Sådan fremskyndes WordPress: En omfattende guide

Velkommen til den eneste guide, du har brug for for at fremskynde WordPress. Vi har udarbejdet denne trin for trin guide til at skitsere det bedste værktøj og praksis, som du kan vedtage for at fremskynde WordPress på dit websted.


En vejledning til denne vejledning

Vi har delt denne guide op i et par sektioner, så det er lettere for dig at følge eller indhente, hvis du læser midtvejs.

 • Først og fremmest vil vi tale om hvorfor det er et hurtigt websted betyder noget. Vi er temmelig sikre på, at du har læst om dette mange gange, men alligevel er der måske nogen, der ikke har det – og det er nøjagtigt for den nogen!
 • Vi dækker også underliggende teknologi. Vi i WPExplorer tror på at forstå årsagen bag et problem er den bedste måde at løse det på. Derfor har vi i fortiden skrevet guider som Begyndersvejledning til WordPress ‘interne funktion, der forsøger at give en grundlæggende forståelse af, hvordan et par tusinde linjer med kode kan tænke næsten 46% af webstederne på Internettet. Dette afsnit omhandler de vigtigste faktorer, der påvirker din hastighed og generelle ydelse. Læs denne bit grundigt, da vi med hver faktor diskuterer den bedste praksis.
 • Vi vil derefter tale om ydeevne rettelser og optimering det gælder WordPress-temaer og plugins.
 • For resten af ​​guiden har vi grupperet rettelser efter kategori som billedoptimering, databaseoptimering og sikkerhedsrettelser. Vi mener, at denne kategorisering ville hjælpe dig med at forstå og forstå kerne af rettelserne hurtigere – så du kan komme i gang på kort tid.

Okay, lad os tage en åndedrag! Vi er færdige med prologen. Lad os nu komme i gang med den egentlige guide til at fremskynde WordPress.

Indholdsfortegnelse:

Her er en hurtig indholdsfortegnelse for de faktiske tip til at fremskynde dit websted. På denne måde kan du springe over hele sektionen om vigtigheden af ​​sidehastighed, hurtigt rulle ned til et hvilket som helst afsnit i denne vejledning eller endda bogmærke et specifikt afsnit, hvis du vil vende tilbage senere:

 • Hvorfor sider med hastigheder på siden
 • Understreg teknologi
 • Nemme tip til at fremskynde WordPress
  • Aktivér WordPress-cache
  • Aktivér Gzip-komprimering
  • Opgrader din PHP-motor
  • Vælg din hosting klogt
  • Vælg en optimal serverplacering
  • Brug et indholdsleveringsnetværk
 • Klientenheden
  • Optimer din mobilvisning
 • WordPress-udvidelser: Temaer og plugins for at fremskynde WordPress
  • Vælg dit tema omhyggeligt
  • Brug det rigtige antal plugins
  • Slip af med fluff
 • Billedoptimering
  • Krymp alle billeder
  • Udskyd billede indlæses
  • Deaktiver hotlinking af billede
  • Definer billedstørrelser
 • Databaseoptimering
  • Optimer din WordPress-database
  • Begræns efter revisioner
  • Tøm papirkurven oftere
  • Sørg for effektive databasekald
 • Sikkerhedsrettelser
  • Forebyg brute-force angreb
  • Fjern spam
 • Konklusion

Okay, lad os tage en åndedrag! Vi er færdige med prologen. Lad os nu komme i gang med den egentlige guide til at fremskynde WordPress.

Hvorfor sider med hastigheder på siden

Hvorfor sider med hastigheder på siden

Jeg vil prøve at holde dette kort. Vi ved alle, at alle kan lide en hurtig hjemmeside. Du har sandsynligvis også hørt, at Google i dag foretrækker et hurtigt websted frem for et langsomt – hvilket betyder, at et hurtigere websted giver bedre SEO-scoringer. Selvom der ikke er nogen klar forklaring på dette, har de fleste videoer og interviews en tendens til at pege på denne troværdige forklaring.

Folk søger efter ting, de har brug for øjeblikkelig svar på. Så en top hit skal indlæses hurtigt. Google kan simpelthen ikke placere et langsomt sted på forhånd, da det ville gøre en dårlig søgeoplevelse.

Forestil dig den første side i en Google SERP, der tager 10+ sekunder at indlæse – chancerne for, at du forlader webstedet inden 5 sekunders ventetid.

Undersøgelser har vist, at du for hvert andet sekund, der føjes til dit websteds indlæsningstid, taber 7% konverteringer, 11% sidevisninger og et samlet fald på 16% i kundetilfredshed. Club alt dette i en sætning får du dette –

At reducere dit websteds belastningstid med 1 sekund kan give dig en nem stigning i fortjenesten på 7%.

Jeg håber, at vi var i stand til at overbevise dig, for det er det, vi vil få. Lad os komme i gang med den egentlige guide til at fremskynde WordPress.

Underliggende teknologi

Hvad gør et websted langsomt? Og hvorfor har du brug for at fremskynde WordPress? Svaret på dette spørgsmål ligger i en række faktorer – hvoraf de mest betydningsfulde vil vi diskutere nedenfor.

Statiske vs dynamiske websteder

Denne sammenligning forklares bedst med en maler / fotografanalogi. For at støtte vores eksempel skal vi antage, at begge af dem bliver bedt om at vise et foto af en kat. Maleren skal altid tegne billedet, mens fotografen simpelthen kan vise dig fotografiet af en kat, han klikkede på.

Hvem tror du vinder i en ”vis mig et billede af en kat ASAP” -konkurrence?

Det er det samme med statiske og dynamiske websteder. På statiske websteder er ressourcen – eller fotografens billede af katten – altid til stede. Man skal blot åbne det for at se det.

I tilfælde af et dynamisk websted skal webstedet dog genereres, hver gang nogen ønsker at se det – svarende til maleren, der har brug for at male fotografiet af en kat hver eneste gang! Dette fortæller dig, at statiske websteder i sig selv er hurtigere end dynamiske websteder.

Statiske websteder er i sagens natur hurtigere end dynamiske websteder.

Et indholdsstyringssystem – ligesom WordPress – falder ind under kategorien dynamiske webstedsgeneratorer. Det er en software er designet til at oprette og vedligeholde et websted med et adminpanel til styring af aktiviteter. Aktiviteter som tilføjelse af et nyt indlæg, side osv.

De fleste mennesker vælger WordPress frem for statiske websteder. Det er en god kompromis.

Alle data gemmes på en databaseserver (hvoraf et eksempel er den populære MySQL-server), og mediefilerne (f.eks. Billeder og dokumenter) gemmes på selve webserveren..

På bagsiden er dynamiske websteder en velsignelse for menneskeheden. Forestil dig at skulle administrere 1000’erne af indlæg, sider, tags, kategorier og mediefiler. At styre dem individuelt ville gøre en person gal.

Derfor vælger de fleste mennesker WordPress frem for statiske websteder. Det er en god kompromis.

Nemme tip til at fremskynde WordPress

Nu til rettelser. Du kan bruge disse lette tip til at fremskynde WordPress på en række forskellige værter uden problemer.

1. Aktivér WordPress-cache

W3 Total Cache-plugin

WordPress-cache er simpelthen “at gemme et resultat til fremtidig brug”. WordPress genererer en webside dynamisk, hver gang en besøgende anmoder om en side. Hvad hvis det skulle gemme en sådan dynamisk genereret side og servere den til den næste besøgende uden at skulle generere den igen? Dette ville resultere i en meget hurtigere sideindlæsningstid.

Denne proces kaldes cache, og WordPress bruger denne teknik flere steder i dens interne funktion. Du kan også forbedre niveauet / mængden af ​​cache til andre WordPress-processer ved hjælp af et cache-plugin som W3 Total Cache, WP Super Cache eller WP-raket.

2. Aktivér Gzip-komprimering

Dette er en simpel komprimeringsteknik, der reducerer størrelsen på data, der skal overføres – og dermed øger hastigheden. De tidligere nævnte cache-plugins giver dig mulighed for at aktivere Gzip-komprimering. For eksempel kan du aktivere Gzip-komprimering i W3 samlet cache under Ydeevne> Gennemse cache mulighed.

3. Opgrader din PHP-motor

WordPress kører på PHP, hvilket betyder, at det er afhængigt af PHP til at udføre sin kode for at generere websider. PHP er en open source-software, der er installeret sammen med webservere. Versionen af ​​PHP-motoren spiller en enorm rolle i bestemmelsen af ​​dit WordPress-websteds ydelse.

Folkene over hos Kinsta Managed Hosting udførte en benchmark for PHP-motorerne på WordPress 4.3.1, og det er, hvad de fandt:

Kinsta PHP WP Benchmark

PHP-benchmarks på WordPress 4.3.1. Kilde: Kinsta.com

#PHP-motorTransaktioner / sekund
1HHVM Repo autoritativ375,48
2HHVM357,69
3PHP 7306,24
4PHP 5.6.16106,45

Resultaterne er svimlende. Hvis du sammenligner PHP 7 og 5, vil du se en enorm forskel – PHP 7 er 187% – næsten 2x – hurtigere end PHP 5.

PHP 7 er 187% hurtigere end PHP 5

HHVM er en PHP-motor udviklet af Facebook. Kun en håndfuld webhosts tilbyder denne motor siden, og den leveres normalt med en stiv pris. PHP 7 er imidlertid relativt enkel at implementere. De fleste delte værter gennemgår ikke problemer med at opgradere til PHP 7.

Opgradering har også en lille ulempe – et par gamle, meget ineffektive funktioner er udgået – hvilket betyder, at de ikke understøttes længere. Hvis dit WordPress-tema skulle bruge sådanne funktioner, ville PHP-motoren støde på tilfældige fejl.

Når det er sagt, har de fleste bedste WordPress-temaer ikke denne problemer. Hvis du vil opgradere din PHP-version for at fremskynde WordPress, er du sandsynligvis nødt til at skulle manuelt indgive en anmodning. De bedste WordPress-værter gør det proaktivt for dig. Hvilket bringer os til vores næste emne.

4. Vælg din hosting klogt

WP Engine: Premium administreret WordPress Hosting

Næsten alle, der læser denne artikel, kender sandsynligvis forskellen mellem en delt vært, en VPS og en dedikeret vært. Lad os se på de nye typer hosting.

WordPress Optimeret hosting – disse er som fornyede delte hostingplaner finjusteret til WordPress. Dette betyder, at servermiljøet er optimeret og ideelt til hosting af WordPress. Men ressourcerne deles stadig, hvilket betyder under tung trafik, webstedet kan mislykkes. Dette er et godt hosting valg til nye WordPress blogs / websteder.

Administreret WordPress Hosting – Dette er det absolut bedste ved WordPress-hosting. Værter som WP Engine og Flywheel tager sig af hvert eneste aspekt af din hosting – lige fra serveroptimering til at oprette en liste med ikke tilladte plugins, hvorfor vi synes, de er den bedste WordPress-hostingindstilling. Brug den mest avancerede kombination af cacheteknologier, PHP-motor, webservere, CDN’er, backup-software og en hel masse andre fantastiske ting til at levere den absolut bedste hostingoplevelse – som forbliver stabil selv under trafikspidser. Dette er fantastisk til mellemstore / høj trafikwebsteder.

WordPress Cloud Hosting – der er en anden hostinggenre, der udnytter infrastrukturen hos cloud-udbydere som Amazon AWS, Google Cloud og Microsoft Azure til at være vært for WordPress-websteder. Hvad dette betyder er, at dit WordPress-websted bliver hostet i skyen, og installations- / konfigurationsdelen udføres af virksomheden. Dette er et fremragende valg for folk med cloud hosting-oplevelse, eller som ønsker at tage det op. CloudWays er et sådant selskab, der er vært for WordPress i AWS og Google Cloud. Se vores gennemgang af CloudWays for mere information.

Omkostningerne ved disse hostingplaner er naturligvis overalt mellem 20 til 70% større end deres traditionelle kolleger, men afkastene er lige så frugtbare, da de ekstra funktioner og ressourcer går langt mod dit mål at fremskynde WordPress.

5. Vælg en optimal serverplacering

En servers fysiske placering spiller en vigtig rolle i indlæsningstiden for et websted. Hvis de fleste af dine besøgende er fra New Jersey, ville det ikke give mening at vælge din server i et datacenter i Singapore, 9500 miles væk. Selvom dette ikke ville gøre meget af en forskel for en enkelt fil på 1 GB; det ville have en enorm indflydelse på 100 filer på 10 MB hver. Vælg derfor en serverplacering, der er tættest på din målgruppe.

6. Brug et indholdsleveringsnetværk

CDN: Content Delivery Network

En CDN er en direkte udvidelse af serverplaceringskonceptet. Dets mål er at kopiere dit WordPress-websteds data (mediefiler, CSS og JS-filer) på tværs af flere servere over hele kloden. Disse replikationsplaceringer kaldes POP’s tilstedeværelsespunkter. Jo større antal POP’er, jo bedre er CDN-netværket. Vi anbefaler, at du først starter med et omkostningseffektivt gratis CDN og derefter opgraderer din plan, hvis eller når du har brug for flere ressourcer.

Klientenheden

I en verden, hvor der er flere Google-søgninger på mobilenheder end desktop, er det en rimelig antagelse, at en god del af dine brugere kommer fra mobile enheder. Den voksende betydning af klientenheder skyldes, at webudviklere udsætter noget af behandlingsbelastningen på klientens browser.

Dette betyder, at når du arbejder for at fremskynde WordPress, skal din mobile brugeroplevelse være lige så vigtig som skrivebordet. Dit tema kan være lydhør – men fungerer det problemfrit i mobilvisning?

7. Optimer din mobilvisning

Hvordan fungerer det i en ældre enhed? Mens Apple muligvis lancerer en ny iPhone hver september, bruger mange stadig en 4-årig iPad – fungerer dit websted godt der?

Fordeling af iPad-brug

Fordeling af iPad-brug. Kilde: david-smith.org

Du har måske hørt om et udtryk “yndefuld fornedrelse”. Selvom det muligvis ikke gælder WordPress, er det godt at have en idé. Det betyder dybest set at betjene en fjernet version af dit websted til enheder, der ikke kan håndtere den tunge, funktionsrige version. Det gør det muligt for brugere med gamle / ældre enheder at se det vigtigste indhold uden “toppings”.

Et klassisk eksempel er BJ Lazy Load plugin, der bruger JavaScript-biblioteker til kun at vise billeder, når det er synligt i visningen. Hvis en browser ikke understøtter JS eller har den deaktiveret, forringes plugin yndefuldt – dvs. den stopper sin hovedfunktion og indlæser billederne normalt.

Tjek disse mobile optimerings plugins for at få et flydende mobilt websted.

WordPress-udvidelser: Temaer og plugins for at fremskynde WordPress

Begrebet temaer og plugins har betydeligt bidraget til WordPress ‘popularitet som CMS. Mens de fleste af de populære plugins og temaer følger den bedste udviklingspraksis, er der nogle, der ikke gør det. Lad os diskutere et par eksempler, hvor udviklingspraksis påvirker WordPress-stedets ydeevne.

8. Vælg dit tema omhyggeligt

Samlet responsivt WordPress-tema til flere formål

Det mest solgte Total WordPress Theme

Når det drejer sig om premium premium WordPress-temaer, skal du trætte omhyggeligt.

Piraterede temaer? Absolut ikke. Der er ingen hemmelighed, at du kan få en piratkopi af den seneste version af et bedst sælgende Themeforest-tema – temmelig let kan jeg tilføje. Men her er fangsten – der er store chancer for, at det piratkopierede tema har ondsindede scripts indlejret i dem, hvilket er usynligt for endda en avanceret bruger. Kun uddannede udviklere med mange års erfaring kan registrere sådanne scripts. Ondsindede scripts er designet til at stjæle din kundes data (kreditkort, e-mails, adresser osv.), Injicere ondsindede filer til dine besøgende og bruge din server til at sende spam-e-mails, blandt andre aktiviteter. Inden du ved det, er du forbudt fra Google, og dit omdømme og troværdighed er faldet.

Veludformede temaer? Ja. Hvordan definerer vi et godt tema? Er det designet? Typografien? Eller er det lydhørhed? Listen fortsætter. Faktum er, at design er en meget subjektiv sag. Det kommunikerer dit brands image til publikum. Vi overlader det til din bedømmelse.

Vi ønsker at tackle det tekniske aspekt af et godt designet tema. Det burde:

 • Vær let – jo mindre temaet er, jo hurtigere indlæses det.
 • Få færre anmodninger – mindre antallet af ansøger, hurtigere indlæses webstedet. Det reducerer også effekten af ​​afstanden mellem server og besøgende.

Vi sammenlignede Parallax Pro-temaet fra StudioPress og vores helt eget Total-tema. Her er antallet af anmodninger i hver.

TemaAntal anmodningerIndlæsningstidPerf. karakterPingdom-resultat
Parallax Pro191009 ms75Link
Total21506 ms87Link

Genesis Test

Benchmark Resultat for Parallax Pro-temaet fra StudioPress

samlet tematest

Benchmark Resultat for det samlede tema fra WPExplorer

Temaet Total blev hostet i WPEngines superhurtigt administrerede WordPress-hostingmiljø, som gav det en 50% mindre indlæsningstid og 12-point højere ydeevne.

Handelens værktøjer

Tema Kontroller WordPress Plugin

 • Du kan bruge Pingdom til at måle antallet af anmodninger, som dit WordPress-tema bruger.
 • Det Tematjek plugin kan kontrollere, om det aktive tema overholder de bedste fremgangsmåder.

9. Brug det rigtige antal plugins

Den rigtige plugin kan udvide funktionssættet med WordPress til utrolige højder. På baksiden kan for mange plugins påvirke ydelsen. Tænk på det som at installere for mange apps på din telefon. Det tømmer batteriet hurtigere og bremser telefonen med tiden.

 • Plugins som Theme Check eller et plugin til nulstilling af WordPress bruges en gang imellem – hvorfor skal du holde dem aktiveret for evigt? Aktivér – brug – deaktiver. Det er plugin-filosofiens præstationsentusiaster, der skal følge.
 • P3 Performance Profiler-plugin, der kom til vores vigtige WordPress-plugins-liste, måler virkningen af ​​de aktive plugins på dit WordPress-sted. Fortsæt med at deaktivere dine plugins, indtil du når et trin, hvor deaktivering af endda et enkelt plugin vil nedbryde en komponent på dit websted.

10. Slip af fluff

Dette kan betyde en række forskellige ting for forskellige mennesker. Vi har set, at mange af disse websteder synes alt for rodet med smukke designelementer. Men folk, der er regelmæssige besøgende, plejer ikke at pleje disse ting – og nogle gange kan det være ubehageligt at se de samme tidskrævende designeffekter finde sted igen og igen.

Fra ydelsesmæssigt synspunkt tilføjer disse designeffekter antallet af scripts, der skal indlæses sammen med temaet – hvilket igen øger indlæsningstiden.

Billedoptimering

Du har måske læst om at optimere billeder til internettet – som at komprimere dem eller gemme som progressive JPG’er. Kraken.io og TinyPNG er fremragende værktøjer til dette formål. Men du kan gøre mere.

11. Krymp alle billeder

Smush Billedkomprimering

Men hvad med de tonsvis af billeder, der allerede er uploadet? Det er her, billedoptimeringsplugins er nyttige. De scanner og optimerer dit billedbibliotek og tager sig af alle fremtidige billedoverførsler – så du behøver ikke at gøre dem manuelt. Eksempler inkluderer Smush Billedkomprimering eller den EWWW Image Optimizer.

12. Udsæt indlæsning af billede

BJ Lazy Load Plugin

Vi har nævnt det BJ Lazy Load plugin tidligere i denne vejledning. Du kan kun udsætte indlæsningen af ​​billeder, når de er synlige i seerens viewport. Med andre ord begynder billedet først at indlæses, når den besøgende ruller ned for at se det. Dette har flere fordele:

 • For det første reducerer det antallet af indledende anmodninger – udsæt billedanmodningerne, når det er nødvendigt
 • Størrelsen på siden mindskes, hvilket resulterer i hurtigere indlæsningstid
 • Ved at udsætte billederne spares båndbredde for både besøgende og server.

13. Deaktiver hotlinking af billede

Kan du huske freeloaders? Nå hotlinking er som freeloading. Mennesker, der hotlink til dit websted, indsætter blot URL’erne på deres websted. Billedet vises i slutningen, men båndbreddens omkostninger bæres af dig.

Det er et dobbelt tab lige der – du betaler for båndbredden og får ikke nogen besøgende til gengæld. Sådan kan du forhindre hotlinking af billeder for at hjælpe med at blokere tredjeparter og til gengæld fremskynde WordPress.

14. Definer billedstørrelser

Dit tema har en foruddefineret maksimal billedbredde for hver skærmstørrelse. Det er temmelig ineffektivt at vise billeder større end den maksimale opløsning. Du kan manuelt indstille flere størrelser på dine billeder med add_image_size () fungere. Når et billede uploades, opretter WordPress flere kopier af det i forskellige størrelser – et til miniature, postikoner osv.

Databaseoptimering

Ligesom dine billeder er det vigtigt at optimere din webstedsdatabase, hvis du vil fremskynde WordPress.

15. Optimer din WordPress-database

WP Optimer WordPress Plugin

Med tiden bliver dit websted overfyldt med ikke-væsentlige ting. Ligesom data fra slettede plugin-metadata, tidligere temaændringer og post-revisioner. Dette kan efterlade hundreder af rækker i databasen uden tilknytning til ethvert element. Det WP-Optimize plugin gør et ret godt stykke arbejde med at rydde op i WordPress-databasen med sådanne unødvendige elementer (som igen vil fremskynde WordPress på dit websted).

16. Begræns efter revisioner

Selvom jeg foretrækker at bruge Microsoft Word eller Google Docs til at skrive artikler, foretrækker mange af os den gode ol ‘WordPress Visual Editor. WordPress gemmer automatisk flere revisioner af hvert indlæg, så du ikke mister dit arbejde, når Internettet går i stykker. Det har dog en lille ulempe.

Hvert lange indlæg er forpligtet til at have flere revisioner. Disse kumulerer fortsat og øger i sidste ende databasestørrelsen. Ironisk nok behøver du ikke disse postrevisioner i fremtiden. Derfor kan du begrænse postrevideringerne til – lad os sige 3 – og spare plads i databasen.

For at begrænse revisioner efter indlæg skal du blot indsætte følgende kode i din wp-config.php fil.

definere ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Tøm papirkurven oftere

Mens WordPress tømmer papirkurven hver 30. dag, kan du indstille rensningsgrænsen til 7 dage og holde din database fin og knirkende. Igen, indsæt følgende kode i din wp-config.php fil:

definere ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Sørg for effektive databasekald

Query Monitor Gratis WordPress-plugin

Først og fremmest skal udviklere undgå rå databaseforespørgsler i WordPress. Der er legioner af funktioner til din rådighed for at få alt fra indlæg til kommentarer, brugerdefinerede taksonomier og metadata.

Men hvis en udvikler skal forespørger databasen, skal han gøre det ved hjælp af WPDB-klassen for maksimal effektivitet. Komplekse, ressourceintensive funktioner som tabelforbindelser bør ikke udføres i databasen, da det ville have negativ indflydelse på ydelsen. I mange tilfælde er det bedre at bruge to separate, men langt hurtigere forespørgsler.

Der er masser af værktøjer såsom Forespørgselsmonitor for at finde ud af, om dine forespørgsler er godt skrevet, og for at se alle forespørgsler, der køres under en anmodning. VIGTIG: Dette plugin er MEGET ressourceintensivt og på egen hånd kan og sandsynligvis bremse dit websted, så sørg for kun at aktivere plugin under test og deaktivere det, når du ikke specifikt udfører test. Du skal også se på resultaterne fra plugin, når du foretager dine kontroller i modsætning til at teste live-belastningstider, da plugin vil bremse tingene generelt på webstedet.

Sikkerhedsrettelser

De tre rettelser beskrevet i dette afsnit har en sikkerhed og en præstationspåvirkning på dit websted, når du prøver at fremskynde WordPress.

19. Forhindre angreb fra brute-force

Angreb kan komme hvor som helst når som helst. Det er din pligt at holde en beskyttelse mod dem.

 • Gode ​​hostingfirmaer begrænser allerede antallet af mislykkede loginforsøg fra en bruger. For eksempel kan WP Engine identificere, hvornår en bot forsøger at logge ind og returnerer automatisk et tomt svar for at forhindre fremtidige angreb.
 • Alt-i-én WordPress-sikkerhed og firewall-plugin er en omfattende sikkerhedssuite til WordPress med forskellige sikkerhedsfunktioner til nye og eksisterende brugere. Plugin behandler flere sårbare aspekter af dit websted og sikrer, at der sikres streng sikkerhed blandt dem.

20. Fjern spam

Spam er et stort problem for websteder. Spam overbelaster din WordPress-database og reducerer din troværdighed som webmaster. Det skal fjernes for godt. Mens der er et væld af gode plugins, er dem der skiller sig ud Akismet og Anti-spam bee, blandt andre.

Konklusion

Selvom det er vigtigt at optimere dit websted til at opnå maksimal ydelse – er det vigtigt at huske, at hastighed ikke er alt. Selvom det bestemt er værd at bruge penge og reducere indlæsningstiden fra 5 sekunder til 2 sekunder – ville det ikke være optimalt at bruge det dobbelte af beløbet for yderligere at reducere tiden til 1,8 sekunder.

Hastighed er vigtig … men det er ikke alt!

Snarere kunne disse penge udnyttes bedre i en reklamekampagne. Lad os ikke glemme – det ultimative mål med præstationsforbedring er at få flere konverteringer.

Dette afslutter vores guide til at fremskynde WordPress – tak for at have læst og kudos når du når frem til slutningen! Som altid, hvis du føler, at en løsning hører til på denne liste – så fortæl os det, og vi har det ope på kort tid. Men indtil videre håber vi, at du kan bruge de tip, vi har opført, til at fremskynde WordPress på dine websteder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map