. For at være på den sikre side skal du automatisere sikkerhedskopier og sikre, at du altid har kopier af dit websted gemt på din computer eller online.

Lad os komme videre på arbejde uden yderligere problemer.

Hvorfor / hvornår WordPress skal installeres igen?

Første ting først, hvorfor eller hvornår skal du installere WordPress igen? Normalt geninstallerer du WordPress, når du:

 • Sættes fast med en fejl, selv efter at have prøvet alle fejlfindingsteknikker i bogen – løb ikke med at geninstallere WordPress, hver gang en fejl dukker op, da de fleste WordPress-fejl, som vi sagde tidligere, normalt er nemme at løse.
 • Brug for at nulstille og genbruge et testwebsted – Måske tester du temaer eller plugins. Udviklere geninstallerer WordPress hele tiden på grund af arten af ​​deres arbejde. Jeg har også gjort det et par gange med mit testwebsted.
 • Skal genopbygge eller genbruge dit websted – Da hackere spyttet på mit ansigt for et stykke tid siden, var jeg nødt til at genopbygge mine websteder fra bunden. Jeg geninstallerede WordPress hurtigt, mens jeg gemte noget af mit indhold, hvilket sparer mig meget tid og kræfter.

Med andre ord, geninstallation af WordPress for at rette dit websted er den sidste udvej, når alt andet mislykkes. Det ud af vejen, lad os rulle ærmerne op og komme på arbejde.

Sådan geninstalleres WordPress: Metoder

Geninstallation af WordPress er let, selvom det kan virke udfordrende i starten. Det er også sjovt, så gør dig klar til en god tid. I det følgende afsnit dækker vi fire metoder til geninstallation af WordPress.

Metode 1: Sådan geninstalleres WordPress fra dit administratorpanel

Vidste du, at du kan geninstallere WordPress lige fra dit admin-dashboard? Åh, ja, det kan du, og det er utroligt enkelt.

For at geninstallere WordPress fra instrumentbrættet skal du navigere til Dashboard> Opdateringer og klik på Geninstaller nu , som vi fremhæver på billedet herunder.

hvordan man geninstallerer wordpress fra admin dashboard

WordPress geninstalleres automatisk, og få sekunder senere skal du se velkomstsiden:

Wordpress velkomstside

Det er vigtigt at bemærke, at denne metode kun geninstallerer WordPress-kernefiler. Dit tema, plugins, design, indhold og alt andet forbliver intakt. Dette er den nemmeste og mest begyndervenlige metode til geninstallation af WordPress uden at ødelægge dit websted.

Bortset: Hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til dit WordPress admin dashboard, kan du stadig geninstallere WordPress ved hjælp af de andre metoder i indlægget.

Metode 2: Sådan installeres WordPress igen ved hjælp af WP-CLI

WP-CLI er en forkortelse for WordPress kommandolinjegrænseflade. Det er et gratis, open source og udviklervenligt værktøj, som mange mennesker bruger til at installere plugins, konfigurere installationer på flere websteder og gøre så meget mere uden at bruge en webbrowser.

Mange webværter understøtter WP-CLI i dag. Du behøver kun at mestre WP-CLI-kommandoer at drage fordel af værktøjet. Hvis du kender din vej rundt WP-CLI, er der en enkel kommando til at geninstallere WordPress.

Kør følgende kommando for at geninstallere WordPress:

wp core install - skib-indhold - kraft

Ovenstående kommando vil downloade og installere WordPress uden at skade dit indhold. Metoden er ikke beregnet til absolutte begyndere – du skal kende din vej rundt WP-CLI og servere.

Metode 3: Sådan geninstalleres WordPress via FTP

Nu den sjove del. I det følgende afsnit lærer du, hvordan du geninstallerer WordPress manuelt. Vi kan godt lide den slags ting, ikke? Hvis vi er enige, lad os komme til det.

For det første skal du gå til WordPress.org og downloade den nyeste version af WordPress:

officielt wordpress websted

Udpak derefter WordPress ZIP-filen til din computer og slet derefter wp-indhold folder:

Bemærk: Sletning af wp-indhold mappen sikrer, at du ikke overskriver den tilsvarende mappe på din webserver. Det wp-indhold -mappen indeholder dine temaer, plugins og medie-uploads – alt det blanke materiale, du ikke ønsker at miste.

Log derefter på din hjemmeside via FTP:

Upload derefter de resterende filer fra WordPress-mappen til dit websted:

Dit FTP-program (jeg bruger WinSCP) bør bede dig om en meddelelse, der lader dig vide, at du er ved at overskrive filer. Enig, og lad uploadprocessen fortsætte, indtil alle filer er uploadet.

Og det er det; du har lige installeret WordPress manuelt via FTP, mens du bevarer dit indhold ��

Metode 4: Sådan geninstalleres WordPress uden at bevare indhold

Lad os sige, at du vil starte med en tom skifer. Du vil nuke det hele og begynde på ny uden at bevare noget af dit indhold, temaer eller plugins.

Advarsel: Sørg for, at du er klar til at miste dit indhold, før du går videre. Hvis du gerne vil beholde dine indlæg, tags, kommentarer, kategorier osv., Kan du overveje at eksportere dataene til en XML-fil. Alternativt kan du oprette en sikkerhedskopi, hvis du har brug for den senere.

Ved ikke, hvordan du eksporterer dine WordPress-indlæg? 

Det er nemt.

Gå til dit WordPress-dashboard Værktøjer> Eksport, som vist nedenfor.

Vælg derefter Alt indhold og klik på Download eksportfil nederst på skærmen.

Gem den resulterende eksportfil sikkert på din computer. Hvis du ikke behøver at bevare noget indhold, skal du ignorere ovenstående trin og fortsætte med at læse.

Slet WordPress Install i cPanel

De fleste webhost tilbyder dig et enkelt-klik-installationsprogram til opsætning af WordPress på mindre end fem minutter. Men vidste du, at du kan bruge det samme installationsprogram til at udslette dit WordPress-websted? Ja, det er overraskende nemt også!

Hvis du bruger cPanel, skal du klikke på WordPress under ikonet Softaculous Apps-installationsprogram. Nogle værter bruger Fantastico app-installationsprogram, men processen forbliver relativt den samme.

softaculous app-installationsprogram

Rul til bunden på det næste skærmbillede, find det websted, du vil slette, og klik på ikonet (x) slet:

Klik derefter på Fjern installationen knappen nederst på næste side.

Når du har slettet dit WordPress-websted, kan du installere et nyt tomt sted via dit enkelt-klik-installationsprogram eller den berømte 5-minutters WordPress-installation.

Bonus: Nulstilling af WordPress via et plugin

Vi elsker alle WordPress sandsynligvis, fordi der for en hvilken som helst funktionalitet du har brug for, er der et plugin, der forhindrer dig i at narre med kode og skræmmende tech-ting.

Hvis du ikke har tid til FTP og cPanel (og stadig kan få adgang til dit WordPress admin-kontrolpanel), kan du bruge et plugin til at nulstille dit websted helt.

WordPress-nulstilling af plugins er især nyttige til tema- og pluginudviklere, der hurtigt vil oprette et nyt teststed.

WordPress nulstiller plugins sletter alle tilpasninger, databasetabeller, indlæg, sider eller specifikke dele såsom temaindstillinger. Nulstil plugins sletter dog ikke dine medie uploads, temaer og plugins. Normalt deaktiverer plugins temaer og plugins.

For at nulstille din WordPress-installation kan du bruge et plugin som f.eks WP Reset eller Avanceret nulstilling af WordPress.

Sammenfattende

Geninstallation af WordPress er enkelt. Processen involverer typisk udskiftning af WordPress-kernefiler på dit websted. Nu kan du gøre det manuelt eller vælge en af ​​de automatiske indstillinger, vi allerede har dækket. Den rute, du tager, afhænger af personlig præference.

For perfekte begyndere anbefaler vi først at prøve de automatiske indstillinger. Hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til dit admin-dashboard, har du de manuelle procedurer til rådighed. Husk, at geninstallation af WordPress skal være din sidste udvej, hvis du prøver at løse en fejl. Bortset fra det, skal du huske at oprette sikkerhedskopier, før du sletter noget.
Har du spørgsmål eller forslag? Fortæl os venligst i kommentarerne!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map